Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Seto no Hanayome هم کار باحالیِ ولی واقعا به پای Midori no Hibi یا GTO نمی رسه به نظرم

می دونی GTO و Midori کارهای خنده دارین ولی من کلا با سبک Ecchi یکم مشکل دارم (تکراری شد بعد از یه مدت برام) واسه همین خیلی از Seto no Hanayome خوشم اومد که تمرکزش روی اون جنبه نبود. توی اون سبک خاص من خیلی از B Gata H Key خوشم میاد و برای من حرف اول رو می زنه .

ناروتو شیپودون 213 :
کاکاشی وارد میشود !!!

البته اگر بخواند بازم در راستای قوی نشون دادن ساسکه بلایی سر کاکاشی بیارند ...
نمیتونم تهدید کنم انیمه رو ول میکنم چون نمیتونم :d ولی رسما خاک بر سرشون! چون گند میزنن به انیمه ! :d
امیدوارم کاکاشی یک درس خفنی به این ساسکه بده تا الکی جو نگیرتش! :d
این چند قسمت اخیر هم سرکار بودیم به کل! :d

سلام
دوستان خیلی وقت پیش کانال mangaz یه انیمه نشون میداد که توش یه سری شوالیه بودن و یه پرنسسی هم داشتن و از اون محافظت میکردن

بعد قدرتاشون هر کدوم نماد یه حیوونی بود ، مثلا شخصیت اول یه اسب شاخ دار بود (شایدم بال دار)
یکی دیگشون(که خودم خوشم ازش میومد ) طاووس بود !!!

کسی اسمشو نمیدونه ؟
(شوالیه میگم منظورم از اینا نیست که شمشیر دارن و سوار اسبن )

تنها عکسیم که پیدا کردم : (سمت چپیه)

live_mangas_02.png

مرسی دوستان ، چیداش کردم خودم

اسمش knights of zodiac هست .

آخرین ویرایش:
به جای Wolf's Rain نشستم Kaiji دیدم!
Kaiji تا قسمت 9 :

چیز خاصی نمیخوام بگم :d فقط اینکه چقدر فضاش ناامید کنندست! :d
تا قسمت 13 :
یعنی شدید رو اعصابه! آدم میخواد بشینه انیمه ببینه یکم لذت ببره نه اینکه کلا از زندگی ناامید بشه!!! :d
کاش منم میتونستم چیزی رو دراپ کنم! نمیدونم چرا هرچقدرم با یک چیزی حال نکنم ولی بازم ادامش میدم ... :d

البته این 2 تا اسپویلرها هیچی رو اسپویل نمیکنند (نه از داستان،نه از شخصیت نه از هیچ چیز دیگه :d ) فقط کمی شما رو با جو انیمه آشنا میکنه! :d کلا هیچ اتفاقی رو تو انیمه نگفتم تو اسپویلر ها برای همین میتونید بخونیدشون :d

آخرین ویرایش:
Gosick - E19

عجب قسمت قشنگی بودش، نشون داد که گرگ خاکستری چطوری به دنیا آمد...چند دقیقه ی آخرش حسابی کولاک کرد، باید منتظر یک طوفان تو قسمت های بعدی باشیم.

Ano Hana - E07
همچنان قشنگ پیش میره، ولی آرزوی دختره همین فشفشه بازی نیست!

Naruto Shippuuden-213
به معنای واقعی وقت تلف کردن بودش...نمیدونم چه لذتی داره این قسمت ها رو بیرون میدند...دیگه بسه این همه شخصیت سازی کردید، تاثیری دیگه نداره

ناروتو شیپودون 213 :
کاکاشی وارد میشود !!!

البته اگر بخواند بازم در راستای قوی نشون دادن ساسکه بلایی سر کاکاشی بیارند ...
نمیتونم تهدید کنم انیمه رو ول میکنم چون نمیتونم :d ولی رسما خاک بر سرشون! چون گند میزنن به انیمه ! :d
امیدوارم کاکاشی یک درس خفنی به این ساسکه بده تا الکی جو نگیرتش! :d
این چند قسمت اخیر هم سرکار بودیم به کل! :d
ساسکه و کاکاشی :
دوستان دارید کم لطفی میکنید در حق ساسکه :d قسمت بعد اگه ناروتو سر نرسه کاکاشی باز میخوره حالا شاید ساسکه به خاطر کمبود چاکرا دچار مشکل بشه ولی اگه هر 2تا شونو در حالت فول چاکرا در نظر بگیریم : کاکاشی که به خاطر شارینگان دائمیش مشکل کمبود چاکرا داره و باید مبارزه هاشو با یه زمان بندی خاصی انجام بده که در بعضی مواقع به خاطر همین مسئله نزدیک بود بمیره ! نمونش جولو کاکوزو که اونجا کاکوزو تک هم بود ! اگه ناروتو سر نمیرسید کاکوزو یه بلایی سرش در میاورد :d از نظر قدرت چشمی هم بگیریم که بازم کاکاشی کم تره نسبت به ساسکه چون از مانگکیو شارینگانش زیاد نمیتونه استفاده کنه ساسکه هم که تسیوکیومی داره ساسکه میتونه کاملا" کاکاشی رو فلج کنه...حالا نه به اندازه ی ایتاچی که یه هفته اون رو راهی بیمارستان کرد...!! از اونور ساسکه سوسانو و آماتراسو رو داره ! کلا بخواییم بگیم که کاکاشی اگه ساسکه رو تو این قسمت نزنه نامردیه اُ اینا کلا اشتباهِ:d
P.S : نریزین سرما یه وقت امضا بیان گر خیلی چیزا میباشه :d

کاکاشی:
خدایا ببین کار به کجا رسیده که کسی که از سانین ها بین مردمان باقی دهکده ها معروف تر بودش الان احتمال شکستش از ساسکه وجود داره :دی!

کاکاشی:
خدایا ببین کار به کجا رسیده که کسی که از سانین ها بین مردمان باقی دهکده ها معروف تر بودش الان احتمال شکستش از ساسکه وجود داره :دی!
خوب شهاب دلیل نمیشه وقتی از یه کرکتر خوشت نمیاد قدرتاشو دست کم بگیری :d قبول دارم که کاکاشی تو تایجستو و استراتژی های جنگی قابل قیاس با ساسکه نیست ولی هیچ کدومش جلو سوسانو به کارش نمیاد :d حالا تو مانگا میخونی میدونی چی میشه ولی من که با انیمه داستانُ دنبال میکنم بنابر چیزایی که دیدم دارم میگم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or