Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اینقدر از این کلاناد تعریف کردین که دیگه باید ببینم بدبختانه شلوغ ترین روزهای سال رو پشت سر میذارم. پر امتحان و پروژه. به غیر از این، Gurren Lagann هم هست.

سری Clannad در بالاترین جایگاه لیست TOP ام قرار داره....دیگه از تعریف نکنم، ظلم کردم بهش (:

من یک حس عجیبی نسبت به این Clannadدارم . گاهی وقت ها خیلی دوسش دارم و گاهی در حد مرگ ازش متنفر میشم . اشکالاتش برای من تبدیل به نقاط قوتش می شن و بالعکس . مثل اون جو بیش از حد رمانتیک و خیالیش ، Harem عجیب غریبش و ... . کلا اگه کسی مثل من با سبک Romance حال نمی کنه نباید طرفش بره .

اره کسی که از کارهای Romance و درام خوشم نمیاد، این انیمه به دردش نمیخوره...ولی تو سبک خودش یکی از بهترین هاست.

++++++

دیشب Ano Hana قسمت 6 رو دیدم، عالی بودش...شخصیت پردازیش رو خیلی دوست دارم.
Gosick قسمت 18 رو هم دیدم، داستان بدجور داره پیچیده میشه |:

آقا کسی لینک دانلود دیجیمون(فعلا سری اول :d ) رو که به زبان شیرین ژاپنی باشه نداره ؟ :d
یکی شهاب جان زحمتش رو کشید و بهم داد(تورنت :d ) ولی کلا جلو نمیرفت :d
اگر کسی داره PM کنه :d :d :d مدیافایر یا مگا آپلود هم اگر باشه چه بهتر :d

این Cowboy Bebop هم کم کم داره برام جالب میشه :d

Gosick قسمت 18 رو هم دیدم، داستان بدجور داره پیچیده میشه |:

Gosick تازه داره جا می افته... اولاش یه کم بچه گانه بود به نظرم...
ED قسمت های ابتدایی هم فوق العاده بود... یادم نمیاد کجا ولی مطمئنم شبیهش رو یه جا شنیده بودم... کسی نمی دونه کجا؟!!
.

من لینک mkv 60 70 مگابایتی دارم ازش . ، اگه می خوای بگو تا آدرس بدم .
آره دو تا سیزن هستش . بازم می گم اگه یه وقت خواستی ببینی 4 قسمت اول رو با هم ببین . بعد از اون صحنه اولش که گفتم جو آروم میشه تقریبا هیچ اتفاق خاصی نمی افته تا بازم آخرین صحنه قسمت اول . از اون جا هر چی جلوتر میریم دیوانه وارتر میشه !:d

لینک SD پیدا کردم ولی HD نیست متاسفانه هیچ جا:(

Gosick تازه داره جا می افته... اولاش یه کم بچه گانه بود به نظرم...
ED قسمت های ابتدایی هم فوق العاده بود... یادم نمیاد کجا ولی مطمئنم شبیهش رو یه جا شنیده بودم... کسی نمی دونه کجا؟!!
(

چیز دیگه ای تا پایان انیمه نمونده...موندم که چطوری میخواد جمعش کنه...مثلاً با یک پایان سریع!!

ED قسمت های اول "Resuscitated Hope" رو خانوم Lisa Komine برای Gosick خوند....تا اونجا که میدونم، بیشتر یک خواننده تک آهنگی هستش و کار زیادی رو تو دنیای انیمه نداره...
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/people.php?id=70155
شبیه ED رو من جایی ندیدم ولی ریتم قشنگی داره

چیز دیگه ای تا پایان انیمه نمونده...موندم که چطوری میخواد جمعش کنه...مثلاً با یک پایان سریع!!

ED قسمت های اول "Resuscitated Hope" رو خانوم Lisa Komine برای Gosick خوند....تا اونجا که میدونم، بیشتر یک خواننده تک آهنگی هستش و کار زیادی رو تو دنیای انیمه نداره...
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/people.php?id=70155
شبیه ED رو من جایی ندیدم ولی ریتم قشنگی داره

امیدوارم فصل بعدش هم تایید بشه ( هر چند بعید ِ:()
.
مرسی بابت لینک... یادم افتاد که کارش رو تو Trinity Blood شنیده بودم :دی

آخرین ویرایش:
دارم می رم که Higurashi no Naku Koro ni رو شروع کنم...
نتیجه رو به اطلاع اساتید می رسونم :دی
.
با تشکر از arthes عزیز (اسم شریفتون؟ :دی)
به سفارش اهل فن 4 قسمت اول رو با هم دیدم... خیلی بهتر از انتظارم بود.
جو انیمه بسیار سنگین ِ... اون قدر که کاری مثل Elfen Lied پیشش مثل یه کار شوجو می مونه... !
امیدوارم داستان افت نکنه...
کیا این کار رو دیدن؟
.
عمیقا نیازمند لینک های HD هستیم... از تمام عزیزان در صحنه مخصوصا جناب خلیل که یدِ طولایی در زمینه ی لینک دانلود دارند درخواست یاری می کنیم :دی

آخرین ویرایش:
Cowboy Bebop
کسایی که ندیدن باز نکنند! کل داستان توشه :d
خوب اولاش زیاد بهم حال نداد ولی رفته رفته خفن تر شد! از وقتی که گزشته ی افراد گروه رو نشون داد و با زندگیشون آشنا شدیم بهتر شد انیمه! :d
این بشر اد هم پیام بازرگانیه باحالی بود :d خیلی باحال حرف میزد یا ادا در میورد :d
قسمتای آخرشم که طوفانی بود! مخصوصا پایانش!
عاشق این "بنگ" گفتن اسپایکم! مخصوصا آخرین "بنگ"ـی که گفت ...
روحش شاد.
اون قسمتی که در مورد این شبه فراماسونر ها بود هم یک چیز جالب بود! ملت میرفتن یک وسیله میگرفتن که بدون کنترل بازی کنند :d ولی الان پیشرفته ترش رو MS ساحته :d :d :d
خوبیشم این بود که دیگه آینده زیر سلطه ی ربات ها نبود! اصلا رباتی نبود :d
همین دیگه! حال کردم در کل :d
پیش به سوی Wolf's Rain

Cowboy Bebop
کسایی که ندیدن باز نکنند! کل داستان توشه :d
خوب اولاش زیاد بهم حال نداد ولی رفته رفته خفن تر شد! از وقتی که گزشته ی افراد گروه رو نشون داد و با زندگیشون آشنا شدیم بهتر شد انیمه! :d
این بشر اد هم پیام بازرگانیه باحالی بود :d خیلی باحال حرف میزد یا ادا در میورد :d
قسمتای آخرشم که طوفانی بود! مخصوصا پایانش!
عاشق این "بنگ" گفتن اسپایکم! مخصوصا آخرین "بنگ"ـی که گفت ...
روحش شاد.
اون قسمتی که در مورد این شبه فراماسونر ها بود هم یک چیز جالب بود! ملت میرفتن یک وسیله میگرفتن که بدون کنترل بازی کنند :d ولی الان پیشرفته ترش رو MS ساحته :d :d :d
خوبیشم این بود که دیگه آینده زیر سلطه ی ربات ها نبود! اصلا رباتی نبود :d
همین دیگه! حال کردم در کل :d
پیش به سوی Wolf's Rain

قسمت ها اول CB و قسمت های پایانیش مال دو کلاس کاملا متقاوتند
.
سراغ WR هم که می ری مواظب باش تو ذوقت نخوره :دی

دوستان وان پیس رو از قسمت 490 به بعدش رو فایل زیر نویس انگلیسیش رو میخواستم . تایپیک مورد نظر این سوالم رو پیدا نمیکنم مرسی
بهتره که شما وقتی دانلود میکنی، با زیرنویس انگلیسی مورد نظرت دانلود کنی. پیدا کردن زیرنویس انگلیسی جدا سخته. مگر اینکه از خود انیمه استخراج بشه.
نشستم انیمه دویل می کرای رو دیدم

خیلی کار متوسطیه ، اصلا در حد بازیش نیست !!!
اصلا متوسط هم نیست، نمونه کامل یه آشغاله:دی
عمیقا نیازمند لینک های HD هستیم...
اونطور که من متوجه شدم HD این کار اصلا عرضه نشده و وجود نداره! البته دنباله هاش دارن. (Kai و Rei)

ا تشکر از arthes عزیز (اسم شریفتون؟ )
به سفارش اهل فن 4 قسمت اول رو با هم دیدم... خیلی بهتر از انتظارم بود.
جو انیمه بسیار سنگین ِ... اون قدر که کاری مثل Elfen Lied پیشش مثل یه کار شوجو می مونه... !
امیدوارم داستان افت نکنه...
کیا این کار رو دیدن؟
.

چاکریم آقا مسعود ام . :d (شما ؟ ( من حتی نمی تونم یوزرت رو بخونم اسمش !:))
خوشحالم خوشت اومد . خیالت راحت داستان که افت نمی کنه هیچی ، بهتر هم میشه .
می دونی Elfen Lied روی خشونت تاکید بیشتر داره و این Higurashi روی جو خیلی کار می کنه (البته خشونت هم کم نداره !) یه نکته ای ... نمی خوام چیزی رو برات اسپویل کنم ولی به اون تاریخ هایی که می زنه خوب دقت کن !:d

اونطور که من متوجه شدم HD این کار اصلا عرضه نشده و وجود نداره! البته دنباله هاش دارن. (Kai و Rei)
لینک HD برای Kai لطفا :دی
ترجیحا تورنت

چاکریم آقا مسعود ام . :d (شما ؟ ( من حتی نمی تونم یوزرت رو بخونم اسمش !:))
خوشحالم خوشت اومد . خیالت راحت داستان که افت نمی کنه هیچی ، بهتر هم میشه .
می دونی Elfen Lied روی خشونت تاکید بیشتر داره و این Higurashi روی جو خیلی کار می کنه (البته خشونت هم کم نداره !) یه نکته ای ... نمی خوام چیزی رو برات اسپویل کنم ولی به اون تاریخ هایی که می زنه خوب دقت کن !:d
بنده کوچیکتون امیراشکان که به اختصار همون اشکان صدام می کنند :دی
آره کاملا جو برتر فقط از این می ترسم که آخرش رو به هم ببافن بره...
هنوز تا قسمت 4 بیشتر ندیدم... انشاالله 5-4 تای بعدی رو امشب می بینم

یه سوال در مورد 4 قسمت اول:
این ادامه ی داستان فلش بکِ یا اینکه از آینده هم خواهیم دید؟

بنده کوچیکتون امیراشکان که به اختصار همون اشکان صدام می کنند
چاکر اشکان جون !:d

آره کاملا جو برتر فقط از این می ترسم که آخرش رو به هم ببافن بره...

نه خیالت راحت باشه تا جایی که من یامه داستان خیلی منطقی جلو می ره . یعنی یادم نمیاد جای خاصی رو که بگم آب بستن (به جز یک جای خاص که حالا خیلی داره تا به اون جا برسی)

این ادامه ی داستان فلش بکِ یا اینکه از آینده هم خواهیم دید؟

هووم ،
نمی دونم فیلم Run Lola Run ! رو دیدی یا نه ولی اینم یه چیزی توی همین مایه هاست . دوباره میاد یه همون ماه رو نشون میده منتها اتفاقات جوری دیگه ای پیش میرن و جور دیگه ای تموم میشه . مثلا توی 4 قسمت بعدی قضایا از دید یکی دیگست نه پسره . باعث میشه یه سری چیزا از 4 تای قبلی (نه همه چیز یه تعداد کمی )مشخص بشه ولی دوباره یه سری دیگه سوال پیش میاد . اصلا هم Random نیست که این طوری نشون میده . یه داستان خاصی هم پشت این طرز روایتش هست که بهش می رسیم . درست مثلا یک پیازه این ، یه لایه رو میکنی به لایه های بیشتری می رسی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or