Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
در مورد بلیچ منم وضعیتم مثل خلیله! البته کم کم میخوام بشینم از 310 به بعد رو دانلود کنم و ببینم! :d

خوب امتحانا تموم شد و راحت شدیم و ... :d
بیاید مشاوره بدید چی ببینم! :d
این انیمه های فصلی که هر هفته میاید نمراتتون رو بهشون میدید تقریبا از هرکدوم چند قسمت مونده ؟ :d شروعشون کنم ؟ :d از کدوم شروع کنم ؟ :d
و اینکه یا پیشنهاد میکنید یک سری انیمه های قدیمی تر رو ببینم :d
راستی خلیل از لیست بلندبالای انیمه هات بیا بگو اول کدوما رو ببینیم :d چون فکر کنم آرشیوت هم خیلی کامله هم تقریبا از همه بیشتر انیمه دیدی و بهتر میتونی راهنمایی کنی :d

Gosick 22

در کل خیلی جلوی خودم رو دارم میگرم نرم سراغ مانگاش

همونطور که قبلآ هم گفتم میخواد نشون بده که ویکتوریکا و کوجو کاملآ به هم وابسته هستن و اخر قسمت و گریه کردن ویکتوریکا خیلی حالم رو گرفت

وان پیس 503 :

خب اینجا شروع سوال های تازه ای بود که برای سابو چه اتفاقی افتاده و اینجا اخر فلش بک بود از هفته بعد فکر کنم بر میگرده به زمان حال

امروز از لحاظ روح روانی کلآ روز مزخرفی بود یه سریال کره ای هم که داشتم میدیدم دو تا از شخصیت های محبوبم مردن و گوسیک هم اونجوری وان پیسم از یه طرف کلآ امروز حالم بده

خوب امرزو elfen lied رو تموم کردم . میدونم همتون خیلی وقت پیش دید ولی خوب . داستان فوقالعاده زیبا بود موسیقی متن مخصوصا اولش شاهکار بود .

در حال حاظر 5 قسمت از سریال gosick رو دان کردم امیدوارم خوب باشه

من elfen lied رو واقعاً بد موقعه ای نگاه کردم و اصلا روی مُد خودم نبودم...تازه بود که دفتر مرگ رو تموم کرده بود و حسابی تحت تاثیر بودم...از طرفی elfen lied رو اشتباهاً نشتم روی دوبله ی EN نگاه کردم، نمیدونستم دوبله ی JAP هم داره...
برای همین از انیمه زیاد خوشم نیومد و دوبله ی ضعیفی داشت که حسابی رو کار تاثیر منفی گذاشته بود.

تصمیم دارم که یکبار دیگه برای فصل دیگه بشینم نگاهش کنم. چون خیلی ها از دیدنش راضی بودند!!

gosick
بهترین کار رو میکنی...من قراره جو گیر بشم امتیازش رو از 9 بکنم 10

در مورد بلیچ منم وضعیتم مثل خلیله! البته کم کم میخوام بشینم از 310 به بعد رو دانلود کنم و ببینم

از پرهام شنیدم که فیلرهاش چنگی بدل نمیزه و در حد شورش زنپکتوها نیست. هر چند که بازم اون رو ندیدم.

این انیمه های فصلی که هر هفته میاید نمراتتون رو بهشون میدید تقریبا از هرکدوم چند قسمت مونده ؟ شروعشون کنم ؟ از کدوم شروع کنم

Ano Hi Mita Hana no Namae o Boku-tachi wa Mada Shiranai × 3vots - Total Rating: 28, avg Rating: 9.3

Ao no Exorcisti × 2vots - Total Rating: 9, avg Rating: 4.5

Beelzebub × 4vots - Total Rating: 30, avg Rating: 7.5

Deadman Wonderland × 4vots - Total Rating: 26, avg Rating: 6.5

Gosick × 6vots - Total Rating: 52, avg Rating: 8.6

Gintama × 1vots - Total Rating: 9, avg Rating: 9

Hanasaku Iroha × 4vots - Total Rating: 33, avg Rating: 8.25

Nichijou × 1vots - Total Rating: 8, avg Rating: 8

Toriko × 1vots - Total Rating: 5, avg Rating: 5

این لیست ـشون هست..محبوب ها که از روی تعداد Vote دهنده ها و میانگین امتیازش معموله...
به غیر از Gosick و Beelzebub که انیمه های فصل زمستونی به حساب میاد و 22 قسمت ـشون پخش شده، بقیه انیمه های لیست بهاری هستش و اکثراً بین 9 تا 12 قسمت ـشون امده.

البته Gintama دو سری هستش.

P.S
معرفی هایی که نوشتند رو هم فراموش نکن، حتماً بخون..چون بعضی از کارها امتیازشون پایین هستش ولی بالاخره ارزش دنبال کردن هفته ای رو داره.

و اینکه یا پیشنهاد میکنید یک سری انیمه های قدیمی تر رو ببینم
راستی خلیل از لیست بلندبالای انیمه هات بیا بگو اول کدوما رو ببینیم چون فکر کنم آرشیوت هم خیلی کامله هم تقریبا از همه بیشتر انیمه دیدی و بهتر میتونی راهنمایی کنی

امیر حسین، نخندون ما رو تو رو خدا (: از من Noob تر گیر نیاوردی...

چی یا دیدی، چی دوست داری

+++++++++

حسن جان:

Gosick E22
خودت که بهتر من رو میشناسی، اینقدر دوست دارم کارکترها اشک بریزند که حد و نهایت داره، درهم شکن شخصیت ها رو دوست دارم، جایی که ویکتوریکا اشک ـش در امد، داشتم بال بال میزدم..
اگر یک پایان غم بار هم داشته باشه که تو پیشگوئی گفته، دیگه همه چیز تکمیل میشه ولی بعید میدونم همچین چیزی بشه.

امروز از لحاظ روح روانی کلآ روز مزخرفی بود یه سریال کره ای هم که داشتم میدیدم دو تا از شخصیت های محبوبم مردن و گوسیک هم اونجوری وان پیسم از یه طرف کلآ امروز حالم بده
من وان پیس 503 رو هنوز ندیدم، خبری توشه مگه!!! امشب میشنم نگاهش میکنم (:

اون سریال ـه چی هستش..به سلیقه ی من میخوره! <:

زیاد انیمه ندیدم :d

البته k-on سری دوم ،وان پیس ، ناروتو ، بلیچ و دفترچه ی مرگ هم هستند که اینجا نیست :d

از این لیست اون 2 تا آخری رو هم ندیدم :d نمیدونم چرا حسش نمیاد! خوب بیدن ؟ :d
این انیمه های فصلی رو هم گفتم نبینم نرم تو کف :d ولی اگر آخراشونن بگید برم ببینمشون :d یکی دو هفته میشه دووم اورد :d (یکبار انیمه ی فصلی دیدم اونم باکومن بود کاری کرد که کلا تا انیمه زیرنویسش تموم نشه نرم سراغش :d )
آها باکومن هم هست که بازم توی اون لیست نیست! :d
باید بشینم یک خونه تکونی شدیدی توی PC بکنم! :d معلوم نیست چی کجاست! :d

خلیل جان دیروز باورت نمیشه چند تا کار متفاوت داشتم میدیدم هر کدومش یه ضربه ای به ما میزد تا اخر شب خیلی حالم گرفته بود

Gosick 22

دیگه صحنه اخر ویکتوریکا جدآ ضربه اخر بود چون اخرین کاری بود که شب داشتم میدیم کلآ زد نابودم کرد

وان پیسم که این هفته :

شاهد نشون دادن اتفاقی بود که برای سابو میفته و احساسات عمیقی که بین این سه تا برادر بود با اینکه باور دارم سابو هنوز زندست ولی چون به شدت مرگ ایس رو تداعی میکنه اونم روم تاثیر گذاشت

سریال هم نمیدونم دقیقآ به سبکت میخوره یا نه من خود سریال رو بیشتر به خاطر بازیگراش به خصوص kang ji hwan میدیدم

اسم سریال هم Capital Scandal هستش خواستی یه چند قسمت دانلود کن ببین به سبکت میخوره یا نه اونجوری نیست که بگیم خیلی کار قوی هستش ولی بدم نبود

امیر حسین، از رو چیزهایی که دیدم و توی تاپیک بهترین ها معرفی کردم، میگم...اونجا مطلبش رو بخون

Angel Beats حتماً نگاهش کن، کار پر معنا و احساسی هستش
Code Geass یک انیمه ی قوی و پرطرفدار که رُبوتیک هستش ولی رُبوتیک محور نیست...دو سری هستش که کلاً 50 قسمته (هنوز معرفی نشده...وقت کنم میزارم)
Mushi-Shi شک نکن تو دیدن این انیمه
Clannad و Clannad After Story شاهکاره، بهترین انیمه ی عمرام هستش
Tokyo Magnitude 8.0 عالیه (:
Mitsudomoe و Mitsudomoe Zouryouchuu کار کمدی قشنگی هستش

همه ی این ها رو معرفی ـشون رو گذاشتم...دیگه نیازی به توضیح در اینجا نیست.

برای انیمه های فصلی، تمام لذت ـشون تو همین دنبال کردشون هستش..ولی اکثرـشون به جزء کارهای دو فصلی، در حال تموم شدن هستش
تا بخوای دانلود کنی و نگاهشون کنی...پخش ـشون تموم شده.

ولی اگر بخوام سه تا کار برتر خودم تو هفتگی ها رو بگم، اینها هستند.
Ano Hi Mita Hana no Namae o Boku-tachi wa Mada Shiranai
Gosick
Hanasaku Iroha

حسن جان، خودت که میدونی هر چقدر احساسات، گریه، درهم شکست و...شخصیت ها بیشتر باشه، من بیشتر از انیمه خوشم میاد <:

وان پیس 503 و مانگا 589
منم فکر کنم که سابو باید زنده باشه و همینطوری یک کارکتر توی وان پیس، الکی الکی حذف نمیشه، هر چند که حذف شدن ـش تاثیر رو شخصیت های داستان داشت...ولی بازم امید دارم که جلوتر بیاد.

هنوز نصف مانگا چپتر 589 رو نشون ندادند...باید ایس جزیره رو ترک کنه، به نظر یک قسمت دیگه انیمه طول میکشه تا بیاد سر داستان اصلی، جایی که لوفی تو جزیریه ی زنان هستش.

سریال ای که گفتی...پی ـیش رو میگرم

Ghost in The Shell و Ghost in the Shell: innocence رو همین چند روز پیش دیدم.

فقط می تونم بگم WOW! از نظر بصری تاحالا از یک همچین چیزی ندیده بودم، واقعا خیره کننده بودند. موسیقیش هم مو به تنم سیخ می کرد. شخصیت پردازی یکش و داستان دو اش رو هم خیلی دوست داشتم. عالی بود. (نظرم عوض شد، از عالی هم اون طرف تر بود، قاب بندی بعضی از تصویرهاش و افکت های تصویریش به تنهایی از عالی اونورتر می برنش :d خیلی خوشحالم که دیدمش :d)

توصیه می کنم هرکی که با داستان های علمی تخیلی مشکلی نداره، حتما حتما ببینه.

کسی لینک دانلود زبون ژاپنیش رو نداره، دوبله انگلیسی رو دیدم، البته برخلاف انتظارم خیلی خوب بود!

در ضمن ماتریکس رو هم از روش ساختند به گمونم، خیلی چیزهاش شبیهش بود!

---
اگه خواستین بببنید اول یکش رو حتما ببینید، داستاناش به هم ربط دارند و از نظر گرافیکی هم سخت از 2 بخواید یک رو ببینید :d من خودم هم یکش رو بیشتر دوست داشتم، شخصیت و شخصیت پردازی کاراکتر اصلیش رو خیلی دوست داشتم در حقیقت :d

آخرین ویرایش:
Gosick رو تا قسمت 6 دیدم ادامش رفته برای دان .
در حال حاظر شخصیت Victorique de Blois هنوز گنگ هست تو این قسمت فهمیدم که مادرش Cordelia Gallo بوده که یک mistress بوده که Marquis Albert de Blois در یک شب اونو برای خودش میکنه و حاصلش میشه ویکتوریکا . البته از اونجایی گفته میشده Cordelia یک مجرم بوده و از دهکده گرگهای خاکستری اخراج شده بعد گویا Marquis اینرو میفهمه و ان رو ترد میکنه چیزه زیادی هنوز مشخص نیست. ماجراهایی که تو این انیمه گزاشتن واقعا زیبا و حرفه ای هستش ولی عجب pipeی داره میکشه کشته منو با اون خندهاش HA . HA .HA
. .

نمیدونم چرا Victorique میبینم یاد Alicia کارکتر بازی Valkyrie Profile 2 میوفتم :d اون چشاش ابی بود ویکی سبز هستش

آخرین ویرایش:
بعد از Pandora Hearts، انیمه ی Baccano رو شروع کردم. تا الان 5 قسمت ـش رو دیدم و کار قشنگی هستش، بخصوص نوع روایت داستانش خیلی جالبه و باحاله. دوبله ی کار واقعاً عالیه..بخصوص صدای Miria (:

P.S
جو Gosick، تاپیک رو گرفته <: یکی از نقاط قوت انیمه، صدای خانم Aoi Yuuki در نقش Victorique هستش، با این وجود که سن زیادی نداره (19 سال) ولی استعداد و صدای جالبی داره، قبلاً هم صداش رو تو انیمه ی Kure-nai شنیدم و اونجا هم خوب در نقش Murasaki صحبت کرده بود.
توی Beelzebub هم بجای Chiaki (همون دختره که اسلحه ی آبی داره) صحبت کرده که البته تو انیمه، شخصیت ـش زیاد دیالوگ نمیگه...در کل صدای بامزه ای داره و خوب توی Gosick خودش رو نشون داده

آخرین ویرایش:
قسمت اول Angel Beast رو دیدم! :d
این انیمه کمدیه ؟ یا پر از معنا و مفهوم بیده ؟ :d خودم فکر میکردم حالت دومه، ولی قسمت اولش چیز دیگه ای میگفت :d بعدا بشینم بقیش رو ببینم پی ببریم به راز این انیمه :d

قسمت اول Angel Beast رو دیدم! :d
این انیمه کمدیه ؟ یا پر از معنا و مفهوم بیده ؟ :d خودم فکر میکردم حالت دومه، ولی قسمت اولش چیز دیگه ای میگفت :d بعدا بشینم بقیش رو ببینم پی ببریم به راز این انیمه :d

Angel Beast:
پر از معنا و مفهوم نیست ولی خیلی جاها به باورهای سنتی مردم ژاپن اشاره داره... در کل ارزش دیدن داره ، گاها نکات مفهومی هم درش دیده می شه

ادامه ی 2 پست بالاتر :d
آآآآآآآآآآآآآآآ ! قسمت 9 رو دیدم گفتم WOW ! قسمت 10 رو دیدم گفتم WOWتر :d !

راستی خلیل ما رو اگر میشه اد بنما بتونیم بیایم تو پروفایلت :d تو پروفایل پیام گزاشته بودی نتونستم بیام بجوابم :d

جنبه ی انیمه دیدن ندارم :d تموم شد :d

خوب کلا رفته رفته بسی خفن شد! درسته بار طنزش کمتر میشد همینطور و به بار احساسیش اضافه میشد ولی خوب بازم طنز رو داشت :d
هیچی دیگه کلا حال کردم شدید! :d البته من اصولا با همه ی انیمه ها حال میکنم :d کلا خیلی زود جوگیر میشم :-" :d برای همین کلا top 10 و این چیزا کلا نمیتونم بدم :d

آها راستی در مورد پست شماره ی 1892 ! :d فکر کنم اون تعریف رو در مورد elfen lied شنیده بودم! :d الف و فرشته رو با هم قاطی کردم :d بله بله :d

هیچی دیگه! هم اکنون در حال دانلود موشیشی هستم :d

امیر حسین، Angel Beast برای من تقریباً برمیگرد به 7 ماه پیش، زمانی که تازه انیمه دیدن رو شروع کرده بودم. چهارمین انیمه ای بود که دانلود کرده بودم. به شدت باهاش حال کردم و:

مفاهیم فرهنگی قشنگی از مردمان ژاپن توی این انیمه هستش، از موارد بعضاً مُدرن گرفته تا اعتقادی!
زندگی بعد از مرگ و بحث تناسخ و یا حتی Another World رو تا الان تو دو سه تا انیمه ی دیگه هم دیدم (اسم نبرم بهتره، اسپویل میشه) تو Angel Beast هم نمای جالبی از این موضوع رو با ترکیب چاشنی های مختلف مثل کمدی، سوپر نچرال، رومنس و... به نمایش گذاشت که از دیدنش لذت بردم.

P.S
بخصوص سکانس آخر قسمت 13، بعد از ending theme

اهنگ My Song - Yui Ver عالی هستش

در مورد TOP10 هم، من TOP List رو ترجیح میدم <: دست آدم بازه برای قرار دادن هر انیمه

++++++++++

Baccano رو دو روزه تموم کردم. انیمه ی جالبی بود و داستان گیرا و درگیر کننده ای داشت، دوبله کار بی نقصُ عالی بود.

من خوشم امد ازش و ارزش داره که تو TOP لیست ام قرار بگیره.

P.S
امشب، پیش به سوی The Place Promised in Our Early Days. از همین الان با معرفی امير اشكان، سطح توقعات خودم رو بالا بردم (:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or