Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خب چند روزه دارم در کنار سریال های کره ای قسمت های NURARIHYON NO MAGO نگاه میکنم تا اینجا که خوب داستان داره پیش میره و از جمله انیمه هایی هستش که از کشتن شخصست هاش نمیترسه هر چند که اصلی نیستن ولی تاثییر گذارند و این کار قابل تقدیره از نظر من و دلیل اینکه دارم کم کم نگاهش میکنم اینه که میترسم بد جایی رها بشه و برای سیزن دومش هم که خدا میدونه کی قرار بیاد منتظر بمونم که همونطور که میدونید من جنبه ندارم باید سریع برم سراغ مانگاش :d

امشب، پیش به سوی The Place Promised in Our Early Days. از همین الان با معرفی امير اشكان، سطح توقعات خودم رو بالا بردم (:

مشکل اینه که اگه اول 5Centimeter per Line رو دیده باشی این چندان بهت نمی چسبه... در کل هشدار بدم اگه توقع خیلی بالا باشه می خوره تو ذوقت... :)
.
کسی لینک دانلود این مانگای Deadman Wonderland رو سراغ داره؟
.
فردا امتحانا تموم می شه سر فرصت بر می گردیم به روال...

Gosick تا قسمت 16هم دیدم زیبا و بسیار زیبا چیزه خواصی نمیشه گفت , واقعا باید به نویسنده سریال اقای Kazuki Sakuraba تبریک گفت دستت دوستانی که اینرو معرفی کردن هم درد نکنه .
ببینم این سریال ادامه دار هست یا تموم شده ؟
دوستان اگر در سبک و ثیاق این سریال چیزی دارن معرفی کنن ممنون

حسن جان، ما که منتظر اتمام زیرنویس NURARIHYON NO MAGO هستیم...امیدوارم که وقت کنی سریع تمومش کنی.

امير اشكان جان، The Place Promised in Our Early Days رو دیدم. یک مقدار تحلیل نیاز داره که هنوز ذهن ام درگیرش هستش. تو اسپویل میگم:

از همون اغاز انیمه ناخوداگاه داشتم دنبال رد پای 5cm توش میگشتم، به شدت تم غریب و تنهایی 5cm توش موج میزد.
انیمه ی صاف و پوس کنده ای بودش ولی پیچیده ی زیادی داشت، ذهن ام رو حسابی درگیر کرده بود. یکی از این فشارها دقیقاً جایی شروع شد که دختره بخواب رفت. یک مرتبه دنیاشون تاریک تر شد. Sayuri تو رویا گیر کرده، زمان براش متوقف شده بود و در دنیای دیگری بودش. با استادی تمام همین حس رو ببینده وارد کردند...هر دقیقه ی انیمه برام ده ها دقیقه بودش، حس تنهایی و غریبی سرتاسر انیمه و فضای اون رو پُر کرده بود. آه، بیانش سخته و نوشتن ـش سختر

برای رسیدن به مفهوم انیمه باید تاحدی تم Sci-Fi ـش رو حذف کرد ولی اساس اون که دنیای (های) موازی هستش، موضوعی هست که نمیشه حذف ـش کرد و راحت از کنار گذشت.

نوشتن در مورد این انیمه یمقدار سخته، بیشتر دوست دارم انیمه نه آغاز داشته باشه و نه پایان، داستان باید حسرت بار تموم بشه...چیزی که تو 5cm کاملاً بهش رسیدم. The Place Promised in Our Early Days تونست تا حدی این توقع من رو براورده کنه و جزء TOP لیست ام میتونه باشه.

طراحی و گرافیک کار واقعاً در نوع خودش شاهکار بود، موسیقی بسیار رَوانی داشت و از قطعاتش که زیر گوش ام بود لذت می بردم. بعضی از شات های انیمه واقعاً شاهکار بودند.
دوبله ی انیمه خوب بودش، صدای های آشنایی مثل Kazuhiko INOUE (دوبلور کاکاشی سنسه) به گوش میرسید.

P.S
امير اشكان، ممنون برای معرفی انیمه (:

فرهاد جان، تو انیمه های mystery میشه از Death Note نام برد که کار درگیره کننده ای هستش...ولی اینکه چه انیمه ی دیگه ای به تم Gosick میخوره و نزدیکتره، من تا الان ندیدم.

آخرین ویرایش:
حسن جان، ما که منتظر اتمام زیرنویس NURARIHYON NO MAGO هستیم...امیدوارم که وقت کنی سریع تمومش کنی.

امير اشكان جان، The Place Promised in Our Early Days رو دیدم. یک مقدار تحلیل نیاز داره که هنوز ذهن ام درگیرش هستش. تو اسپویل میگم:

از همون اغاز انیمه ناخوداگاه داشتم دنبال رد پای 5cm توش میگشتم، به شدت تم غریب و تنهایی 5cm توش موج میزد.
انیمه ی صاف و پوس کنده ای بودش ولی پیچیده ی زیادی داشت، ذهن ام رو حسابی درگیر کرده بود. یکی از این فشارها دقیقاً جایی شروع شد که دختره بخواب رفت. یک مرتبه دنیاشون تاریک تر شد. Sayuri تو رویا گیر کرده، زمان براش متوقف شده بود و در دنیای دیگری بودش. با استادی تمام همین حس رو ببینده وارد کردند...هر دقیقه ی انیمه برام ده ها دقیقه بودش، حس تنهایی و غریبی سرتاسر انیمه و فضای اون رو پُر کرده بود. آه، بیانش سخته و نوشتن ـش سختر

برای رسیدن به مفهوم انیمه باید تاحدی تم Sci-Fi ـش رو حذف کرد ولی اساس اون که دنیای (های) موازی هستش، موضوعی هست که نمیشه حذف ـش کرد و راحت از کجار گذشت.

نوشتن در مورد این انیمه یمقدار سخته، بیشتر دوست دارم انیمه نه آغاز داشته باشه و نه پایان، داستان باید حسرت بار تموم بشه...چیزی که تو 5cm کاملاً بهش رسیدم. The Place Promised in Our Early Days تونست تا حدی این توقع من رو براورده کنه و جزء TOP لیست ام میتونه باشه.

P.S

فرهاد جان، تو انیمه های mystery میشه از Death Note نام برد که کار درگیره کننده ای هستش...ولی اینکه چه انیمه ی دیگه ای به تم Gosick میخوره و نزدیکتره، من تا الان ندیدم.

ممنون خلیل جان - death note رو دیدم عالی بود . خلیل جان الان Gosickادامه دار هستش دیگه ؟ و هر هفته پخش میشه یا نه .

خلیل جان ایشالا تا اخر تیر جمع جورش میکنیم اگه اتفاق خاصی نیفته

ممنون خلیل جان - death note رو دیدم عالی بود . خلیل جان الان Gosickادامه دار هستش دیگه ؟ و هر هفته پخش میشه یا نه .

با اجازه خلیل جان انیمه Gosick هر هفته جمعه ها پخش میشه ولی دو قسمتش بیشتر نمونده و هفته بعد قسمت اخرش پخش میشه :((

اِه، فرهاد، فراموش کردم که اون سوال قرمز رو جواب بدم <":

همُنطور که حسن جان گفتند، هفته ی دیگه تموم میشه، تا الان 22 قسمت پخش شده، امروز 23 میاد، هفته دیگه هم 24 که انیمه تموم میشه.
حاظرم Ao no Exorcist و یا حتی Deadman Wonderland مسخره، همین الان تموم بشند، ولی Gosick تموم نشه، یک فصل دیگه تمدیدش کنند.
ولی مانگاش Feb 2011 به اتمام رسیده و تو انیمه هم آخراش هستش.

خلیل جان ایشالا تا اخر تیر جمع جورش میکنیم اگه اتفاق خاصی نیفته

با اجازه خلیل جان انیمه Gosick هر هفته جمعه ها پخش میشه ولی دو قسمتش بیشتر نمونده و هفته بعد قسمت اخرش پخش میشه :((

اِه، فرهاد، فراموش کردم که اون سوال قرمز رو جواب بدم <":

همُنطور که حسن جان گفتند، هفته ی دیگه تموم میشه، تا الان 22 قسمت پخش شده، امروز 23 میاد، هفته دیگه هم 24 که انیمه تموم میشه.
حاظرم Ao no Exorcist و یا حتی Deadman Wonderland مسخره، همین الان تموم بشند، ولی Gosick تموم نشه، یک فصل دیگه تمدیدش کنند.
ولی مانگاش Feb 2011 به اتمام رسیده و تو انیمه هم آخراش هستش.

مرسی خلیل جان ممنون حسن جان. پس با این اوصاف یک زِِد حال میخوریم . واقعا بعضی از این سریالهای بدرد نخور تا چند سیزن جلو میرن ولی این سریال باید به این زودی تعطیل بشه امیدوارم ادامش بدن جای نیست بریم رای بدیم بگیم بسازن ؟ :d

بعد این Angel Beast رو چجور میبینید خوب هست برای دیدن چون دیدم چندتا از بچها تعریفش رو میکنن در چه سبک هست /؟

دوستان اگر در سبک و ثیاق این سریال چیزی دارن معرفی کنن ممنون
حدودا از یه هفته ی دیگه یه انیمه به اسم Kamisama no Memochou قراره پخش بشه که توی اون هم یه دختری هست که به طور ذاتی استعداد خاصی تو حل کردن معما داره و یه پسر مدرسه ای ساده که تو حل این معماها کمکش میکنه و از این لحاظ شبیه گوسیک به نظر میرسه ولی تم تاریک تری نسبت به تم نیمه فانتزی گوسیک داره. البته این اطلاعات طبق رمانش هست و باید دید که چطور به انیمه تبدیلش کردن! شاید توی انیمه تبدیلش کرده باشن به یه انیمه ی شاد واسه بچه ها!! من خودم اینو گذاشتم جزو انیمه هایی که 2-3 قسمت ازشون ببینم، اگر خوب بودن ادامه بدم.

راستی، این چیزی که ما از گوسیک میبینیم، ماجرای 6 تا رمان اولش هست که مانگاشون هم منتشر شده و حالا انیمه اش ساخته شده، ولی چون گوسیک موفق بود، نویسنده ی رمانش تصمیم گرفت که یه سری دیگه ازش منتشر کنه که اولین رمان از سری جدید اوایل همین امسال منتشر شده. یعنی کتاب هفتم گوسیک که ادامه ی مستقیم کتاب ششم هست منتشر شده ولی انیمه و مانگا تا آخر رمان ششم رو پوشش میدن. پس درواقع میتونیم امیدوار باشیم که یه روزی یه ادامه ای برای گوسیک ساخته بشه ولی این یه روزی، حداقل 4-5 سال دیگه است!! مگر اینکه بیان یه فصل دومی براساس داستان های کوتاهش بسازن. چون گوسیک 4-5 تا کتاب هم داره که همشون مجموعه داستانهای کوتاهی هستن که بین ماجراهای 6 تا کتاب اصلی رخ میدن و ربطی به ماجرای اصلی ندارن. مثلا شاید بیان از رو اونا یه OVA چند قسمتی بسازن که اصلا هم بعید نیست با توجه به آمار بیننده ی بالای گوسیک و فروش خیلی خیلی خوب DVD ها و BD هاش.

• Like
Reactions: Farh@d

برای رسیدن به مفهوم انیمه باید تاحدی تم Sci-Fi ـش رو حذف کرد ولی اساس اون که دنیای (های) موازی هستش، موضوعی هست که نمیشه حذف ـش کرد و راحت از کنار گذشت.

طراحی و گرافیک کار واقعاً در نوع خودش شاهکار بود، موسیقی بسیار رَوانی داشت و از قطعاتش که زیر گوش ام بود لذت می بردم. بعضی از شات های انیمه واقعاً شاهکار بودند.
دوبله ی انیمه خوب بودش، صدای های آشنایی مثل Kazuhiko INOUE (دوبلور کاکاشی سنسه) به گوش میرسید.

P.S

من هم شخصا با پایات 5Cm بیشتر حال کردم... The Place Promised in Our Early Days هم همونجور که گفتم تم Sci-Fiـش یه جورایی نکته ی انحرافیش...

The Place Promised in Our Early Days:
در مورد اون حس تنهایی هم کاملا موافقم باهات... از همون آغاز کار انیمه این قدر Peaceful که کمی آدم احساس وحشت می کنه

P.S: خواهش می کنم... امیدوارم کار بعدی شینکای زودتر معرفی بشه...

Naruto Shippuuden-217
باز از قسمت های سرکاری قبلی بهتر بودش...چه حالی داد، میدونستم کیسامه زنده هستش، کارکتری به این قشنگی از اینمه نباید به این راحتی حذف بشه

Ao no Exorcist - E10
هیچی، قراره یک فصل دیگه با این جنگیر آبی، سرکار باشیم...اصلا نمیدوم چه جذابیتی داره، دنبالش کردنش تا الان، فقط تلف کردن بودش

خوب این گوسیک هم داره تموم میشه! باید بشینم دانلودش کنم پس :d
این موشیشی چند قسمت دیدم چیز جالبیه! کلا من از همه چیز خوشم میام :d تنها چیزی که زیاد باهاش حال نکردم فکر کنم berserk بود که کلا خلاف اکثریت بود این حرکتم :d
راستی بین انیمه های تابستون یک انیمه ای بود به نام Blade که غیر از اسمش و لوگوش هیچ اطلاعات دیگه ای ازش نبود! الان اطلاعاتی چیزی ازش اومده یا هنوز هیچی ازش معلوم نیست ؟ :d

راستی بین انیمه های تابستون یک انیمه ای بود به نام Blade که غیر از اسمش و لوگوش هیچ اطلاعات دیگه ای ازش نبود! الان اطلاعاتی چیزی ازش اومده یا هنوز هیچی ازش معلوم نیست ؟ :d
Marvel با Madhouse یه قراردادی امضا کرده که 4 تا انیمه بر اساس داستانهای مارول ساخته بشه. Iron Man و Wolverine ساخته شدن. تو همین فصل بهار که گذشت X-Men پخش شد، این تابستون هم آخریش یعنی Blade پخش میشه. من خودم هیچ کدومشونو ندیدم ولی میگن کارای متوسطی هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or