من تنها رقیبی که میتونم از نظر قدرت و عمق معنا و مفهوم، برای این انیمه 5cm پیدا کنم...Clannad و Clannad After Story ـه، که فوق، فوق العاده هستش. از نظر روان شناسی تو سطح خیلی بالایی کار شده و مهم ترین و برترین اعتقاد ژاپنی ها هم توی انیمه جا داده شده که ببینده رو منفجر میکنه.
از نظر گرافیک و طراحی شخصیت ها بسیار عالی کردند و یک کار خوب تو سبک Bishojo هستش...دوبله ی کار بی حمتا هستش و خوش صداترین و معروف ترین دوبلورهای ژاپن، تو انیمه صحبت کردند.
فردا وقت شد معرفی ـش رو میزنم...
اینقدر از این کلاناد تعریف کردین که دیگه باید ببینم
بدبختانه شلوغ ترین روزهای سال رو پشت سر میذارم. پر امتحان و پروژه. به غیر از این، Gurren Lagann هم هست.
P.S
محمد علی، قلم خوبی تو نوشتن داشتید، رو نمی کردید
درس پس میدیم
:d
نشستم یک قسمت Cowboy Bebop دیدم! :d روانی شدم! هی باید زیرنویس رو عقب جلو میکردم :d نمیدونم مشکل از چیه که یکدفعه ای بهم میریخت :d
احتمالا زیرنویس مال نسخه ی قدیمی بوده و نسخه ی تو Remastered بوده که بعضی جاها یه چیزایی کم و زیاد شده، یا برعکس!
کی بود که این Darker Than Black رو معرفی کرده بود ؟
من یه 26 قسمته دانلود کردم ، اسم اولین اپیزودش The Fallen Star of a Contract - Part 1 بود . هر داستانش انگاری 2 تا پارت داره .
الان من از شروع داستان رو دارم ؟
ادامه هم فکز کنم گفته بودین داره ، از کجا میتونم گیر بیارم ؟
از همین اپیزود اول که برای تست نگاه کردم خوشم اومده .
درسته. داستان های مجزا داره و به غیر از چند قسمت آخر، هر دو قسمت یه داستان رو تعریف میکنن. یعنی میشه هر دو قسمت رو با هم نگاه کرد. مثل یه قسمت از یه سریال تلویزیونی غربی. جالب اینجاست که تقریبا این داستانا به هم ربطی ندارن و میشه گفت که خیلی فرقی نداره که کدوم داستان رو اول نگاه کنید! به عنوان یکی از فن های Cowboy Bebop حس میکردم که سازنده های Darker Than Black سعی واضحی داشتن یه چیزی تو اون مایه ها درست کنن. چند تا شخصیت که اول، چیز زیادی ازشون نمیدونیم و هر بار همه شون یا یه تعدادیشون درگیر یه سری ماجراهایی میشن که ممکنه مربوط به گذشته شون باشه، اما با مایه های فانتزی و سوپرنچرال. نظر کاملا شخصیم اینه که با وجود اینکه توی DTB برای هر داستان دو قسمت رو در نظر گرفتن و این انیمه تو سال 2007 ساخته شده، اما تو هیچ زمینه ای، به CB حتی نزدیک هم نمیشه.
البته منظورم این نیست که انیمه ی بدیه، اتفاقا به همه هم توصیه اش میکنم. به عنوان یه انیمه خیلی خوب با یه داستان نسبتا خلاقانه و با کاراکترهایی جدی تر و بزرگسال که شاید نشه مشابهش رو پیدا کرد.
راستی یه دنباله ی 13 قسمتی هم داره که من ندیدم.
دوستان جایی میشناسید بشه One Piece از قسمت اول دانلود کرد ؟ :d
اگر با IRC آشنایی داری،
اینجا میتونی راهنمای نحوه ی دانلود نسخه های 200 مگی 300 قسمت اول رو از چنل Kaizoku توی IRC بخونی که سرعت فوق العاده ای هم داره. من خودم تا بحال حدود 220 قسمت از همین طریق دانلود کردم.
اگرنه،
اینجا لینک های تورنت همون نسخه های 200 مگی 300 قسمت اول هست که توی پک های 10 قسمتی هست. یعنی هر 10 قسمت تو یه پک هست و میتونی مثلا 10 قسمت اول رو با هم دانلود کنی. تورنت هاش از نظر سیدرها و اینا خیلی خوب نیست، ولی قابل دانلوده.
اگر نسخه های کم حجم هم میخوای که
این پروفایل یه ایرانی تو مدیا فایر هست که من تو فروم دنیای انیمه پیدا کردم و نسخه های 40-50 مگی همه ی قسمت های وان پیس رو داره. به نظر من، اگر ترافیک مفت نداری، از همینجا دانلود کن، چون خیلی تو کیفیت قسمت های اول تفاوتی نیست.
پ.ن: هرچند لینک مستقیم دانلود ندادم، اما اگر مشکل ساز میشه بگید پاک کنم.
:biggrin1::biggrin1: خوشم اومد!
تازه از نظر تنوع شاید بهتر هم باشه.
خب اینم انیمه های تابستون که تایید شدند
بسیار عالی
از بین تریلر هایی که من دیدم، این NO.6 بسیار جالب میزد. فکر کنم چیز شاخی بشه. بخصوص که تیم شاخی پشتشه. جو تریلرشو خیلی دوست داشتم!
این Ikoku Meiro no Croisée به نظر یه جورایی Iroha ی تابستون میرسید. خوراک آقا خلیل هست احتمالا
Dantalian no Shoka خلاصه داستانش توی
ANN هست. طبق اون، خیلی شبیه Gosick به نظر میرسه!
Last Exile 2 احتمالا به تابستون نمیرسه، وگرنه با توجه به محبوبیتی که داره و اینکه بعد از 8 سال داره دنباله اش ساخته میشه، احتمالا مهم ترین کار تابستون میشد. من خودم فصل اولش رو ندیدم، بیشتر از 5 ماهه که رو هاردم هست! فکر کنم الان Blood C بیشتر از همه منتظر داشته باشه!
ولی برای من مهم ترین کار تابستون فیلم جدید Fullmetal Alchemist هست که تریلر جالبی داشت! از اون مهم تر Tekken : Blood Vengeance هست که اگر مشکل خاصی پیش نیاد قراره کلی حال بده
من هیچ وقت فن تکن نبودم، اما این CGI هایی که از رو بازی ها میسازن معمولا خیلی کیف میده
مثل اینکه Cowboy Bebop خیلی طرفدار داره ولی به نظر من به شدت Overrated هستش . درسته که از نظر تکنیکی و استایل و اینا واقعا نسبت به انیمه های زمان خودش بهتره ولی داستانش در سطح متوسط قرار داره . مثلا یه چیزی مثل Trigun از نظر تکنیکی پایینتره ولی هنوز که هنوزه داستانش تو ذهن من مونده و برام خاطره شده .
اتفاقا کابوی بیباپ خیلی طرفدار نداره. چند وقتیه که اسمشو به زور داریم میاریم رو
کدوم داستان CB تو سطح متوسطه؟ داستان اصلیش؟ اگه اینجوریه که من مخالفم. اما اگر منظور، داستان یه قسمت خاص هست که هیچی. من فکر میکنم مشکل اکثریت با CB این باشه که به خاطر داستان های مجزای هر قسمت، خیلی به این درد نمیخوره که تو یه روز بشینی 5-6 قسمت نگاه کنی. بلکه باید به صورت سریال (هفتگی یا روزانه) دیده بشه. یه دلیل دیگه هم اینکه، این انیمه خیلی استایل غربی خاصی داره و شاید طرفدارای انیمه زیاد باهاش حال نکنن.البته اینا همش نظرات من بود و Trigun رو هم ندیدم.
پ.ن: چه پست درازی شد