minatonamikaze
کاربر سایت
حالا بیاین بحث بازیه جدید naruto بگیریم من دارم خبر و فیلم جمع میکنم و در زمینه ی انیمه تخصص دارم
Naruto Shippuuden-217
باز از قسمت های سرکاری قبلی بهتر بودش...چه حالی داد، میدونستم کیسامه زنده هستش، کارکتری به این قشنگی از اینمه نباید به این راحتی حذف بشه
Manga ـش رو مگه نمی خونی؟
فقط تماشا کردن انیمه مخصوصاً وقتی که filler میشه، گناه کبیره ـست!
Manga ـش رو مگه نمی خونی؟
فقط تماشا کردن انیمه مخصوصاً وقتی که filler میشه، گناه کبیره ـست!
عجب! من خیلی وقته تو کار ناروتو هستم اون زمان ها شما احتمالا هنوز تو فروم عضو نشده بودین
البته کلا تو عمرم فقط Naruto, Death Note و Elfen Lied رو دیدم. از انیمه های loli خوشم نمیاد
عجب! من خیلی وقته تو کار ناروتو هستم اون زمان ها شما احتمالا هنوز تو فروم عضو نشده بودین
البته کلا تو عمرم فقط Naruto, Death Note و Elfen Lied رو دیدم. از انیمه های loli خوشم نمیاد
اوپس این اودا عجب حوصله ای داره هر صفحه از مانگا رو ور میداره شستاد خط دیالوگ میزاره + کلی هم تصویر گری می کنه. خیلی حوصله داره این بشر!مانگا فقط وان پیس <:
اُه...راه گم کردی (:
مانگا فقط وان پیس <:
سراغ مانگای ناروتو نرفتم و فکر نکنم هم برم
اِه، خسته نباشی |:
نصف عمر تو از دست دادی، اگر فقط همین انیمه ها رو دیده باشی D:
نه کیوان بحث قدیمی بودن رو پیش نکش که من قبل از شما اینجا بودم! اکانت داداشم رو استفاده می کردم! m.a.t:d
دیدن Death Note و نارتو ما رو بس چون به نظرم چیزی رو دست این دوتا نخواهد آمد
گفتم که احتمالا
دیدن Death Note و نارتو ما رو بس چون به نظرم چیزی رو دست این دوتا نخواهد آمد :biggrin1:
به مناسبت ورد یک مانگا خون اونم از نوع ناروتویی:
مانگای ناروتو:
کیوان من بلاخره یکی رو پیدا کردم بشه باهاش بیشتر از انیمه صحبت کرد. الان در پوست خویش نمی گونجم! در باب چپتر آخریه دیدی بلاخره ناروتو شد "یلو فلش" من هی تو انیمه ورلد گفتم هی هیشکی گوش نکرد آخرش شد! حال کردم با این تکنیک.
اما یک مشکلی هست الان مادارا شیش تا جینچوریکی سابق که هر کدوم غولی بودند رو ادو کرده بهشون شارینگان ریننگان هم داده. ا اون ور زتسو کلون هاش ریختن تو بیس اصلی لشکر .شیکاکو گفتش : ناروتو میتونه چاکرای بد رو از خوب تشخیص بده و با ی شدو کلون میاد زتسو ها رو پیدا میکنه. اما ناروتو که شدو کلون بزنه تعادل چاکراش بهم میریزه و کیوبی ول میشه پس شیکاکو این تیرش خورد به سنگ. حالا گدو مازو رو هم فراموش نکنیم که وایساده وسط میدون جنگ. کلاً چپتر بعدی به نظرم باید چپتر عالی باشه چون دیگه غلاش بک خاطرات رایکاگه و داداش معنویش (کیلربی) رو نمیبینیم و ناروتو میره که برسه. عجب جنگی . جنگش با ساسکه اگه رخ بده فک کنم کم دیگه خواننده های مانگا منفجر بشن.
پ.ن: این کیشیموتو معلوم نیست چرا ساسکه رو با اترنال نمیاره حداقال ی نیم تنه پایین ازش بده ما بدونیم زندس!
اونوقت چجوری حساب کردین که رو دست ناروتو و Death Note نخواهد امد ؟ :d
ناروتو که ماشالا بخوام ضعف هاش رو بگم سر به فلک میکشه چه تو انیمه چه تو مانگا اگه لازم بود حتمآ بگید که نام ببرم :d
Death Note با این که یکی از بهترین کار هایی بوده که تا حالا دیدم ولی اینکه بگیم بی همتاست و این حرفا در حق انیمه های سطح بالای دیگه خیانت کردیم :d