Trunks
کاربر سایت
مانگاش رو میتونی دنبال کنی...دادا من این انیمه Pandora Hearts رو دیدم و خیلی قشنگ بود !
منتها این ادامه ای چیزی نداره ؟ یا باید بشینم دوباره ببینمش ؟ کلی سوال ناجواب واسم مونده بود !
مانگاش رو میتونی دنبال کنی...دادا من این انیمه Pandora Hearts رو دیدم و خیلی قشنگ بود !
منتها این ادامه ای چیزی نداره ؟ یا باید بشینم دوباره ببینمش ؟ کلی سوال ناجواب واسم مونده بود !
دوستان کسی نیست که جواب این سوال من رو بده؟؟؟ چون من نمی تونم حجم زیادی از این انیمه ها رو دانلود کنم گفتم شاید شما بتونید کمکی بکنید.دوستان سایتی رو میشناسید که بشه تمام نسخه های یک انیمه رو ازش خریداری کرد؟؟ (( کلا سایتی برای فروش انیمه))
قسمت 497 وان پیس :
بدبخت این دادان اینا تو بچگی سرویس کردن :dتو ااین قسمت دادان اونجایی که داشت خواب فرشته رو میدید اخرش بود
دوستان کسی نیست که جواب این سوال من رو بده؟؟؟ چون من نمی تونم حجم زیادی از این انیمه ها رو دانلود کنم گفتم شاید شما بتونید کمکی بکنید.
زیرنویس Rurouni Kenshin هست؟ هر 95 قسمتش؟.
قسمت 497 وان پیس خیلی باحال بود مرده بودم از خنده :d
قسمت 497 وان پیس :
بدبخت این دادان اینا تو بچگی سرویس کردن :dتو ااین قسمت دادان اونجایی که داشت خواب فرشته رو میدید اخرش بود
قسمت 497 وان پیس :
ماجراهای این سه تا و دادان تهش هست . لامذهب گارپ اصلا رحم نداره !! .
دوستان بمن حق بدین از دنیا عقبم
مثلا وان پیس قسمت 6 هستم و بلیچ 86 و ناروتو 94 یک سوال دارم فکر کنم اینجا جواب بخوام اخطار داره
بازم معذرت اینجا مطرح میکنم شاید تو بخش درخواست کسی سر هم نزنه
از کجا میتونم انیمه با کیفیت بگیرم که حجمش کم نشده باشه
به همون دلیلی که گفتم، از Nichijou و Gosick چیزی ندیدم فعلا. هرچند جفتشونو تا جایی که پخش شدن، دانلود کردم. فردا احتمالا یکی دو قسمت از Goshick ببینم.از Gosick پشیمون نمی شی، هر چی جلوتر میره داستان پیچیده تر میشه.
Nichijou چشمم رو چند وقتی هست گرفته، از اون کارهای فانتزی slice of life میزنه که برای سرگرم شدن خوبه. کلاً آدامس خوبی میزنه.
به نظرم Toriko کار زیاد جون داری نیست و کار متوسطی هستش، حتی Crossover رو با وان پیس نگاه نکردم.
دارم دیوانه ی FMAB میشم، Base داستانی قوی داره و اوایلش کمی با نوع طنزش مشکل دارم ولی الان دیگه بهش عادت کردم و باهاش حال میکنم.