Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
عمیقا نیازمند لینک های HD هستیم... از تمام عزیزان در صحنه مخصوصا جناب خلیل که یدِ طولایی در زمینه ی لینک دانلود دارند درخواست یاری می کنیم

امیر اشکان جان، یک سری از FanSub های انیمه رو چک کردم...همشون DVD Quality بودند.

P.S
Higurashi no Naku Koro ni یکی از کارهای قشنگ و موفق هستش، اینطور که از بیرون نگاهش کردم ریشه های moe داره هم داره که جزء المان های من برای یک کار خوب هستش. ولی حیف که زیرنویس نداره و هنوز تصمیم دانلودش رو نگرفتم.

پیش به سوی Wolf's Rain
امیر حسین، من که فعلاً گیر کردم توش که ادامش بدم یا نـــه

ولی دیروز نشستم یک کله Tokyo Magnitude 8.0 رو دیدم، حسابی خوشم امد و حال فضایی داد.
معرفیش تو تاپیک بهترین های دنیای انیمه http://forum.bazicenter.com/showthread.php?p=1416873#post1416873

متن پنهان برای کسانی که انیمه Tokyo Magnitude 8.0 رو کامل دیدند. (خطر اسپویل)
انیمه واقعاً عالی بودش، تو بعضی موارد خیلی خوب فرهنگ مردم ژاپن رو نشون داد و کاملاً به سیلیقه ی ضد happy ending من جور بودش...تو قسمت های پایانی داشتم پرواز میکردم وقتی حدس زدم برادره واقعاً مرده و خواهره تو توهم شوک هستش.
پایانش هم که عالی بود و یک کار بسیار زیبا و درگیره کننده

آخرین ویرایش:
سلام دوستان، من سری ناروتو رو می خوام شروع کنم، اول ناروتو رو نگاه کنم بعد naruto shippuden؟؟؟؟ یا فرقی نداره؟؟؟

اول Naruto که 220 قسمت هستش رو باید نگاه کنید و بعدش Naruto Shippuuden که بطور هفته ای داره پیش میره و 212 قسمت ـش امده.

Naruto: فصل اول به حساب میاد و Naruto Shippuuden: فصل دوم
آها!!! مرسی...... بعد one piece چند قسمتش اومده؟؟؟؟ اینم هفته ای میاد؟؟؟؟

Last edited by a moderator:
سلام دوستان، من سری ناروتو رو می خوام شروع کنم، اول ناروتو رو نگاه کنم بعد naruto shippuden؟؟؟؟ یا فرقی نداره؟؟؟

اول Naruto که 220 قسمت هستش رو باید نگاه کنید و بعدش Naruto Shippuuden که بطور هفته ای داره پیش میره و 212 قسمت ـش امده.

Naruto: فصل اول به حساب میاد و Naruto Shippuuden: فصل دوم

آها!!! مرسی...... بعد one piece چند قسمتش اومده؟؟؟؟ اینم هفته ای میاد؟؟؟؟

وان پیس، هر یکشنه ها میاد و تا الان 499 قسمت ـش پخش شده.

P.S
ناروتو شیپدون، هر پنجشنبه میاد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hitman rocker
امیر حسین، من که فعلاً گیر کردم توش که ادامش بدم یا نـــه
از لیستی که داده بودی شهاب قرمزش کرده بود :d منم به پیشنهاد بچه ها گفتم بشینم ببینم :d البته قرار بود دیروز بشینم ببینم که حسش نیمد :d

بچه ها بین اینا اول کدومو شروع کنم :
Gungrave
Wolf's Rain
Gosick
Bakuman
Great Teacher Onizuka
D-Gray Man
Pandora Hearts
Angel Beats
Full Metal Alchemist Brotherhood
Blood+
Midori No Hibi
Tokyo Magnitude 8.0
خلیل !! چند قسمته ؟:d

پ.ن : یه چند تا سینمایی خوب معرفی کنید !!

سلام، همونطوری که گفتن اول باید ناروتو ببینی که 220 قسمته. اما به نظر من قسمت های 143 تا 219 رو نبین. 220 رو ببین و بعدش یه راست برو سراغ شیپودن. منم همین کارو کردم. البته شیپودن هم فیلر طولانی داره.
Gungrave
Wolf's Rain
Gosick
Bakuman
Great Teacher Onizuka
D-Gray Man
Pandora Hearts
Angel Beats
Blood+
Midori No Hibi
به نظر من اول گوسیک رو شروع کن و به پخش هفتگی برس، بعد فولمتال الکمیست رو شروع کن. جالب اینکه استودیوی اصلی سازنده ی هردو Bones هستش :دی

-------------------------------------------------
خب، من دانلود انیمه رو مجدد شروع کردم. اول از همه برسرک دانلود میکنم، چون یه ضد حال اساسی خوردم سر چیزی که دفعه ی قبل دانلود کرده بودم. به زور تا قسمت 8 دیدم. حتی صداش هم هماهنگ نبود. درس عبرتی شد که دیگه از جایی که نمیشناسم دانلود نکنم. دیگه اینکه دارم نسخه های HD کم حجم Samurai Champloo رو دانلود میکنم که قبلا کیفیت معمولیش رو داشتم. حالا میخواستم ببینم از بین این Tokyo Magnitude 8.0که خلیل جان معرفی کردن و Great Teacher Onizukaکدوم رو اول دانلود کنم؟

چند قسمت Gurren Lagann دیدم. فعلا نظر خاصی نمیدم تا تموم بشه ، اما نگاه کردنش لذت خاصی داره.

Gungrave
Wolf's Rain
Gosick
Bakuman
Great Teacher Onizuka
D-Gray Man
Pandora Hearts
Angel Beats
Blood+
Midori No Hibi

Tokyo Magnitude 8.0
خلیل !! چند قسمته ؟:d

پ.ن : یه چند تا سینمایی خوب معرفی کنید !!

از بین لیستی که دادی فقط این کارها رو کامل دیدم، پس رو همون ها نظرم رو میگم.
Gosick
Angel Beats
Midori No Hibi
به ترتیب دیدن گذاشتم...فکر کنم نیازی به توضیحات نباشه که ماجراشون چی هستش، ولی لینک معرفی هاشون رو تو تاپیک بهترین های انیمه، هم اضافه ـشون کردم.

Tokyo Magnitude 8.0 یازده قسمت 22 دقیقه ای هستش .

برای فیلم سینمایی هم تو چهار صفحه ی تاپیک زیر، فیلم های خوبی معرفی و پیشنهاد شده.
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=42287

خب، من دانلود انیمه رو مجدد شروع کردم. اول از همه برسرک دانلود میکنم، چون یه ضد حال اساسی خوردم سر چیزی که دفعه ی قبل دانلود کرده بودم. به زور تا قسمت 8 دیدم. حتی صداش هم هماهنگ نبود. درس عبرتی شد که دیگه از جایی که نمیشناسم دانلود نکنم. دیگه اینکه دارم نسخه های HD کم حجم Samurai Champloo رو دانلود میکنم که قبلا کیفیت معمولیش رو داشتم. حالا میخواستم ببینم از بین این Tokyo Magnitude 8.0که خلیل جان معرفی کردن و Great Teacher Onizukaکدوم رو اول دانلود کنم؟

چند قسمت Gurren Lagann دیدم. فعلا نظر خاصی نمیدم تا تموم بشه ، اما نگاه کردنش لذت خاصی داره.

از من میشنوی نسخه های کم حجم HD و یا SD رو اصلا دانلود نکن...سعی کن همیشه نسخه های اصلی ـشون رو دانلود کنی.
من خودم چندتا کار رو کم حجم دانلود کردم، الان آرشیوام رو بهم ریختند و ارزش کار رو پایین میارند که بعداً پشیمون میشید.

Tokyo Magnitude 8.0 یک کار احساسی هستش و GTO یک کار اکشن کمدی...دو نقطه ی مقابل هم هستند.
GTO رو ندیدم ولی تعریف زیاد ازش شنیدم و رنک و طرفدارهای خاص خودش رو داره، حیف که زیرنویس نشده.

من اگر باشم اول TM 8.0 رو میارم که تعداد قسمت هاش کمتره، بعد GTO که 43 قسمت هستش.

حتماً نظرت رو بعداً در مورد Gurren Lagann بزار، قرار بود یک زمانی دانلودش کنم ولی پشیمون شدم!

آخرین ویرایش:
از بین لیستی که دادی فقط این کارها رو کامل دیدم، پس رو همون ها نظرم رو میگم.
Gosick
Angel Beats
Midori No Hibi
به ترتیب دیدن گذاشتم...فکر کنم نیازی به توضیحات نباشه که ماجراشون چی هستش، ولی لینک معرفی هاشون رو تو تاپیک بهترین های انیمه، هم اضافه ـشون کردم.

Tokyo Magnitude 8.0 یازده قسمت 22 دقیقه ای هستش .

برای فیلم سینمایی هم تو چهار صفحه ی تاپیک زیر، فیلم های خوبی معرفی و پیشنهاد شده.
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=42287

از من میشنوی نسخه های کم حجم HD و یا SD رو اصلا دانلود نکن...سعی کن همیشه نسخه های اصلی ـشون رو دانلود کنی.
من خودم چندتا کار رو کم حجم دانلود کردم، الان آرشیوام رو بهم ریختند و ارزش کار رو پایین میارند که بعداً پشیمون میشید.

Tokyo Magnitude 8.0 یک کار احساسی هستش و GTO یک کار اکشن کمدی...دو نقطه ی مقابل هم هستند.
GTO رو ندیدم ولی تعریف زیاد ازش شنیدم و رنک و طرفدارهای خاص خودش رو داره، حیف که زیرنویس نشده.

من اگر باشم اول TM 8.0 رو میارم که تعداد قسمت هاش کمتره، بعد GTO که 43 قسمت هستش.

حتماً نظرت رو بعداً در مورد Gurren Lagann بزار، قرار بود یک زمانی دانلودش کنم ولی پشیمون شدم!

سلام، همونطوری که گفتن اول باید ناروتو ببینی که 220 قسمته. اما به نظر من قسمت های 143 تا 219 رو نبین. 220 رو ببین و بعدش یه راست برو سراغ شیپودن. منم همین کارو کردم. البته شیپودن هم فیلر طولانی داره.
به نظر من اول گوسیک رو شروع کن و به پخش هفتگی برس، بعد فولمتال الکمیست رو شروع کن. جالب اینکه استودیوی اصلی سازنده ی هردو Bones هستش :دی

-------------------------------------------------

دسته هر 2 تون درد نکنه پس از گوسیک شروع می کنم .
خوب بریم تو کار دانلود Tokyo Magnitude 8.0 ( البته الان فعلا به خاطر کمبود حجم نمیتونم ) :d

سلام

دوستان این ghost in the shell چطوریاس ؟

سریالش که میشه Ghost in the Shell SAC و Ghost in the Shell SAC 2cn gig مثل ناروتو و ناروتو شیپودنه ؟ یعنی ادامه ی اون یکیه؟

کلا یکی میتونه یه توضیحی راجبشون بده ؟

ای بابا انیمه میدوریم پرید !!
چند تا قسمته ( فکر کنم خیلی کم باشه ) ؟
13 قسمتِ. یکی از 5 اثر برتر ژانر کمدیِ به نظر من

سلام

دوستان این ghost in the shell چطوریاس ؟

سریالش که میشه Ghost in the Shell SAC و Ghost in the Shell SAC 2cn gig مثل ناروتو و ناروتو شیپودنه ؟ یعنی ادامه ی اون یکیه؟

کلا یکی میتونه یه توضیحی راجبشون بده ؟
یه کار فوق العادست اگه از سبکش خوشت بیاد... به نظر من خیلی غربیِ و به همین دلیل هم در آمریکا بیشتر از ژاپن ازش استقبال شد اما 2 قسمت مونده به آخر سیزن 1 دراپش کردم (اما یه روزی ادامش خواهم داد :دی)

سلام
ناروتو شیپودن 213 :
چه وضعشه بابا ؟
شورش رو درآوردن . فیلر میزدن سنگینتر بودن .
ولی فکر کنم آرامش قبل از طوفان باشه .

سلام

پ
ناروتو شیپودن 213

پرهام نمیدونم مانگا رو میخونی یا نه اما طوفانی در راهه در حد مناسب. البته این طوفان به بزرگی آرک : مبارزه با پین نست اما خیلی خویه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or