Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
با سلام خدمت کاربران انیمه لیست

درحال حاضر مشکل دانلود حل شده کاملا و فایل ها قابل دانلود هستن از سرور جدید، سرعت رو هم تست کردیم به نظر مشکلی نیست.
برخی انیمه ها دسترسی دانلودشون بسته شده بود، اوناهم الان قابل دانلود هستن.
میدونیم که خیلی اذیت شدین بابت مشکلات اخیر، دنبال بهونه نیستیم که مقصر کی بوده و اینا، ولی خب حقیقتا تمام تلاشمون رو کردیم ... و خیلی هاتون هم مثل همیشه هوامون رو داشتین همه جوره. اگه باز مشکلی پیش نیاد، تلاشمون رو میکنیم بهترین آرشیو دنیا رو در اختیارتون قرار بدیم، نه فقط ایران.
من همین الان دارم دانلود میکنم سرعت عالی شده ممنون واقعا دوست نداشتم کارم به سایتهای خارجی بکشه چون باهاشون راحت نیستم
ممنون از زحمات.

Boku no Hero Academia این فصل چند قسمته ؟
خدا رو شکر مثل فصل دو و سه ۲۵ قسمتیه من منتظرم کامل بیاد بعد ببینم

مثل اینکه تعداد قسمت های هایکیو هم تایید شد
فصل چهار ۲۵ قسمتیه که قراره دو پارته باشه

Haikyuu To the Top - 13ep

Haikyuu To the Top 2nd Season - 12ep

دوستانی که Neon Genesis Evangelion و darker than black دیدن نظرشون چیه در مورد این دوتا چون میخواستم شروع کنم دیدنشون.
در مورد Evangelion بیشتر از اینکه یه انیمه سرگرم کننده باشه سعی داره یه سری مفاهیم در مورد انسان رو به تصویر بکشه (احساسات و عواطف و تصمیم گیری ها و ماهیت انسان و...). اگه تو فاز اینطور انیمه ها هستید خب انیمه جالبیه. در غیر این صورت فقط اگه چیز دیگه ای برا دیدن ندارید پیشنهاد می دم بهتون.
البته این فیلم های جدیدش رو ندیدم فقط همونی رو دیدم که مربوط به قسمت های آخر سریال هست و خود سریال...

درود

یکی از بهترین انیمه های ممکنه که خیلی خوشحالم تونستم تو زندگیم ببینمش انیمه Boku No Hero بوده --- این قسمت اخری که اومد هم یکی از بهترین قسمت های انیمه ای بود که دیدم " دقیقا مثل قسمت کاپیتان لیوای تو AoT بهم حال داد "

دم همه کسایی که تو زمینه انیمه کار میکنن " سایت های دانلود + مترجم های عزیز + دوستانی که اینجا فعالیت دارن که باعث شدن بیشتر با این دنیای زیبای انیمه اشنا بشم " گرم

سر خوندن مانگا قبلا گفته بودم .. این یکی از بهترین ارک های تاریخ شوننه... و جالب تر اینکه هنوز به جاهای خفنش نرسیده

دوستانی که Neon Genesis Evangelion و darker than black دیدن نظرشون چیه در مورد این دوتا چون میخواستم شروع کنم دیدنشون.

Darker Than Black خیلی خوبه منتها داستانش تموم نمی شه، البته فصل یک اش رو من خیلی می پسندم
فصل دومشم داستانش با مانگا اش فرق می کنه و مانگا رو بخونی می بینی اصلا یک چیز دیگست

جزو انیمه هایی هست که من هنوز منتظرم یا حداقل ادامش رو بسازن یا حداقل فصل دومش رو دوباره بر اساس مانگا بسازنش که احتمالا هیچ وقت هیچ کدوم از این دوتا اتفاق نمیفته

سر خوندن مانگا قبلا گفته بودم .. این یکی از بهترین ارک های تاریخ شوننه... و جالب تر اینکه هنوز به جاهای خفنش نرسیده
حقیقتش من خودم هفتگی خوندم چیزای خوبی داشت ولی بنظرم این ضعیف ترین ارک داستان بود و حتی ارک بعدش رو بیشتر دوست داشتم:دی

حقیقتش من خودم هفتگی خوندم چیزای خوبی داشت ولی بنظرم این ضعیف ترین ارک داستان بود و حتی ارک بعدش رو بیشتر دوست داشتم:D
ارک بعدیش سرگرم کننده است، جدی و هیجان انگیز نیست... اون والیانه خیلی فانه... البته پایان بندی اونم عالی بود، من از همون لحظه ای که خوندم منتظر بودم ببینم تو انیمه چطور میشه.. انتظارات خیلی خفنی برای اون تیکه دارم

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
خیلی اتفاقی انیمه Vinland Saga رو نگاه کردم با توجه به اینکه درمورد وایکینگ ها بود فکر نمی کردم خیلی خوشم بیاد، اما باید بگم واقعا انیمه جالبی بود و دوست داشتم :Excited:
من هم تازگی ها دیدمش و خوشم اومد
از همه لحاظ خوب بود داستان متفاوت و جالب،گرافیک عالی،اکشن و خشونت خوب،اپنینگ خوب ولی با این اینکه از همه جهات اکی بود و لذت بردم جزو فیوریت هام نشد

روز بعد وینلند هم (دو روز پیش:D) نشستم Dr.Stone رو دیدم اصلا فکر نمی کردم ازش خوشم بیاد ولی از همون قسمت اول جذب ایده و داستانش شدم و انیمه ای که جنبه فان و سرگرمیش به ایراداتش می چربه و بنظرم ارزش دیدن داره

روز بعد Dr.Stone (دیروز:D) هم نشستم فصل جدید سورد (war of underworld) رو دیدم میزان لذتی که ازش بردم حدود ۵ درصد بود که اون هم بخاطر چند عدد صحنه های اکشن بود و امیدوارم زودتر تمامش کنن

امروز هم که هیچی برا دیدن ندارم:D
احتمالا برم سراغ Carole & Tuesday و از موقعی که فهمیدم bones ساخته بیشتر کنجکاو شدم ببینمش فقط امیدوارم اهنگ های خوبی داشته:D

آخرین ویرایش:
من هم تازگی ها دیدمش و خوشم اومد
از همه لحاظ خوب بود داستان متفاوت و جالب،گرافیک عالی،اکشن و خشونت خوب،اپنینگ خوب ولی با این اینکه از همه جهات اکی بود و لذت بردم جزو فیوریت هام نشد

جز انیمه مورد علاقه منم نیست، اما از یه انیمه وایکینگی اصلا انتظار نداشتم :clap:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or