sajjadBOX
کاربر سایت
اقا من دیشب حالم بد بود افسرده بودم گفتم برم یه انیمه ببینم حالم بهتر شه رفتم انیمه seconds 5 cantimeter per رو دیدم گفتم تو مایه های garden of words میزنه حتما خوبه دیگه حتی از اونم به نظر میومد بهتر باشه تا اخرش دیدم حالم 100 برابر بدتر شد کم مونده بود خودزنی کنم اینا چیه اینا میسازن پوچی رو در جوامع گسترش میدن حیف اون قلم و نقاشی نیست که مظامین پوچ گرایی رو باهاش نشون بدن الان هم دو تا درخواست داشتم اول این که اصلا پیام این انیمه چی بود و از صحنه پایانیش چه برداشتی میشه داشت و دوم این که انیمه تو مایه های your name و garden of words میشناسید معرفی کنید خواهشا بگید خیلی لازم دارم.
اینا جفتشون مال یه کارگردانند. اگه بازم شبیه شون میخوای سایر آثار ماکوتو شینکای رو ببین.
در کل سینمایی درست درمون اگه بخوای من اینا رو پیشنهاد میکنم. (البته اینا شناخته شده تران وگرنه از بین آثار قدیمی تر چیزای خیلی خوبی پیدا میشه ولی فعلا از اینا که نسبتا جدید تر و شناخته شده ترند هر کدومو که ندیدی ببین)
Castle in the Sky - Nausicaa of the Valley of the Wind - Howl’s Moving Castle - Spirited Away - Ponyo - Porco Rosso - The Boy and the Beast - The Girl Who Leapt Through Time - Steamboy - Hoshi wo Ou Kodomo - Byōsoku Go Senchimētoru - Kiki’s Delivery Service - My Neighbor Totoro - Princess Mononoke - Summer Wars - Wolf Children - Grave of the Fireflies - metropolis - Akira - From Up on Poppy Hill - The Secret World of Arrietty - Sword of the Stranger - Appleseed - Sakasama no Patema - Kokoro ga Sakebitagatterunda - Kimi no Suizou wo Tabetai - Koe no Katachi - Mirai no Mirai - Tokyo Godfathers - A Letter To Momo - Beyond the clouds the promised place
آخرین ویرایش: