Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
درسته کایدو مست بود ولی بازم در حدی نبود که کلا ندونه چی به چیه
فقط اون الفنت گان اول رو خیلی غافلگیرانه خورد >:)
بعدش لوفی خودش رو معرفی کرد و و کایدو هم متوجه شد و گفت بالاخره به وانو اومدی
منتها تو فرم اژدها بیشتر به نفع لوفی بود چون غرشش رو با gear 2 راحت جا خالی میداد و از طرفی کایدو تو فرم اژدها خیلی بزرگه و حمله های گیر ۳ لوفی راحت میخوابید (در صورتیکه با گیر ۳ نمی تونست به دوفلامینگو ضربه کاری بزنه)
خلاصه اگه کایدو بیشتر از این تو فرم اژدها می موند صدمه میدید (چون بالاخره هاکی هم ضد میوه شیطانی :D)
ولی وقتی اومد تو فرم انسانی دیگه به ضرر لوفی شد چون کایدو میتونه از هاکی استفاده کنه
فقط برام جای سواله این هاکی کایدو چه قدرتی داشت چون لوفی از کاتاکوری هم هزار تا ضربه با هاکی خورد ولی بیهوش نشد ولی اینجا با یک ضربه هاکی کایدو لوفی بیهوش شد نتیجه اینکه :
هاکی کایدو>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>هاکی کاتاکوری
البته شاید چون هاکی رو تو جسم کرد تاثیرش بیشتر شد...

در مورد اینده چیزهایی که بیشتر میخوام :
1) گیر ۵ لوفی :D
۲) اسفالت شدن کایدو :D (توسط گیر ۵)
۳) اسفالت شدن اکاینو :D (توسط گیر ۵)
۴) دیدن هنرنمایی و قدرت اصلی دراگون و شنکس

البته فکر نکنم گیر ۵ در کار باشه فکر کنم لوفی در اینده قدرت و ضرب هاکی رو بیشتر میکنه

فقط یه چیزی اگه مانگا رو خواندی چیزی ازش نگو چون نخواندمش و نخواهم خواند (چون دوس دارم اتفاقات اینده برام سوپرایز باشه و اینکه گرافیک هم خیلی خوب شده و نمی تونم از این گرافیک دل بکنم :D)
خیلی تو باد انیمه نخوابا :D تو مانگا مبارزه لوفی و کایدو کلا چند پنل بیشتر نیست ! لوفی یه الفانت گان میزنه و الفانت گتلینگ کایدو میفته میره تو حالت انسانیش و به وضوح مسته و هیچ آسیبی هم ندیده و بعدش لوفی تو دنده چهار کونگ اورگان میزنه و بعدش کایدو تو یه لحظه جلوی لوفی ظاهر میشه یه ضربه میزنه لوفی درجا بیهوش میشه :D لوفی حتی پرتم نمیشه همونجا دو متر اونورتر بیهوش میفته زمین !
کایدو حتی سعی هم نمیکنه صرفا یه ضربه خیلی معمولی میزنه ، تو انیمه خیلی پیاز داغ اضافه کردن و خواستن مبارزه نشونش بدن در حالیکه یه تحقیر یک طرفه بیشتر نبود
در مورد اون هاکی جلوتر بیشتر توضیح داده میشه ولی قبلا ریلی وقتی در مورد هاکی توضیح میداد و اون فیلو زدش ازش استفاده کرد اونجا که هاکی رو پرتاب میکنه ، اون حاله مشکی دور کایدو یه افکت بیشتر نیست برای جذابیت :D
توصیم اینکه مبارزه مانگارو بخونی برای جلوگیری از کج فهمی تو داستان

آخرین ویرایش:
خیلی تو باد انیمه نخوابا :D تو مانگا مبارزه لوفی و کایدو کلا چند پنل بیشتر نیست ! لوفی یه الفانت گان میزنه و الفانت گتلینگ کایدو میفته میره تو حالت انسانیش و به وضوح مسته و هیچ آسیبی هم ندیده و بعدش لوفی تو دنده چهار کونگ اورگان میزنه و بعدش کایدو تو یه لحظه جلوی لوفی ظاهر میشه یه ضربه میزنه لوفی درجا بیهوش میشه :D لوفی حتی پرتم نمیشه همونجا دو متر اونورتر بیهوش میفته زمین !
کایدو حتی سعی هم نمیکنه صرفا یه ضربه خیلی معمولی میزنه ، تو انیمه خیلی پیاز داغ اضافه کردن و خواستن مبارزه نشونش بدن در حالیکه یه تحقیر یک طرفه بیشتر نبود
در مورد اون هاکی جلوتر بیشتر توضیح داده میشه ولی قبلا ریلی وقتی در مورد هاکی توضیح میداد و اون فیلو زدش ازش استفاده کرد اونجا که هاکی رو پرتاب میکنه ، اون حاله مشکی دور کایدو یه افکت بیشتر نیست برای جذابیت :D
توصیم اینکه مبارزه مانگارو بخونی برای جلوگیری از کج فهمی تو داستان
سریع ویرایش کن (اسپویل :D)
اهم... :D
مانگا رو نخوندم منظورم همون انیمه بود که بنظرم خیلی خوب بود این فایت لوفی با کایدو
اون ضربه کایدو بدون هاکی بود فکر کردم با هاکی زد
البته کارگردان قسمت 915 کارگردان دراگون بال بود بخاطر همین این تغییر رو که شما میگی شاهد بودیم که من به شخصه خیلی حال کردم
منتظر برگشت لوفی هستم :D

Last edited by a moderator:
درسته کایدو مست بود ولی بازم در حدی نبود که کلا ندونه چی به چیه
فقط اون الفنت گان اول رو خیلی غافلگیرانه خورد >:)
بعدش لوفی خودش رو معرفی کرد و و کایدو هم متوجه شد و گفت بالاخره به وانو اومدی
منتها تو فرم اژدها بیشتر به نفع لوفی بود چون غرشش رو با gear 2 راحت جا خالی میداد و از طرفی کایدو تو فرم اژدها خیلی بزرگه و حمله های گیر ۳ لوفی راحت میخوابید (در صورتیکه با گیر ۳ نمی تونست به دوفلامینگو ضربه کاری بزنه)
خلاصه اگه کایدو بیشتر از این تو فرم اژدها می موند صدمه میدید (چون بالاخره هاکی هم ضد میوه شیطانی :D)
ولی وقتی اومد تو فرم انسانی دیگه به ضرر لوفی شد چون کایدو میتونه از هاکی استفاده کنه
فقط برام جای سواله این هاکی کایدو چه قدرتی داشت چون لوفی از کاتاکوری هم هزار تا ضربه با هاکی خورد ولی بیهوش نشد ولی اینجا با یک ضربه هاکی کایدو لوفی بیهوش شد نتیجه اینکه :
هاکی کایدو>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>هاکی کاتاکوری
البته شاید چون هاکی رو تو جسم کرد تاثیرش بیشتر شد...

در مورد اینده چیزهایی که بیشتر میخوام :
1) گیر ۵ لوفی :D
۲) اسفالت شدن کایدو :D (توسط گیر ۵)
۳) اسفالت شدن اکاینو :D (توسط گیر ۵)
۴) دیدن هنرنمایی و قدرت اصلی دراگون و شنکس

البته فکر نکنم گیر ۵ در کار باشه فکر کنم لوفی در اینده قدرت و ضرب هاکی رو بیشتر میکنه

فقط یه چیزی اگه مانگا رو خواندی چیزی ازش نگو چون نخواندمش و نخواهم خواند (چون دوس دارم اتفاقات اینده برام سوپرایز باشه و اینکه گرافیک هم خیلی خوب شده و نمی تونم از این گرافیک دل بکنم :D)
در مورد فایت کایدو با لوفی دوستمون به صراحت کامل گفت در مورد هاکی هم در ادامه متوجه میشی:D
نظر شخصی من اینه لوفی بیداری رو فعال میکنه و قدرت هاکی افزایش میده میشه مستر هاکی به وضوح در گذشته نشون داده که شنکس مستر هاکی هست >:)
ولی خب یقین ندارم گومو گومو قدرت بیداری داره که لوفی باید اکتیوش کنه
این هنرنمایی دراگون و شنکس ارزو همه است:D
اگه مانگا نخوندی باید بهت بگم در ادامه داستان برات میشه میکس شیشه هروئین کوکائین، باور کن

سریع ویرایش کن (اسپویل :D)
اهم... :D
مانگا رو نخوندم منظورم همون انیمه بود که بنظرم خیلی خوب بود این فایت لوفی با کایدو
اون ضربه کایدو بدون هاکی بود فکر کردم با هاکی زد
البته کارگردان قسمت 915 کارگردان دراگون بال بود بخاطر همین این تغییر رو که شما میگی شاهد بودیم که من به شخصه خیلی حال کردم
منتظر برگشت لوفی هستم :D
کایدو با هاکی زد اما یه مدل خاص هاکی که جلوتر توضیح داده میشه ، ببین این کل پنلای مبارزه لوفی و کایدو هستش کلا سه صفحه نمیشه
اره موافق تو انیمه خوب و جذاب درآورده بودن هرچند یه سری جزئیاتو تغییر دادن و کلی آب بستن اما خب فان بود حال داد همینکه اصل وان شات شدن لوفی عوض نشد کافیه .
02-03.png 10-11_0.png 13_0.png 14-15.png 16-17_0.png

این چندتا عکس کل مبارزس بخونشون

خوب من رسیدم به اخرین چپتر مانگای Vinland Saga :-"
چقدر خوب بود :D
تا الان 168 چپتر مانگا منتشر شدن و به نظرم واقعا چپتری نبود که بد باشه. معمولا کیفیت کلی اکثر مانگا ها بالا و پایین میشن و خیلی خیلی کم هست مانگایی که بگیم از اول تا اخر خوب-عالی هست. vinland saga هم چپتر هایی داشت که یه مقدار خسته کننده بودند ولی در کل انقدری بد نبودن که ادنم بخواد هرچی زودتر فقط از روی اون چپتر بپره و بره جلو :-"
حتی چپتر های متوسط هم از نظر داستان و ... به اندازه کافی جذاب بودن که همیشه حواسم به متن و دیالوگ ها بود تا نکته خاصی رو جا نندازم.
+
بزرگترین نقطه قوت مانگا هم شخصیت پردازیش هست، مخصوصا اکثر کاراکتر های فرعی، جوری که همش میخواستم بیشتر به یه سری کاراکتر خاص پرداخت بشه.

در کل اینکه واقعا لایق همه تعریف هایی که ازش میشه هست، اگه تا الان نخوندینش به شدت پیشنهاد میشه :D

آخرین ویرایش:
سلام من اومدم
من به دعوت رفیقم اومدم
حالا البته نمیدونم اکانتش اینجا چیه (بیا خودتو معرفی کن)
قبلا توی انجمن انیمه پلنت هم فعالیت میکردم که متاسفانه ریق رحمت رو سر کشید
فک نکنم این چند وقته بخاطر امتحانا زیاد این طرفا پیدام بشه ولی امیدوارم اوقات خوبی رو اینجا داشته باشم

فعلا برا شروع اینو نوش جان کنید یخده جیگرتون حال بیاد

1600x1200_px_3d_artwork_fantasy_Art-691202.jpg!d.jpg

راستی من اصفهانیم حالا نه دقیق شهر اصفهان ولی همون دور و اطرافش (چاکر هم استانیای گلم)

خب در وصف چپاتر اخیر وان پیس که هیچی... قشنگ وسط کلاس دانشگاه همش ریخت :D اونم فقط با یه مشت پلات پوینت و یه پنل خنده ی یه یارویی :D

در وصف Emiya-San to Chi no Gohan یا ناهارخوری امیا به صورت وطنی :D هم صحبت زیاده، کوتاه کنم: اگه HF تو فیلم سوم خراب کنه (که حالا بعیده ولی بازم...) این بعد فیت زیرو دومین اثر برتر فرنچایز فیت تو مدیوم انیمه است... دودش بره تو چشم همه شیرو-هیتر ها... اگه بدونید چجوری آشپزی می کنه :>

و چیزی که میخوام در موردش صحبت کنم یکی از انیمه های زمستونه که به زودی زود شروع میشه پخشش و اگه اتفاقی تو اقتباسش رخ نده شاهد چیز جالب ناکی خواهیم بود برای یه کار نوپا

126489

In/Spectre رمانیه که مدت زیادیه چندین جلد مانگای موفق اقتباسی داره و اگه اشتباه نکنم آخر این هفته، قسمت اول اقتباس انیمه ایش هم منتشر میشه
داستان خیلی ساده است

کوتوکو یه خانم کوچولوی خوشگله که برخلاف قیافه راهنمایی شکل اش، داره دوره دبیرستانشو طی می کنه و به خاطر پای چلاغ اش، و بقیه معاینه هاش، چند سالیه که تو یه بیمارستانی بستریه. یه روز این خانوم کوچولو، پسر اصلی داستان ما کورو رو می بینه و در نگاه اول عاشقش میشه، ولی کورو خودش به خواستگار و نامزد به اسم ساکی-سان داره که خیلی خانم باوقار (که افسر پلیس هم هست) و همه مدل پسندیه و البته حسابی حواسش هست کسی مخ کورو رو نزنه (چون ظاهرا خیلی خواستار داره این پسر هر جا میره :D) و این قصّه رومنـ... اوه صبر کن! دارم اشتباه می گم#-o

داستان یکم پیچیده تره راستش :D

کوتوکو خانم یه پاش چلاغ نیست، مصنوعیه، و نه تنها این، بلکه چشم راستش هم مصنوعیه (تو یه سطح اسپایک طوری مصنوعیه، به سختی میشه تشخیص داد :D) و این قصه داره، ظاهرا وقتی 11 سالش بوده، کوتوکو خانم با یوکای ها یه قرارداد می بنده که چشم و پاش رو به اینا بده و عوضش یه دانش خفنی بگیره و تبدیل به دانای شش طریقت دانای یوکای ها و هیولاها تبدیل شه. نتیجه این تبادل اینه که بدن کوتوکو خانم خیلی زیاد رشد نمی کنه از لحاظ فیزیکی نسبت به سن اش، از طرفی به حجم زیادی اطلاعات پیرامون یوکای ها دست پیدا می کنه، و چون یوکای ها موجودات تک بعدی، خجالتی و نسبتا ساده ای هستن، حسابی از کمک کوتوکو بهره می گیرن و خیلی می پرستنش و صد البته کوتوکو هم از کمک یوکای ها بهره می گیره تا دخل مشکلات همدیگه رو بیارن...

126490
اصولا کوتوکو با اکثر یوکای های محلی رفیقه و ازش حرف شنوی دارن، اگه با بعضی هاشون هم به مشکل بخوره با حرف زدن حل می کنه مشکل رو
ولی اگه اصن اهل صحبت و گوش کردن نباشن ـه که مشکل میشه
این یوکای بالا هم از رفقاست :D

آه کورو و ساکی-سان چی شدند و چه دخلی به حضور ناگهانی یوکای ها دارند!؟
داستان اصن از جایی شروع میشه که می فهمی این کورو ـیی که کوتوکو-چان ما روش کراش زده در حقیقت یه آدم نامیرا است که هر چند به صورت طبیعی عمر می کنه ولی هیچ رقمه کشته نمیشه! ساکی-سان بنده خدا هم اینو نمیدونه (هنوز)... کورو عملا تو دنیای داستان خارج از دسته بندی ادم ها و یوکای هاست و کلا یه جور هیولا به حساب میاد که در صورت لو رفتن هم آدما هم یوکای ها حسابی می گرخن موقع دیدنش

In/Spectre قصه یه دختره ی به شدت باهوش و شجاع با دوستای یوکای اش و کراش نامیرا شه که یه رقیب عشقی خیلی شیک و خوشگل داره و با یه سری مشکلات ماوراء طبیعیه و عجیب غریب باید روبرو شن، از ارواح از راه به در شده تا قاتل های دنبال انتقام و پرونده های عجیب غریب و در عین حال داستان شخصیت هاشو جلو می بره

مانگا رو من دو تا آرک شو خوندم بر حسب کنجکاوی و به شدت کار باحالیه
میستری خوبی داره (نمیگم خفن اون جوری) از طرفی فانتزی اش به واسطه رابطه دو طرفه بین کوتوکو و یوکای ها خیلی چیز باحالیه
یه جایی هست تو مانگا، موقع بیرون اومدن از یه آپارتمون، کوتوکو عینهو اسنپ، سوار یه هیکل اسکلتی گنده میشه از شهر دور میشه... خیلی خوف ـه:))
و البته رومنس داستان هم هست که چاشنی به شدت خوبیه و کلی رابطه بین کاراکترها رو بامزه تر و غنی تر می کنه

آرت استایل مانگا رو من به شدت دوست دارم، طراحی شخصیت ها خیلی خوبن و مخصوصا کوتوکو منو یاد ساکورا تو Cardcaptor Sakura میندازه (مخصوصا کراش اش رو یکی 5 سال بزرگتر از خودش که هی دچار انکار میشه، کپ خود ساکورا است :D) و در کل با رفتار بالغانه در عین حال بچگونه اش خیلی ترکیب بامزه ایه

تریلرهای انیمه هم اومده میتونید ببینید، ظاهرا با اقتباس خوبی طرفیم و انگار آهنگ اوپنینگ سری هم خیلی چیز توپیه
جدا از کوهی از ادامه های مورد انتظار که تو دو فصل آینده پخش میشن، In/Spectre مورد انتظار ترین کار جدیدیه که میخوام ببینمش
امیدوارم ادامه داستان، هیجان انگیز تر، احساسی تر و عجیب تر شه

آخرین ویرایش:
خب در وصف چپاتر اخیر وان پیس که هیچی... قشنگ وسط کلاس دانشگاه همش ریخت :D اونم فقط با یه مشت پلات پوینت و یه پنل خنده ی یه یارویی :D

در وصف Emiya-San to Chi no Gohan یا ناهارخوری امیا به صورت وطنی :D هم صحبت زیاده، کوتاه کنم: اگه HF تو فیلم سوم خراب کنه (که حالا بعیده ولی بازم...) این بعد فیت زیرو دومین اثر برتر فرنچایز فیت تو مدیوم انیمه است... دودش بره تو چشم همه شیرو-هیتر ها... اگه بدونید چجوری آشپزی می کنه :>

و چیزی که میخوام در موردش صحبت کنم یکی از انیمه های زمستونه که به زودی زود شروع میشه پخشش و اگه اتفاقی تو اقتباسش رخ نده شاهد چیز جالب ناکی خواهیم بود برای یه کار نوپا

View attachment 126489

In/Spectre رمانیه که مدت زیادیه چندین جلد مانگای موفق اقتباسی داره و اگه اشتباه نکنم آخر این هفته، قسمت اول اقتباس انیمه ایش هم منتشر میشه
داستان خیلی ساده است

کوتوکو یه خانم کوچولوی خوشگله که برخلاف قیافه راهنمایی شکل اش، داره دوره دبیرستانشو طی می کنه و به خاطر پای چلاغ اش، و بقیه معاینه هاش، چند سالیه که تو یه بیمارستانی بستریه. یه روز این خانوم کوچولو، پسر اصلی داستان ما کورو رو می بینه و در نگاه اول عاشقش میشه، ولی کورو خودش به خواستگار و نامزد به اسم ساکی-سان داره که خیلی خانم باوقار (که افسر پلیس هم هست) و همه مدل پسندیه و البته حسابی حواسش هست کسی مخ کورو رو نزنه (چون ظاهرا خیلی خواستار داره این پسر هر جا میره :D) و این قصّه رومنـ... اوه صبر کن! دارم اشتباه می گم#-o

داستان یکم پیچیده تره راستش :D

کوتوکو خانم یه پاش چلاغ نیست، مصنوعیه، و نه تنها این، بلکه چشم راستش هم مصنوعیه (تو یه سطح اسپایک طوری مصنوعیه، به سختی میشه تشخیص داد :D) و این قصه داره، ظاهرا وقتی 11 سالش بوده، کوتوکو خانم با یوکای ها یه قرارداد می بنده که چشم و پاش رو به اینا بده و عوضش یه دانش خفنی بگیره و تبدیل به دانای شش طریقت دانای یوکای ها و هیولاها تبدیل شه. نتیجه این تبادل اینه که بدن کوتوکو خانم خیلی زیاد رشد نمی کنه از لحاظ فیزیکی نسبت به سن اش، از طرفی به حجم زیادی اطلاعات پیرامون یوکای ها دست پیدا می کنه، و چون یوکای ها موجودات تک بعدی، خجالتی و نسبتا ساده ای هستن، حسابی از کمک کوتوکو بهره می گیرن و خیلی می پرستنش و صد البته کوتوکو هم از کمک یوکای ها بهره می گیره تا دخل مشکلات همدیگه رو بیارن...

View attachment 126490
اصولا کوتوکو با اکثر یوکای های محلی رفیقه و ازش حرف شنوی دارن، اگه با بعضی هاشون هم به مشکل بخوره با حرف زدن حل می کنه مشکل رو
ولی اگه اصن اهل صحبت و گوش کردن نباشن ـه که مشکل میشه
این یوکای بالا هم از رفقاست :D

آه کورو و ساکی-سان چی شدند و چه دخلی به حضور ناگهانی یوکای ها دارند!؟
داستان اصن از جایی شروع میشه که می فهمی این کورو ـیی که کوتوکو-چان ما روش کراش زده در حقیقت یه آدم نامیرا است که هر چند به صورت طبیعی عمر می کنه ولی هیچ رقمه کشته نمیشه! ساکی-سان بنده خدا هم اینو نمیدونه... کورو عملا تو دنیای داستان خارج از دسته بندی ادم ها و یوکای هاست و کلا یه جور هیولا به حساب میاد که در صورت لو رفتن هم آدما هم یوکای ها حسابی می گرخن موقع دیدنش

In/Spectre قصه یه دختره ی به شدت باهوش و شجاع با دوستای یوکای اش و کراش نامیرا شه که یه رقیب عشقی خیلی شیک و خوشگل داره و با یه سری مشکلات ماوراء طبیعیه و عجیب غریب باید روبرو شن، از ارواح از راه به در شده تا قاتل های دنبال انتقام و پرونده های عجیب غریب و در عین حال داستان شخصیت هاشو جلو می بره

مانگا رو من دو تا آرک شو خوندم بر حسب کنجکاوی و به شدت کار باحالیه
میستری خوبی داره (نمیگم خفن اون جوری) از طرفی فانتزی اش به واسطه رابطه دو طرفه بین کوتوکو و یوکای ها خیلی چیز باحالیه
یه جایی هست تو مانگا، موقع بیرون اومدن از یه آپارتمون، کوتوکو عینهو اسنپ، سوار یه هیکل اسکلتی گنده میشه از شهر دور میشه... خیلی خوف ـه:))
و البته رومنس داستان هم هست که چاشنی به شدت خوبیه و کلی رابطه بین کاراکترها رو بامزه تر و غنی تر می کنه

آرت استایل مانگا رو من به شدت دوست دارم، طراحی شخصیت ها خیلی خوبن و مخصوصا کوتوکو منو یاد ساکورا تو Cardcaptor Sakura میندازه (مخصوصا کراش اش رو یکی 5 سال بزرگتر از خودش که هی دچار انکار میشه، کپ خود ساکورا است :D) و در کل با رفتار بالغانه در عین حال بچگونه اش خیلی ترکیب بامزه ایه

تریلرهای انیمه هم اومده میتونید ببینید، ظاهرا با اقتباس خوبی طرفیم و انگار آهنگ اوپنینگ سری هم خیلی چیز توپیه
جدا از کوهی از ادامه های مورد انتظار که تو دو فصل آینده پخش میشن، In/Spectre مورد انتظار ترین کار جدیدیه که میخوام ببینمش
امیدوارم ادامه داستان، هیجان انگیز تر، احساسی تر و عجیب تر شه
چه جالب امروز داشتم تریلر اش رو میدیدم، فهمیدم خانم پلیس کراش منه!:)):x از همین الان میدونم که میخوام کدوم یکیشون به خونه بخت برسه و کدوم یکی سرش بی کلاه بمونه:-":D

در وصف Emiya-San to Chi no Gohan یا ناهارخوری امیا به صورت وطنی :D هم صحبت زیاده، کوتاه کنم: اگه HF تو فیلم سوم خراب کنه (که حالا بعیده ولی بازم...) این بعد فیت زیرو دومین اثر برتر فرنچایز فیت تو مدیوم انیمه است... دودش بره تو چشم همه شیرو-هیتر ها... اگه بدونید چجوری آشپزی می کنه :
فیلم سوم می ترکونه به شرطی که کمتر رو شیرو منفور و ساکورا حال به هم زن مانور بده و بیشتر بره به اکشن (Salter:x) بپردازه :D

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
@vaan 2
بنداز تو اسپویل حاجی! :-"

@Z-fan
شما هم برو حاجی:p
آشپزی هم میخواید بیاید پیش خودم>:)

---
در مورد فایت وان پیس!
شرم کنید! کاریزما نداشت طرف؟؟؟؟ باید بهش اقتدا کرد این بشر:| ، سورپرایز نداشت فایت؟ صحنه های تکراری؟ (برید مانگا بخونید پس برای این بخش:-" )

بعد شماره 1 ، فایت؟ اصلا چجوری اسم اینو میزارید فایت:-"

همون دیگه ندیدی :>
در انکار خودت بسی غرق شو...
تعریفص رو شنیدم که بله خیالیا گفتن بعد از F/SN بهترین توی سریه(که اصلا با گزاره اول باید جمع کنند برن:-")
ولی حتی امر بگی بعد از F/Z بازم فرقی در اصل قضیه نمیکنه:-"
اگر آرچر تو بازی والیباله شیرو رو هدشات میکرد، میشد در مورد ارزش دیدن داشتنش صحبت کرد:-" ولی الان خیر... همچنان فقط F/Z و بس:-"

در مورد فایت وان پیس!
شرم کنید! کاریزما نداشت طرف؟؟؟؟ باید بهش اقتدا کرد این بشر:| ، سورپرایز نداشت فایت؟ صحنه های تکراری؟ (برید مانگا بخونید پس برای این بخش:-" )

بعد شماره 1 ، فایت؟ اصلا چجوری اسم اینو میزارید فایت
منظورم از کاریزما این نبود که کاتاکوری جذابیت نداشت منظورم این بود ازش هاله شیطانی و کثیف حس نکردم و در واقع کاتاکوری انگار کارکتر مثبتی بود که فقط رقیب لوفی بود و نسبت بهش حس تنفر نداشتم مثل لوچی،دوفلامینگو،کایدو که دوست داشته باشم لوفی لهش کنه و جیگرم حال بیاد :D
دوما صحبتم در رابطه با انیمه بود که بنظرم لوفی با کایدو رو خیلی جذابتر از مانگا دراوردن و کاملا مثل یک فایت بود
البته اخر حرفم گفتم همه این ها فقط نظرات شخصی من بود :D

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
اخرین سنگر رو هم فتح کردن دوستان...
سینما هم حذف کرده اکثر انیمه ها رو
میشه لطفا یکی توی یه پست جامع شیوه دانلود از تورنت توسط گوشی و مواردی که باید بدونیم رو بگه ؟ بعلاوه بهترین منابع
شنیدم کسی که از تورنت دانلود میکنه خودش هم بصورت نامحسوس اپلود هم انجام میده ؟
کلا نوب هستم تو این زمینه یکی اگاهی بده ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or