Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بهترین کیفیت موجود برای Stampede چیست؟ :-"
میگن یدونه هست هاردساب انگلیسی ولی زیرنویس افتضاح... گزینه بهتری از اون اومده؟ صدا و تصویر و زیرنویس ، همه چی ok باشه؟
یا هنوز صبر پیشه کنم؟ :D

میگن یدونه هست هاردساب انگلیسی ولی زیرنویس افتضاح... گزینه بهتری از اون اومده؟ صدا و تصویر و زیرنویس ، همه چی ok باشه؟
صبر پیشه کنیم بهتره
این کیفیت زیاد خوب نیست بعد جدا از این این فیلم پر از گرافیک و صحنه های اکشنه در نتیجه حتما باید 1080p دیده بشه
البته منتظر کیفیت خوب Weathering with you نیز هستیم :D

درود دوستان
تو فاز Howls moving castle Castle in the sky the secret world of arriety و Steamboy چی پیشنهاد میدید
زیاد تو فاز جاپنی و خیلی خیلی تخیلی نیستم با افکت های مخصوص انیمه های ژآپنی
ی چیز تو فاز این انیمه ها کگ فتم بیشتر قابل لمس تر باشه
تو مود غرب پسند ولی با هنر ژاپنی ( شبیه انیمیشن های دهه 60 70 ک درباره داستان های غربی و دنیای غرب بود ولی ژاپنیا ساخته بودن)

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
درود دوستان
تو فاز Howls moving castle Castle in the sky the secret world of arriety و Steamboy چی پیشنهاد میدید
زیاد تو فاز جاپنی و خیلی خیلی تخیلی نیستم با افکت های مخصوص انیمه های ژآپنی
ی چیز تو فاز این انیمه ها کگ فتم بیشتر قابل لمس تر باشه
تو مود غرب پسند ولی با هنر ژاپنی ( شبیه انیمیشن های دهه 60 70 ک درباره داستان های غربی و دنیای غرب بود ولی ژاپنیا ساخته بودن)
سریالی :
Cowboy Bebop
Samurai Champloo
Black Lagoon
Boku dake ga Inai
(Machi (ERASED
Violet Evergarden
Your Lie In April

سینمایی :
کارهای میازاکی
Spirited Away
Princess Mononoke
Nausicca of the valley of the wind
My Neighbor Totoro
The Wind Rises

کارهای هوسادا :
Wolf Children
The Girl who Leapt through Time
Summer wars
The Boy and the Beast
+
Grave of the Fireflies
Akira

اقا من دیشب حالم بد بود افسرده بودم گفتم برم یه انیمه ببینم حالم بهتر شه رفتم انیمه seconds 5 cantimeter per رو دیدم گفتم تو مایه های garden of words میزنه حتما خوبه دیگه حتی از اونم به نظر میومد بهتر باشه تا اخرش دیدم حالم 100 برابر بدتر شد کم مونده بود خودزنی کنم اینا چیه اینا میسازن پوچی رو در جوامع گسترش میدن حیف اون قلم و نقاشی نیست که مظامین پوچ گرایی رو باهاش نشون بدن الان هم دو تا درخواست داشتم اول این که اصلا پیام این انیمه چی بود و از صحنه پایانیش چه برداشتی میشه داشت و دوم این که انیمه تو مایه های your name و garden of words میشناسید معرفی کنید خواهشا بگید خیلی لازم دارم.

یکی هست هاردساب چینی ولی اصل کیفیت عه. زیرنویس انگلیسی درست و حسابی همونطور که گفتی هنوز نیومده.

اقا من دیشب حالم بد بود افسرده بودم گفتم برم یه انیمه ببینم حالم بهتر شه رفتم انیمه seconds 5 cantimeter per رو دیدم گفتم تو مایه های garden of words میزنه حتما خوبه دیگه حتی از اونم به نظر میومد بهتر باشه تا اخرش دیدم حالم 100 برابر بدتر شد کم مونده بود خودزنی کنم اینا چیه اینا میسازن پوچی رو در جوامع گسترش میدن حیف اون قلم و نقاشی نیست که مظامین پوچ گرایی رو باهاش نشون بدن الان هم دو تا درخواست داشتم اول این که اصلا پیام این انیمه چی بود و از صحنه پایانیش چه برداشتی میشه داشت و دوم این که انیمه تو مایه های your name و garden of words میشناسید معرفی کنید خواهشا بگید خیلی لازم دارم.
Angel beats! ببین. در عین اینکه خیلی گریه داره ولی کلی هم می خندونه ت و مضمون انتهاییش هم به نظرم مثبت هست تا منفی و پوچ گرایی (با اینکه هپی اندینگ نیست خیلی)

Angel beats! ببین. در عین اینکه خیلی گریه داره ولی کلی هم می خندونه ت و مضمون انتهاییش هم به نظرم مثبت هست تا منفی و پوچ گرایی (با اینکه هپی اندینگ نیست خیلی)
ممنون برم بدانلودم ببینم چطوریاست از کاور و خلاصه داستانش که خوشم نیومد ولی باز یه قسمت میبینم ببینم جذبم میکنه یا نه

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
مظنونش پوچ گرایی نیست:D فقط روند داستان برخلاف بیشتر انیمه های عاشقانه اس یعنی به جای اینکه که دو طرف اول بهم دیگه بی علاقه باشن و کم کم عاشق بشن برعکسش اتفاق میوفته و کم کم همدیگه رو فراموش میکنن. هدف داستان هم اینه که نشون بده برخلاف تصور عمومی که فاصله جغرافیایی روی علاقه قلبی تاثیری نداره، اینجا هر چی زمان میگذره این فاصله بیشتر خودش رو نشون میده و باعث فراموشی میشه. یه پست جالبی خلیل در موردش داده، لینکش میزارم برو بخون:
Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

هر چقدر صفحه آخر این چپتر خفن بود و تا خرخره هایپ شدم!!!!
ولی همونقدر... نمیفهمم..درک نمیکنم...انگار یه قطعه خیلی مهم رو یا من یا اودا جا گذاشتیم! اصلا و ابدا اتفاقات این چپتر برام معنا نداشت:|

@emperor 69
اگر سر میزنی بیا نظرت رو بگو...شاید تو برداشتت منطقی باشه و بتونی بهم بفهمونی چی رو جا انداختم که درک نمیکنم! :|

هر چقدر صفحه آخر این چپتر خفن بود و تا خرخره هایپ شدم!!!!
ولی همونقدر... نمیفهمم..درک نمیکنم...انگار یه قطعه خیلی مهم رو یا من یا اودا جا گذاشتیم! اصلا و ابدا اتفاقات این چپتر برام معنا نداشت:|

@emperor 69
اگر سر میزنی بیا نظرت رو بگو...شاید تو برداشتت منطقی باشه و بتونی بهم بفهمونی چی رو جا انداختم که درک نمیکنم! :|
چیز عجیب و غریبی نداشت این چپتر که بخوای حس کنی چیزی جا گذاشتی ! اودن رفت پیش اوروچی میخواست بکشتش که نتونست بعدش اوروچی یه پیشنهادی به اودن داد که ما نمیدونیم چیه ( اون دختره که گوش وایساده بود میدونه چیه و بعدها میفهمیم ) اودن به عنوان بخشی از توافقش با اوروچی میاد تو خیابون میرقصه برای اینکه منفور بشه بین مردم و ... که بعد ۵ سال اوروچی میاد ، اودن میپرسه قایق و کایدو چی شدن که اوروچی میگه در مورد چی داری حرف میزنی و کلا توافقو انکار میکنه که اودن میزنه به سیم اخر و میگه کایدو رو میکشم

تو رو خدا یکی یه سایت دانلود معرفی کنه که زیرنویس داشته باشه.مردم بس تو این تورنت و انیمه لیست چرخیدم.تورنت که دشمن حجمه این انیمه لیست هم میمیره چهارتا انیمه اپلود کنه همش میزنه اپلود نشده.یه جا میخوام که انیمه دوبله شده هم نذاشته باشه

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
چیز عجیب و غریبی نداشت این چپتر که بخوای حس کنی چیزی جا گذاشتی ! اودن رفت پیش اوروچی میخواست بکشتش که نتونست بعدش اوروچی یه پیشنهادی به اودن داد که ما نمیدونیم چیه ( اون دختره که گوش وایساده بود میدونه چیه و بعدها میفهمیم ) اودن به عنوان بخشی از توافقش با اوروچی میاد تو خیابون میرقصه برای اینکه منفور بشه بین مردم و ... که بعد ۵ سال اوروچی میاد ، اودن میپرسه قایق و کایدو چی شدن که اوروچی میگه در مورد چی داری حرف میزنی و کلا توافقو انکار میکنه که اودن میزنه به سیم اخر و میگه کایدو رو میکشم
بحث اینه که... اودن نتونست اصلا و ابدا دلیل منطقیی نیست!
اودنی که اون گراز رو کشت، اودنی که تو خدمه راجر و وایت بیرد بوده و با اون سر شاخ میشده، اودنی که مثل گاو سرش رو انداخت پایین رفت قصر...
با دیدن یه بری بری و حقیقت مرگ باباش کشید کنار؟ ولمون کنید! این اودن قصر رو میتونست رو سرشون خراب کنه:|

و عمرا هم کاراکتری نیست که به خاطر تهدید خانواده یا مردم بکشه کنار! :|
مثلا اوروچی بگه : نگاه آروم نشینی سر جات ملت رو میکشم و کایدو بالا سرمه!، اودن گوش میده؟ اودن قاعدتا باید بگه به درک! همینجا تو و کایدو رو له میکنم! :D
اون حرفی که رد و بدل شده...فقط امیدوارم از این تهدیدها نباشه! کلا تهدید نباشه... یه چیزی که به ماجرای راجر ربط داشته میتونه یکم راضیم کنه...کلا یه دلیل موجه لازمم:|

امیدوارم صرفا نشون ندادن اون معامله و بعد مسموم کردن مردم و کایدو، کار اودا بوده باشه که ما هم این حس بد رو از اودن بگیریم مثل مردم!
و بعدا با یه دلیل قانع کننده بیشتر پودرمون کنه که اودن مجبور به چنین کاری شده...

وگرنه به قول یکی از بچه ها با توجه به اینکه طرف اودنه، صفحه آخر چپتر، باید همون صفحه اول میبود:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• InfeR

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or