زمستون واقعا فصل بیخودی داریم یا من هیچی نمیشناسم؟تا اینجای فصل بیشتر از اینکه خود انیمه ها نظرم رو جلب کنن اپنینگ و اندینگ ها چشم ر گرفتن. مخصوصا برا ID:INVADED که اندینگش رو MIYAVI خونده و Pet که اپنینگش کار TK معروفه. برا get your hands of eizouken هم اپنینگ خیلی جالبی داشت. کاملا یه ادای دین بود به کسایی که با عشق و علاقه انیماتوری رو انتخاب کردن. البته از کارگردان دویل من کرای بیبی کمتر ازینم انتظار نمیرفت. اسپین آف ماهو شوجو مادوکا هم که همون اول بسم ا.. آهنگ تم سری اصلی رو کوبوند وسط feels آدم.
یعنی امروز لیست رو نگاه کردم غیر از هایکیو... هیچ انیمه ای نبود که براش هایپ باشم یا اسمش رو شنیده باشم حتی
با این حال، از روی کاور ID : Invaded طراحی پوسترش جالب بود...چطوره؟
و بعد از اون، Pet ... اینم بد نمیزد...
و بعدشم اینی که میخوان انیمه ساز بشن(اسمش طولانی بود فکر کنم )
کلا "از زمستان چه ببینیم؟ "
---
دو قسمت اول فصل سوم سایکو پس رو دیدم... مثل اینکه بالاخره فهمیدن نمیشه راه فصل اول رو رفت و موفق شد! اون کاراکترها و ایده هاشون دست نیافتنیه
به نظر بیشتر سیاسی/اقتصادیه تا اینکه مثل قبلی ها شخصی(و البته بازم سیاسی ) باشه!
کاراکترهای این فصل... حداقل از فصل دوم که خیلی بهترن کلا سومونوری و این دختره (آخه رئیس؟ آدم قحط بود آخه؟؟؟؟ ) جفتشون رو اعصاب بودن...دهنمون رو سرویس کردن فصل قبل
فقط بدمن های اصلیه فصل چرا همچینند... تیپشون به دنیای P-P نمیاد... انگار برای یک کار فانتزی طراحی شدن یا کازپلی کردن... حال نکردم
و... از اون سه تا فیلمی که سال ها پیش تایید شد چندتاشون اومدن؟ زیرنویس شدن؟ اسمشون چیه؟ توی قسمت دوم یک سری کاراکترهای آشنا دیده شدن که برام سوال پیش اومد"چرا؟ و چطور؟ و اینجا چیکار میکنند؟"
ولی آخرش...هرچی زور بزنند عمرا نمیتونند به فصل اول برسن، چرا بیخود زور میزنند؟ (دلم برا فصل اول تنگ شد )