Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
وان پیس 500 در جواب Ooops :

خوب خوبه دیگه، فیلر اینا نزدن :d زود این فلش بک هم تموم بشه بریم سراغ کلاه حصیری ها :d
و اما در مورد وان پیس از این قسمت به بعد شاهد وقایعی خواهید بود که این فلش بک رو ارزشمند میکنه و شاهد اثراتش در اینده خواهید بود یه 2و 3 قسمت صبر کنید خوب میشه در موردش بحث کرد
یعنی توی مانگا هم اینجا ها فلش بک هست؟

Gosick واقعآ عالیه فکر کنم تنها انیمه باشه که تا حالا ارزش گرفتن یه نمره کامل رو داشته واقعآ از این کار خوشم اومده
گوسیک خوبه اما تنها انیمه ی در حد نمره کامل نیست.:دی شما Ano Hana و Nichijou رو هم ببین. بخصوص Ano Hana تو سبک خودش عالیه. من شخصا به این سه تا انیمه در یه سطح امتیاز میدم.

در جواب Ooops :

اینطور که از حسن پرسیدم،بله هست :d بابا وقایع مهمی بیدن اینا! همین که 1 برادر داشتن خودش خیلی مهمه :d مهمه در آینده ببینیمش :d قیافش به فیلر نمیخوره این فلش بک کلا :d

وان پیس:
پس در این صورت مشکلی نیست. من فکر میکردم اینا خودشون دارن فیلر میزنن:دی مشتاق شدم ببینم بعدش چی میشه که براش همچین فلش بکی زدن.

گوسیک خوبه اما تنها انیمه ی در حد نمره کامل نیست. شما Ano Hana و Nichijou رو هم ببین. بخصوص Ano Hana تو سبک خودش عالیه. من شخصا به این سه تا انیمه در یه سطح امتیاز میدم.

با این طوفانی که تو داستان Gosick راه افتاده، قطعاً جلوتر ارزش دادن امتیاز کامل رو داره...من که همین الان امتیازام رو لحاظ کردم (:

Ano Hana که رسماً توی ANN رفت تو دسته ی انیمه های مسترپرایس، الان جزء 5 تا انیمه ی TOP ریت داره جولان میده!
من هفته ی پیش، امتیاز کامل ام رو بهش دادم، خیال خودم رو راحت کردم d:

Nichijou بخاطر وضعیت بد زیرنویس فارسی ـش، فعلاً طرفش نمیرم، ولی خیلی دوست دارم نگاهش کنم ):

وان پیس :

بله دوستان این وقایع تو مانگا هم اتفاق افتاده به غیر از دو قسمت فیلری که اون دزد دریایی اومده بود و برادرا میخواستن ببرو شکار کنن که فیلر بود و همونطور که گفتم این فلش بک یکی از فلشبک ها ارزشمند هستش و جای بحث زیاد داره یه یکی دو قسمت صبر کنید میشه قشنگ یه بحث طولانی رو در مورد وقایعش شروع کرد

گوسیک خوبه اما تنها انیمه ی در حد نمره کامل نیست.:biggrin1: شما Ano Hana و Nichijou رو هم ببین. بخصوص Ano Hana تو سبک خودش عالیه. من شخصا به این سه تا انیمه در یه سطح امتیاز میدم.

قصد جسارت به انیمه های دیگه نداشتم از انیمه هایی که دیدم رو گفتم بچه هایی که منو میشناسند میدونم کارایی که ندیده باشم رو هیچ وقت مورد خطاب قرار نمیدم حتمآ میبینمشون بعدآ نظر میدم :d

آخرین ویرایش:
گوسیک خوبه اما تنها انیمه ی در حد نمره کامل نیست.:دی شما Ano Hana و Nichijou رو هم ببین. بخصوص Ano Hana تو سبک خودش عالیه. من شخصا به این سه تا انیمه در یه سطح امتیاز میدم.

آره خوب نمره کامل بهش نمیشه داد ولی خوب تا الان که من دیدم نمرش به امتیاز کامل خیلی نزدیکه :d
Ano Hana و Nichijou چند قسمته ؟:d
ویرایش : به موارد استفاده اسپویلر آشنایی دارین ؟ ( parham_safa )
A.T.HELLBOY: بله بسیار آشنایت دارم . حواسم نبود . بعد فکر نکنم جایی هم نیاز به اسپویل داشته باشه !!!؟؟؟:|

آخرین ویرایش:
آره خوب نمره کامل بهش نمیشه داد ولی خوب تا الان که من دیدم نمرش به امتیاز کامل خیلی نزدیکه :d
Ano Hana و Nichijou چند قسمته ؟:d
نه، تو بین این انیمه های در حال پخش این سه تا بهترینن. وگرنه منم به هر سه تاشون امتیاز 8 میدم.
Ano Hana کلا 11 قسمته که تا حالا 7 تاش اومده. زیرنویس منظم داره و منم با زیرنویس فارسی میبینم.
Nichijou هم فصل اولش 26 قسمته که تا حالا 9 تاش اومده. زیرنویس فارسی منظم نداره. فقط 4 قسمتش زیرنویس شده.
آقا توی این تاپیک راجع به Death Note هم صحبت کردین که هر وقت کامل دیدمش بیام مستفیض بشم ؟!
قبلا که بحث شده، اما مشکلی نیست، شما ببین، تموم شد بیا در موردش بحث می کنیم:دی
فقط نذار کوچکترین نکته ای در موردش اسپویل بشه. حتی نکته های غیر داستانی، مثلا اینکه فلان قسمتش خیلی خوبه یا بده و اینا.

آقا توی این تاپیک راجع به Death Note هم صحبت کردین که هر وقت کامل دیدمش بیام مستفیض بشم ؟! :دی

آریـــــــــــــــــــا (:

این همه فشار آوردم که دفتر مرگ رو نگاه کنی...ولی از طرف ما که راضی نشدی...ولی بازم جای شکر داره :q

من خودم چندتا پست و پیغام خصوصی دارم که قبلاً برای امین فرستادم، هر وقت تموم کردی، با یک ویرایش خوب برات PM میکنم.

P.S
امین رو با همین دفتر مرگ، معتاد افیون Anime، کردم <:

قبلا که بحث شده، اما مشکلی نیست، شما ببین، تموم شد بیا در موردش بحث می کنیم:biggrin1:
فقط نذار کوچکترین نکته ای در موردش اسپویل بشه. حتی نکته های غیر داستانی، مثلا اینکه فلان قسمتش خیلی خوبه یا بده و اینا.
خوشبختانه فعلآ از این نظر پاک ِ پاکم ! :دی تقریبآ نصفش مونده و هیچی در موردشون نمیدونم ! :دی

آریـــــــــــــــــــا (:

این همه فشار آوردم که دفتر مرگ رو نگاه کنی...ولی از طرف ما که راضی نشدی...ولی بازم جای شکر داره :q

من خودم چندتا پست و پیغام خصوصی دارم که قبلاً برای امین فرستادم، هر وقت تموم کردی، با یک ویرایش خوب برات PM میکنم.

P.S
امین رو با همین دفتر مرگ، معتاد افیون Anime، کردم <:
استاد این دفعه حمله همه جانبه بود ! :دی 3,4 نفری مجبورم کردن ببینم و واقعآ هم خوشم اومده ازش ! :دی
دستت درد نکنه خلیل ! بذار تموم بشه مزاحم میشم ! :دی

خوشبختانه فعلآ از این نظر پاک ِ پاکم ! :دی تقریبآ نصفش مونده و هیچی در موردشون نمیدونم ! :دی

استاد این دفعه حمله همه جانبه بود ! :دی 3,4 نفری مجبورم کردن ببینم و واقعآ هم خوشم اومده ازش ! :دی
دستت درد نکنه خلیل ! بذار تموم بشه مزاحم میشم ! :دی
... and we succeeded

خب بالاخره آریا هم اومد :دی! خوشش هم اومد :دی! تبریک به همه انیمه بین ها به خصوص اوپس که ظاهرا فرمانده عملیات بودش :دی! ماموریت بزرگی رو انجام دادیم :دی!
آریا بیا که برات برنامه اینا زیاد دارم :دی!

خوب...خوب...
Gosick-19:
الان مي تونم بگم از اون انيمه هاييه كه بايد 50 قسمت ازش بسازن:d
Ao no Exorcit:
تا قسمت 7 كه خاله بازي بود،‌شايد بهتر بشه!

در مورد Gosick:
ايشون رو از روي يك مانگاي ماهانه دارن ميسازن،‌اميدوارم آخرش مثل:
Claymore، Mushishi، Letter Bee و n تا انيمه ي ديگه مجبور نشن سرشُ ببرن!

Beelzebub - E19
حسن جان، از ته قلب ام میگم، واقعاً خسته نباشید (:
من که یکی به عنوان بیننده کم آوردم....نمیدونم این ذهن "اوگا" چی بودش که به خوردمون دادن!!

Deadman Wonderland - E07
قسمت 6 و 7، کمی داستان بهتر شده...و میتونه یک امتیاز بالاتر به این انیمه داد...ولی هنوز دل ام راضی نیست :q
حال کردم دیدم این دختره، همون تخم مرغ گندیده هستش!

Hanasaku Iroha - E09
مثل همیشه سرگرم کننده و جالب بودش....من که در انتظار پایان برای این انیمه نیستم

One Piece S13E77 - P500
مانگاش بهتر از انیمش هستش (:

این صدای ناروتو روی سابو، رو اعصاب هستش، حس میکنم میخواد بپره وسط بگه "کاگه بونشين نو جوتسو"، یا از ساسکه حرف بزنه بره تو خاطرات، فرت و فرت اهنگ های Hakubo و Shitsui و Kodoku رو به خوردمون بده

آخرین ویرایش:
SPOILER]

One Piece S13E77 - P500
مانگاش بهتر از انیمش هستش (:

این صدای ناروتو روی سابو، رو اعصاب هستش، حس میکنم میخواد بپره وسط بگه "کاگه بونشين نو جوتسو"، یا از ساسکه حرف بزنه بره تو خاطرات، فرت و فرت اهنگ های Hakubo و Shitsui و Kodoku رو به خوردمون بده
[/QUOTE]
این یارو کلا همینه! توی Digimon Frontier هم نقش تاکویا بودش من هی میگفتم این الان بجای Evolution و اینا میگه راسنگان! سبک صداگزاری یه جوره با این وجود یه انرژی و خشم خاصی توی صداش هست.
برای مثال این ویدئو رو ببین خلیل:
http://www.youtube.com/watch?v=4YPAaL1tRqY

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or