Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
الان دارم elfen lied رو میبینم فوقالعاده است البته حرفه ای ها خیلی وقت پیش دیدن این شاهکارو ولی خوب برای اونایی که هنوز ندیدن واقعا زیباست .

جان . یه توضیح مختصر درمورد این سریال Gosick به ما بدی بد نیست سبکش و از داستانش که اگه خوب باشه ببینیم . مرسی

الان دارم elfen lied رو میبینم فوقالعاده است البته حرفه ای ها خیلی وقت پیش دیدن این شاهکارو ولی خوب برای اونایی که هنوز ندیدن واقعا زیباست .

جان . یه توضیح مختصر درمورد این سریال Gosick به ما بدی بد نیست سبکش و از داستانش که اگه خوب باشه ببینیم . مرسی

در مورد Gosick میتونین به این دو معرفی که من و خلیل ازش نوشتیم مراجعه کنید :

http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1405176&postcount=23

http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1404591&postcount=16

• Like
Reactions: Farh@d
حداقل سه چهار تا معرفی متفاوت تو ترد بهترین های دنیای انیمه از Gosick هستش.

--------------------------------
این تقریبا آخرین لیست از انیمه های تابستون هست. پخش اکثرشون هم مشخص شده.
http://neregate.com/blog/wp-content/uploads/2011/03/neregate.com-Summer-2011-Anime-v5.jpg
من قطعا اینا رو دنبال میکنم، به ترتیبی که منتظرشونم:
NO.6
محصول جدید Bones ، سازنده انیمه هایی مثل Fullmetal Alchemist : Brotherhood و Gosick و ... تریلر خیلی جالبی داشت. سبکش درام هست و من امید زیادی بهش دارم.

Dantalian no Shoka
تو اکثر انیمه ها رگه های فانتزی هست، اما انیمه هایی که توشون فانتزی ژانر غالب باشه خیلی کم پیدا میشه. یکی از بهترین نمونه هاش شاید Pandora Hearts بود. حالا این انیمه هم قراره تو این ژانر و با محوریت داستانهای شیاطین باشه. محصول استودیوی Gainax هم هست. Gurren Lagann و سری Evangelion و ... از کارهاشون هست.

Ikoku no Meiro
مانگاکای این کار همون کسی هست که مانگای Gosick رو کار کرده بود. داستانش هم تو اوایل قرن بیستم و توی پاریس هست. به همین خاطر طراحی شخصیت ها و محیط هاش به شدت شبیه گوسیک هست که به نظر من چیز خیلی خیلی خوبیه! البته داستانش به کل با اون فرق میکنه و قراره یه سنین و Slice of Life باشه. محصول استودیوی Satelight هست که کارایی مثل Fairy Tail رو دارن.

Sacred Seven
محصول استودیوی Sunrise هست. احتمالا پرافتخارترین تو دنیای انیمه. همه جور کاری دارن تو کارنامه شون. از Cowboy Bebop بگیرید تا سری Code Geass و Gintama و کلی انیمه ی دیگه. این انیمه جزو انیمه هایی هست که از رو یه مانگا یا بازی یا رمان اقتباس نشده و براش سناریو از اول نوشتن. سبکش اکشن هست و تا حدی شبیه کد گیاس به نظر میرسه.

البته Blood-C هم هست ولی من ترجیح میدم اول Blood و Blood+ رو ببینم بعد برم سراغش. سه تا انیمه ی Usagi Drop و Kamisama no Memo و Blade رو هم صبر میکنم که دو سه قسمت ازشون بگذره و اگر خوب بودن دنبالشون میکنم.
Hanasaku Iroha و Nichijou رو هم که از همین فصل بهار ادامه میدیم. بلیچ و فیری تیل رو هم میخوام تابستون شروع کنم و برسونم به پخش، بعلاوه کلی انیمه ی کوتاه دیگه که دانلود کردم که تابستون ببینم! خلاصه تابستون پر انیمه ای خواهیم داشت، اگر فقط این 10 روز منحوس بگذره!! :دی

eq1cjpbik2hdpospbtsx.jpg

Hanasaku Iroha - E11

این قسمت عـــالــــی بودش، چقدر از خورد شدن شخصیت های داستان خوشم میاد. جایی که "اوهانا" داشت میدوید، واقعاً حال میکردم، منتظر بودم که گریه کنه و خوب جایی اشک ـش در آمد.
این صحبت کردن شخصیت ها با خودشون و مرور افکارشون، منو یاد 5cm می اندازه!! دوست دارم همین الان برم تو تاپیک بهترین های انیمه، 9 انیمه رو بکنم 10
خیلی خوبه که این انیمه دو فصل ای هستش و تو تابستون هم میشه ازش لذت برد.

+++++++++

محمد علی، دهنمون رو آب انداختی...فقط سه هفته ی دیگه تا شروع انیمه های تابستونی مونده (:

در مورد Gosick میتونین به این دو معرفی که من و خلیل ازش نوشتیم مراجعه کنید :

http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1405176&postcount=23

http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1404591&postcount=16

حداقل سه چهار تا معرفی متفاوت تو ترد بهترین های دنیای انیمه از Gosick هستش.

--------------------------------
این تقریبا آخرین لیست از انیمه های تابستون هست. پخش اکثرشون هم مشخص شده.
http://neregate.com/blog/wp-content/uploads/2011/03/neregate.com-Summer-2011-Anime-v5.jpg
من قطعا اینا رو دنبال میکنم، به ترتیبی که منتظرشونم:
NO.6
محصول جدید Bones ، سازنده انیمه هایی مثل Fullmetal Alchemist : Brotherhood و Gosick و ... تریلر خیلی جالبی داشت. سبکش درام هست و من امید زیادی بهش دارم.

Dantalian no Shoka
تو اکثر انیمه ها رگه های فانتزی هست، اما انیمه هایی که توشون فانتزی ژانر غالب باشه خیلی کم پیدا میشه. یکی از بهترین نمونه هاش شاید Pandora Hearts بود. حالا این انیمه هم قراره تو این ژانر و با محوریت داستانهای شیاطین باشه. محصول استودیوی Gainax هم هست. Gurren Lagann و سری Evangelion و ... از کارهاشون هست.

Ikoku no Meiro
مانگاکای این کار همون کسی هست که مانگای Gosick رو کار کرده بود. داستانش هم تو اوایل قرن بیستم و توی پاریس هست. به همین خاطر طراحی شخصیت ها و محیط هاش به شدت شبیه گوسیک هست که به نظر من چیز خیلی خیلی خوبیه! البته داستانش به کل با اون فرق میکنه و قراره یه سنین و Slice of Life باشه. محصول استودیوی Satelight هست که کارایی مثل Fairy Tail رو دارن.

Sacred Seven
محصول استودیوی Sunrise هست. احتمالا پرافتخارترین تو دنیای انیمه. همه جور کاری دارن تو کارنامه شون. از Cowboy Bebop بگیرید تا سری Code Geass و Gintama و کلی انیمه ی دیگه. این انیمه جزو انیمه هایی هست که از رو یه مانگا یا بازی یا رمان اقتباس نشده و براش سناریو از اول نوشتن. سبکش اکشن هست و تا حدی شبیه کد گیاس به نظر میرسه.

البته Blood-C هم هست ولی من ترجیح میدم اول Blood و Blood+ رو ببینم بعد برم سراغش. سه تا انیمه ی Usagi Drop و Kamisama no Memo و Blade رو هم صبر میکنم که دو سه قسمت ازشون بگذره و اگر خوب بودن دنبالشون میکنم.
Hanasaku Iroha و Nichijou رو هم که از همین فصل بهار ادامه میدیم. بلیچ و فیری تیل رو هم میخوام تابستون شروع کنم و برسونم به پخش، بعلاوه کلی انیمه ی کوتاه دیگه که دانلود کردم که تابستون ببینم! خلاصه تابستون پر انیمه ای خواهیم داشت، اگر فقط این 10 روز منحوس بگذره!! :دی

بفرمایید : 66

خودم نوشتم :d

واقعا ممنونم از شما دوستان که راهنمایی کردید امیدوارم چیزی جدید گیرمون بیاد ما به شما معرفی کنیم :d که البته امکانش کم هست مرسی از زحماتتون .

• Like
Reactions: A.T.HELLBOY
eq1cjpbik2hdpospbtsx.jpg

Hanasaku Iroha - E11

این قسمت عـــالــــی بودش، چقدر از خورد شدن شخصیت های داستان خوشم میاد. جایی که "اوهانا" داشت میدوید، واقعاً حال میکردم، منتظر بودم که گریه کنه و خوب جایی اشک ـش در آمد.
این صحبت کردن شخصیت ها با خودشون و مرور افکارشون، منو یاد 5cm می اندازه!! دوست دارم همین الان برم تو تاپیک بهترین های انیمه، 9 انیمه رو بکنم 10
خیلی خوبه که این انیمه دو فصل ای هستش و تو تابستون هم میشه ازش لذت برد.

+++++++++

محمد علی، دهنمون رو آب انداختی...فقط سه هفته ی دیگه تا شروع انیمه های تابستونی مونده (:
این قسمت HanaIro واقعا قشنگ بود.

انیمه های تابستونی هم خیلی زیادن. این 4 تا به همراه Blood-C از بقیه امیدوارکننده تر به نظر میرسن، حداقل رو سابقه استودیو ها و سازنده هاشون. تازه به غیر از اینا یه فیلم جدید قراره از FMA بیاد و مهمتر از همه تابستون وقتیه که قرار Tekken : Blood Vengeance بیاد!!

پ.ن: 3 قسمت دیگه گورین لاگان تموم میشه.

بچه ها من يك مقدار تو اين زمينه مبتدي هستم:d
يه سوال:الان walle و caroline(عاشق اين دو تا ام مخصوصا والي>:d<) و از اينا هم جزو بحث تايپيك حساب ميشن يا حتما بايد يه انيمه هزار قسمتي باشه؟:d
بعد يه نفر به من براي شروع يه انيمه خوب معرفي ميكنه؟:)

بچه ها من يك مقدار تو اين زمينه مبتدي هستم:d
يه سوال:الان walle و caroline(عاشق اين دو تا ام مخصوصا والي>:d<) و از اينا هم جزو بحث تايپيك حساب ميشن يا حتما بايد يه انيمه هزار قسمتي باشه؟:d
بعد يه نفر به من براي شروع يه انيمه خوب معرفي ميكنه؟:)
نه اون دو تا انیمه نیستند. انیمه کارهای دوبعدی ژاپنی هستند. البته در مورد این انیمیشن ها میشه تو اون یکی تاپیک بحث کرد.
واسه شروع انیمه هم مثل همیشه Death Note و Elfen Lied و بعد یکی از انیمه های بلند (ترجیحا Naruto) پیشنهاد میشه.

ناروتو شیپودن 216
خب کیشی کم کم داره بیننده رو برای جنگ این دو محیا میکنه ولی من الان هر چی فکر میکنم تو کتم نمیره این دو با هم مبارزه کنند...ساسکه کاملا مشخصه که مشکوک میزنه و دقیقا یاد دوران استفادش از اروچی و تیم شاهین میوفتم...اینجا هم 100% داره از مادرا سو استفاده میکنه....:d
البته من موندم این مشنگ از توبی بابت این همه شارینگان چرا سوال نمیکنه!بیشتر شبیه سوتی کیشی میمونه حالا شاید قسمت بعد یقه مادارا رو هم بگیره...
مادرا هم رسما ترکوند رینگان رو هم مثل اینکه پیوند زد....این بشر همون هوکاگه اوله!شک نکنید...:d

ناروتو شیپودون 216 :

این بشر مادارا این همه شارینگان از کجا اورده ؟ این که از اون دانزو بدتره! نمیدونم چجوری ساسکه اونجا جلوی مادارا نایستاد یا هیچ سؤالی نپرسید! :d
راستی رینگان چه بود ؟ همون چشم پین ؟ :d
این مادارا هم شاید مادارا باشه :d شایدم همون دوست کاکاشی باشه! :d اگر بشه خیلی اتفاق جالبی میفته! و اون موقعست که باید ببینیم چرا چنین طرز فکری پیدا کرده!
که البته به نظرم نیست :d و همون ماداراست! چون اون دلیلی برای چنین کاری نداشت! :d (خودم سؤال طرح میکنم خودم جواب میدم! چه جلب :d )
این عامل نفوذی هم چیز جلبیه! :d اینا کلا نصفشون میتونند چندین و چند تیکه بشند که :d

عزیزان باید بگم که از دیدن 5Centimeter_Per_Second لذت بردم واقعا زیبا و فوق العاده بود
لطفا اگه مثل این انیمه دارید که اصلا دریغ نکنید دقت کنید رومنسش برام مهمه واقعا مرسی

آخرین ویرایش:
عزیزان باید بگم که از دیدن 5Centimeter_Per_Second لذت بردم واقعا زیبا و فوق العاده بود
لطفا اگه مثل این انیمه دارید که اصلا دریغ نکنید دقت کنید رومنسش برام مهمه واقعا مرسی
تو اون یکی ترد فیلمای زیادی معرفی شدن، اما علی الحساب Samurai X : Trust & Betrayal و Whisper of the Heart و Grave of the Fireflies رو ببین. البته اینا قدیمی هستن و مثل 5CpS طراحی های خفن ندارن اما از نظر داستانی بهتر هم هستن حتی. اینا فیلم بودن ولی سریال رومنس خوب هم زیاد هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or