Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آقا من متوجه سوالت نشدم ! 1st من کوچیک شما شهابم !

ای وای، روم سیاه!!! شهاب جان، یک لحظه قاطی کردم

این ماله همون 5CM per second هستش که ادیتش کردم.

ایول Edit، بگو چرا نشناختم (سوتی ـش رو بگیرم)

همش زیر سر این امیر حسین هستش منو وارد بازی های پیچیده کرد LOL

راستی خلیل این عکسی که توی امضای شهاب هست زیرنویس نشده؟خبر نداری میشه یا نه ؟ چون نه من نه شهاب چیزی ندیدیم در مورد زیرنویس این

ای وای، روم سیاه!!! شهاب جان، یک لحظه قاطی کردم
9garaM :دی!
ایول Edit، بگو چرا نشناختم (سوتی ـش رو بگیرم)
من روی آرت های این انیمه خیلی این مدل کار انجام دادم. Coloring و Contrast و... . حقیقتش چون اینارو برای یه بابایی میساختم، احساس میکنم خیلی خوب در اومد چون خودم حس میکنم که با احساس درستشون کردم. بازم هست اگر خواستید میذارم براتون...

آآآآآآآآآآآآآآآآآ !!!!!!! :d کلا جو انیمه فرق متفاوت شده :d آفرین آفرین :d
این تاپیک زیرنویسش توی دنیای انیمه کجاست؟ توی لیست هایی که اونجا بود اسمش رو ندیدم :d (یا بخش رو بگید با بیل و کلنگ میرم حفاری :d )

دستت درد نکنه ! :d کم کم برم تو کار دانلودش :d

آخرین ویرایش:
9garaM :دی!

من روی آرت های این انیمه خیلی این مدل کار انجام دادم. Coloring و Contrast و... . حقیقتش چون اینارو برای یه بابایی میساختم، احساس میکنم خیلی خوب در اومد چون خودم حس میکنم که با احساس درستشون کردم. بازم هست اگر خواستید میذارم براتون...

پُرویی نباشه، بزارید...عالی هستش

آآآآآآآآآآآآآآآآآ !!!!!!! :d کلا جو انیمه فرق متفاوت شده :d آفرین آفرین :d
این تاپیک زیرنویسش توی دنیای انیمه کجاست؟ توی لیست هایی که اونجا بود اسمش رو ندیدم :d (یا بخش رو بگید با بیل و کلنگ میرم حفاری :d )

http://www.farsisubtitle.com/download/index.php?act=view&id=5771
http://forums.animworld.net/thread12190.html
http://forums.animparadise.ca/showthread.php?t=6716&pagenumber=

پُرویی نباشه، بزارید...عالی هستش
9garaM Again :دی!
بعضی هاشون رو آپ کردم:

s0c2d1vw8r696y4ptumu.jpg

es1t39swhdn61vwwnxe8.jpg

6fezhssps92mg5ked4i3.jpg

4qv1fa84lluhtsvil4uj.jpg

02w5r96k6kfzzzd9euw.jpg

یکی دیگه هست که از همه بیشتر دوسش دارم... میذارم امضا احتمالا!

wnd0be71qzoptmsi04r.jpg

کی هستش حالا - بگو بیاد ببینم چی کارست :d​
نمیخواد، خودش پسر خوبی شد، اومد :دی
از لیستت به جز Gurren Lagann که این آخری پیشنهاد دادی و گذاشتم تو لیست که ببینمش و Dragon Ball که 20 قسمت دیدم و بقیشو احتمالا تابستون ادامه بدم و ناروتو که در حال دیدنشم، از این Robotech چیزی نشنیده بودم. یه توضیح بده:دی
مجبورت میکنم پست بدی :دی

محمد علی جان، بد قلقلک دادی!!!!
البته یه چیزی در مورد این کابوی بیباپ هست. اونم این که این انیمه رو نباید با این دید که میرم که یه انیمه ی ژاپنی نگاه کنم، ببینید. جو و فضای داستان خیلی غربی تره. به قول یک نفر که یادم نیست، این انیمه تحت تاثیر فرهنگ هیپ هاپ ساخته شده. ولی ریزه کاریهای فراوانی داره.

دوبله ی کار خوب بودش و صداها خیلی به شخصیت ها خوش می آمد، ولی همانطور که میدونی من با زبان کره ای مشکل دارم و تحملش یک خورده سخت بودش.

در مورد موسیقی، کار کمی ضعیف بودش و موسیقی عمیقی نداشت که بتونه فشار احساسی رو زیاد کنه، بعضی از جاها یک تلنگُر کم داشت که با موسیقی تو شخصیت فرو برم.

گرافیک کار چشم نواز بودش و حال هوای سبک کلاسیک خودش رو داشت و از دیدن مناظر لذت میبردم.

و اما داستان، شاید من انتظار زیاد بالایی داشتم و نتونستم دیشب با دیدن انیمه بهش برسم.
شخصیت پردازی، عمق کافی نداشت و به اندازه ی کافی در هم شکستن شصخیت ها و یا روی صحبت کردن با خودشون، مانور نداد که بتونم به کارکتر نزدیک بشم.

یک داستان سررآس و پایانی خوبی با سلیقه ی من داشت، ولی درگیری کمی تو طول انیمه و حتی بعد از پایان، بوجود آورد.

ظاهراً زیادی شاکی شدم...ولی، نمیتونم بگم ناراضی بلند شدم و از یک ساعت وقت ای که گذاشتم پشیمون نیستم و خوشحال ام که یک انیمه ی دیگه رو هم دیدم.

از این خوراک ها دارید بازم بدید، هر چی مرگ و میر بیشتر، بهتر
با موارد توی اسپویلر موافقم. منم این رو به عنوان یه انیمه که ارزش تماشا داره، معرفی کردم، نه بیشتر. اخیرا یه فیلم بسیار زیبای دیگه دیدم که به زودی در موردش توضیح میدم.

بابت تاپیک جدید هم تبریک میگم. به زودی میام اونجا:دی

دوستان این Deadman wonderland ارزش دانلود داره !!!

واقعا اگه خلیل اینکار و بکنه تاپیک و کمک خیلی خوبیه و برای امثال من که تازگی شروع کردیم کمک بزرگی میتونه باشه .

بحث کاملا سلیقه ای اما به نظر من کاملا ارزش داشت. من باهاش خیلی حال کردم در صورتی که اصلا انتظارش رو نداشتم...

نمیخواد، خودش پسر خوبی شد، اومد :دی
از لیستت به جز Gurren Lagann که این آخری پیشنهاد دادی و گذاشتم تو لیست که ببینمش و Dragon Ball که 20 قسمت دیدم و بقیشو احتمالا تابستون ادامه بدم و ناروتو که در حال دیدنشم، از این Robotech چیزی نشنیده بودم. یه توضیح بده:دی
مجبورت میکنم پست بدی :دی

:d

Robotech همون انیمه ای هست که ۱۶ سال پیش از تلویزیون خودمون پخش میشد ( سال ۷۴ )
یک اثر فوق العاده زیبا که تو سه چپتر روایت میشه ( در سه دوره زمانی مختلف )
داستان از اونجایی شروع میشه که یک دژ فصایی با تکنولوژی خفن پیشرفته رو زمین سقوط میکنه و ...

سبک انیمه مِکا و رومَنس هست

اون Gurren Lagann رو حتما ببین ( اگر اوایل احساس کردی یکم بچه گانست و شوخی هاش زیاده کمی تحمل کن تا برسی به قسمت ۸ بعدش درست میشه ) برو ببین چیه که گذاشتم تو تاپ ۱۰ - خیلیم طولانی نیست, ۲۷قسمت ( ۲۶ قسمت داستانی + ۱ قسمت ویژه ) و ۲تا فیلم هم داره + یه OVA گوتاه

آخرین ویرایش:
:d

Robotech همون انیمه ای هست که ۱۸ سال پیش از تلویزیون خودمون پخش میشد
یک اثر فوق العاده زیبا که تو سه چپتر روایت میشه ( در سه دوره زمانی مختلف )
داستان از اونجایی شروع میشه که یک دژ فصایی با تکنولوژی خفن پیشرفته رو زمین سقوط میکنه و ...

سبک انیمه مِکا و رومَنس هست

اون Gurren Lagann رو حتما ببین ( اگر اوایل احساس کردی یکم بچه گانست و شوخی هاش زیاده کمی تحمل کن تا برسی به قسمت ۸ بعدش درست میشه ) برو ببین چیه که گذاشتم تو تاپ ۱۰ - خیلیم طولانی نیست, ۲۷قسمت ( ۲۶ قسمت داستانی + ۱ قسمت ویژه ) و ۲تا فیلم هم داره + یه OVA گوتاه
روبوتک رو ندیدم. از 18 سال پیش هم مسلما چیز زیادی یادم نمیاد، چون اون موقع 3 ساله بودم :دی Gurren Lagann رو از خودت گرفتم. کامل کامل. میشینم نگاش میکنم:)

روبوتك يعني مال 18 سال پيشه؟
اشتباه مي كنيد، من كاملا يادمه،‌اگه 18 سال پيش بوده باشه،‌من 6 سالم بوده پس نبايد چيزي يادم مي بود.
ريك هانتر... آدميرال هانتر... خيلي باهاش حال مي كردم.
اوني كه تو وي نشون داده،‌نسخه ي ريمسترد هست كه تو يو اس پخش شده.

• Like
Reactions: Ayuna
سلام

شخصیت اصلیش " ریک هانتر " نبود ؟ اولش خلبان هواپیمای نمایشیه و ...

سلام,

خود خودشه
بعدا هم میشه جزء اسکادران و بعد هم میشه فرمانده کل قوا ( البته شخصیت اصلی چپتر یکش ریک هانتر ِ - تو چپترهای بعدی نسل بچه های اینا رو مبینیم )

روبوتک رو ندیدم. از 18 سال پیش هم مسلما چیز زیادی یادم نمیاد، چون اون موقع 3 ساله بودم :دی Gurren Lagann رو از خودت گرفتم. کامل کامل. میشینم نگاش میکنم:)

عیب نداره - اونطوری بخوای بگی دقیقا تاریخ تولیدش همزمان با بدنیا اومدن من بوده پس ...
حتما ببین مخصوصا که تم غربی دوست داری این ارضات میکنه

GL رو سریعا ببین - خداست ( ایشالا بدت نیاد بگی اَه این چی بود - چون هم سلیقه ایم احتمالا از این خیلی خوشت میاد )

روبوتك يعني مال 18 سال پيشه؟
اشتباه مي كنيد، من كاملا يادمه،‌اگه 18 سال پيش بوده باشه،‌من 6 سالم بوده پس نبايد چيزي يادم مي بود.
ريك هانتر... آدميرال هانتر... خيلي باهاش حال مي كردم.
اوني كه تو وي نشون داده،‌نسخه ي ريمسترد هست كه تو يو اس پخش شده.

واقعا ۶ سالگیت یادت نمیاد :d
من چهارم دبستان بودم وقتی نشون میداد که میشه ۱۰ سالگیم پس میشه ۱۶ سال پیش - حالا ۲ سال این ور یا اونور ;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or