Yakusoku no Neverland رو دیدم، یاد پرورش گاو و گوسفندای خودمون افتادم
دوستان یه راهنمایی میخوام. این Captain Tsubasa 2018 ارزش داره دان کنم ببینم؟ 54 قسمته. اون سری معروف قبلیه یکی از اسطوره های entertainment منه این جدیده چقدر به اون نزدیکه؟
Yakusoku no Neverland رو دیدم، یاد پرورش گاو و گوسفندای خودمون افتادم
ا دمت گرم؛ پس برم ببینماش. فقط جالبه که نمیدونستم توی یه فصل تموم نمیشه! ادعام هم میشه بعدادامشو ببین مثل همون فرار از زندان خودمونه البته من مانگاشو نخوندم و نمی دونم بعد از فصل یک چه تمی میشه
ولی این فصل اولش انیمه خوب و سرگرم کننده ای بود و لحظات درام خوبی هم داشت
یک ترک هم داره که نابود کننده روح و روانه
فصل دومش هم امسال میاد
ادامشو ببین مثل همون فرار از زندان خودمونه البته من مانگاشو نخوندم و نمی دونم بعد از فصل یک چه تمی میشهاز اونجا که یه قسمت بیشتر ندیدم فضای داستان همینه دیگه؟ یهو ماهو شوجویی چیزی که نمیشه؟!
خلاصه فصل 1میگن یه سری صحنه اضافه ام دارهسلام
آقا این Re:Zero Director's Cut که الان 4 قسمت ازش اومده چیه ؟
همون فصل اول یا تغییرات جزئیه یا چی ؟
اره واقعا اپنینگش فوق العاده بودو اپنینگ انیمه هم به نظرم جزو 10 اپنینگ برتر سال 2019 ـه
Haikyuu و Hajime no ippoبرای اولین بار تو این بیست سال رفتم سراغ یه ورزشی.فصل اول daysرو دیدم.عجب چیزی بود فکر کنم خیلی چیزا رو تا حالا از دست دادم.یه چی مثل این هست معرفی کنید بهم؟این فصل دو نداره؟
من نیز موافقمکسی اینجا هست که مثل من از دیدن انیمه های فصلی لذت نبره ؟!
یا بهتر بگم به اندازه انیمه های سریالی باهاش حال نکنه
نسل ما که با انیمه های بلندی مثل ناروتو و وان پیس بزرگ شده و جون کندن کاراکتر ها رو دیده, عرق ریختنشون رو دیده، پاور آپشون رو دیده، وقتی کاراکتر اصلی با توانایی های جدیدش به مصاف نیروی شر میره تو با عمق وجودت درکش میکنی و باهاش حال میکنی.
مبارزات چند مرحله ای هستن و استراتژیک که چندین قسمت طول میکشید. فرصت کافی برای پرداختن به تمامی افکار و توانایی های اون شخصیت داده میشد و این باعث میشد همذات پنداری بیشتری از طرف مخاطب صورت بگیره.
حالا این نسلو بزار وسط کلی انیمه فصلی نهایتا ۲۰ قسمتی که تا بیای بهشون عادت کنی تموم شدن. مبارزه ها ظرف بیست دقیقه تموم میشن و پاورآپ ها واقعا الکی و سرهمبندی شدن و تو اصلا نمیتونی حس یک پیشرفت بگیری ازشون.
نمیدونم شاید فقط منم که اینجوریم ولی این مورد عامل اصلی لذت نبردنم از انیمه در چند وقت اخیره.