Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
cowboy bebop ای که خریدم، هر دو دیسک ـش، دیسک 1 بودش...و باید قسمت های دیسک دوم رو خودم جدا دانلود کنم...بعید میدونم با این لیست Plan to Download ام، بشه خارج لیست جاش بدم.
خلیل جان یعنی شما میخوای بگی تا الان Cowboy Bebop رو ندیدی؟ وااای
هر کی که چند تا انیمه دیده، باید اینو ببینه. کلا کلاس کارش با بقیه متفاوته. از نظر سناریو و کارگردانی و شخصیت پردازی و جزئیات و ریزه کاریهای داستان با بهترین فیلما و سریالای کل دنیا رقابت میکنه. موسیقی متنشو که اصلا نمیتونم توصیف کنم! فقط نباید چند قسمت اول آدمو گول بزنه.
تنها انیمه ای هست که تا حالا دو بار دیدمش. توصیه هم میکنم که روزی یک قسمت ببینید و حتما ببینید. این انیمه ای هست که طرفدارای داستانای غربی و کلا کسایی که با انیمه هم حال نمیکنن باید ببینش. من عاشق تصویری هستم که از اینده تو این انیمه نشون داده شده. بعدا یه پست مفصل در موردش میزنم:دی
منم امشب قسمت 5 رو نگاه میکنم...از نظر زیبایی، رقیب سرسختی برای Hanasaku Iroha هستش.
به نظر من از Iroha بهتر پیش میره :دی
البته یه دلیلش میتونه این باشه که Ano Hana کلا 13 قسمته ولی Iroha کلا 26 قسمته. به همین خاطر ریتم Iroha کمی کند شده.
در مورد اسپویلر ـتون
من عاشق ـش شده بودم، وقتی توی صحنه ظاهر میشد موسیقی متن کلاً تغییر میکرد و تاثیر زیادی روی شخصیت ها و روند داستان داشت..خلاصه شخصیت کلیدی بودش و دوبلور بسیار قوی داشت.

حرف از دوبله شد، صداهای خیلی آشنایی توش بودش..بعداً اگر وقت کردم ازش یک لیست درست میکنم.

موسیقی کار، شاهکار بودش هر سه تا بسته ی OST هاش در دست دانلود هستش...OP و ED هاش هم که دیگه جای تعریف نداره (عالی بودند)

اللخصوص ED2 که Fukuhara Miho خونده بود، یکی از خوش صداهای ژاپنی و جزء TOP Ten های مونث هستش.
منم چند صفحه پیش یه پست زده بودم و از شخصیت برادلی و اندینگ دومش تعریف کرده بودم. خوشحالم سلیقمون مشابه هست:دی

Code Geass رو من ندیدم متاسفانه :d این بعد از فول متال پانیک ها ، اسمش رو زیاد شنیدم :d احتمالا چیز خوبیه :d
کد گیس هم ربات بازی داره، ولی انیمه ی خوبیه. هرچند اونقدری که ازش تعریف میشه من ازش خوشم نیومد.

میگم این دث نوت رو طبق راهنمایی دوستان رفتیم نگاه کردیم.چسبید!:biggrin1:

اگه میشه یه انیمه دیگه بگید! اینو. بگم که دث نوت اولین انیمه بود که دیدم!:biggrin1:
به نظر من شما بشین Elfen Lied رو ببین. 13 قسمته. بعد از یه کار هیجانی خیلی خفن مثل دث نوت، یه کار احساسی خفن انتخاب خوبیه. بخصوص که دث نوت توقع آدمو خیلی میبره بالا و نمیشه بعدش هر انیمه ای رو دید. باید کارهای قوی مثل الفن لاید دیده بشن. بعد از اون هم یکی از این انیمه های بلند رو شروع کن و کم کم خودت دستت میاد.

-------------------------------------

من خودم دارم برسرک رو بعلاوه ی در حال پخش ها میبینم. کلا تصمیم گرفتم از انیمه هام روزی یک قسمت ببینم. هرچند خیلی طول میکشه ولی باعث میشه بیشتر و بهتر با داستان هماهنگ بشم.

پ.ن: یکی هست که الان تو تاپیکه. قبلا بهش گفتم بیاد اینجا پست بده ها ولی نمیده... :دی
پ.ن.2 : هرچند خیلی کم انیمه دیدم، اما به نظرم بد نیست هر کس بیاد یه TOP 10 بده. اینجوری آخرش مجموعه ی ارزشمندی درست میشه، بعلاوه با سلیقه ی همدیگه بهتر آشنا میشیم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: sm4
پ.ن.2 : هرچند خیلی کم انیمه دیدم، اما به نظرم بد نیست هر کس بیاد یه TOP 10 بده. اینجوری آخرش مجموعه ی ارزشمندی درست میشه، بعلاوه با سلیقه ی همدیگه بهتر آشنا میشیم.
پایتم شدید... خودت شروع کن تا ماهم بیایم :دی!

پایتم شدید... خودت شروع کن تا ماهم بیایم :دی!

من به زودی میذارم. موشیشی و برسرک رو سریع میبینم بعد میذارم :biggrin1: تو شروع کن:biggrin1:
اما 5 تای اول که فکر نکنم تغییر کنه ایناست:
Rurouni Kenshin : Trust and Betrayal
Cowboy Bebop
FLCL
Princess Mononoke
Death Note

پ.ن: این لیست نهایی نیست:دی

من؟ اوکی :دی!

• Digimon Series
avwt9f2r5gchwryj2mz.jpg

دلیل خاصی برای اثبات نمیبینم :دی! من نزدیک به 10 12 سالی هست دارم با این اثر زندگی میکنم... زنگ موبایلم یکی از موزیک هاشه. آلارمش Yokoku ِ سری سوم. تمام مدت ها موزیک هاشون رو گوش میکنم. باهاش زندگی کردم... 4 سری رو به 3 زبون دارم به صورت کامل! در واقع دیجیمون فقط اون نبود که ببینم و حال کنم و ولش کنم... با گذشت این همه سال هنوزم میبینم و همین الان دارم یکی از قسمت های سری Frontier رو میبینم... سری دوم یکم بیشتر از بقیه دوست دارم ولی سری اول از همه بهتر و کاملتر بود...یه جورایی زندگیمه! زندگی...

• Dragonball Z
asgz25lamgkcll764oe.jpg

بدون شک بهترین انیمه تاریخ. اصلا بحثی نیست که 100 ها انیمه یه کلون از روی این انیمه هست و 80 درصد مانگاکا های حال حاضر بزرگ دنیای انیمه شاگرد استاد توریاما. در واقع من دیجیمون رو از همه انیمه ها بیشتر دوست دارم. اما دراگون بال رو بهتر از همه میدونم...

• Yu-Gi-Oh!
d48vc7teslgonq9vd1a.jpg

مجموعه ای که مسیر زندگی من رو تغییر داد! به جرئت میتون بگم یکی از تاثیرگذار ترین انیمه ها بودش چونکه باعث شد من با کسانی آشنا شم که خیلی روم تغییر و تاثیر بذارن... الان میتونم بگم یکی از بهترین دوئلیست هام و هنوزم مشغول بازیهاش هستیم... یوگی اه واسه من فقط یه انیمه نیست! یه بازی نیست! یه تفریح نیست! یه قسمتی از سرگرمیات منه که هیچ وقت هم تموم نمیشه...

• One Piece
mpjse6o4ncr4ts832a.jpg

من اصولا اعتقاد دارم تا یه انیمه تموم نشده نباید بهترین دونستش ولی واقعا حیفم اومد این شاهکار توی لیستم نباشه... یکی از کلاسیک ترین و لذت بخش ترین انیمه ها. البته یه سری ایراد هم داره مثل بشدت خطی بودن اما خب... وان پیسه دیگه! ولی حیف که بشدت بین انیمه بین های ایران رایج شد.

• Wolf's Rain
knb61l1w5w2d1h5wfcmb.jpg

از اولین انیمه های نسل جدیدی بود که دیدم و بشدت دوسش دارم. یه اثر کاملا جدید که مثلش قبلا نبوده. شدید من این اثر رو دوست دارم... حتما ببینیدش!

• Saint Seiya
glwm3rg1w0pbd0fntr2.jpg

عمرن کسی بشناستش :دی! حقیقتا خودم هم خیلی جزئیاتش رو یادم نیست اما واقعا انیمه بود تا هر چی دیگه! ضمن اینکه من 5 6 سالم بود موهام شکل این یارو مو آبی تو عکس بودش به دلیل علاقم بهش :دی!

• Pokemon Movies
pokemon-the-first-movie--mewtwo-vs-mew-.jpg

لعنت خدا بفرستید به این انیمه مضخرف اما به دلایل زیادی عاشق 3 مووی اولش هستم! شاید یکیش این باشه که از اولین انیمه ها بودش که دیدم. سال 98 بود که VHS ِ پرده ای نسخه اول رو برام آوردن. با یه Toy Story بودش. خیلی خاطرس این... حالا بخندید :دی!

• Death Note
L_y_Kira___Death_Note_by_SweetEmoGirl.png

هنوزم یاده اون قسمت های اوایلش میوفتم کلی حال میکنم... یکی از بهترین شروع های کل انیمه هارو داشت به لطف اون روایت بشدت جذابش. عجیب بود این انیمه... فقط حیف که تا قسمت 20 جذاب بود. بعده اون اتفاق و اینا کلا تر خورد به انیمه و من نتونستم اصلا دیگه نگاه کنم...

• Kamikaze Kaitou Jeanne
sindbad_and_jeanne.jpg

خیلی اثر کلاسیک و دوست داشتنی بود... یه حس خیلی خاصی داشت که کمتر میشه پیدا کرد و از معدود انیمه های این سبکی ( دخترونه و قهرمان بازی! ) بود که تونستم باهاش ارتباط برقرار کنم. شاید بخاطر تاریکی درونیش بودش :دی!

===

9 تا شد. 10 رو دیگه نمیدونم چی بذارم کاندید زیاده :دی
چندتا نکته :دی!
- اینا همش سلیقه من هست و شاید از ضعیفترین کارها حساب شن اما من بر حسب لذتی که بردم انتخابشون کردم!
- انیمه جدید زیاد گرفتم که کامل ندیدم. برای همین نیومدن توی لیست. فکر نکنین ما تو غاریم و اینا خلاصه :دی!
- خیلی از انیمه ها میتونست باشن توی لیست مثل Pandora Hearts یا کنشین که صبر میکنم تا کامل ببینم و بیارمشون.
- ناروتو رو نیوردم چون هنوز تموم نشده. یه پایان بد میتونه کل لذت این چند ساله رو ازمون بگیره...
- هرکی به این لیست بخنده خــــره :دی!

چیزی بود اضاف میکنم :دی!

شهاب کولاک کردی!
جز One Peice , من 5تا انتخاب اولت رو می دونستم :دی
.
من نمی تونم Top 10 رو به ترتیب اعلام کنم...
.
در مورد Code Gease بگم که یه مکا با تمِ Death Note ِ و به نظر من(کاملا شخصیِ :دی) یکی از 3تا پایان قوی رو در انیمه ها داره .

- هرکی به این لیست بخنده خــــره :biggrin1:!

شهاب الان به من توهین کردی ؟ :d

تو این لیست زاقارتت شاهکار های سینمایی کوشن پس ؟ پرنس مونونوکه , قلعه متحرک هاول و شهر ارواح و ..... کوشند هان ؟ :d

هرچند خیلی کم انیمه دیدم، اما به نظرم بد نیست هر کس بیاد یه TOP 10 بده. اینجوری آخرش مجموعه ی ارزشمندی درست میشه، بعلاوه با سلیقه ی همدیگه بهتر آشنا میشیم.

حرکت خوبیه....اگر دوستان همیاری کنند و پتانسیل داشته باشه...برنامه ریزی میکنم که یک تاپیک جدا با قوانین خاص خودش، زده بشه.

فقط بگید که فرصت کنم تاپیک رو بزنم، چون اینجا زیادی شلوغ میشه و به درد امار گیری نمیخوره

تو این لیست زاقارتت شاهکار های سینمایی کوشن پس ؟ پرنس مونونوکه , قلعه متحرک هاول و شهر ارواح و ..... کوشند هان ؟ :d
دارم برات حالا :|! من با کسی رودربایسی ندارم! از چیزی که خوشم بیاد میگم خوشم میاد حالا میخواد اون Loveless باشه :دی!
فقط انیمه های سریالی ( یا اقتباسی از اونا ) رو گفتم. وگرنه مطمئن باش کارهای میازاکی یا مثلا 5CM per second اون بالامالاها داشتن فرمانروایی میکردن :دی!

سلام
من کلاً هنوز به 10 تا نرسیدم :دی
وقتم اجازه نمیده بشینم همینجوری ببینم .
ناروتو و بلیچ و گوسیک رو الان دارم میبینم .
از وان پیس بعد از 10 قسمت خوشم نیومد و ولش کردم . leve e هم بیخیال شدم .
کنشین رو همون 4 قسمت گلوری رو دیدم و خیلی تو کف بقیشم .
یه بنده خدایی میخواد فول متال الشیمیست ( الکیمیست ، الچیمیست ! ) و دد نوت رو بهم بده و اونا رو هم شروع کنم .
خلاصه من مثل شماها خوره نیستم .

قدرت ساسکه
ناروتو شیپودن 211
مشکل من مردن دانزو نیست . الکی قوی شدنه ساسکست .
فکر میکنم باید این موضوع باز بشه...شما دیگه بیش از حد ساسکه رو دسته کم گرفتی:d
نینجایی که از همون دوران کودکی یک نابغه صداش میکردند!سه سال از اروچیمارو استفاده کرد و بعد با اون وضع ملال اور حذفش کرد....مبارزه با دیدارا +ایتاچی:باعث شد کلاس مبارزش چندین رده بالا بره...مبارزه با هشت دم و 5 کاگه باعث تقویت تکنیک های درونیش شد و همه ی اینها در دهکده وزغ ها و یک هفته تمرین بدست نیومده!بابت بدست اوردن هر کدوم تا پای مرگ پیش رفته!!!
اما بحث مبارزه با دانزو...داشتن شارینگان خود بخود قدرت فوق العاده و برتری زیادی داره و جالب تر از اون اینه که فردی قدرت افسانه ای M.S داشته باشه...قدرتی که ساسکه داره!!!همینجوریش هم تحمل و ایستادگی دانزو رو تا این حد ستایش میکنم...نکنه توقع داری در برابر این قدرت افسانه ای پیروز خارج بشه!؟:dانوقت بنظرتو ارزششو داشت کسی بخاطر چنین قابلیت ضعیفی برادر و بهترین دوست خودش رو بکشه؟
هم ساسکه و هم ناروتو وارثان افسانه ای ریکودو هستند مطمئنا از اینی که هستند هم قویتر خواهند شد....

دارم برات حالا :|! من با کسی رودربایسی ندارم! از چیزی که خوشم بیاد میگم خوشم میاد حالا میخواد اون Loveless باشه :دی!
فقط انیمه های سریالی ( یا اقتباسی از اونا ) رو گفتم. وگرنه مطمئن باش کارهای میازاکی یا مثلا 5CM per second اون بالامالاها داشتن فرمانروایی میکردن :دی!

در کل کار خوبی میکنی این شاهکار ها رو کنار این زاقارت ها نمیذاری :)):d

جدا از شوخی کار درستی میکنی معمولآ کار های سینمایی رو در کنار کار های سریالی طبقه بندی نمیکنن به هر حال کار های سینمایی به خاطر زمان کمترشون کارهایی قوی تیر و با نقاط ضعف های کمتری هستند

من خودم دیجیمون رو خیلی دوست دارم و تا حالا 3 و 4 بارم فصل های متفاوت رو دیدم و از جمله کارهایی هستش که واقعآ باعث شد بفهمم انیمه چی هستش

حرکت خوبیه....اگر دوستان همیاری کنند و پتانسیل داشته باشه...برنامه ریزی میکنم که یک تاپیک جدا با قوانین خاص خودش، زده بشه.

فقط بگید که فرصت کنم تاپیک رو بزنم، چون اینجا زیادی شلوغ میشه و به درد امار گیری نمیخوره

خلیل جان اگه وقت کنی یه تاپیک امار برای انیمه ها درست کنی خیلی کارها میشه کرد میشه ماهیانه به انیمه های ongoing رای داد و یه رنک براشون درست کرد که هر ماه با تغییر امتایزهایی که میگیرند رنکشون تو جدول تغییر کنه

و همینطور برای کار های قدیمی تر اونوقت کاربران تازه وارد هم براش شروع کردن انیمه دچار مشکل نمیشند و از روی لیست میفهمند که کدوم انیمه از نظر بقیه ارزش دیدن داره

البته این کار احتیاج به وقت و حوصله زیاد داره که نمیدنم داری یا نه :d

در کل کار خوبی میکنی این شاهکار ها رو کنار این زاقارت ها نمیذاری :)):d

جدا از شوخی کار درستی میکنی معمولآ کار های سینمایی رو در کنار کار های سریالی طبقه بندی نمیکنن به هر حال کار های سینمایی به خاطر زمان کمترشون کارهایی قوی تیر و با نقاط ضعف های کمتری هستند

من خودم دیجیمون رو خیلی دوست دارم و تا حالا 3 و 4 بارم فصل های متفاوت رو دیدم و از جمله کارهایی هستش که واقعآ باعث شد بفهمم انیمه چی هستش
من رو داری میبری روی Rage Mode حسن :|! ایشاله میتینگ بعدی خدمتت میرسم :دی!
آره کلاس اکثر اونا با سریالی خیلی فرق داره کلا. چون مخاطبشون فرق داره. مثل Spirited Away که کلا کیلومتر ها از نظر رنج سنی و اینا با مثلا ناروتو فرق داره. واسه همین نمیذارم :دی!
من ترجیح میدم چیزی رو بگم که یا خیلی باهاش حال کرده باشم، یا خاطره و اینا! من رو ول میکردی شاید Flint hammer head رو هم میذاشتم :دی! برامم فرقی نمیکنه کی چی بگه چون خوده من مثلا میگم Code Geass انیمه چرتیه :دی! چیکار دارم رنک و ریت و ایناش چیه...

خلیل جان اگه وقت کنی یه تاپیک امار برای انیمه ها درست کنی خیلی کارها میشه کرد میشه ماهیانه به انیمه های ongoing رای داد و یه رنک براشون درست کرد که هر ماه با تغییر امتایزهایی که میگیرند رنکشون تو جدول تغییر کنه

و همینطور برای کار های قدیمی تر اونوقت کاربران تازه وارد هم براش شروع کردن انیمه دچار مشکل نمیشند و از روی لیست میفهمند که کدوم انیمه از نظر بقیه ارزش دیدن داره

البته این کار احتیاج به وقت و حوصله زیاد داره که نمیدنم داری یا نه

برای انیمه که من همیشه وقت دارم...ولی این کار واقعاً خارج از برنامه، انرژی خاص خودش رو میخواد..ولی خوشحال میشم که انجام بشه.

ongoing، ایده ی جالبی هستش

حالا مثلاً برای تکراری نبودن هم میشه Top ها رو تخصصی تر هم کردش، مثل بخشی برای دوبلورهای مرد و زن، OP ED ها، موسیقی متن، گرافیک و یا حتی برای تفکیک سبک های معروف و مهم، مثل شونن و شوجو

P.S
زیادی پچیده شد و خودش یک راهنمایی میخواد که اعضا بدونند چطوری باید تحقیق کنند و پست بزنند!!

در نهایت یک First Post خوب و به روز میخواد....

P.SS
حالا اسم تاپیک چی باشه D:

سلام
ناروتو شیپودن 211
فکر میکنم باید این موضوع باز بشه...شما دیگه بیش از حد ساسکه رو دسته کم گرفتی
نینجایی که از همون دوران کودکی یک نابغه صداش میکردند!سه سال از اروچیمارو استفاده کرد و بعد با اون وضع ملال اور حذفش کرد....مبارزه با دیدارا +ایتاچی:باعث شد کلاس مبارزش چندین رده بالا بره...مبارزه با هشت دم و 5 کاگه باعث تقویت تکنیک های درونیش شد و همه ی اینها در دهکده وزغ ها و یک هفته تمرین بدست نیومده!بابت بدست اوردن هر کدوم تا پای مرگ پیش رفته!!!
اما بحث مبارزه با دانزو...داشتن شارینگان خود بخود قدرت فوق العاده و برتری زیادی داره و جالب تر از اون اینه که فردی قدرت افسانه ای M.S داشته باشه...قدرتی که ساسکه داره!!!همینجوریش هم تحمل و ایستادگی دانزو رو تا این حد ستایش میکنم...نکنه توقع داری در برابر این قدرت افسانه ای پیروز خارج بشه!؟انوقت بنظرتو ارزششو داشت کسی بخاطر چنین قابلیت ضعیفی برادر و بهترین دوست خودش رو بکشه؟
هم ساسکه و هم ناروتو وارثان افسانه ای ریکودو هستند مطمئنا از اینی که هستند هم قویتر خواهند شد....
ناروتو شیپودن 211
خوب حرف من همینه که از اول خیلی الکی بهش فدرت دادن .
از کشتن اوروچیمارو بگیر و بیا جلو .
همین انتقاد به ناروتو هم وارده . بعضی جاها خیلی الکی حریفاش رو میزنه .
به هر حال این سیستمیه که تو کت من نمیره .
به این انیمه علاقه زیادی دارم و همچنان دنبالش میکنم . ولی همچین چیزایی اذیتم میکنه .

Last edited by a moderator:
سلام دوستان سوال داشتم

ما این فیلم neon genesis envalgelion-THE END OF EVANGELION رو تهیه کردم

فک مکنم چنتا قسمت داره درسته؟؟؟

اگه کسی‌ میدونه لطف می‌کنه بگه چنتا فیلم ازش سخته شده؟؟ و اگه سریال هست چند قسمت ؟ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or