Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
@کیوان

در ادامه بحث:
میناتو شاهکاریه برا خودش. خیلی خفن بوده.هرتیکه از زندگیش رو میشه یهو مانگا زیرو رو میشه!
در مورد این پسره ساسکه هم آخر سر ناروتو میاد "تاک نو جوتسو" میزنه مث ناگاتو خرش میکنه اونم میگه غلط کردم غضیه تموم میشه!
مراسم آب بندی نزاره خیلی خوب میشه×

اون حرکت خیلی خدا بود، الان دیگه رسما شد like father like son... نکته دیگش هم اینه که ناروتو به kunai احتیاجی نداره تلپورت، سرعتش بدون تلپورت در حد میناتو شده. البته همچنان کاراکتر مورد علاقه من میناتو ـه :دی
الان با این قدرتی که ناروتو داره هر کاری ازش بر میاد، مانگا داره به peak ـش میرسه.
من دلم میخواد آخر سر این Sasug4y رو بزنه بکشه نارتو، چون اصلاً نمیتونم تحملش کنم :دی

من که گفتم به "نظرم"... حال بحث کردن ندارم :دی

در مورد مانگای این هفته ناروتو :

بله بالاخره بعد سه چپتر ناروتو از سد رایکاگه گذشت از اولشم معلوم نبود رایکاگه از جون این بچه چی میخواست :d

در مورد میناتو هم من هنوزم معتقدم تلپورت میتانو خیلی بهتر از ناروتو هستش البته ناروتو تازه به این قدرت دست پیدا کرده و مسلط نیست ولی میناتو با چاکرای خودش و کنای هایی که داشت تلپورت رو انجام میداد که الان ناروتو فقط در سطح چاکرای کیوبی قادر به جابجایی هست که معلوم نیست چقدر میتونه این مد دووم بیاره

احضار اخر توبی هم یه کم عجیب غریب بود جنچریکو های هایی که دیگه بیجو های خودشون رو ندارند چه اهمیتی توی این جنگ داشتند اون عوض اینکه رنینگان و شاریگان رو به اونا بده به نینجاهای سطح بالاتری میتونست بده که قبلآ احضار شدند شکست خوردن

در اخرم امیدوارم کیشی دست از سر کاراکتر های مرده قابل احترام ما برداره و بیشتر از این به داستان گند نزنه به شخصه از زنده کردن ناگوتو و ایتاچی خیلی ناراحتم اسوما به کنار :d

در مورد مانگای این هفته ناروتو :

بله بالاخره بعد سه چپتر ناروتو از سد رایکاگه گذشت از اولشم معلوم نبود رایکاگه از جون این بچه چی میخواست :d

در مورد میناتو هم من هنوزم معتقدم تلپورت میتانو خیلی بهتر از ناروتو هستش البته ناروتو تازه به این قدرت دست پیدا کرده و مسلط نیست ولی میناتو با چاکرای خودش و کنای هایی که داشت تلپورت رو انجام میداد که الان ناروتو فقط در سطح چاکرای کیوبی قادر به جابجایی هست که معلوم نیست چقدر میتونه این مد دووم بیاره

احضار اخر توبی هم یه کم عجیب غریب بود جنچریکو های هایی که دیگه بیجو های خودشون رو ندارند چه اهمیتی توی این جنگ داشتند اون عوض اینکه رنینگان و شاریگان رو به اونا بده به نینجاهای سطح بالاتری میتونست بده که قبلآ احضار شدند شکست خوردن

در اخرم امیدوارم کیشی دست از سر کاراکتر های مرده قابل احترام ما برداره و بیشتر از این به داستان گند نزنه به شخصه از زنده کردن ناگوتو و ایتاچی خیلی ناراحتم اسوما به کنار :d

مانگای ناروتو:
باحالی ناروتو اینِ که همین جور یهو لول آپ می کنه :دی
فکر نکنم با این حالتش مشکل داشته باشه... بالاخره چاکرای کیوبی بخشی از چاکرای خودشِ دیگه... فقط نمی دونم رابطه ی جینچوریکی ها با بیجو ها چرا این قدر متفاوتِ؟؟؟ کیلربی و بیجوش انگار دوستای صمیمی دوران کودکی هم هستند... :دی

آره این زنده کردن ها هم کلا ضد حال...

مانگای ناروتو
این کیشیموتو اصلا دیوانست! یعنی چی حالا! مادارا(با همکاری کابوتو/اوروچیمارو!) اون جینچوریکی های قبلی رو با چشمهای رنینگان و شارینگان دقیقا مثل خودش درست کرده تا بفرسته واسه جنگ!!! خیلی مسخرست اینکار!
یحتمل این نفرات علاوه بر اون شارینگان و رانینگان جینچوریکی هاشون هم در اختیار دارن! (از این کیشی هیچی بعید نیست!)
Captain Yamato هم که معلوم نیست این وسط چی شد!-_-

آخرین ویرایش:
Gosick E23 :

عجب قسمتی بود مخصوصآ اخرش که کردلیا بابا ویکتوریکا رو با چاقو زد عجب بکش بکشی بود اخرش :-o

بدبخت کوجو رو هم داغون کردن تو اون منطقه نظامی

همتای مو قرمزم عجب وحشی بود :d

این قسمت اونجایی که ویکتوریکا در مورد جادو و توهم صحبت میکرد بسیار جالب و تاثیر گذار بود کلآ خیلییی حال داد :d

هفته بعد قسمت اخر و یکی از بهترین انیمه هایی که دیدم به پایان میرسه :((

Gosick رو امشب میتونم میبینم...الان شدید منتظر زیرنویس آخر Ano Hana ام...

دو شب هستش که سینمایی سریال Kara no Kyoukai - the Garden of sinners رو شروع کردم
داستان و شخصیت ها هنوز برام مشخص نشدند و Base نامفهوی داره و یک مقدار پازل هاش دیر کنار هم قرار میگیره...ولی کار گیرا و قشنگی هستش، طوری که احساس گذر زمان رو اصلا نمیکنم.

در کنارش برای اینکه از جو جدی این کار خارج بشم، انیمه ی Lovely Complex رو دنبال میکنم (: کار متوسط رو به پایینی هستش، ولی جالب و جذاب!!
بعضی از تیکه های طنز ـشون بخندم میندازه...فعلاً که 5 قسمت ـش رو دیدم و در حد سطح خودش، ازش راضی هستم. بیشتر بجای اینکه از تم کمدی ـش خوشم بیاد، از نوع برخوردها، حرف ها، فرهنگ و خلاصه چیزی رو که میخواد نشون و تو زندگی یاد بده رو خوشم امده ازش.

Lovely Complex - E05
واقعاً اینها توی مدرسه به جزء عشق بازی، کاری دیگه ندارند...چقدر راحتند <:
این پسره که عشق دختر بودن رو داشت، یکی از قسمت های قنشگ ـش بودش...(جدا از این موضوع، مفهوم و نتیجه ی جالبی هم داشت)

rpt5uinwxk74g3jm3qo.jpg

دوبله ی این تیکش خیلی باحال بود:d

دوبلش هم خوبه، بخصوص اینکه صدای آشنای Akemi Okamura (نامی سوان (: ) در نقش "ریسا" شنیده میشه

آخرین ویرایش:
مانگای ناروتو
این کیشیموتو اصلا دیوانست! یعنی چی حالا! مادارا(با همکاری کابوتو/اوروچیمارو!) اون جینچوریکی های قبلی رو با چشمهای رنینگان و شارینگان دقیقا مثل خودش درست کرده تا بفرسته واسه جنگ!!! خیلی مسخرست اینکار!
یحتمل این نفرات علاوه بر اون شارینگان و رانینگان جینچوریکی هاشون هم در اختیار دارن! (از این کیشی هیچی بعید نیست!)
Captain Yamato هم که معلوم نیست این وسط چی شد!-_-

رفتار مادارا شبیه کسی هست که دپرسه و یه آهنگ ازت میخواد تا حالش عوض بشه،‌بعد که خوشش اومد میره امعا و احشاء اون گروه رو در میاره میریزه رو CD و بین ملت پخش میکنه...الان اینم همینطوره، هرچی حالت ممکن در راستای خز کردن رینگان بود رو انجام داده :دی کلا با سرعت گرفت مانگا و رسیدن به پیک داستانی، منطق به سمت صفر میل میکنه!

از وضعیت Beelzebub خبری نیست، با 24 قسمت تمومه یا اینکه قراره بازم تمدید بشه. با این داستانی که تا قسمت 22 دیدم، فکر نکنم بشه تو دو قسمت دیگه تمومش کرد...تازه داستان داره جون میگیره و از فیلر در آمده.

وان پیس 504 :
این آهنگی که موقع تمرین ایس و لوفی پخش میشد جدید بود ؟ یا کمی توش تغییر ایجاد کرده بودن ؟ :d چون هم احساس جدید بودن بهم دست داد هم اینکه قبلا شنیده بودمش :d (موقع مبارزه با گارپ :d )
خوب بالاخره خاطرات گزشته هم تموم شد! :d زورو هم زیارت کردیم تو این قسمت روحم شاد شد :d
هفته ی بعد ممکنه ببینیمش ؟ :d دلم براشون تنگ شده :d

البته یه دفعه رفتم سراغ Bleach دیدم توش پر از این دختر بچه ها با صداهای مزخرفه، بیخیالش شدم.
کیوان جان من از این حرفت یکمی ناراحت شدم بابا ناسلامتی من یکی از طرفدارانشم بدجور
شما ببین خوشت میاد پسر اولاش یکمی اذیت میکنه ولی بعد کع میره جلو واقعا بی نظیر میشه حرف نداره یک امتحانی بکن ضرر نمیکنی:d

از وضعیت Beelzebub خبری نیست، با 24 قسمت تمومه یا اینکه قراره بازم تمدید بشه. با این داستانی که تا قسمت 22 دیدم، فکر نکنم بشه تو دو قسمت دیگه تمومش کرد...تازه داستان داره جون میگیره و از فیلر در آمده.

ما هم خبری نداریم ازش ولی تموم که نمیشه به جایی هم نمیتونه برسونتش مگه اینکه بخواد نصف کاره ولش کنه به هر حال هنوز داستان به جاهای خوبشم نرسیده بعد از این با اضافه شدن کاراکتر های جدید داستان جون دارتر میشه حالا اینکه انیمه ادامه پیدا میکنه یا نه .... :d

Gosick E23 :

عجب قسمتی بود مخصوصآ اخرش که کردلیا بابا ویکتوریکا رو با چاقو زد عجب بکش بکشی بود اخرش :-o

بدبخت کوجو رو هم داغون کردن تو اون منطقه نظامی

همتای مو قرمزم عجب وحشی بود :d

این قسمت اونجایی که ویکتوریکا در مورد جادو و توهم صحبت میکرد بسیار جالب و تاثیر گذار بود کلآ خیلییی حال داد :d

هفته بعد قسمت اخر و یکی از بهترین انیمه هایی که دیدم به پایان میرسه :((

حسن جُون، نتونستم صبر کنم تا آخر شب که Gosick رو ببینم، آخر ظهری نشستم نگاهش کردم...

Gosick - E23
وااااااااااای....حسابی ترکُند (:
دو سه دقیقه ی آخر انیمه جونم داشت به لب ام میرسید، واقعا از هنرهای رزمی کُردلیا خوشم امد، با این وجود که پدر ویکتوریا سریع کشته شد (اگر با اون ضربه مُرده باشه) ولی چون به دست کُردلیا سان بودش، هیچ اشکالی نداره <:
جُفت مو قرمز هم عجب ناکسی هستش، کُردلیا و اون یکی مو قرمز، جُون خودشون رو سر این نقشه فدا کردند. ولی شاید بازم نقشه باشه..حالا چرا اینطوری؟!

از همین الان ته دلم خالی شده برای قسمت آخرش...الکی و همینطوری حس های بد و عجیبی دارم ):

اون تیکه آخرش که مادره چاقو خورد، بهترین تیکه ی انیمه بودش با اون دو خط دیالوگی که گفت و اون ED قشنگ ـش که زیر صحبت ـش بود....وای چه فازی داد ):

ما هم خبری نداریم ازش ولی تموم که نمیشه به جایی هم نمیتونه برسونتش مگه اینکه بخواد نصف کاره ولش کنه به هر حال هنوز داستان به جاهای خوبشم نرسیده بعد از این با اضافه شدن کاراکتر های جدید داستان جون دارتر میشه حالا اینکه انیمه ادامه پیدا میکنه یا نه .... :d

که اینطور...

امیدوارم که برای تابستون تمدید بشه، هر چند که خیلی سرکار بودیم ولی حداقل یک آدامس هفتگی خوبی هستش.

حسن جُون، نتونستم صبر کنم تا آخر شب که Gosick رو ببینم، آخر ظهری نشستم نگاهش کردم...

Gosick - E23
وااااااااااای....حسابی ترکُند (:
دو سه دقیقه ی آخر انیمه جونم داشت به لب ام میرسید، واقعا از هنرهای رزمی کُردلیا خوشم امد، با این وجود که پدر ویکتوریا سریع کشته شد (اگر با اون ضربه مُرده باشه) ولی چون به دست کُردلیا سان بودش، هیچ اشکالی نداره <:
جُفت مو قرمز هم عجب ناکسی هستش، کُردلیا و اون یکی مو قرمز، جُون خودشون رو سر این نقشه فدا کردند. ولی شاید بازم نقشه باشه..حالا چرا اینطوری؟!

از همین الان ته دلم خالی شده برای قسمت آخرش...الکی و همینطوری حس های بد و عجیبی دارم ):

اون تیکه آخرش که مادره چاقو خورد، بهترین تیکه ی انیمه بودش با اون دو خط دیالوگی که گفت و اون ED قشنگ ـش که زیر صحبت ـش بود....وای چه فازی داد ):

که اینطور...

امیدوارم که برای تابستون تمدید بشه، هر چند که خیلی سرکار بودیم ولی حداقل یک آدامس هفتگی خوبی هستش.

کار خوبی کردی مگه میشه اصلآ صبر کرد و نگاش نکرد :d چند دقیقه اخرش واقعآ فوق العاده بود >:d<

بلزبابم بار طنزش خیلی بالاست مخصوصآ اگه ادامش رو بسازند تو انیمه میتونه خیلی جالب تر بهتر باشه :d

وان پیس 504 :

ما این قسمتی که از دراگون و یه فرد زخمی نشون داد رو تو مانگا ندیدیم یا حد اقل من یادم نمیاد اینجوری احتمال زنده بودن سابو چندین برابر میشه :d

بالاخره فلش بکم تموم شد از هفته بعد برمیگردیم سر وقایع حال که باید منتظر اتفاقات جالبی باشیم :d

حسن، وقتی امضات رو میبینم، دوست دارم سرم رو بکُوبم تو میز...خیلی قشنگه

Ano Hana - E11
عـــــــــــالـــــــــــی بودش (:
بهترین پایانی که حتی انتظارش رو نداشتم، بودش...دیالوگ های آخرش عالی بودش..اینکه همه Menma رو دیدند و گفتند دوست داریم، به حد انفجار رسیدم از فرط هیجانُ احساس.

واقعاً تو دوبله شاهکار کردند...از وقتی که توی معبد جمع شدند و به ترتیب گفتند که ما برای خودمون بود که میخواسیتم Menma به بهشت بره تا جایی که دنبال Menma می دویدند، واقعاً خیلی احساسی و قوی دوبله صورت گرفته بود.

بی شک بهترین انیمه ی این فصل بودش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or