Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
تا اینجای فصل بیشتر از اینکه خود انیمه ها نظرم رو جلب کنن اپنینگ و اندینگ ها چشم ر گرفتن. مخصوصا برا ID:INVADED که اندینگش رو MIYAVI خونده و Pet که اپنینگش کار TK معروفه. برا get your hands of eizouken هم اپنینگ خیلی جالبی داشت. کاملا یه ادای دین بود به کسایی که با عشق و علاقه انیماتوری رو انتخاب کردن. البته از کارگردان دویل من کرای بیبی کمتر ازینم انتظار نمی‌رفت. اسپین آف ماهو شوجو مادوکا هم که همون اول بسم ا.. آهنگ تم سری اصلی رو کوبوند وسط feels آدم.
زمستون واقعا فصل بیخودی داریم یا من هیچی نمیشناسم؟ :|
یعنی امروز لیست رو نگاه کردم غیر از هایکیو... هیچ انیمه ای نبود که براش هایپ باشم یا اسمش رو شنیده باشم حتی:|

با این حال، از روی کاور ID : Invaded طراحی پوسترش جالب بود...چطوره؟
و بعد از اون، Pet ... اینم بد نمیزد...
و بعدشم اینی که میخوان انیمه ساز بشن(اسمش طولانی بود فکر کنم:-" )

کلا "از زمستان چه ببینیم؟ "

---
دو قسمت اول فصل سوم سایکو پس رو دیدم... مثل اینکه بالاخره فهمیدن نمیشه راه فصل اول رو رفت و موفق شد! اون کاراکترها و ایده هاشون دست نیافتنیه:-"
به نظر بیشتر سیاسی/اقتصادیه تا اینکه مثل قبلی ها شخصی(و البته بازم سیاسی:-" ) باشه!

کاراکترهای این فصل... حداقل از فصل دوم که خیلی بهترن:-" کلا سومونوری و این دختره (آخه رئیس؟ آدم قحط بود آخه؟؟؟؟ :| ) جفتشون رو اعصاب بودن...دهنمون رو سرویس کردن فصل قبل:|

فقط بدمن های اصلیه فصل چرا همچینند... تیپشون به دنیای P-P نمیاد... انگار برای یک کار فانتزی طراحی شدن:| یا کازپلی کردن...:| حال نکردم:-"

و... از اون سه تا فیلمی که سال ها پیش تایید شد چندتاشون اومدن؟ زیرنویس شدن؟ اسمشون چیه؟ توی قسمت دوم یک سری کاراکترهای آشنا دیده شدن که برام سوال پیش اومد"چرا؟ و چطور؟ و اینجا چیکار میکنند؟" :-"

ولی آخرش...هرچی زور بزنند عمرا نمیتونند به فصل اول برسن، چرا بیخود زور میزنند؟ :| (دلم برا فصل اول تنگ شد:( )

عالیه ! جدا حال کردم :D
چه تبلت نوری و چه نرم افزاری استفاده کردی؟
حدودا چند ساعت وقت برد ؟
چاکرم:دی
تبلت مانیتوری XP-Pen استفاده میکنم. نرم افزار هم ادوبی انیمیت (همون فلش).
تایمش رو دقیق نگرفتم چون پخش و پلا کار کردم ولی وقت زیاد برد:دی فک کنم سر جمعش یه هفته بشه.

دوستان tower of god نسخه انگلیسی رو بخونیم یا ترجمه شده رو؟
با ترجمه فارسی بخون. بهترین ترجمه‌ای‌ـه که در طول تاریخ ترجمه از هر زبانی به هر زبانی انجام شده و مترجمش رو بهترین مترجم تاریخ می‌دونن.
در حدی که میگن نجف قلی دریابندری باید بیاد پای کلاس مترجم ToG بنشینه شاید دوزار چیز یاد بگیره.

کیفیت کار مترجم فوق‌العاده بالاست در حدی که در وصف این مترجم گفتن: «نه خدا توانمش خواند، نه بشر توانمش گفت».

والسلام.

با ترجمه فارسی بخون. بهترین ترجمه‌ای‌ـه که در طول تاریخ ترجمه از هر زبانی به هر زبانی انجام شده و مترجمش رو بهترین مترجم تاریخ می‌دونن.
در حدی که میگن نجف قلی دریابندری باید بیاد پای کلاس مترجم ToG بنشینه شاید دوزار چیز یاد بگیره.

کیفیت کار مترجم فوق‌العاده بالاست در حدی که در وصف این مترجم گفتن: «نه خدا توانمش خواند، نه بشر توانمش گفت».

والسلام.
البته در وصف مترجم هم...خود مترجم گفته(که اینجا نقل نشده گویا): "البته تعریف از خود نباشه ها! " :دی

ولی بیشوخی،همه حرف هاش صحیح است:دی
فقط فعلا مانگاریدر ترکیده به هیچی دسترسی نیست:(

و... از اون سه تا فیلمی که سال ها پیش تایید شد چندتاشون اومدن؟ زیرنویس شدن؟ اسمشون چیه؟ توی قسمت دوم یک سری کاراکترهای آشنا دیده شدن که برام سوال پیش اومد"چرا؟ و چطور؟ و اینجا چیکار میکنند؟" :-"

ولی آخرش...هرچی زور بزنند عمرا نمیتونند به فصل اول برسن، چرا بیخود زور میزنند؟ :| (دلم برا فصل اول تنگ شد:( )
هر 3تا فیلم اومدن و اسمشون psycho pass sinners of the system 1-3 هست... و اون 3 تا فیلم داستان فصل 2 رو به فصل 3 وصل میکنن و سرنوشت اون شخصیت های قدیمی توی فیلم ها نشون داده میشه.

کلا فصل 1 بیش از حد خوب بود :-" داستان رو هم خیلی خوب جمع کردن اخرش و کلا ادامه ای براش ساخته نمیشد بهتر بود :| :D

فصل دوم Kono Oto Tomare رو یه جا دیدم و چقدر حال داد، نسبت به فصل اول خیلی پیشرفت کرده بود. به امید فصل سوم \m/

انیمه بعدی: Chihayafuru 3 :>

پ.ن: دیگه از این به بعد میخوام در طول فصل سریال ببینم و انیمه های فصلی رو جمع کنم و آخر فصل یه جا ببینم>:)

هر 3تا فیلم اومدن و اسمشون psycho pass sinners of the system 1-3 هست... و اون 3 تا فیلم داستان فصل 2 رو به فصل 3 وصل میکنن و سرنوشت اون شخصیت های قدیمی توی فیلم ها نشون داده میشه.

کلا فصل 1 بیش از حد خوب بود :-" داستان رو هم خیلی خوب جمع کردن اخرش و کلا ادامه ای براش ساخته نمیشد بهتر بود :|:D
کلا ادامه دادن P-P اشتباه بود! واقعا فصل اول هم عالی(شاهکار:p) بود، هم به خوبی داستان جمع شد! بعید میدونم اگر ادامه ش ساخته نمیشد، کسی میگفت : خوب؟ بعدش چی؟

ولی بسوزه پدر پول :|

اما ما که تو باطلاق p-p گیر کردیم، همینکه فصل جدید بهتر از دومی باشه هم یکم شادمون میکنه:|

پ.ن: دیگه از این به بعد میخوام در طول فصل سریال ببینم و انیمه های فصلی رو جمع کنم و آخر فصل یه جا ببینم
من هم دارم همینکار رو میکنم
فکر کنم همه کم کم دارن به این نتیجه میرسن که هفتگی دیدن دیگه حال نمیده و باید یکجا دید :D

خب انیمه مورد علاقه من هم بالاخره شروع شد منتظرم کامل بیاد بعد ببینم امتیازشم که فعلا ترکونده >:)>:):D

Haikyuu!!: To the Top

این قسمت رو از نظر احساسی خوب در آوردن ولی خود مبارزه ش چقدر مسخره بود :|
فقط اومدن میدوریا رو هاله سبز دورش گزاشتن بعدم دو تا مشت زد تموم شد :-"
موسیقی هم برا قسمت احساسی خوب بود ولی همون رو تو اکشنش هم ادامه دادن نتیجه زیاد جالب نبود...
خیلی انتظار داشتم ولی ناامید کننده ترین فایت سری بود برام. تو لول اون یارو سبز رنگه تو قسمتای اول که میدوریا کیفش رو پرت کرد سمتش:D:-"

اخرین سنگر رو هم فتح کردن دوستان...

سینما هم حذف کرده اکثر انیمه ها رو

میشه لطفا یکی توی یه پست جامع شیوه دانلود از تورنت توسط گوشی و مواردی که باید بدونیم رو بگه ؟ بعلاوه بهترین منابع

شنیدم کسی که از تورنت دانلود میکنه خودش هم بصورت نامحسوس اپلود هم انجام میده ؟

کلا نوب هستم تو این زمینه یکی اگاهی بده ممنون میشم

سینما رو الان چک کردم اوکی بود که! اون آرشیو قبلیشون رو دارن کامل می‌کنن و هنوز به همه انیمه‌ها نرسیدن.

اما تورنت. تورنت یه نوع ارتباط P2Pه که ملت استفاده می‌کنن بره دانلود و آپلود. peer-to-peer بودن یعنی اینکه هر کاربر به عنوان یک سرور عمل میکنه و شما صرفا متکی به یک نفر نیستی.

یه سری مفاهیم اولیه:

۱- Torrent Client: یا همون برنامه/نرم‌افزار. بره استفاده از تورنت رو هر پلتفرمی نیاز به یک کلاینت تورنت دارید که در واقع تکه‌های فایل اصلی رو دانلود و به هم متصل می‌کنه .مثل : µTorrent , BitTorrent و qBittorrent.

۲-Indexer: یه سری سایت‌ها هستن که مثل موتور جستجو عمل میکنن. مثلا بره موسیقی rutracker. انیمه و مانگا nyaa (si domain).

۳-Peers: همه‌ کاربرایی که در لحظه دارن یه فایل رو دانلود و آپلود میکنن.

۴- Swarms: مجموعه peerها که در حال دانلود یا آپلود فایل هستن گفته میشه.

۵-Seeders: اون کاربرهایی که خودشون فایل رو کامل دانلود کردن ولی باز هم به آپلود کردن ادامه میدن. اینا خیلی انسان‌های خوبی هستن.:D هر چی سیدر بیشتر سرعت دانلود بالاتر.

۶- Leechers: اینا در مقابل سیدرها قرار می‌گیرن. کسایی هستن که تا دانلود خودشون تموم میشه میگن ما رو به خیر و شما رو به سلامت و کلا آپلود هیچ.:)) (peerها هم اگر نسبت دانلود به آپلودشون زیاد باشه میشن Leecher)

۷-Trackers: مثل نوع سرور عمل می‌کنن بره پیدا کردن و وصل کردن peerها به هم. این یه مقدار توضیحش طولانی‌تره . خواستید خودتون بخونید.

تقریبا همه‌جا اینا رو توضیح دادن که به نظرم ضروری هم نبود ولی خب!

خب. شما یه کلاینتی که خواستید رو نصب میکنید. میرید nyaa. مثلا می‌خواید boku no hero رو دانلود کنید. واسه سرچ دقیق از قسمت help سایت می‌تونید کمک بگیرید. کنار قسمتی که سرچ می‌کنید ۲ تا منو نواری داریم. یکی مورد اعتماد بودن آپلودر رو مشخص میکنه(این روهم تو help توضیح داده) یکی هم دسته بندی. بسته به کیفیتی که میخواید باید فایلی رو انتخاب کنید که سید بیشتری داری.( همه سایتا یه گزینه مرتب سازی براساس سیدر رو داره) فایل مورد نظر که پیدا شد حالا دو راه دارید. ۱.گزینه magnet که یه راست شما به کلاینت تورنتی که دارید منتقل میکنه و بعد از تایید محل ذخیره دانلود شروع میشه. ۲. دانلود فایل تورنت که حجمی کمتر از ۱ مگ داره و بعد باید اون رو با کلاینت باز کنید و ادامه ماجرا.

یه سری ژانگولربازیا هم داره. مثلا شما یه می‌خوای یه پک وان‌پیس از قسمت ۲۰۰ تا ۶۰۰ بگیری. یه فایل تورنتی دارید که شامل قسمت ۱ تا ۹۸۰ه. شما میتونید اون‌ قسمت‌هایی که نمی‌خواید رو دانلود نکنید (گزینه dont download) و اون‌هایی رو هم لازم دارید با گزینه prioritize by file order به ترتیب دانلود کنید. سرعت دانلود و آپلود رو هم میتونید تغییر بدید و محدودیت بذارید. + هر تنظیماتی که IDM واسه دانلود داره اینجا هم دارید شما.

دانلود که تموم شد می‌تونید همچنان به آپلود ادامه بدید و سیدر بشید. می‌تونید هم این کار رو نکنید.
عکس‌ها بره محیط µTorrentه.
torrent 2.png torrent 3.png torrent.png

آخرین ویرایش:
سینما رو الان چک کردم اوکی بود که! اون آرشیو قبلیشون رو دارن کامل می‌کنن و هنوز به همه انیمه‌ها نرسیدن.

اما تورنت. تورنت یه نوع ارتباط P2Pه که ملت استفاده می‌کنن بره دانلود و آپلود. نقطه به نقطه بودن یعنی اینکه هر کاربر به عنوان یک سرور عمل میکنه و شما صرفا متکی به یک نفر نیستی.

یه سری مفاهیم اولیه:

۱- Torrent Client: یا همون برنامه/نرم‌افزار. بره استفاده از تورنت رو هر پلتفرومی نیاز به یک کلاینت تورنت دارید که در واقع تکه‌های فایل اصلی رو دانلود و به هم متصل می‌کنه .مثل : µTorrent , BitTorrent و qBittorrent.

۲-Indexer: یه سری سایت‌ها هستن که مثل موتور جستجو عمل میکنن. مثلا بره موسیقی rutracker. انیمه و مانگا nyaa.

۳-Peers: همه‌ کاربرایی که در لحظه دارن یه فایل رو دانلود و آپلود میکنن.

۴- Swarms: مجموعه peerها که در حال دانلود یا آپلود فایل هستن گفته میشه.

۵-Seeders: اون کاربرهایی که خودشون فایل رو کامل دانلود کردن ولی باز هم به آپلود کردن ادامه میدن. اینا خیلی انسان‌های خوبی هستن.:D هر چی سیدر بیشتر سرعت دانلود بالاتر.

۶- Leechers: اینا در مقابل سیدرها قرار می‌گیرن. کسایی هستن که تا دانلود خودشون تموم میشه میگن ما رو به خیر و شما رو به سلامت و کلا آپلود هیچ.:)) (peerها هم اگر نسبت دانلود به آپلودشون زیاد باشه میشن Leecher)

۷-Trackers: مثل نوع سرور عمل می‌کنن بره پیدا کردن و وصل کردن peerها به هم. این یه مقدار توضیحش طولانی‌تره . خواستید خودتون بخونید.

تقریبا همه‌جا اینا رو توضیح دادن که به نظرم ضروری هم نبود ولی خب!

خب. شما یه کلاینتی که خواستید رو نصب میکنید. میرید nyaa. مثلا می‌خواید boku no hero رو دانلود کنید. واسه سرچ دقیق از قسمت help سایت می‌تونید کمک بگیرید. کنار قسمتی که سرچ می‌کنید ۲ تا منو نواری داریم. یکی مورد اعتماد بودن آپلودر رو مشخص میکنه(این روهم تو help توضیح داده) یکی هم دسته بندی. بسته به کیفیتی که میخواید باید فایلی رو انتخاب کنید که سید بیشتری داری.( همه سایتا یه گزینه مرتب سازی براساس سیدر رو داره) فایل مورد نظر که پیدا شد حالا دو راه دارید. ۱.گزینه magnet که یه راست شما به کلاینت تورنتی که دارید منتقل میکنه و بعد از تایید محل ذخیره دانلود شروع میشه. ۲. دانلود فایل تورنت که حجمی کمتر از ۱ مگ داره و بعد باید اون رو با کلاینت باز کنید و ادامه ماجرا.

یه سری ژانگولربازیا هم داره. مثلا شما یه می‌خوای یه پک وان‌پیس از قسمت ۲۰۰ تا ۶۰۰ بگیری. یه فایل تورنتی دارید که شامل قسمت ۱ تا ۹۸۰ه. شما میتونید اون‌ قسمت‌هایی که نمی‌خواید رو دانلود نکنید (گزینه dont download) و اون‌هایی رو هم لازم دارید با گزینه prioritize by file order به ترتیب دانلود کنید. سرعت دانلود و آپلود رو هم میتونید تغییر بدید و محدودیت بذارید. + هر تنظیماتی که IDM واسه دانلود داره اینجا هم دارید شما.

دانلود که تموم شد می‌تونید همچنان به آپلود ادامه بدید و سیدر بشید. می‌تونید هم این کار رو نکنید.
عکس‌ها بره محیط µTorrentه.
View attachment 126804View attachment 126805View attachment 126806

خدا حفظت کنه
لایک کم بود باید کامنت می دادم... :دی
خیلی کامل توضیح دادی

من هم دارم همینکار رو میکنم
فکر کنم همه کم کم دارن به این نتیجه میرسن که هفتگی دیدن دیگه حال نمیده و باید یکجا دید :D

خب انیمه مورد علاقه من هم بالاخره شروع شد منتظرم کامل بیاد بعد ببینم امتیازشم که فعلا ترکونده >:)>:):D

Haikyuu!!: To the Top
خداییش رتبه 5 زیادشه :-?
البته تا چند وقت دیگه هیتر ها رتبه اش رو میارن پایین ولی فک نکنم از 20 25 پایین تر بره

آخرین ویرایش:
درود

یکی از بهترین انیمه های ممکنه که خیلی خوشحالم تونستم تو زندگیم ببینمش انیمه Boku No Hero بوده --- این قسمت اخری که اومد هم یکی از بهترین قسمت های انیمه ای بود که دیدم " دقیقا مثل قسمت کاپیتان لیوای تو AoT بهم حال داد "

دم همه کسایی که تو زمینه انیمه کار میکنن " سایت های دانلود + مترجم های عزیز + دوستانی که اینجا فعالیت دارن که باعث شدن بیشتر با این دنیای زیبای انیمه اشنا بشم " گرم

با سلام خدمت کاربران انیمه لیست

درحال حاضر مشکل دانلود حل شده کاملا و فایل ها قابل دانلود هستن از سرور جدید، سرعت رو هم تست کردیم به نظر مشکلی نیست.
برخی انیمه ها دسترسی دانلودشون بسته شده بود، اوناهم الان قابل دانلود هستن.
میدونیم که خیلی اذیت شدین بابت مشکلات اخیر، دنبال بهونه نیستیم که مقصر کی بوده و اینا، ولی خب حقیقتا تمام تلاشمون رو کردیم ... و خیلی هاتون هم مثل همیشه هوامون رو داشتین همه جوره. اگه باز مشکلی پیش نیاد، تلاشمون رو میکنیم بهترین آرشیو دنیا رو در اختیارتون قرار بدیم، نه فقط ایران.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or