Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این یارو دوبلور شخصیت اصلی توی Inazuma Eleven هم بود! اونجا هم کلی تکنیک دروازه بانی داشت. من معمولا قاط میزدم:دی

پ.ن: چه نهضت انیمه ای خفنی درست شده (تاپیک وان پیس رو میگم). آقا من رفتم تا بعد از امتحاناتم، سعی کنید نهضت ادامه داشته باشه:دی

اره، خانم Junko Takeuchi صدای قشنگی داره...عمق احساسات (عشق، تنفر، اعصبانیت، کینه، احمق بودن!) رو خیلی خوب میشه تو صداش شنید.
کلاً از فرکانس صداش خوشم میاد...ولی توی وان پیس رو اعصابه (:

P.S
وقت کنم بعداً یک معرفی خوب ازش میازرم
P.SS
خجالت نمیکشد (: اینها چی بود نگاه میکردید :q

بچه ها Samurai X : Trust and Betrayal چند قسمته !!؟؟
Gosick چه روزایی می یاد ؟:d

Samurai X چهار قسمت 30 دقیقه ای هستش
Gosick جمعه ها پخش میشه

آخرین ویرایش:
اِاِ چرا اینجا خوابیده !!!؟؟:d
خوب خودمو به قسمت 19 Gosick رسوندم . الان می خوام برم FMAB رو ببینم .
بچه ها هر کس بیاد آرشیو انیمه ای شو بگه و همچنین انیمه ها رو که دیده ، که ما هم استفاده ببیریم . اول خودم می گم که از همه تعطیل ترم :
One Piece
Naruto
Naruto Shipuuden
Gosick
Full Metal Alchemist Brotherhood
Wolf's Rain
Gungrave
D Gray-Man
Angel Beats
Pandora Hearts
Bakuman
Blood+
Great Teacher Onizuka
Devil May Cry
Digimon
5 Cm/S
Dead Note
Midori No Hibi
Dragon Ball
Inuyasha
Yu-Gi-Oh
ممکنه یه چیزای دیگه ام باشه که من یادم نیاد . کاملا تعطیله تعطیلم .
-----------------------
بچه ها یه چند تا فیلم کوتاه معرفی کنید !!!!:d

Bleach 324
خیلی قسمت خوبی بود بر خلاف قسمت قبل که زیاد جالب نبود . فایت زاراکی vs زاراکی با این که سر هم بندیش کردن ولی عالی از آب در اومد . این فیلر اگه همینطور پیش بره میتونه بهترین فیلر بلیچ بشه

ناروتو شیپودون! 214 :
دقیقا همینه :d توی این چند قسمت اخیر این لحظه ی رفتنش و اونجایی که به ناروتو غذا دادن رو همینطور دارند میزارند! یعنی به کل سرکاریم! قسمت بعد هم احتمالا دوباره همین وضعیت رو خواهد داشت! ایندفعه نوبت ناروتو شده که بیاد برای ساسکه صحبت کنه!
شیطونه میگه دیگه منتظر ناروتو نمونم بزارم چند قسمت بیاد بعد بشینم ببینم! چیه 5شنبه تا 5شنبه منتظر یک چیز درست حسابی هستیم ولی میبینیم هی دارند ناروتو رو تکرار میکنند برامون!

خوب Shinrei Tantei Yakumo ~ Psychic Detective Yakumo هم تموم شد. 13 قسمت بود و امتیازم بهش 7 از 10ِ
خوبیش این بود که کل کار در یک سطح و ضعیف و قوی نمی شه... موضوعش هم قابل قبول بود... یه پسری که می تونه ارواح رو ببینه و ... پرونده های عجیب رو حل می کنه.
.
کسی از سری دوم مانگای M x 0 خبر نداره؟ قرار بود چاپ بشه...

کسی GTO رو دیده؟
از من دعوت شده تو زیرنویسش کمک کنم. میخوام ببینم ارزش داره ببینمش و وقت بذارم براش یا نه؟

من به هیچ وجه از سبک ایچی خوشم نمیاد... اما GTO به راحتی تو TOP 5 انیمه های کمدی ای که دیدم جا می گیره...
امیدوارم کمک کرده باشه بهت برای تصمیم گیری :دی

Naruto Shippuuden-214
هیچی سرکاریم....هفته ی دیگه هم همین آش ـو همین کاسه
ولی با این دوتا تیکه که یکجا کاکاشی وارد صحنه، یکی دیگه نارتو، حســــــــــــابی حال کردم...ولی اوج حس، زد تو جاده خاکی

من به هیچ وجه از سبک ایچی خوشم نمیاد... اما GTO به راحتی تو TOP 5 انیمه های کمدی ای که دیدم جا می گیره...
امیدوارم کمک کرده باشه بهت برای تصمیم گیری :دی
والا من قسمت اولش رو دیدم، یارو زیادی perv میزد:دی ولی خب جالب بود:دی
مرسی

ناروتو 214:
کل انیمه رو بخشیدم به مانگکیو ی کاکاشی که اگه توجه می کردید شکلش فرق کرده و نگاه پر معنای ناروتو در زمان نجات دادن ساکورا

کسی GTO رو دیده؟
از من دعوت شده تو زیرنویسش کمک کنم. میخوام ببینم ارزش داره ببینمش و وقت بذارم براش یا نه؟

ها منم گرفتم !! یه چند تا از قسمتاشو دیدم !! حال داد :d
راستی Gosick چی شد ؟؟:|
ناروتو شیپودن "214" :
دیگه داره حالم بهم می خورده . هم از ساسکه هم از این روند انیمه ، دیگه خستم کرده :| . فقط اومدن ناروتو و کاکاشی با هم تو صحنه خوشحالم کرد ولی در کل این چند تا قسمت آخر زده تو پوزم :|

آخرین ویرایش:
ها منم گرفتم !! یه چند تا از قسمتاشو دیدم !! حال داد :d
راستی Gosick چی شد ؟؟:|
ناروتو شیپودن "214" :
دیگه داره حالم بهم می خورده . هم از ساسکه هم از این روند انیمه ، دیگه خستم کرده :| . فقط اومدن ناروتو و کاکاشی با هم تو صحنه خوشحالم کرد ولی در کل این چند تا قسمت آخر زده تو پوزم :|
گوسیک و Ano Hana جمعه ها میان دیگه. یعنی دیروز جفتشون اومدن. ولی نمیدونم این فن ساب ویکتوریکو چه مرگش شده، جدیدا 720P گوسیک رو میذاره دوشنبه یا سه شنبه میده بیرون. در صورتی که هفته های قبل فقط چند ساعت بعد از اینکه هاریبل 480P رو میداد، اینا هم 720P رو میذاشتن. البته هنوز زیرنویس فارسی هیچکدومشون هم نیومده، اما طبق سابقه احتمالا امروز میاد.

این GTO یخورده من باهاش مشکل دارم، ولی واسه خندیدن خداست:دی البته من طنزایی مثل Nichijou رو بیشتر دوست دارم. نمیدونم طنز موقعیت بهش میگن، طنز روزمره یا هرچی. کلا من انیمه کمدی خیلی کم دیدم.

گورین لاگان به جاهای خیلی جالبی رسیدم. کلا 6 قسمت اولش با بعدش تا 14 که من دیدم شدیدا فرق میکردن. تازه از قسمت 6 به بعد داستان حرکت کرد. ولی با دیدن این انیمه حداقل یه چیزی رو متوجه شدم. اینکه سلطان انیمه های مکا، فقط و فقط استودیو GAINAX هست و بس. این از گورین لاگان که طراحی رباتهاش واقعا خلاقانه و بامزه است، در مورد EVANGELION هم که هر کی دیده میدونه که جنگهای رباتیش خیلی شاخ بود.

اگر یه حسی بیاد ناروتو 213 رو ببینم، 214 رو هم نگاه میکنم:دی بد عادت کردم این و وان پیس رو حداقل 3 قسمت پشت سر هم ببینم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or