Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
از روی کامیک ـه ؟ ضد حال خوردم :d فکر میکردم یک چیز خفن خواهد بود! :d خونین :d در حد نینجا گایدن ولی در قالب انیمه :d
خوب پس از لیست انتظارمون شوت شد بیرون :d

Naruto Shippuuden-217
باز از قسمت های سرکاری قبلی بهتر بودش...چه حالی داد، میدونستم کیسامه زنده هستش، کارکتری به این قشنگی از اینمه نباید به این راحتی حذف بشه

Manga ـش رو مگه نمی خونی؟ :دی
فقط تماشا کردن انیمه مخصوصاً وقتی که filler میشه، گناه کبیره ـست!

دوستان رو نمیکنند انیمه بینند :d :d :d

خلیل این دوستمون تو تاپیک عکس های بازی ناروتو بحث میکردن که شهاب ارجاعشون داد به اینجا :d برای جلوگیری از اسپویل و این چیزا :d

عجب! :دی من خیلی وقته تو کار ناروتو هستم اون زمان ها شما احتمالا هنوز تو فروم عضو نشده بودین :دی
البته کلا تو عمرم فقط Naruto, Death Note و Elfen Lied رو دیدم. از انیمه های loli خوشم نمیاد

Manga ـش رو مگه نمی خونی؟ :دی
فقط تماشا کردن انیمه مخصوصاً وقتی که filler میشه، گناه کبیره ـست!

اُه...راه گم کردی (:

مانگا فقط وان پیس <:
سراغ مانگای ناروتو نرفتم و فکر نکنم هم برم

عجب! :دی من خیلی وقته تو کار ناروتو هستم اون زمان ها شما احتمالا هنوز تو فروم عضو نشده بودین :دی
البته کلا تو عمرم فقط Naruto, Death Note و Elfen Lied رو دیدم. از انیمه های loli خوشم نمیاد

اِه، خسته نباشی |:
نصف عمر تو از دست دادی، اگر فقط همین انیمه ها رو دیده باشی D:

نه کیوان بحث قدیمی بودن رو پیش نکش که من قبل از شما اینجا بودم! اکانت داداشم رو استفاده می کردم! m.a.t:d
نمیدونستم ناروتو هم میبینی!
ما که اوایل از RTL میدیدیم نمیفهمیدیم چی بلغور میکنه بعد زیر نویس مند شد کترمون راه افتاد
مانگاش رو هم وقتی سری یک رفت تو فیلر بزرگ آخرش شروع کردم تا انیمه برسه به شیپودن!

مانگا فقط وان پیس <:
اوپس این اودا عجب حوصله ای داره هر صفحه از مانگا رو ور میداره شستاد خط دیالوگ میزاره + کلی هم تصویر گری می کنه. خیلی حوصله داره این بشر!
مانگای بیلیچ هم بد نیست! مانگاکاش اصن زحمت نمیده چار خط دیالوگ بزاره...بعد از مدتها تو این چپتر جدیده چند خط دیالوگ دیدم! تصویر گریش هم که خوراکش کشیدن فیگوره! نه بکگراندی نه چیزی.
یارو خیلی کالبرش بالاس!

اُه...راه گم کردی (:

مانگا فقط وان پیس <:
سراغ مانگای ناروتو نرفتم و فکر نکنم هم برم

اِه، خسته نباشی |:
نصف عمر تو از دست دادی، اگر فقط همین انیمه ها رو دیده باشی D:

پس لذت ببر از filler ها :دی خیلی چیزهایی که تو انیمه نشون میده اصولا مزخرفه و تو داستان اصلی نیست. من چون نارتو رو دنبال می کنم برام سخته سری دیگه ای رو شروع کنم.
البته یه دفعه رفتم سراغ Bleach دیدم توش پر از این دختر بچه ها با صداهای مزخرفه، بیخیالش شدم.
دیدن Death Note و نارتو ما رو بس چون به نظرم چیزی رو دست این دوتا نخواهد آمد :دی

نه کیوان بحث قدیمی بودن رو پیش نکش که من قبل از شما اینجا بودم! اکانت داداشم رو استفاده می کردم! m.a.t:d

گفتم که احتمالا :دی

دیدن Death Note و نارتو ما رو بس چون به نظرم چیزی رو دست این دوتا نخواهد آمد :دی

گفتم که احتمالا :دی

به مناسبت ورد یک مانگا خون اونم از نوع ناروتویی:
مانگای ناروتو:
کیوان من بلاخره یکی رو پیدا کردم بشه باهاش بیشتر از انیمه صحبت کرد. الان در پوست خویش نمی گونجم! در باب چپتر آخریه دیدی بلاخره ناروتو شد "یلو فلش" من هی تو انیمه ورلد گفتم هی هیشکی گوش نکرد آخرش شد! حال کردم با این تکنیک.
اما یک مشکلی هست الان مادارا شیش تا جینچوریکی سابق که هر کدوم غولی بودند رو ادو کرده بهشون شارینگان ریننگان هم داده. ا اون ور زتسو کلون هاش ریختن تو بیس اصلی لشکر .شیکاکو گفتش : ناروتو میتونه چاکرای بد رو از خوب تشخیص بده و با ی شدو کلون میاد زتسو ها رو پیدا میکنه. اما ناروتو که شدو کلون بزنه تعادل چاکراش بهم میریزه و کیوبی ول میشه پس شیکاکو این تیرش خورد به سنگ. حالا گدو مازو رو هم فراموش نکنیم که وایساده وسط میدون جنگ. کلاً چپتر بعدی به نظرم باید چپتر عالی باشه چون دیگه غلاش بک خاطرات رایکاگه و داداش معنویش (کیلربی) رو نمیبینیم و ناروتو میره که برسه. عجب جنگی . جنگش با ساسکه اگه رخ بده فک کنم کم دیگه خواننده های مانگا منفجر بشن.
پ.ن: این کیشیموتو معلوم نیست چرا ساسکه رو با اترنال نمیاره حداقال ی نیم تنه پایین ازش بده ما بدونیم زندس!

دیدن Death Note و نارتو ما رو بس چون به نظرم چیزی رو دست این دوتا نخواهد آمد :biggrin1:

اونوقت چجوری حساب کردین که رو دست ناروتو و Death Note نخواهد امد ؟ :d

ناروتو که ماشالا بخوام ضعف هاش رو بگم سر به فلک میکشه چه تو انیمه چه تو مانگا اگه لازم بود حتمآ بگید که نام ببرم :d

Death Note با این که یکی از بهترین کار هایی بوده که تا حالا دیدم ولی اینکه بگیم بی همتاست و این حرفا در حق انیمه های سطح بالای دیگه خیانت کردیم :d

به مناسبت ورد یک مانگا خون اونم از نوع ناروتویی:
مانگای ناروتو:
کیوان من بلاخره یکی رو پیدا کردم بشه باهاش بیشتر از انیمه صحبت کرد. الان در پوست خویش نمی گونجم! در باب چپتر آخریه دیدی بلاخره ناروتو شد "یلو فلش" من هی تو انیمه ورلد گفتم هی هیشکی گوش نکرد آخرش شد! حال کردم با این تکنیک.
اما یک مشکلی هست الان مادارا شیش تا جینچوریکی سابق که هر کدوم غولی بودند رو ادو کرده بهشون شارینگان ریننگان هم داده. ا اون ور زتسو کلون هاش ریختن تو بیس اصلی لشکر .شیکاکو گفتش : ناروتو میتونه چاکرای بد رو از خوب تشخیص بده و با ی شدو کلون میاد زتسو ها رو پیدا میکنه. اما ناروتو که شدو کلون بزنه تعادل چاکراش بهم میریزه و کیوبی ول میشه پس شیکاکو این تیرش خورد به سنگ. حالا گدو مازو رو هم فراموش نکنیم که وایساده وسط میدون جنگ. کلاً چپتر بعدی به نظرم باید چپتر عالی باشه چون دیگه غلاش بک خاطرات رایکاگه و داداش معنویش (کیلربی) رو نمیبینیم و ناروتو میره که برسه. عجب جنگی . جنگش با ساسکه اگه رخ بده فک کنم کم دیگه خواننده های مانگا منفجر بشن.
پ.ن: این کیشیموتو معلوم نیست چرا ساسکه رو با اترنال نمیاره حداقال ی نیم تنه پایین ازش بده ما بدونیم زندس!

اون حرکت خیلی خدا بود، الان دیگه رسما شد like father like son... نکته دیگش هم اینه که ناروتو به kunai احتیاجی نداره تلپورت، سرعتش بدون تلپورت در حد میناتو شده. البته همچنان کاراکتر مورد علاقه من میناتو ـه :دی
الان با این قدرتی که ناروتو داره هر کاری ازش بر میاد، مانگا داره به peak ـش میرسه.
من دلم میخواد آخر سر این Sasug4y رو بزنه بکشه نارتو، چون اصلاً نمیتونم تحملش کنم :دی
اونوقت چجوری حساب کردین که رو دست ناروتو و Death Note نخواهد امد ؟ :d

ناروتو که ماشالا بخوام ضعف هاش رو بگم سر به فلک میکشه چه تو انیمه چه تو مانگا اگه لازم بود حتمآ بگید که نام ببرم :d

Death Note با این که یکی از بهترین کار هایی بوده که تا حالا دیدم ولی اینکه بگیم بی همتاست و این حرفا در حق انیمه های سطح بالای دیگه خیانت کردیم :d

من که گفتم به "نظرم"... حال بحث کردن ندارم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or