Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Correct !

هم VHS ـشُ داشتم هم CD . چقدر من فیلم انیمه و انیمیشن VHS داشتم ، فردا برم انباری رو بیارم پایین :d! خدایش اونموقع ها یه چیز دیگه بود ...

بسیار نامردی :d

من هاردم پرـه :( با توجه به این که تو ایران غیر خودت هیشکی آرشیوشُ نداره هر چی از دیجیمون داری بزن رو DVD بیام بگیرم ازت :d حداقل رفتی یه خیری ازت به ما رسیده باشه :d
اگه یه سیزنش رو بخوای مسئله ای نیست چون میشه 2 تا دی وی دی فوقش ولی همرو بخوای میشه 10 15 تا که دیگه شرمنده با دی وی دی جواب نمیده :دی!
مردک یه 50 گیگش رو خالی کن بیار :دی!
Nodame Cantabile فکر نکنم زیرنویس شده باشه!؟
والا من ندیدمش ولی دوستم خیلی از خوده انیمه تعریف میکرد و کلا کمدی قوی هست ظاهرا...

فردا عکس VHS انیمه هام رو میذارم :دی!

سلام!
یه سوال عجیب و غریب دارم ولی گفتم مطرح کنم شاید شما ها که خوره ی انیمه هستید بتونید جواب بدید !
یه انیمه ای بود سال ها پیش شبکه ی تهران پخش میکرد ! داستان یه سری شوالیه بود که یه رهبر پیر داشتند این ها نمیدونم به چه علتی باید تعدادی کلید ( 15 تا بود اگر اشتباه نکنم !) رو که هر کدوم یه جای دنیا بودند پیدا میکردند حالا برای هر کدوم از این ها هم کلی مسئله باید میکشیدند !
یادمه دو سه بار این انیمه رو گذاشتند ولی هر بار 3 4 تا پیدا نکرده پخش فیلم قطع میشد ! از همون دوران این انیمه تو ذهن من مونده اگر کسی اسمی نامی نشونی لینکی چیزی داره یا حتی دقیق یادش هست چه سالی پخش میشد لطف کنه بگه الان دیدم بحث انیمه های سال های دور هستش گفتم شاید بتونید کمک کنید یکی از معضلات من حل شه :d!
ممنون از همتون !

هر 3 سری Full Metal Panic :

اینم دیدیم، سری اول بد نبود :d ولی دوم و سوم بیشتر بهم حال داد،مخصوصا سوم :d
فکر کنم کلا من با زندگی خصوصی کاراکترها کلا بیشتر حال میکنم! و چون توی سری سوم این ساگارا شدید احساسی شده بود خیلی خوشم اومد! :d
دومم که بعضی قسمتاش خیلی خنده دار بود :d و بازم در مورد زندگی این بشر ساگارا بود که هنوز نتونسته بود خودش رو با زندگی عادی وفق بده :d
فقط تعداد قسمتاش خیلی کم بود! :d گائورون هم که هی میکشتنش هی زنده میموند! یکی از مشکلات انیمه :-" این شخصیت منفی سری سوم هم اصلا اوضاعش به کل خراب بود!!! شخصیت منفی باید ابهت داشته باشه مثل گائورون! :d
بعد یک سؤال اساسی! این برادر تسا الان چه نقشی داشت ؟ به عنوان پارازیت اومد کرم ریخت ،یک سیلی هم نوش جان کرد و رفت! :d

معمولا روی برنامه مثلا جندساعت بعد از اومدن قسمت جدید یا فرداش زیرنویس رو میزارند. اینایی هم که یکهو ول میشند یا مثلا مترجم از اون کار خوشش نمیاد و ولش میکنه، یا هم هزارتا مشکل و بدبختی میریزه سرش که وقت ترجمه رو پیدا نمیکنه :d (نمونش Bakuman :d )
اگر کلا مترجم دیگه بی خیال اون انیمه بشه میره تو قسمت "پروژه های زیرنویس متوقف شده " و در این مواقع یک انسان دوستی باید بیاد و زیرنویسش کنه :d
نمونش خود ما بودیم که کیبا رو تا 30 قسمت ترجمه کردیم بعد ول شد نه اینکه نخوایم ادامه بدیم ولی خب کمبود وقت نمیذاره تکون بخورم

یادش بخیر یه زمانی بلیچ و وان پیس رو که زیرنویس میکردیم هیچ مانگا هاشون رو هم تحت پوشش داشتیم گذشت اون زمانا :d
در مورد سوال هم دیگه باید سوخت و ساخت...من برای کارهای هفته ای سعی میکنم مواردی رو انتخاب کنم که مترجم هایی خوبی پشت ـشون باشه.. همین Gosick، سه قسمت اول رو یک نفر زیرنویس کرد که بخاطر زیاد شدن مشکلات نتونست ادامه ی کار رو بده، همینطور هفته ها گذشت و تاپیک ـش هم قفل شد، تا اینکه یکی دیگه از اعضای دنیای انیمه ادامه ی کار رو شروع کرد و الان هم خیلی سریع زیرنویس میزنه که جای تشکر داره.

یا مثلاً تو Clannad After Story من دیگه سر داستانش روح ام در آمد و دیگه نتونستم صبر کنم و تاخیرهای زیرنویس زیاد شده بود، رفتم 6 قسمت آخر رو با زیرنویس EN دیدم و خودم رو راحت کردم

البته نباید شکایتی کرد، بالاخره مشکلات تو زندگی هر شخصی هستش که باعث میشه ارتباطش با دنیایی مجازی کم و یا قطع بشه.
ممنون از جواب ها.
منم شکایتی ندارم، میخواستم روال کار رو بفهمم.
قسمت 11 Gosick، قشنگ بودش و شخصیت پردازی داستان رو کاملتر کرد، اگر بتونید یک کله برید تا قسمت 17، حسابی حال می کنید.
کلا انیمه ی خیلی خوبیه.
بدبختانه فرصت نشد تو دو سه روز گذشته انیمه ای ببینم.
---------------------------------------------------------------
به نظر من، با اینکه وان پیس انیمه ی کمدی محض نیست، اما از اکثر انیمه های کمدی موفق تره.:دی

یه نکته عجیب در مورد 5cm Per Second
توجه کردید توی پارت دوم، اکثر مواقع ماه رو از یه زاویه ای نشون میده که سیم های برق نصفشون کرده؟ به نظرتون میتونه معنی خاصی داشته باشه؟ مثلا دختر دومی ( اسمش رو یادم رفته Sumida بود چی بود! ) آخرای پارت دو به ماه نگاه میکنه دقیقا سیم برق مثل یه خط ماه رو نصف کرده. توی یکی از آرتورک های اصلی انیمه هم همینطوره:

من خیلی به این قضیه فکر نکردم اما میتونه یه معنی مثل جدا بودن آکاری و تاکاکی باشه... نظر شما چیست :دی؟

امیر حسین، تیر خلاصی بر پیکر طرفداران هفته ای ناروتو شیپدون زدی!!!!
یک صبح جمعه داشتیم، نابود شد D; کلاً

یه نکته عجیب در مورد 5cm Per Second
توجه کردید توی پارت دوم، اکثر مواقع ماه رو از یه زاویه ای نشون میده که سیم های برق نصفشون کرده؟ به نظرتون میتونه معنی خاصی داشته باشه؟ مثلا دختر دومی ( اسمش رو یادم رفته Sumida بود چی بود! ) آخرای پارت دو به ماه نگاه میکنه دقیقا سیم برق مثل یه خط ماه رو نصف کرده. توی یکی از آرتورک های اصلی انیمه هم همینطوره:

من خیلی به این قضیه فکر نکردم اما میتونه یه معنی مثل جدا بودن آکاری و تاکاکی باشه... نظر شما چیست :دی؟

شهاب جان، این ذره بین ـه ترک خورد، از بس باهاش رفتی تو این انیمه (: ولی راست میگی ها!
این 5cm، شاهکاره تصویره. انیمه ای به این چشم نوازی تو عمرام ندیدم.

اهم شرمنده :d فقط گفتم زیاد دلتون رو خوش نکنید به این قسمت :d :d :d یکهو میرید با هزار امید و آرزو میبینیدش بعد ... :d
البته همه ی همشم نیستا :d فوقش 15 دقیقه :-" :d

امیر حسین، تیر خلاصی بر پیکر طرفداران هفته ای ناروتو شیپدون زدی!!!!
یک صبح جمعه داشتیم، نابود شد D; کلاً

شهاب جان، این ذره بین ـه ترک خورد، از بس باهاش رفتی تو این انیمه (: ولی راست میگی ها!
بهترین گرافیک کل انیمه ها رو داشت. یا حداقل بهترین بکگراند ها. خیلی جاها بیش از تخیلی بود و اصلا نیازی بهشون نبود اما بشدت عالی بود و من شدیدا از طراحی و گرافیکش لذت بردم. کلا این انیمه 10/10 رو از من میگیره. یکی از پرمعنا ترین و باارزش ترین کارها بودش که نشون میده واقعا اومده حرفی رو برای گفتن داشته باشه...

اهم شرمنده :d فقط گفتم زیاد دلتون رو خوش نکنید به این قسمت :d :d :d یکهو میرید با هزار امید و آرزو میبینیدش بعد ... :d
البته همه ی همشم نیستا :d فوقش 15 دقیقه :-" :d

خوبه که انیمه بین هستی، زندگی با امید که معنی و حرکت پیدا میکنه، از گرفتن امید به چی میخوای برسی (:

بهترین گرافیک کل انیمه ها رو داشت. یا حداقل بهترین بکگراند ها. خیلی جاها بیش از تخیلی بود و اصلا نیازی بهشون نبود اما بشدت عالی بود و من شدیدا از طراحی و گرافیکش لذت بردم. کلا این انیمه 10/10 رو از من میگیره. یکی از پرمعنا ترین و باارزش ترین کارها بودش که نشون میده واقعا اومده حرفی رو برای گفتن داشته باشه...

وای وقتی به فکر این لحظه از انیمه می افتم...حس وصف ناپذیری رو دارم.

5Centimeters Per Second
s0c2d1vw8r696y4ptumu.jpg

دیالوگ هایی که اینجا گفته میشه، خیلی قشنگ بودش...بخصوص چهره نداشتن شخصیت ها تو اوج لحظه ی رابطه ی عاطفی، تیری بود که Heatshot ام کرد.

مثل سوال امتحانی که قدیما میگفتند جای خالی در متن را با بهترین کلمه پر کنید....اینجا هم جای خالی چهره ها رو به ببینده داد تا در بهترین سکانس انیمه، بهترین واقعیت ذهنش رو قرار بده.

اینقدر خوش ساخت هستش که میشه بارها و بارها، بار، نگاهش کرد و لذت برد.

آخرین ویرایش:
بهترین گرافیک کل انیمه ها رو داشت. یا حداقل بهترین بکگراند ها.
تایید میشه زیبایی 5 C/S . حالا شاید بشه گفت بازیهای Blazblue هم توی زیبایی و جزیات بک گراندها بهش برسن، وگرنه واقعا رقیب خاصی نداره.
------------------------------------------
ناروتو:
این قسمت یه فیلر بود. دقیق تر، یه Recap کامل بود.

5Centimeters Per Second

من کلا چون قدرت درکم مخصوصا تو این مواقع خیلی پایینه ، پارت سوم هنگ کردم :d :d :d
بعد از دیدن انیمه نشستم توضیحات خلیل رو خوندم تا فهمیدم دنیا دست کیه و چی میگه :d (یک چیزایی فهمیده بودم ولی خوب شفاف نبود هنوز :d )
هنوزم شفاف نیست! دارم تجزیه و تحلیل خلیل رو تحلیل میکنم :d :d :d
ولی من خیلی دلم برای تاکاکی سوخت! بنده خدا تقصیری نداشت! همش تقصیر این مشکلات لعنتیه زندگیه ...

خوبه که انیمه بین هستی، زندگی با امید که معنی و حرکت پیدا میکنه، از گرفتن امید به چی میخوای برسی (:
به همون چیزی که شخصیت منفی ها میخواند برسند :d یوهاهاهاها :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or