لطفا یکی زیرنویس Dr Stone رو بزاره!
والا ثواب داره.
ارک بعدی هم خیلی حوصله سر بره هم خیلی طولانی، خصوصا در مقایسه با 50 چپتر اول... حالا خوبیش اینه بسته به سرعت خوندن سریع میتونی ردش کنی بری برسی به ارک خیلی خوب بعدی، ما باید هر ماه صبر میکردیم، تا یه چپتر خواب آور و تکراری دیگه بیاد.Vinland Saga هم تموم شد....
این اواخر حس و حال دنبال کردن انیمه ها بصورت هفتگی نیست و معمولا میزارم 3-4 قسمت رو یه دفعه میبینیم ولی vinland رو هر هفته روز پخشش میدیدم و در کل از انیمه های خیلی خوب امسال بود.
حرف خاصی نیست، بریم سراغ مانگا...
+
دوستانی که میخوان مانگا رو از ادامه انیمه دنبال کنن، از چپتر 55 میتونید شروع به خوندن کنید. تا الان هم 168 چپتر اومده و اگه اشتباه نکنم آرک پایانی مانگا هستش....
بهترین فایت برای لوفی و Katakuri بوده و بسبعد سه روز برگشتم گفتم بیام یک چند تا کامنت بخونم حالم جا بیاد بدتر حالم گرفته شد
خدا کنه سر انیمه لیست بلایی نیاد
خب بگذریم حرف اصلیم این نبود حرف اصلیم اینه :
One Piece - E913
One Piece - E914
One Piece - E915
دیروز بیکار بودم گفتم بشینم وان پیس ببینم از 902 تا 915 رو دیدم حالم بسیار خوب شد
در وصف این ۳ قسمت هرچی بگم کم گفتم بدون شک بهترین فایت کل وان پیس بود
و همچنین بهترین قسمتای وان پیس
از اول تا اخر این فایت ۸-۹ بار شدید داد کشیدم (خدا رو شکر تنها بودم ) صدا رو هم شدید برده بودم بالا خلاصه اینکه نابودم شدم رفت
بشینید ببینید این ۳ قسمت بسیار خوف است
فقط خدا رو شکر مانگا رو هیچی نخوندم و لذت فایت برام چندین برابر شد
ویرایش : یکبار دیگه بهم ثابت شد وان پیس یکجا دیدن بیشتر حال میده از این به بعد مثل همین دفعه هر ۱۲-۱۳ قسمت یکبار می بینم فقط افسوس میخورم چرا وان پیس تا حالا با همچین گرافیک خفنی ساخته نشده بود
خب جدا از این حرف ها وان پیس داره واقعا به اوجش برمیگرده تقریبا ۱۵۰ قسمتی بود که وان پیس جذابیتشو برام از دست داده بود (از دورسرورزا به بعد یعنی از ۷۴۶ به بعد)
ولی تو این ۱۳ قسمت واقعا حس وان پیسی بهم دست داد
خب بسه دیگه امان از این جوونی همش دلت میخواد حرف بزنی اینجا هم که همه پیرن کسی زیاد حال و حوصله حرف زدن نداره
بهترین فایت برای لوفی و Katakuri بوده و بس
من مغزمو خاموش کردم و با قلبم دیدماهم...
خب اولا اینکه این موضوع سلیقه ای هم هست ولی با اینکه سلیقه ای بازم یه چندتا دلیل میارم که چرا فایت لوفی با کاتاکوری جزو ۵ فایت برتر وان پیس هم نیست
1) مختصر و مفید بودن : من به شخصه با طولانی بودن یک فایت مشکلی ندارم یعنی فایت می تونه ۲۰ قسمت هم باشه ولی جذاب باشه ولی اینکه فایت دائما صحنه های تکراری به ادم نشون بده میره رو اعصاب مثلا فایت لوفی و لوچی هم تقریبا ۱۵-۱۶ قسمت طول کشید ولی همش توش تنوع داشت ولی فایت لوفی و کاتاکوری پر از صحنه های تکراری بود دائم نشون میده لوفی میره کاتاکوری رو بزنه از اون ور کاتاکوری لهش میکنه و این روند ۲۰ قسمت ادامه داره و دیگه حس و حال فایت از بین میره
2) طرفین فایت : برخلاف بقیه من کاریزمای خفنی از کاتاکوری حس نکردم چرا چون از اول تا اخر فقط داره روی لوفی فن پیاده میکنه بدون هیچ دیالوگ خاصی بدون هیچ صحنه خاصی انگار این فایت فقط نمایش قدرته ولی شما فایت لوفی با دوفلامینگو رو نگاه کن پر از لحظات خفن و حماسیه و قشنگ بالا و پایین و هیجان داره
3) سوپرایز بودن فایت : فایت لوفی با کاتاکوری غیر از همون هاکی مشاهده رنگی و دیدن اینده برای من هیچ سوپرایزی نداشت یعنی قشنگ روند فایت برای من معلوم بود لوفی وارد میشه کلی کتک میخوره بعد گیر ۲ و ۳ کم میاره و جواب نمیده و گیر ۴ میزنه بعد گیر ۴ کمی اثر میزاره ولی چون کاتاکوری خیلی خفنه این روند خیلی ادامه نداره و دوباره کتک خوردن لوفی شروع میشه اخر هم اسنیک من رو میکنه (که تو اپنینگ هم نشون میده ) و بعد فایت تمام میشه ولی مثلا فایت لوفی با لوچی هر لحظه یک حرکت رد و بدل میشه و روند فایت کاملا مشخص نیست نمی دونی لوفی قراره از گیر ۳ استفاده کنه نمی دونی فایت قراره چجوری تمام بشه یعنی اتفاقات فایت کاملا قابل حدس نیست
4) پایان فایت : پایان فایت لوفی با کاتاکوری تو کت من نمیره چون در مجموع ۹۹ درصد کاتاکوری زد و لوفی هم ۱ درصد بعد کاتاکوری باخت دو حالته که هر دوش بنظرم بیخوده :
1) کاتاکوری از لحاظ بدنی کم اورد و اخر افتاد
2) تسلیم اراده و اون جمله اخر لوفی شد و افتاد
البته خودش هم به خواهرش گفت نمی دونم چرا افتادم کلا پایان فایت ابکی بود
البته این موارد فقط نظر شخصی من بود
خب زیاد حرف زدم و اینم بهترین فایت های لوفی بنظر من :
5) Luffy vs Corocodile
4) Luffy vs Shiki
3) Luffy vs Doflamingo
2) Luffy vs Lucci
1) Luffy vs Kaido
....
من مغزمو خاموش کردم و با قلبم دیدم
و پایان فایت
راه رو برای کاپیتانش باز کرد
و در اخر فایت دومی هم ماژالان قبول دارم و فایت کایدو بعدش درکنار دوفلامینگو از لوفی
البته لوفی با اوسوپ و سانجی هم بماند کی نمیگم اصلا
اهم...
من دوست دارم پایان فایت با یک حرکت خفن تمام شه مثلا تو همین ۵ تا فایت :
تو فایت با کوروکودایل اون استورم اخر لوفی که کوروکودایل رو برد تو اسمون خیلی حال داد
تو فایت با شیکی حرکت اخر محشر بود گیگانت تووووووور اکسهههههههههههههههه
فایت با دوفلامینگو گینک کونگ گان خیلی خوف بود دوفلامینگو رو از اسمون فرستاد زیرزمین (دقیقا بر عکس کوروکودایل )
با لوچی جت گاتلینگههههههههههههههههههههه
محشر بود
با کایدو هر حرکت همچین حکمی داشت از الفنت گان اول لوفی گرفته تا ضربه اخر کایدو که بسی خوف بود
اون مازلان لعنتی هم واقعا قوی بود دوست داشتم لوفی اخر لهش کنه که نشد
حالا باید ببینیم فایت های اینده چی میشه لوفی با اکاینو لوفی با بلک برد زورو با میهاک
سانجی با کیزارو (اینو خیلی دوست دارم ببینم تو اپنینگ ۱۶ یه صحنه نشون داد)
شنکس و دراگون که بماند باید هنرنمایی این ها رو هم ببینیم
خلاصه اینکه هنوز مونده...
کایدو کل فایت مست بوده اصلا حالیش نبوده چی به چیه وقتی از مستی هم در میاد لوفی مثل یه پشه با گرزش شوت میکنه
البته من در مورد فایت های آینده اینجوری فک نمیکنم به نظرم قبلش یه فایت دراگون و مارشال داریم احتمال حضور شنکس هم هست( با توجه گذشته تیج با شنکس اون خطی که زده به جلوبندی شنکس ) زورو با میهاک محتمل نمیدونم حریف زورو شیلو هست این کاپیتان تیج کایدو و بیگ مام هم احتمالا بازم به جون هم بیوفتن سانجی هم احتمالا میوه سابو/ایس بگیره ولی خب من منتظر باز کردن چشمای زورو هستم و بس