A.T.HELLBOY
کاربر سایت
گوسیک و Ano Hana جمعه ها میان دیگه. یعنی دیروز جفتشون اومدن. ولی نمیدونم این فن ساب ویکتوریکو چه مرگش شده، جدیدا 720P گوسیک رو میذاره دوشنبه یا سه شنبه میده بیرون. در صورتی که هفته های قبل فقط چند ساعت بعد از اینکه هاریبل 480P رو میداد، اینا هم 720P رو میذاشتن. البته هنوز زیرنویس فارسی هیچکدومشون هم نیومده، اما طبق سابقه احتمالا امروز میاد.
این GTO یخورده من باهاش مشکل دارم، ولی واسه خندیدن خداست البته من طنزایی مثل Nichijou رو بیشتر دوست دارم. نمیدونم طنز موقعیت بهش میگن، طنز روزمره یا هرچی. کلا من انیمه کمدی خیلی کم دیدم.
گورین لاگان به جاهای خیلی جالبی رسیدم. کلا 6 قسمت اولش با بعدش تا 14 که من دیدم شدیدا فرق میکردن. تازه از قسمت 6 به بعد داستان حرکت کرد. ولی با دیدن این انیمه حداقل یه چیزی رو متوجه شدم. اینکه سلطان انیمه های مکا، فقط و فقط استودیو GAINAX هست و بس. این از گورین لاگان که طراحی رباتهاش واقعا خلاقانه و بامزه است، در مورد EVANGELION هم که هر کی دیده میدونه که جنگهای رباتیش خیلی شاخ بود.
اگر یه حسی بیاد ناروتو 213 رو ببینم، 214 رو هم نگاه میکنم بد عادت کردم این و وان پیس رو حداقل 3 قسمت پشت سر هم ببینم
به نظر می یاد 720P ، Gosick هم اومده :d