Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
دوستان خیلی وقت پیش کانال mangaz یه انیمه نشون میداد که توش یه سری شوالیه بودن و یه پرنسسی هم داشتن و از اون محافظت میکردن

بعد قدرتاشون هر کدوم نماد یه حیوونی بود ، مثلا شخصیت اول یه اسب شاخ دار بود (شایدم بال دار)
یکی دیگشون(که خودم خوشم ازش میومد ) طاووس بود !!!

کسی اسمشو نمیدونه ؟
(شوالیه میگم منظورم از اینا نیست که شمشیر دارن و سوار اسبن )

تنها عکسیم که پیدا کردم : (سمت چپیه)

live_mangas_02.png

مرسی دوستان ، چیداش کردم خودم

اسمش knights of zodiac هست .
Knights of Zodiac نیست! Saint Seiya ـه. عاشقشم!

saint-seiya.jpg
اسم شخصیت اول پگاسوس ـه. اون پرنسسه هم پرنسس نیست. آتنا ـه. ببینش حتما حالا که خوشت اومده! یه سبک خاصی داره...

• Like
Reactions: kan'aan
Knights of Zodiac نیست! Saint Seiya ـه. عاشقشم!

saint-seiya.jpg
اسم شخصیت اول پگاسوس ـه. اون پرنسسه هم پرنسس نیست. آتنا ـه. ببینش حتما حالا که خوشت اومده! یه سبک خاصی داره...
مرسی .
من اون موقع که میدیدمش چون نمیدونستم کی ها نشون میده و گه گاه میدیدم خیلی خوشم ازش میومد !!!
دو سه تا ریویو ازش خوندم که به جزء تعریف و تمجید همه به اتفاق یه چیز رو راجب گفته بودن که اونم بهترین انیمه ایه که ژاپن تا الان ارائه داده !!! البته هایپ و اینام هست ولی من خودم خیلی خوشم ازش میومد !!!

بازم مرسی برای راهنمایی:x

الان Gosick رو دیدم خیلی حال کردم . باید زودتر خودمو به قسمته جدیدش برسونم . فقط کلا جند تا قسمته ؟
پ.ن : یه چند تا انیمه از انیم وورد سفارش دادم دیروز به دستم رسید . خیلی حال کردم 237 تا از انیمه ها رو زیر نویسشو توی دیسک داشتم :d

کاکاشی :

این بشر ساسکه هرچقدرم قوی باشه بازم به نظرم باید از کاکاشی بخوره :d ، کاکاشی کم کسی نیست :d دیدید که اول کار هم قرار بود به جای دانزو هوکاگه بشه :d و اینکه این بشر 1000 تا ؟ یا همین حدودا هم فن کپی کرده! :d تجربه ی شرکت توی جنگ های بزرگ هم داره! کلا به نظر من میتونه بزنه!
مشکل اینجا فقط مانگاکاست! که اگر ساسکه رو بزنند داستان تموم میشه تقریبا :d غیر از اینکه دوباره لحظه ی آخر مادارا بیاد نجاتش بده :d

این نروتو ابداً پایداری قدرتی نداره /، ابداً !!

به هر نحوی ساسکه کاکاشی رو بزنه ؛ یا کاکاشی زورش نرسه بعد ناروتو برسه باید به آتیش کشید انیمه رو !!

با پست بالا کاملا موافقم! :d
اومدن 500ـمین قسمت وان پیس هم به همه تبریک میگم :d

این کایجی سری دومشم اومده ؟؟؟ :d ... :d

کایجی هم تموم شد :

اول از هرچیزی بگم که کرم از خود درخته :d :d :d بلایی که سرش اومد حقش بود :d حالا به خاطر اینکارش باید فصل دومم ببینیم :-" :d
علاوه بر اینکه فضاش کلا سرشار از ناامیدی بود،این طراحی شخصیت هاشم زیاد باحال نبود! این بینی هاشون خیلی رو اعصاب بود :d
هیچی دیگه فقط یک انیمه دیدیم :d بدون هیچ لذتی :d (یکمی داشت ولی خیلی کم بود لذتش :d )
ولی خفن این کایجی فکر میکردا! گرچه آخرش ضدحال میخورد هی :d

خب بچه ها ما یه کار جدید برای زینویس برداشتیم البته انیمه جدید نیست ما جدیدآ برای زیرنویس برش داشتیم :d اواتار و امضامم مال این انیمه هست

معرفی :

اسم انیمه : NURARIHYON NO MAGO و فکر کنم به این نام هم شناخته میشه Nura: Rise of the Yokai Clan

132750d1306740389-key_art_nura_rise_of_the_yokai_clan-1-jpg

داستان انیمه در مورد پسری به نام ریکو نورا هست که به عنوان فرمانده سوم شیاطین شناخته میشه و کل خاندان شیاطین نورا منتظر هستند که ریکو مسئولیت خاندان رو به عنوان فرمانده سوم به عهده بگیره ولی ریکو الان خودش رو یه انسان عادی میدونه و در حالت انسانی خودش به هیچ وجه حاظر به تغییر حالت شیطانیش و قبول همچین مسئولیتی نیست چون خودش رو یه انسان میدونه و افراد زیادی نیستند که تونسته باشند حالت شیطانی ریکو رو دیده باشند

اما ریکو ناخوداگاه وقتی خودش یا یکی از دوستانش در خطر قرار میگیره به حالت شیطانیش درمیاد و حالت شیطانی اون خواستار به قدرت رسیدن هستش و میخواد بالاخره به عنوان فرمانده سوم جانشین فرمانده دوم بشه

متن بالا فقط برای شروع انیمه هست در ادامه اتفاقت به صورت دیگه ای رقم میخوره که ......

این انیمه 26 قسمت ازش پخش شده و فعلآ پخش نمیشه اینطور که ما فهمیدیم قراره سیزن دومش هم ساخته بشه که هنوز ازش خبری نیست ولی مانگاش 153 چپتر پخش شده و ادامه هم داره که اگه تو خماری بذاره میریم مانگاش رو ادامه میدیم :d

شروع قسمت ها ی این انیمه خیلی خوب کار شده و کاملآ رمز الود شروع میشه البته فقط چند قسمت اول رو دیدم در کل انیمه بدی به نظر نمیرسه امیدوارم در ادامه نا امیدم نکنه:)

زیرنویسش رو از این تاپیک میتونید بگیرید : http://forums.animworld.net/thread28395.html

به به حسن جان

رفت تو لیست ام (:

P.S
راستی خیلی وقت پیش انیمه سنترال، زیرنویس ـش رو تا قسمت 18 زد، ولی ادامه ی کار رو ظاهراً Drop کردند....
ولی هیچی ترجمه ی شما نمیشه (;

به به حسن جان

رفت تو لیست ام (:

P.S
راستی خیلی وقت پیش انیمه سنترال، زیرنویس ـش رو تا قسمت 18 زد، ولی ادامه ی کار رو ظاهراً Drop کردند....
ولی هیچی ترجمه ی شما نمیشه (;

ما این جریان ترجمه شدن 18 قسمتش رو نمیدونستیم الان یکی از بچه ها اونجا هم گفت ما چون کار ها رو تو انیمه ورلد هماهنگ میکنیم و چیزی از زینویسش پیدا نکردیم شروع کردیم کار رو حالا تصمیم با بچه ها هستش دوست داشتن کل انیمه رو ما خودمون زیرنویس میکنیم دوستم نداشتن قسمت های باقی مونده رو :d

اینجاست که میگن هرچی شما بخواین :d

گوسیک - 19
بسیار عالی و جذاب. بعد از تموم شدنش به شدت دوست داشتم قسمت بعد رو ببینم. کلا خوشمان آمد:دی

آنوهانا (منما و دوستان) - 7
این سری همچنان به فوق العاده بودن ادامه میده :دی

ایروها (اوهانا و دوستان) - 9
از اون قسمتایی که من دوست داشتم.
طفلک کو

نیچیجو - 9
هر قسمت از این انیمه، انگار که روح تازه ای در من میدمه:دی این قسمت دو سه تا صحنه در حد قهقهه داشت:دی

توریکو - 7
این انیمه کم کم داره خودشو جدی میگیره، هرچند هنوزم به نظر من یه کپی ضعیفتر از وان پیسه.

وان پیس - 500
هرچند رسیدن این انیمه به قسمت 500 رو تبریک میگم ولی خود انیمه اصلا تبریک نمیگه!! هیچ چیز ویژه ای که نبود هیچ، مثل چند قسمت قبل همچنان
فلش بک

ناروتو 213
درحال دانلود :دی

گورین لاگان - 1 تا 9
کم کم داره انیمه جون میگیره. قسمت ششمش چی بود خدایی؟ :دی

وان پیس 500 در جواب Ooops :

خوب خوبه دیگه، فیلر اینا نزدن :d زود این فلش بک هم تموم بشه بریم سراغ کلاه حصیری ها :d

راستی خبر رسیده که آریا به دست Ooops راضی شده دفترچه ی مرگ رو ببینه :d

گوسیک - 19
بسیار عالی و جذاب. بعد از تموم شدنش به شدت دوست داشتم قسمت بعد رو ببینم. کلا خوشمان آمد:دی

آنوهانا (منما و دوستان) - 7
این سری همچنان به فوق العاده بودن ادامه میده :دی

ایروها (اوهانا و دوستان) - 9
از اون قسمتایی که من دوست داشتم.
طفلک کو

نیچیجو - 9
هر قسمت از این انیمه، انگار که روح تازه ای در من میدمه:دی این قسمت دو سه تا صحنه در حد قهقهه داشت:دی

توریکو - 7
این انیمه کم کم داره خودشو جدی میگیره، هرچند هنوزم به نظر من یه کپی ضعیفتر از وان پیسه.

وان پیس - 500
هرچند رسیدن این انیمه به قسمت 500 رو تبریک میگم ولی خود انیمه اصلا تبریک نمیگه!! هیچ چیز ویژه ای که نبود هیچ، مثل چند قسمت قبل همچنان
فلش بک

ناروتو 213
درحال دانلود :دی

گورین لاگان - 1 تا 9
کم کم داره انیمه جون میگیره. قسمت ششمش چی بود خدایی؟ :دی

Gosick واقعآ عالیه فکر کنم تنها انیمه باشه که تا حالا ارزش گرفتن یه نمره کامل رو داشته واقعآ از این کار خوشم اومده

و اما در مورد وان پیس از این قسمت به بعد شاهد وقایعی خواهید بود که این فلش بک رو ارزشمند میکنه و شاهد اثراتش در اینده خواهید بود یه 2و 3 قسمت صبر کنید خوب میشه در موردش بحث کرد

تا الان یه 7 8 تا قسمت از Gosick دیدم خیلی حال کردم . انیمه خیلی باحالی ( اصلا الان تو پوستم نمی گنجم ، الان دوست دارم برم بقیشو ببینم ) . لامذهب خیلی حال می ده . یه حالتی داره که داستان گنگ بازی رو توی 1 2 قسمت تموم می کنه ولی با خودش یک مقدار از گنگی داستانو می یاره . خیلی جالبه .
نارتو شیپودن قسمت 213 :
حرفی برای گفتن ندارم . کاملا چرت . هیچ چیز جدیدی نداشت . فقط یه خرد برای قسمت بعد نگرانم :d
وان پیس قسمت 500 :
در حال دانلود :d
-----
ویرایش : به موارد استفاده اسپویلر آشنایی دارین ؟ ( parham_safa )
A.T.HELLBOY: بله بسیار آشنایت دارم . حواسم نبود . بعد فکر نکنم جایی هم نیاز به اسپویل داشته باشه !!!؟؟؟:|
ویرایش

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or