Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
تک انیمه رو هم بستن
خدا رو شکر مسیری رو که به یه نفرت جمعی منتهی میشه رو مث جت دارن طی میکنن
بالاتر گفتم که وضع خرابه...

ولی فکر کردید کی آمار میده یکی هست که قطعا خودش انیمه میبینه...

حالا یا سایت های رقیب هستن که چشم دیدن موفقیت بقیه رو ندارن...

یا از این عرازشه هستن که میشینن انیمه میبینن...

.............

در مورد تک انیمه هم من اصلا از ادمینش خوشم نمیومد... اون روزی که انیمه ورلد جمع کرد، من چند تا انیمه نیمه کاره رو ب اش زیر نویس کردم.. بعدش همین طور مثل اینکه نوکر گرفته اوردر میداد.... یه روز اومد گفت فلان انیمه چی شد؟ گفتم نرسیدم فردا تمومش میکنم.... اومده طلبکارانه میگه نیاز نیست دیگه از همکاری باهاتون خوشحال شدم.... بیا برو جمعش کن، انگار بابت هر قسمت 100 تومن می‌داده بهمون که اینطوری فاز برداشته بود

همون روزی که AW رو زدن، شروع فاتحه خونی برای انیمه تو ایران بود!
مشخص بود بقیه سایت های انیمه ای هم یه روزی نوبتشون میشه، مخصوصا وقتی بزرگ بشن...
همین که اون جماعتی که سایت میترکونند، فهمیدن چیزی به نام انیمه وجود داره، یعنی اومده تو رادارشون و ... :-"

همون روزی که AW رو زدن، شروع فاتحه خونی برای انیمه تو ایران بود!
مشخص بود بقیه سایت های انیمه ای هم یه روزی نوبتشون میشه، مخصوصا وقتی بزرگ بشن...
همین که اون جماعتی که سایت میترکونند، فهمیدن چیزی به نام انیمه وجود داره، یعنی اومده تو رادارشون و ... :-"
اگه بقیه هم زدن ترکوندن، مثل اینکه واقعا بازگشت همه بسوی توررنته:-":D
خداوند باعث و بانی ایش رو لعنت کنه.

اون سایت وطنی دیگه هم برای پیشگیری یه سری انیمه‌ها رو حذف کرده. امیدوارم باقی بمونه به هر حال.
(بابت اینکه زیاد ایچی روی هارد ندارد ناراحت می‌شود. الانسان حریص و اینجور چیزا منع و غیره)
کدومشون

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
اومدم بگم که چقدر این فصل ناناتسو بیخود شده که دیدم مثل اینکه پاتک زدن. دلم خوش بود که اگه نتونستم آنگوئینگ دنبال کنم حداقل فصل زمستون رو یه جا میبینم که گند خورد به نقشه هام. من برم یه مشت لینک دانلود بزارم توی لیست که دوران سخت دنبال لینک گشتن در راهه.

پ.ن: این چند وقته چقدر بار معنوی تاپیک بالا رفته، همه آیه و حدیث از خودشون در میارن

ویرایش: مثل اینکه دیر رسیدم، همه چی رو قلع و قمع کردن

اومدم بگم که چقدر این فصل ناناتسو بیخود شده که دیدم مثل اینکه پاتک زدن. دلم خوش بود که اگه نتونستم آنگوئینگ دنبال کنم حداقل فصل زمستون رو یه جا میبینم که گند خورد به نقشه هام. من برم یه مشت لینک دانلود بزارم توی لیست که دوران سخت دنبال لینک گشتن در راهه.

پ.ن: این چند وقته چقدر بار معنوی تاپیک بالا رفته، همه آیه و حدیث از خودشون در میارن

ویرایش: مثل اینکه دیر رسیدم، همه چی رو قلع و قمع کردن

"بیخود شده" خیلی لفظ محبت آمیزی در قبال قصابی ایه که روی منبع اقتباس انجام دادن این فصل :|

"بیخود شده" خیلی لفظ محبت آمیزی در قبال قصابی ایه که روی منبع اقتباس انجام دادن این فصل :|
اصلاً یه جاهایی من دیگه فقط داشتم جلو میزدم، یادمه از فصل دوم هم ایراد گرفتم ولی اون حداقل سرگرم کننده بود. باورم نمیشه که این همون ناناتسوی فصل یک و دو هست.

سلام
آقا رعایت کنید قوانین تاپیک رو .
-----
برای دانلود انیمه که تا تورنت هست چرا جاهای دیگه ؟
برای زیرنویس هم فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد .
بزرگوار فعلا با تورنت سر میکنیم ، نت ملی اومد زدن بین الملل رو کامل قطع کردن یا اومدن وایت لیست درست کردن و بقیه نت رو بستن اونوقت چه خاکی بریزیم بر سر

دوستانی که نگران وضعیت تورنت هستید، می‌تونید با خرید اکانت لیچر تورنت از یکی از سایت‌های مذکور به ترکرهای خصوصی که تورنت رو با سید بالایی در اختیار می‌گذراند، به آرشیو بسیار بزرگی دسترسی داشته باشید. بزرگ‌ترین این ترکرها هم که به احتمال زیاد به گوش بسیاری خورده که IPTorrent هست. ضمنا که برخی از این سرویس‌ها لینک دانلود مستقیم هم در اختیار شما قرار میدن و فقط لازمه یک یا دو نفر یک اکانت خریداری کنند و بقیه رو هم شارژ کنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or