Ooops
کاربر سایت
خلیل جان یعنی شما میخوای بگی تا الان Cowboy Bebop رو ندیدی؟ وااایcowboy bebop ای که خریدم، هر دو دیسک ـش، دیسک 1 بودش...و باید قسمت های دیسک دوم رو خودم جدا دانلود کنم...بعید میدونم با این لیست Plan to Download ام، بشه خارج لیست جاش بدم.
هر کی که چند تا انیمه دیده، باید اینو ببینه. کلا کلاس کارش با بقیه متفاوته. از نظر سناریو و کارگردانی و شخصیت پردازی و جزئیات و ریزه کاریهای داستان با بهترین فیلما و سریالای کل دنیا رقابت میکنه. موسیقی متنشو که اصلا نمیتونم توصیف کنم! فقط نباید چند قسمت اول آدمو گول بزنه.
تنها انیمه ای هست که تا حالا دو بار دیدمش. توصیه هم میکنم که روزی یک قسمت ببینید و حتما ببینید. این انیمه ای هست که طرفدارای داستانای غربی و کلا کسایی که با انیمه هم حال نمیکنن باید ببینش. من عاشق تصویری هستم که از اینده تو این انیمه نشون داده شده. بعدا یه پست مفصل در موردش میزنم
به نظر من از Iroha بهتر پیش میرهمنم امشب قسمت 5 رو نگاه میکنم...از نظر زیبایی، رقیب سرسختی برای Hanasaku Iroha هستش.
البته یه دلیلش میتونه این باشه که Ano Hana کلا 13 قسمته ولی Iroha کلا 26 قسمته. به همین خاطر ریتم Iroha کمی کند شده.
در مورد اسپویلر ـتونمن عاشق ـش شده بودم، وقتی توی صحنه ظاهر میشد موسیقی متن کلاً تغییر میکرد و تاثیر زیادی روی شخصیت ها و روند داستان داشت..خلاصه شخصیت کلیدی بودش و دوبلور بسیار قوی داشت.
حرف از دوبله شد، صداهای خیلی آشنایی توش بودش..بعداً اگر وقت کردم ازش یک لیست درست میکنم.
موسیقی کار، شاهکار بودش هر سه تا بسته ی OST هاش در دست دانلود هستش...OP و ED هاش هم که دیگه جای تعریف نداره (عالی بودند)
اللخصوص ED2 که Fukuhara Miho خونده بود، یکی از خوش صداهای ژاپنی و جزء TOP Ten های مونث هستش.
منم چند صفحه پیش یه پست زده بودم و از شخصیت برادلی و اندینگ دومش تعریف کرده بودم. خوشحالم سلیقمون مشابه هست
کد گیس هم ربات بازی داره، ولی انیمه ی خوبیه. هرچند اونقدری که ازش تعریف میشه من ازش خوشم نیومد.Code Geass رو من ندیدم متاسفانه :d این بعد از فول متال پانیک ها ، اسمش رو زیاد شنیدم :d احتمالا چیز خوبیه :d
به نظر من شما بشین Elfen Lied رو ببین. 13 قسمته. بعد از یه کار هیجانی خیلی خفن مثل دث نوت، یه کار احساسی خفن انتخاب خوبیه. بخصوص که دث نوت توقع آدمو خیلی میبره بالا و نمیشه بعدش هر انیمه ای رو دید. باید کارهای قوی مثل الفن لاید دیده بشن. بعد از اون هم یکی از این انیمه های بلند رو شروع کن و کم کم خودت دستت میاد.میگم این دث نوت رو طبق راهنمایی دوستان رفتیم نگاه کردیم.چسبید!:biggrin1:
اگه میشه یه انیمه دیگه بگید! اینو. بگم که دث نوت اولین انیمه بود که دیدم!:biggrin1:
-------------------------------------
من خودم دارم برسرک رو بعلاوه ی در حال پخش ها میبینم. کلا تصمیم گرفتم از انیمه هام روزی یک قسمت ببینم. هرچند خیلی طول میکشه ولی باعث میشه بیشتر و بهتر با داستان هماهنگ بشم.
پ.ن: یکی هست که الان تو تاپیکه. قبلا بهش گفتم بیاد اینجا پست بده ها ولی نمیده...
پ.ن.2 : هرچند خیلی کم انیمه دیدم، اما به نظرم بد نیست هر کس بیاد یه TOP 10 بده. اینجوری آخرش مجموعه ی ارزشمندی درست میشه، بعلاوه با سلیقه ی همدیگه بهتر آشنا میشیم.
آخرین ویرایش: