Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دیروز شهاب خبر ساخت انیمیشن Tekken رو گزاشت بسی حال کردیم :d
خدا کنه انیمیشن خوبی باشه :d کینگ هم توش حضور داشته باشه البته نه به عنوان کتک خور! بلکه بزنه بترکونه :d
راستی غیر از FF و همین تکن ، دیگه از چه بازی هایی انیمیشن ساختند؟ :d آها RE هم که ساخته شده الان زیرنویس فارسیش هست یا نه ؟ :d
همین دیگه جو من رو گرفت دوباره ، حالا بریم دنبال این چیزا :d

دیروز شهاب خبر ساخت انیمیشن Tekken رو گزاشت بسی حال کردیم :d
خدا کنه انیمیشن خوبی باشه :d کینگ هم توش حضور داشته باشه البته نه به عنوان کتک خور! بلکه بزنه بترکونه :d
راستی غیر از FF و همین تکن ، دیگه از چه بازی هایی انیمیشن ساختند؟ :d آها RE هم که ساخته شده الان زیرنویس فارسیش هست یا نه ؟ :d
همین دیگه جو من رو گرفت دوباره ، حالا بریم دنبال این چیزا :d
9گرم :دی! بهترین خبر واسه خودمم هم بودش...
زیر نویس RE: D هستش. دی وی دی ـی که من خریدم خودش داشت. دیگه به این شکل چیزی یادم نمیاد باشه. یعنی هست! منتها به خوبی AC نیست که ارزش دیدن داشته باشه.

اون که هیچی به خوبی AC نیست! :d اصلا اعجوبه ای ـه :d :d :d
راستی حالا که بحث سر FF شد یاد FMA افتادم! :d این square enix چه ربطی داشت که هر قسمت اون اولاش اسمش رصد میشد ؟ :d یا فقط تبلیغ بوده و خبر خاصی نبوده( SE توی ساخت انیمه دستی داشته یا نه ؟ :d )

211ناروتو شیپودون :

الان یعنی دانزو مرد ؟؟؟ درسته خیلی انسان%$#@% ـه ! و میخوام سر به تنش نباشه، ولی اینکه به دست ساسکه بمیره بیشتر رو اعصابه! :d

راستی سری دوم Full Metal Panic کدومشه ؟ :d فوموتو یا اون یکی ؟ :d

ناروتو شیپودن قسمت 211 :
این ساسکه دیگه ته عوضی بازی رو در اوورد :| دیگه داره حالم ازش بهم می خوره :| مرتیکه %$#@% :|
اما تا الان دانزو عوضی بازیای زیادی در اوورد ولی آخرش واقعا ترکوند . داشت آخراش گریم می گرفت :d . خیلی باهاش حال کردم . تهش بود

211ناروتو شیپودون :

الان یعنی دانزو مرد ؟؟؟ درسته خیلی انسان%$#@% ـه ! و میخوام سر به تنش نباشه، ولی اینکه به دست ساسکه بمیره بیشتر رو اعصابه! :d

راستی سری دوم Full Metal Panic کدومشه ؟ :d فوموتو یا اون یکی ؟ :d
ناروتو شیپودن 211 :
آره دیگه دانزو کامل مرد :d ساسکه هم ترکوند ماشالا.. حسابی قوی شده ها :d:d

211 ناروتو شیپودون :d
من حالم از این ساسکه بهم میخوره! :d چیکار کنم خوب :d
تا 2 هفته پیش میگفتیم دانزو و مادارا و این بچه سوسول ساسکه هستند :d حالا که این دانزو هم حذف شد :d چقدر من بدم میاد از ساسکه :d حاضر بودم دانزو همچنان زنده باشه ولی این بشر ساسکه این رو نکشه :d

از کاربر 致命的 هم متشکرم :d
حتما میبینمش :d فقط میخواستم به ترتیب باشه! :d من حتی فیلرهای بلیچ رو هم دیدم :-" :d این که اگر مخصوص خندست چه بهتر :d 12-13 قسمت میخندیم فقط :d
راستی این نام کاربریت رو ترجمه میکنی؟ :d

ناروتو شیپودن 211
من که عاشق دانزو بودم...حقیقتاً به فکر دهکده بود، هر چند روش های خوبی استفاده نمیکرد و مخالف اصول هوکاگه سوم بود، ولی بازم به دهکده وفادار بود و جونش رو سر عقایدش گذاشت.

ساسکه هم زیادی عقده ای شده، مثل یک بچه هستش که دارند ازش سوء استفاده میکنند زمانی میفهمه که دیر شده.

این ناروتو هم دیگه نشونش داد چه بلایی سرش امد...قلب ـش ترکید!

Next Time قمست 212
وای چه مسخره بازی بشه قسمت 212، نصفش که فکر کنم خاطرات باشه، بقیش هم این ساکورا میخواد زر الکی بزنه.

ناروتو شیپودن 211
من که عاشق دانزو بودم...حقیقتاً به فکر دهکده بود، هر چند روش های خوبی استفاده نمیکرد و مخالف اصول هوکاگه سوم بود، ولی بازم به دهکده وفادار بود و جونش رو سر عقایدش گذاشت.

ساسکه هم زیادی عقده ای شده، مثل یک بچه هستش که دارند ازش سوء استفاده میکنند زمانی میفهمه که دیر شده.

این ناروتو هم دیگه نشونش داد چه بلایی سرش امد...قلب ـش ترکید!

Next Time قمست 212
وای چه مسخره بازی بشه قسمت 212، نصفش که فکر کنم خاطرات باشه، بقیش هم این ساکورا میخواد زر الکی بزنه.
دقیقا !!! این ساکورا حرف زدانش خیلی رو اعصابه . وای من که شخصا از فلش بک ( اون قسمتايي كه قبلا نشون داده ) توی انیمه بدم میاد :d

آخرین ویرایش:
این انیمه Angel Beats واقعا محشره ! اصلا به هیچ عنوان فریب ظاهرش رو نخورید. چنان صحنه هایی تاثیرگذاری در انیمه وجود داره که در لحظه اول شاید باورش براتون سخت باشه! انیمه گهگاه از یک Comedy/Action/Ecchi به Slice of life که در اون رنج و مشکلات اجتماعی موج میزنه به زیبایی سوئیچ میشه و خاطرات قبل از مرگ شخصیتهایی که وارد دنیایی شدن که در اون نمیمیرن رو بازگو میکنه ! والله توضیح اینکه دقیقا روند داستانی انیمه به چه صورتی هست توضیحش در چند خط مشکله و حتما باید خودتون اونو ببینید.انیمه 13 قسمت داره و و طراحی گرافیکی و هنری عالی داره مطمئنا ارزش دیدنش رو به عنوان یک انیمه top rated داره !!

پ.ن : خب الان تمومش کردم !! واقعا شاهکار بود !! همه چیز داشت! واقعا این انیمه رو از دست ندید!

آخرین ویرایش:
شیپودن 211
هر کی بگه بالای چشه ساسکه ابرو با من طرفه!!چش ندارید قدرتشو ببینید:d
صحنه فرار دانزو منو یاد سکانس اخر دث نوت انداخت خیلی جالب بود...
.
همیشه ساسکه با اهداف و راهش رو درست میدیم ولی این بلایی که سر کارین اورد رو اصلا نمیتونم درک کنم ... البته فکر میکنم تنها راه ممکن برای ساسکه بود چون بعد از تکنیک چشم شیسویی احتمالا هر دو نفله میشدن که ساسکه ترجیح داد یکی نفله شه....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or