Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
فدات سیاوش جان....

DVDRiP ـش رو گذاشتم تو لیست ام، امشب دانلود میشه.

من خیلی درگیرم سر High School of the Dead، آخرش راضی شدم که دانلودش نکنم

اتفاقا دانلود کن به خصوص الان که 11 اپیزود دوبلاژ انگلیسی هم داره شاهکار نیست اما خب لحظات مسرت بخشی داره.

• Like
Reactions: Police _ 110
سلام ...

این ایروها شدیدا داره ناامیدم میکنه ، یعنی حس میکنم حرف خاصی واسه گفتن نداره !!

اسکت دان هم که آشغاله ؛ یعنی حیف وقت ! تنها جذابیتش واسم اون پسرس که تو گروه 3 نفری کامپیوتر بازشون حساب میشه . ته خندست :))

جنگیر آبی هم کماکان رو لبه تیغه ؛ ولی بنظرم آخرش یه کارِ متوسط از آب در میاد .

ددمن ، عجیب غریبه مخصوصا شخصیت شیرو ؛ از دوبلر شخصیت اصلی هم ضعیفه . یعنی حس میکنم صدا به شخصیت نمیخوره .

بهتره برم هانا رو شروع کنم ببینم چطوره ...

کسی سینمایی Vampire Hunter D - Bloodlust رو دیده، ارزش دیدن رو داره و میتونه TOP بشه!؟

Wolf's Rain رو شروع کردم، فعلاً قسمت 6 ام، تا اینجا حرکت ای نکرده که منو درگیر داستان و شخصیت ها کنه....قراره همینطور پیش بره!؟

VHDB:تاپ که نه ولی ارزش یک بار دیدن رو داره....

WR:تا قسمت 17داستان خیلی گنگ پیش میرفت...dropش کردم...
البته این انیمه در تاپ لیست بعضی از دوستان قرار داره....
فدات سیاوش جان....

DVDRiP ـش رو گذاشتم تو لیست ام، امشب دانلود میشه.

من خیلی درگیرم سر High School of the Dead، آخرش راضی شدم که دانلودش نکنم
هیچ چیز جز ایچی نداره...این هم drop شده شاید یک زمان اضافه بوجود بیاد ادامه بدم...

کسی سینمایی Vampire Hunter D - Bloodlust رو دیده، ارزش دیدن رو داره و میتونه TOP بشه!؟

Wolf's Rain رو شروع کردم، فعلاً قسمت 6 ام، تا اینجا حرکت ای نکرده که منو درگیر داستان و شخصیت ها کنه....قراره همینطور پیش بره!؟

VHDB کار خوبی ِ در سبک خودش ، اصولا چون فیلمِ ارزش وقتی رو که پاش می زاری داره

WR هم کلا همین ِ. اگه اول کار گرفتت حال خواهی کرد ؛ اگه نه چندان "متفاوتتر" نمی شه!

.

من کلا از Vampire Hunter D سینمایی خوشم اومد و ارزش داره ببینی قشنگه. Wolf's Rain هم خوبه ولی خب حوصله میخواد. فعلا Highschool of the Dead رو عشق است ته چیز الکی جالبه :دی

اتفاقا دانلود کن به خصوص الان که 11 اپیزود دوبلاژ انگلیسی هم داره شاهکار نیست اما خب لحظات مسرت بخشی داره.

این کمدیِ یا اکشنِ مثلا ؟
داستان اینا که نداره... بگو چیش باحال که اگه خواستیم ببینیم انتظاراتمون "معقول" باشه ازش ... :دی

vampire hunter D یکی از زیباترین "سری"هاییه که من تابحال تجربه کردم.کتاباش رو دارم و خوندم،فیلماش رو هم دیدم...ولی مانگاشو جایی پیدا نکردم (هرچند از روی کتاب نوشته شده)
من یه castlevania فن قدیمی هستم و واقعا جو و آرت این سری رو دوست دارم (درواقع خیلیا میگن alucard ـه castlevania از D الهام گرفته و به نظر من هم درست میگن چون شباهت ها خیلی زیاده) ayami kojima (آرتر castlevania) هم روی این سری کار کرده.
به نظر من ،D اگه THE coolest character نباشه یکی از coolـترین هاست.توی دنیای گل و بلبل انیمه ها کمتر همچین شخصیت هایی پیدا میشه کرد.
bloodlust هم یکی از زیباترین انیمه های سینماییِ که تا بحال دیدم.کارگردان ninja scroll و wicked city کارگردانی کرده.فقط شاید شخصیت D کمی گنگ به نظر برسه چون چیز زیادی از گذشته ی D گفته نمیشه.

Tokyo Girls

Miho Fukuhara
FukuharaMiho2.2.jpg

خانم Miho Fukuhara (به ژاپنی: 福原 美穂) در شهر ساپورو (به ژاپنی: 札幌 به انگلیسی: Sapporo) که بزرگترین شهر در هوکایدو (به ژاپنی: 北海道، به انگلیسی: Hokkaido) که دومین جزیره ی بزرگ ژاپن است، در سال 1987 به دنیا آمد.

Miho از کودکی به دلیل علاقه ی بسیار والدين اش به موسیقی، تا سن نوجوانی، زندگی اش با انواع سبک های موسیقی احاطه شده بود. Miho در همان نوجوانی در مسابقه ی کارائوکه (به انگلیسی: karaoke) برنامه ی تلويزيون ای هوکایدو، توانست چهره و استعداد خود را مطرح و ثابت کند و بعد از اتمام دبیرستان در سال 2006 تک آهنگ "The Roots" را عرضه و در اواخر 2008 با آلبوم کوتاه "Step Out" کار خود را آعاز کرد.
Miho بعد از پخش تک آهنگ "Change" توانست نام خودش را در لیست سالانه "Japan Hot 100" جای دهد.

Miho Fukuhara تا کنون دو آهنگ بسیار زیبای "Let It Out" و "Starlight" را برای انیمه ی سریالی Fullmetal Alchemist Brotherhood و فیلم سینمایی انیمه ی Onigamiden، را در سال 2009 و 2011 خوانده است. همچنین از دیگر آهنگ های زیبای آن می توان "Hanabi Sky" از آلبوم Music Is My Life نام برد.

این خواننده جوان با وجود اینکه سابقه ی زیادی در خوانندگی ندارد و کارهای زیادی را عرضه نکرده، ولی با 24 سال سن، در میان Jpop Artists های TOP قرار دارد.

نظر شخصی: صدای Miho Fukuhara رو خیلی دوست دارم و یک طوری خاص هستش، بخصوص تو Ending دوم انیمه Fullmetal Alchemist Brotherhood.

++++++++++++++++++++++

یک توضحیی در مورد این بخش جدید تاپیک بدم.
اسم تاپیک رو برای این دنیایی انیمه قرار دادم که بشه به غیر از خود انیمه، در مورد مسائل دیگه ی دنیای انیمه صحبت کرد و TOP هامون رو معرفی کنیم.
سعی میکنم به مرور زمان تمام ایده هام و پیشنهاد های دوستان رو تو تاپیک اجرا کنم که یک تاپیک چندساله با یک Base خوب داشته باشیم.

دو بخش Tokyo Girls و Tokyo Boys رو قبل از ایجاد این تاپیک به فکرش بودم که بخشی رو برای معرفی چهره هایی که به نوعی به دنیایی انیمه مرتباط باشند رو قرار بدم.

این چهره ها می تونند، از خوانندگان، گویندگاه (دوبلورها)، کارگردان ها، مانگا نویس ها و ده ها مورد دیگه باشند که با دنیایی انیمه در ارتباط اند.

این بخش فعلاً Vote گیری نداره و بیشتر بر اساس معرفی چهره های محبوب اعضا هستش که عزیزان باید دقت کنند که یک معرفی هرچند کوتاه ولی خوب و جامع رو برای TOP های خودشون در سطح Pro باید ارسال کنند.

امیدوارم که خوشتون بیاد و استقبال بشه

بهترین های دنیای Anime به انتخاب اعضای بازی سنتر

من تنها رقیبی که میتونم از نظر قدرت و عمق معنا و مفهوم، برای این انیمه 5cm پیدا کنم...Clannad و Clannad After Story ـه، که فوق، فوق العاده هستش. از نظر روان شناسی تو سطح خیلی بالایی کار شده و مهم ترین و برترین اعتقاد ژاپنی ها هم توی انیمه جا داده شده که ببینده رو منفجر میکنه.

از نظر گرافیک و طراحی شخصیت ها بسیار عالی کردند و یک کار خوب تو سبک Bishojo هستش...دوبله ی کار بی حمتا هستش و خوش صداترین و معروف ترین دوبلورهای ژاپن، تو انیمه صحبت کردند.

فردا وقت شد معرفی ـش رو میزنم...
اینقدر از این کلاناد تعریف کردین که دیگه باید ببینم:دی بدبختانه شلوغ ترین روزهای سال رو پشت سر میذارم. پر امتحان و پروژه. به غیر از این، Gurren Lagann هم هست.
P.S
محمد علی، قلم خوبی تو نوشتن داشتید، رو نمی کردید
درس پس میدیم :دی
:d

نشستم یک قسمت Cowboy Bebop دیدم! :d روانی شدم! هی باید زیرنویس رو عقب جلو میکردم :d نمیدونم مشکل از چیه که یکدفعه ای بهم میریخت :d
احتمالا زیرنویس مال نسخه ی قدیمی بوده و نسخه ی تو Remastered بوده که بعضی جاها یه چیزایی کم و زیاد شده، یا برعکس!
کی بود که این Darker Than Black رو معرفی کرده بود ؟
من یه 26 قسمته دانلود کردم ، اسم اولین اپیزودش The Fallen Star of a Contract - Part 1 بود . هر داستانش انگاری 2 تا پارت داره .
الان من از شروع داستان رو دارم ؟
ادامه هم فکز کنم گفته بودین داره ، از کجا میتونم گیر بیارم ؟
از همین اپیزود اول که برای تست نگاه کردم خوشم اومده .
درسته. داستان های مجزا داره و به غیر از چند قسمت آخر، هر دو قسمت یه داستان رو تعریف میکنن. یعنی میشه هر دو قسمت رو با هم نگاه کرد. مثل یه قسمت از یه سریال تلویزیونی غربی. جالب اینجاست که تقریبا این داستانا به هم ربطی ندارن و میشه گفت که خیلی فرقی نداره که کدوم داستان رو اول نگاه کنید! به عنوان یکی از فن های Cowboy Bebop حس میکردم که سازنده های Darker Than Black سعی واضحی داشتن یه چیزی تو اون مایه ها درست کنن. چند تا شخصیت که اول، چیز زیادی ازشون نمیدونیم و هر بار همه شون یا یه تعدادیشون درگیر یه سری ماجراهایی میشن که ممکنه مربوط به گذشته شون باشه، اما با مایه های فانتزی و سوپرنچرال. نظر کاملا شخصیم اینه که با وجود اینکه توی DTB برای هر داستان دو قسمت رو در نظر گرفتن و این انیمه تو سال 2007 ساخته شده، اما تو هیچ زمینه ای، به CB حتی نزدیک هم نمیشه.
البته منظورم این نیست که انیمه ی بدیه، اتفاقا به همه هم توصیه اش میکنم. به عنوان یه انیمه خیلی خوب با یه داستان نسبتا خلاقانه و با کاراکترهایی جدی تر و بزرگسال که شاید نشه مشابهش رو پیدا کرد.
راستی یه دنباله ی 13 قسمتی هم داره که من ندیدم.
دوستان جایی میشناسید بشه One Piece از قسمت اول دانلود کرد ؟ :d
اگر با IRC آشنایی داری، اینجا میتونی راهنمای نحوه ی دانلود نسخه های 200 مگی 300 قسمت اول رو از چنل Kaizoku توی IRC بخونی که سرعت فوق العاده ای هم داره. من خودم تا بحال حدود 220 قسمت از همین طریق دانلود کردم.
اگرنه، اینجا لینک های تورنت همون نسخه های 200 مگی 300 قسمت اول هست که توی پک های 10 قسمتی هست. یعنی هر 10 قسمت تو یه پک هست و میتونی مثلا 10 قسمت اول رو با هم دانلود کنی. تورنت هاش از نظر سیدرها و اینا خیلی خوب نیست، ولی قابل دانلوده.
اگر نسخه های کم حجم هم میخوای که این پروفایل یه ایرانی تو مدیا فایر هست که من تو فروم دنیای انیمه پیدا کردم و نسخه های 40-50 مگی همه ی قسمت های وان پیس رو داره. به نظر من، اگر ترافیک مفت نداری، از همینجا دانلود کن، چون خیلی تو کیفیت قسمت های اول تفاوتی نیست.
پ.ن: هرچند لینک مستقیم دانلود ندادم، اما اگر مشکل ساز میشه بگید پاک کنم.
:biggrin1::biggrin1: خوشم اومد!
تازه از نظر تنوع شاید بهتر هم باشه.
خب اینم انیمه های تابستون که تایید شدند
بسیار عالی
از بین تریلر هایی که من دیدم، این NO.6 بسیار جالب میزد. فکر کنم چیز شاخی بشه. بخصوص که تیم شاخی پشتشه. جو تریلرشو خیلی دوست داشتم!
این Ikoku Meiro no Croisée به نظر یه جورایی Iroha ی تابستون میرسید. خوراک آقا خلیل هست احتمالا :دی
Dantalian no Shoka خلاصه داستانش توی ANN هست. طبق اون، خیلی شبیه Gosick به نظر میرسه!

Last Exile 2 احتمالا به تابستون نمیرسه، وگرنه با توجه به محبوبیتی که داره و اینکه بعد از 8 سال داره دنباله اش ساخته میشه، احتمالا مهم ترین کار تابستون میشد. من خودم فصل اولش رو ندیدم، بیشتر از 5 ماهه که رو هاردم هست! فکر کنم الان Blood C بیشتر از همه منتظر داشته باشه!

ولی برای من مهم ترین کار تابستون فیلم جدید Fullmetal Alchemist هست که تریلر جالبی داشت! از اون مهم تر Tekken : Blood Vengeance هست که اگر مشکل خاصی پیش نیاد قراره کلی حال بده :دی من هیچ وقت فن تکن نبودم، اما این CGI هایی که از رو بازی ها میسازن معمولا خیلی کیف میده :دی
مثل اینکه Cowboy Bebop خیلی طرفدار داره ولی به نظر من به شدت Overrated هستش . درسته که از نظر تکنیکی و استایل و اینا واقعا نسبت به انیمه های زمان خودش بهتره ولی داستانش در سطح متوسط قرار داره . مثلا یه چیزی مثل Trigun از نظر تکنیکی پایینتره ولی هنوز که هنوزه داستانش تو ذهن من مونده و برام خاطره شده .
اتفاقا کابوی بیباپ خیلی طرفدار نداره. چند وقتیه که اسمشو به زور داریم میاریم رو :دی
کدوم داستان CB تو سطح متوسطه؟ داستان اصلیش؟ اگه اینجوریه که من مخالفم. اما اگر منظور، داستان یه قسمت خاص هست که هیچی. من فکر میکنم مشکل اکثریت با CB این باشه که به خاطر داستان های مجزای هر قسمت، خیلی به این درد نمیخوره که تو یه روز بشینی 5-6 قسمت نگاه کنی. بلکه باید به صورت سریال (هفتگی یا روزانه) دیده بشه. یه دلیل دیگه هم اینکه، این انیمه خیلی استایل غربی خاصی داره و شاید طرفدارای انیمه زیاد باهاش حال نکنن.البته اینا همش نظرات من بود و Trigun رو هم ندیدم.

پ.ن: چه پست درازی شد:دی

• Like
Reactions: PouяiД
من دقیقا یادمه از چه قسمتی . از اون قسمت که این کاپیتانه اومد دنبال دختره و اون نبردشون دیگه نمیشد ولش کرد . (تا حدود قسمت 70 اینا)

ولی این حرف دوستمون رو من قبول دارم که 3-4 قسمت اولش خیلی خسته کننده بود . من دقیقا یادمه 2 بار نشستم ببینمش سر بار اول قسمت دوم بار بعدی قسمت چهارم ولش کردم . به اجبار دوستان !:d ده قسمت رو با همدیگه به زور دیدم دیگه جذب شدم . ولی مثلا OP یا Naruto برام این طوری نبود .

.

دختره اسم داره)xاسمش byakuya rukia هست..:)).از اونجا به بعد عاشقش شدم(انیمه رو میگما:d) و الان که قسمت 141 هستم هنوز واسه من خسته کننده نشده ولی به قول خلیل کاملا سلیقه ای هست.
در مورد one piece هم بگم که متاسفانه هنوز ندیدمش و گذاشتم واسه ترم بعد تو اتوبوس دانشگاه نکاه کنم.میرم دانشگاه ازاد قزوین باراجین.ناروتو سری اول هم تو اتوبوس دیدم کلی هم رفیقام بهم خندیدن:)):)):)).

کدوم داستان CB تو سطح متوسطه؟ داستان اصلیش؟ اگه اینجوریه که من مخالفم. اما اگر منظور، داستان یه قسمت خاص هست که هیچی. من فکر میکنم مشکل اکثریت با CB این باشه که به خاطر داستان های مجزای هر قسمت، خیلی به این درد نمیخوره که تو یه روز بشینی 5-6 قسمت نگاه کنی. بلکه باید به صورت سریال (هفتگی یا روزانه) دیده بشه. یه دلیل دیگه هم اینکه، این انیمه خیلی استایل غربی خاصی داره و شاید طرفدارای انیمه زیاد باهاش حال نکنن.البته اینا همش نظرات من بود و Trigun رو هم ندیدم.

نه فکر نکنم این طور باشه . مثلا من چیزی که از CB خوب یادم مونده موسیقی هاشه . اون تیکه که از یه پنجره می افته پایین فلش بک می زنه با یه آهنگ سمفونی مانند یا اون قسمت مال اون پسره که ساز دهنی می زد ولی از نظر بقیه شخصیت های جانبیش یادم نمیاد داستانش خیلی روم اثر گذاشته باشه . البته شاید چون انتظارم با این همه Hype ازش زیاد بود این جوری شده باشه ولی خوب این نظر منه .

من تنها رقیبی که میتونم از نظر قدرت و عمق معنا و مفهوم، برای این انیمه 5cm پیدا کنم...Clannad و Clannad After Story ـه، که فوق، فوق العاده هستش. از نظر روان شناسی تو سطح خیلی بالایی کار شده و مهم ترین و برترین اعتقاد ژاپنی ها هم توی انیمه جا داده شده که ببینده رو منفجر میکنه.

از نظر گرافیک و طراحی شخصیت ها بسیار عالی کردند و یک کار خوب تو سبک Bishojo هستش...دوبله ی کار بی حمتا هستش و خوش صداترین و معروف ترین دوبلورهای ژاپن، تو انیمه صحبت کردند.

من یک حس عجیبی نسبت به این Clannadدارم . گاهی وقت ها خیلی دوسش دارم و گاهی در حد مرگ ازش متنفر میشم . اشکالاتش برای من تبدیل به نقاط قوتش می شن و بالعکس . مثل اون جو بیش از حد رمانتیک و خیالیش ، Harem عجیب غریبش و ... . کلا اگه کسی مثل من با سبک Romance حال نمی کنه نباید طرفش بره .

Higurashi no Naku Koro ni ندیده کسی ؟ واقعا نظرم رو 180 نسبت به ژانر Mystery عوض کرد .

Trailerـش رو دیدم به نظرم جالب یا حداقل "متفاوت" اومد... ارزش دیدن داره؟!
درجه ی Haremـش چنده از 1 تا 10 ؟

جالب اینجاست که هرم نیست اصلا . رومانس داره یه کم ولی در حد خیلی کم . ببین متفاوت کمترین چیزیه که میشه در موردش گفت ! پیشنهاد می کنم حداقل 4 قسمت اولش رو ببینی (حتما پشت سر هم ) دیگه ولش نمی کنی . مطمئن باش انیمه ای که اولین صحنه اش اینه که شخصیت اصلیش ( پسره ) داره دو تا از دخترای مدرسشون رو با چوب بیسبال می کشه واقعا متفاوته !:d

جالب اینجاست که هرم نیست اصلا . رومانس داره یه کم ولی در حد خیلی کم . ببین متفاوت کمترین چیزیه که میشه در موردش گفت ! پیشنهاد می کنم حداقل 4 قسمت اولش رو ببینی (حتما پشت سر هم ) دیگه ولش نمی کنی . مطمئن باش انیمه ای که اولین صحنه اش اینه که شخصیت اصلیش ( پسره ) داره دو تا از دخترای مدرسشون رو با چوب بیسبال می کشه واقعا متفاوته !:d

لینک HD یا FHD تورنت پیدا نکردم... اگه سراغ داری بفرست که خیلی بهش امیدوار شدم :دی
.
مثل اینکه 2 سیزن ِ ؛ آره؟!
اولی 26تا و دومی 20تا.

آخرین ویرایش:
هرکی گینتاما میبینه دستش بالا!
آقا سیزن جدیدش رو از کجا باید آپ کنیم؟ :d
کسی لینکی چیزی داره بده در راه رضای خدا

اپ کنی یا دان کنی ؟ :d

اگه منظورت دانلود کردن به اینجا یه سر بزن ببین لینکی که به دردت بخوره پیدا میکنی یا نه

http://www.animea.net/download/2151/Gintama+%282011%29.html

لینک HD یا FHD تورنت پیدا نکردم... اگه سراغ داری بفرست که خیلی بهش امیدوار شدم
.
مثل اینکه 2 سیزن ِ ؛ آره؟!
اولی 26تا و دومی 20تا.

من لینک mkv 60 70 مگابایتی دارم ازش . ، اگه می خوای بگو تا آدرس بدم .
آره دو تا سیزن هستش . بازم می گم اگه یه وقت خواستی ببینی 4 قسمت اول رو با هم ببین . بعد از اون صحنه اولش که گفتم جو آروم میشه تقریبا هیچ اتفاق خاصی نمی افته تا بازم آخرین صحنه قسمت اول . از اون جا هر چی جلوتر میریم دیوانه وارتر میشه !:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or