تایید میشه زیبایی 5 C/S . حالا شاید بشه گفت بازیهای Blazblue هم توی زیبایی و جزیات بک گراندها بهش برسن، وگرنه واقعا رقیب خاصی نداره.
من تنها رقیبی که میتونم از نظر قدرت و عمق معنا و مفهوم، برای این انیمه 5cm پیدا کنم...Clannad و Clannad After Story ـه، که فوق، فوق العاده هستش. از نظر روان شناسی تو سطح خیلی بالایی کار شده و مهم ترین و برترین اعتقاد ژاپنی ها هم توی انیمه جا داده شده که ببینده رو منفجر میکنه.
از نظر گرافیک و طراحی شخصیت ها بسیار عالی کردند و یک کار خوب تو سبک Bishojo هستش...دوبله ی کار بی حمتا هستش و خوش صداترین و معروف ترین دوبلورهای ژاپن، تو انیمه صحبت کردند.
فردا وقت شد معرفی ـش رو میزنم...
P.S
محمد علی، قلم خوبی تو نوشتن داشتید، رو نمی کردید
5Centimeters Per Second
من کلا چون قدرت درکم مخصوصا تو این مواقع خیلی پایینه ، پارت سوم هنگ کردم :d :d :d
بعد از دیدن انیمه نشستم توضیحات خلیل رو خوندم تا فهمیدم دنیا دست کیه و چی میگه :d (یک چیزایی فهمیده بودم ولی خوب شفاف نبود هنوز :d )
هنوزم شفاف نیست! دارم تجزیه و تحلیل خلیل رو تحلیل میکنم :d :d :d
ولی من خیلی دلم برای تاکاکی سوخت! بنده خدا تقصیری نداشت! همش تقصیر این مشکلات لعنتیه زندگیه ...
ـه، برای من هم درک انیمه سخت بودش، تا زمانی که نشتم و ننوشتم، نتونستم معنای واقعی ـش رو درک کنم..(ترفند خوبیه که بعضی از اوقات استفاده میکنم)...بعضی از چیزها رو هم نمیشه رو صفحه کیبورد آورد، احساسی هستش D:
به همون چیزی که شخصیت منفی ها میخواند برسند :d یوهاهاهاها :d
به زبان بلیچ ای
آخرین ویرایش: