Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
یه زمانی هر چی شعر و آهنگ و اصطلاح سنتی بود و حدود 100 درس کوتاه مکالمه رو از این سایت دانلود کرده بودم مثل کسایی که کنکور دارن مشغول بودم...
حتی رزتا استون رو هم امتحان کردم ولی تا حرف نزنی فایده نداره...:(

یه زمانی هر چی شعر و آهنگ و اصطلاح سنتی بود و حدود 100 درس کوتاه مکالمه رو از این سایت دانلود کرده بودم مثل کسایی که کنکور دارن مشغول بودم...
حتی رزتا استون رو هم امتحان کردم ولی تا حرف نزنی فایده نداره...:(
خوب چرا، صحبت کردن خیلی کمک میکنه به یادگیری، ولی الان که از EN چیزهایی بلد هستیم، کجا صحبت کردیم که یادش گرفتیم!

P.S
من که فعلاً مدتی هست که خودم رو با JPOP مشغول کردم و lyric هاشون از Romaji به English میخونم

آخرین ویرایش:
دوستان چند وقتی هست که رفتم تو کار ژانر psychological/Assassin و یک کار بسیار ناب بنام Phantom رو شروع کردم. تا قبل ازین زیاد تو این سبک کار نکرده بودم و ولی واقعا ازین اثر خیلی خوشم اومده.
داستان در مورد پسری ژاپنی بنام Reiji Azuma هست که تو یکی از شهر هایی در آمریکا(احتمالا چون یکم محیطش عجیب غریب بود!) که در حال مسافرت بوده بطور اتفاقی شاهد صحنه جرمی میشه که در اون یک خبرنگار که حاوی مطالب مهمی از گروههای مافیایی هست توسط یک دختر ماسک دار بنام Ein کشته میشه و قصد فرار رو میکنه ولی فرارش از دست اون دختر نافرجام میشه و پس از مدتی ازون ماجرا خودش رو تو یک منطقه دور افتاده در بیابان با حافظه از دست رفته در کنار همون دختره میبینه و ...
داستان انیمه تا الان که قسمت 10 رو دیدم بسیار زیبا و عالی بیان شده و موسیقی هاش هم تا حد بسیار زیادی شبیه Death Note هست و حماسی ! درجه اکشن بالایی داره و صحنه های تکان دهنده ای هم داره. از لحاظ هنری و گرفیکی هم در سطح بالایی قرار داره . خلاصه اون دوستانی که ندیدن برن تو کارش !!

دوستان چند وقتی هست که رفتم تو کار ژانر psychological/Assassin و یک کار بسیار ناب بنام Phantom رو شروع کردم. تا قبل ازین زیاد تو این سبک کار نکرده بودم و ولی واقعا ازین اثر خیلی خوشم اومده.
دیدمش آره بسی باحاله ولی حیف که Arc آخرش .....
کلا باحاله جزو Top 10 من بود .

از بس دوستان تعریف کردن Ano Hana رو شروع کردم . 7 قسمت رو دیدم ولی به سلیقه من یکی که نمی خوره . بیش از حد احساسیه . به نظر من یه کم بیش از حد Hype اش کردید . بله خوبه ولی از عالی خیلی فاصله داره .

این دوستمون داشت Higurashi می دید ؟ تمومش نکردی ؟:d

خوب چرا، صحبت کردن خیلی کمک میکنه به یادگیری، ولی الان که از EN چیزهایی بلد هستیم، کجا صحبت کردیم که یادش گرفتیم!

P.S
من که فعلاً مدتی هست که خودم رو با JPOP مشغول کردم و lyric هاشون از Romaji به English میخونم

خوب صد البته تاثیر داره ؛ مخصوصا گوش کردن به موسیقی دومین راه سریع یادگیری ِ یک زبانِ...
اما مثلا انگلیسی رو در ایران بچه ها از آمادگی شروع می کنن ، کلی کلاس و فیلم و بازی و دنیای مجازی و ... بعد که مثلا لیسانس می گیرن دیالوگ های یه فیلم ِ ساده رو بیشتر از 30 ثانیه نمی تونن دنبال کنن...
.
این دوستمون داشت Higurashi می دید ؟ تمومش نکردی ؟

فعلا دوران سنگین درساست ، یا کارای لایت می بینم یا فیلم های سینمایی و OVA... اوضاع سبکتر شد ادامش می دم...
Higurashi Spoiler:
همچین یه کمی به نظرم سر کارم :دی ... هی تکه ها رو دوباره و دوباره نشون می ده...

Gosick قسمت 21 :

انیمه واقعآ سطح بالایی هستش تو ژانر خودش کاملآ از وقایع قسمت های قبل به خوبی برای حل پرونده های حاضر استفاده میکنه

این مو قرمز هم دو تا بودن :d

وان پیس قسمت 502 :

خب شاهد قدرت نمایی دراگون بودید اینم یکی دیگه از توانایی های دراگون بود که نشون میده قابلیتش با کنترل اب و هوا ارتباط داره

همچنین دیدن کوما تو کشتی بسیار جالب بود دیدمش دلم باز شد اونم جزء کسانی بود که همه چیزش رو فدای دراگون و هدفش کرد

از قسمت بعد هم دیگه فکر میکنم از فلش بک در میاد و قسمت های جالبی رو شاهد خواهیم بود که ....:d

ناروتو 215 :

دیگه چقدر میخوای به شعور بیننده توهین کنی میخوای اب ببندی برو فیلر بساز چرا تو قسمت های اصلی گند میزنی اخه

Ano Hana - E09
[جدی جدی دو قسمت دیگه تمومه!!!

Gosick - E21
قسمت 21 عالی تموم شد، ولی انتظار داشتم با Base ای که تو قسمت 19 زد، پیش گویی اون پیرمرده به نتیجه هایی برسه و شاهد اشک ریختن ها باشیم.
جدی جدی، این باباها چه نقشه ای تو فکرش داره.
از مو قرمز هم رکب خوردیم، دو تا بودند
حالا مادره عاشق کدوشمون بوده (: !

حیف نیست سه قسمت ـه دیگه تمومه ):

Deadman Wonderland - E09
هر کاری کنم با هر دیدی نگاهش کنم، نمیدونم چرا خوشم نمیاد...زیادی سرکاریُ الکی هستش

Ao no Exorcist - E08
انیمه ای که توش اشک نریزند، به درد نمیخوره!! (منطق خلیل (: )

Ano Hana 9
مثل همیشه اپیسود خوبی بود، اما با اینکه انتظار ندارم که یه توضیح درست و حسابی از علت وجود منما (که حالا بقیه هم میتون حسش کنن) ببینم ولی امیدوارم یه توضیح قانع کننده از اینکه چرا فقط جینتان میتونه ببینتش رو ببینم. بعلاوه اینکه انیمه داره تموم میشه و هنوز یکی دو تا از شخصیت ها بی مصرفن و انیمه بهشون امیتی نمیده. مثل پوپو و سورومی. از انیمه ای در این سطح بعیده. ولی در کل ناراحتم که دو هفته دیگه تموم میشه.

Hanasaku Iroha 11
از وقتی که انتظاراتم از این انیمه رو عوض کردم و به جای یه درام قوی و تاثیرگذار منتظر یه انیمه ای که روزهای خوب زندگی چند نفر رو خیلی سرحال نشون میده میمونم، دیدن قسمت هاش خیلی لذت بخش تر شده.
شاید الان تو جوش باشم، چون همین چند دقیقه پیش دیدمش، ولی به نظر من بهترین قسمتش تا الان بود.

Gosick 21
هر قسمت به معمای اصلی داستان که انتظار میره تو 3 قسمت باقیمونده حل بشه، اسرار جدیدی اضافه میشه. اون دو تا برایان که تو آخرش نشون داد واقعا غیر منتظره بود. البته این قسمت هم یه سری چیزای غیر منطقی تو روند حل معما و تو خود معما بود که البته دیگه بهش عادت کردم. مثلا اون قضیه ی کلاه شاه که سر رو توش قایم کرده بود! یجورایی با این چیزا حال نمیکنم. البته همچنان این انیمه رو دوست دارم. تیتراژ آخرش هم خیلی قشنگه:x

Nichijou 11
این انیمه داستان خاصی نداره که اسپویل بشه. سر صحنه ی هاکاسه و چسب از خنده منفجر شدم!!:d
خداییش تو ایام امتحانات همچین انیمه ای نعمته:دی

ناروتو شیپودن 215
بازم مثل چندین قسمت قبل مسخره ، اما ممکنه قسمت بعد چیز جالبی در بیاد که من شک دارم :d
وان پیس 502
خیلی با این قسمت حال کردم از همه قسمت های این فلش بک قشنگ تر بود .
خیلی دوست دارم داستان کوما رو زود تر بفهمم :d
Gosick قسمت 20
مثل همیشه عالی . داره خوب پیش میره . فعلا تا قسمت 21 کم حجمش نیاد نمی تونم ببینم . پرونده جالبی دستش افتاده .
فقط من که هنوز نتونستم بفهمم برایان چیه ؟( واقعا نمی دونم چه قدرتی داره :d )

الان که دارم فول متالو می بینم یه ریزه داستانش داره اذیتم می کنه . حسه خوبی ندارم . حس می کنم داره یه جاهایی الکی روایت میشه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or