Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
تایید میشه زیبایی 5 C/S . حالا شاید بشه گفت بازیهای Blazblue هم توی زیبایی و جزیات بک گراندها بهش برسن، وگرنه واقعا رقیب خاصی نداره.

من تنها رقیبی که میتونم از نظر قدرت و عمق معنا و مفهوم، برای این انیمه 5cm پیدا کنم...Clannad و Clannad After Story ـه، که فوق، فوق العاده هستش. از نظر روان شناسی تو سطح خیلی بالایی کار شده و مهم ترین و برترین اعتقاد ژاپنی ها هم توی انیمه جا داده شده که ببینده رو منفجر میکنه.

از نظر گرافیک و طراحی شخصیت ها بسیار عالی کردند و یک کار خوب تو سبک Bishojo هستش...دوبله ی کار بی حمتا هستش و خوش صداترین و معروف ترین دوبلورهای ژاپن، تو انیمه صحبت کردند.

فردا وقت شد معرفی ـش رو میزنم...

P.S
محمد علی، قلم خوبی تو نوشتن داشتید، رو نمی کردید

5Centimeters Per Second

من کلا چون قدرت درکم مخصوصا تو این مواقع خیلی پایینه ، پارت سوم هنگ کردم :d :d :d
بعد از دیدن انیمه نشستم توضیحات خلیل رو خوندم تا فهمیدم دنیا دست کیه و چی میگه :d (یک چیزایی فهمیده بودم ولی خوب شفاف نبود هنوز :d )
هنوزم شفاف نیست! دارم تجزیه و تحلیل خلیل رو تحلیل میکنم :d :d :d
ولی من خیلی دلم برای تاکاکی سوخت! بنده خدا تقصیری نداشت! همش تقصیر این مشکلات لعنتیه زندگیه ...

ـه، برای من هم درک انیمه سخت بودش، تا زمانی که نشتم و ننوشتم، نتونستم معنای واقعی ـش رو درک کنم..(ترفند خوبیه که بعضی از اوقات استفاده میکنم)...بعضی از چیزها رو هم نمیشه رو صفحه کیبورد آورد، احساسی هستش D:

به همون چیزی که شخصیت منفی ها میخواند برسند :d یوهاهاهاها :d

به زبان بلیچ ای
image

آخرین ویرایش:
:d

نشستم یک قسمت Cowboy Bebop دیدم! :d روانی شدم! هی باید زیرنویس رو عقب جلو میکردم :d نمیدونم مشکل از چیه که یکدفعه ای بهم میریخت :d

آهِ خلیل و دوستان :d
باید برم حلالیت بطلبم :d

روانی شدم! قسمت دوم هم دیدم بازم همین وضعیت بود! بی خیالش شدم! :d کسایی که این انیمه رو دیدن هم این مشکل رو داشتن ؟ :d یا مشکل همین آهِ بچه هاست :d ؟ :d

آخرین ویرایش:
سلام
ناروتو شیپودن 212 :
چرت و پرت محض :دی
-----
کی بود که این Darker Than Black رو معرفی کرده بود ؟
من یه 26 قسمته دانلود کردم ، اسم اولین اپیزودش The Fallen Star of a Contract - Part 1 بود . هر داستانش انگاری 2 تا پارت داره .
الان من از شروع داستان رو دارم ؟
ادامه هم فکز کنم گفته بودین داره ، از کجا میتونم گیر بیارم ؟
از همین اپیزود اول که برای تست نگاه کردم خوشم اومده .
نمیدونم مشکل از چیه که یکدفعه ای بهم میریخت :دی
آهِ خلیل و دوستان :دی

تایید میشه زیبایی 5 C/S . حالا شاید بشه گفت بازیهای Blazblue هم توی زیبایی و جزیات بک گراندها بهش برسن، وگرنه واقعا رقیب خاصی نداره.
:دی:دی خوشم اومد!

یه سوال! Air Gear چطوره؟ یکی از دوستام با یه سری انیمه دیگه ریخته رو هاردم... خوبه و ارزش داره منی که گیر بده هستم ببینم یا پاکش کنم بره :دی؟

خب اینم انیمه های تابستون که تایید شدند

جا داره از دوست خوبم محمد فونیکس از انیمه ورلد هم خیلی تشکر کنم که این لیست رو تهیه کرده که منم یه بخشش رو به همراه نظرم میذارم البته نمیدونم گذاشتن لینک تریلرشون برای دیدن مجاز هست یا نه اگه مجاز بود بگید به پست اضافه کنم :d;)

این لیست کل سریال ها و ova , ......​

اسم انیمه : appleseed xiii

فکر کنم برای همه اشناست این انیمه و و فیلمی که ازش پخش شده رو دیدند​

این انیمه 13 قسمت داره و از 13 ژون پخشش شروه میشه​

نظر شخصیم : من تریلرشو رو دیدم من خودم به شخصه اصلآ اینجور سبک ها رو دوست ندارم و نگاه نمیکنم نمیتونم نظر بدم که خوب کار شده یا نه​

اسم انیمه : natsume yuujin-chou san

این انیمه محصول استدیو اثاری همچون : bacanno - durarara هستش​

اطلاعات زیادی از انیمه در دسترس نیست تریلر هم نداره نمیدونم چجوریه​

v9dvkkgzaxnrcoajnqqj.jpg

اسم انیمه : mayo chiki!

این انیمه جزء انیمه های ای چی هست که بچه های اینجا فکر نکنم زیاد تو خط دیدن همچین انیمه هایی باشند​

نه تعداد قسمتش معلومه نه تاریخ پخشش فقط اینکه تو جولای میاد :d​

نظر شخصی : بستگی داره به بیننده تو این خط ها نگاه میکنید یا نه من تریلرش رو دیدم از لحاظ گرافیکی کار نسبتآ خوبیه​

z37pj8mi5w63yp6zvyxo.jpg

اسم انیمه : The_iDOLM@STER

ژانرش موسیقی هست کلآ نمیدونم چجور کاریه​

q38ep6p7lc6p65uywyvl.jpg

اسم انیمه : Blood-C

تاریخ پخشش 7 جولای هست و کار خوبی به نظر میرسه هنوز تریلرشم نیومده ببینم چجوریه​

7cb1onlujew24hks5m6l.jpg

اسم انیمه : baka to test shoukanjuu Ni!

سری دوم انیمه باکا هستش همین :d​

w8ofmf9jzrr9qy19xrj6.jpg

اسم انیمه : usagi drop

8 جولای پخش میشه و امیدوارم یکی از کارای خوب بشه البته هیچ تریلری ازش پخش نشده ولی نمیدونم چرا احساس میکنم پتانسیل اینکه یه کار خوب بشه رو داره​

61m1k63zkotc6a907pwl.jpg

اسم انیمه : NO.6

پخشش 8 جولای شروع میشه

تریلرش رو دیدم اینجور که به نظر میرسه تم تاریکی داره و جو خاصی تو انیمه هستش یه جو سنگین نمیدونم تونستم درست بگم چجوریه یا نه :d

اسم انیمه : Ikoku Meiro no Croisée

پخشش تو جولای هست​

تریلرش رو دیدم طراحی گرافیکی خوبی داره امیدوارم با یه داستان گیرا بتونه به یه انیمه خوب تبدیل بشه​

txsbdzxukrtbtns6r6ww.jpg

Dantalian no Shoka

اطلاعات خاصی از این انیمه در دسترس نیست ولی به نظر میتونه کار جالبی باشه ژانرش هم فانتزی هستش​

استدیو سازنده هم اثاری چون neon genesisi و kare kano در کارنامش داره​

5ndxbdimdubjc2lidkd3.jpg

یه سری کار دیگه هم هست که تو لیستی که اول گذاشته اسم و مشخصاتشون رو میبینید که دیگه توضیح نمیدم چون هم تریلری ازشون نبوده که ببینم هم دیگه پست خیلی طولانی شد و میدونم که خسته شدید ببخشید ( البته اگه تا همینجا هم همراهی کرده باشید :p)​

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 致命的
کی بود که این Darker Than Black رو معرفی کرده بود ؟
من یه 26 قسمته دانلود کردم ، اسم اولین اپیزودش The Fallen Star of a Contract - Part 1 بود . هر داستانش انگاری 2 تا پارت داره .
الان من از شروع داستان رو دارم ؟
ادامه هم فکز کنم گفته بودین داره ، از کجا میتونم گیر بیارم ؟
از همین اپیزود اول که برای تست نگاه کردم خوشم اومده .

فکر کنم من معرفیش کنم آره درسته همین اولین قسمتش میشه . اگه اشتباه نکنم از یه تعقیب و گریز هم شروع میشد . اسم سری بعدیش Darker Than Black II Ryuusei no Gemini هستش . بگرد توی نت پیدا می کنی .

مثل اینکه Cowboy Bebop خیلی طرفدار داره ولی به نظر من به شدت Overrated هستش . درسته که از نظر تکنیکی و استایل و اینا واقعا نسبت به انیمه های زمان خودش بهتره ولی داستانش در سطح متوسط قرار داره . مثلا یه چیزی مثل Trigun از نظر تکنیکی پایینتره ولی هنوز که هنوزه داستانش تو ذهن من مونده و برام خاطره شده .

از این لیستی که حسن گزاشته فقط اینا رو دوست میدارم :d :

appleseed xiii
دو تا فیلمش رو که گلوری دوبله کرده بود دیدم خوشم اومد ازش :d انیمش رو هم میبینیم :d

Blood-C
اینم چیز جالبی میخوره :d

Blade
این اسمش من رو جذب کرد :d صبر میکنیم تریلری چزی ازش بیاد :d

از قسمت ova ها هم :
appleseed xiii
valkyria chronicles 3

اون آخری هم فیلمه دیگه ؟ :d

ناروتو و باسارا و فول متال آلکیمیست

البته اون بخش سریال ها رو چون دیگه نمیخوام بلای باکومن سرم بیاد هر موقع تموم شدن شروع به دیدنشون میکنم :d
هی شما هم از انیمه های فصلی تعریف میکنید من وسوسه میشم ببینمشون :d

البته احتمالا این وسط باسارا و valkyria chronicles 3 ترجمه نمیشند :d :d :d

usagi drop

این رو علی رضای خودمون برداشته برای ترجمه :d :d :d

آخرین ویرایش:
کسی سینمایی Vampire Hunter D - Bloodlust رو دیده، ارزش دیدن رو داره و میتونه TOP بشه!؟

Wolf's Rain رو شروع کردم، فعلاً قسمت 6 ام، تا اینجا حرکت ای نکرده که منو درگیر داستان و شخصیت ها کنه....قراره همینطور پیش بره!؟

من کلا از Vampire Hunter D سینمایی خوشم اومد و ارزش داره ببینی قشنگه. Wolf's Rain هم خوبه ولی خب حوصله میخواد. فعلا Highschool of the Dead رو عشق است ته چیز الکی جالبه :دی

من کلا از Vampire Hunter D سینمایی خوشم اومد و ارزش داره ببینی قشنگه. Wolf's Rain هم خوبه ولی خب حوصله میخواد. فعلا Highschool of the Dead رو عشق است ته چیز الکی جالبه :دی

فدات سیاوش جان....

DVDRiP ـش رو گذاشتم تو لیست ام، امشب دانلود میشه.

من خیلی درگیرم سر High School of the Dead، آخرش راضی شدم که دانلودش نکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or