Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان سایتی رو میشناسید که بشه تمام نسخه های یک انیمه رو ازش خریداری کرد؟؟ (( کلا سایتی برای فروش انیمه))
دوستان کسی نیست که جواب این سوال من رو بده؟؟؟ چون من نمی تونم حجم زیادی از این انیمه ها رو دانلود کنم گفتم شاید شما بتونید کمکی بکنید.

قسمت 497 وان پیس خیلی باحال بود مرده بودم از خنده :d

قسمت 497 وان پیس :

بدبخت این دادان اینا تو بچگی سرویس کردن :dتو ااین قسمت دادان اونجایی که داشت خواب فرشته رو میدید اخرش بود :))

قسمت 497 وان پیس :

بدبخت این دادان اینا تو بچگی سرویس کردن :dتو ااین قسمت دادان اونجایی که داشت خواب فرشته رو میدید اخرش بود :))

وان پیس 497 :

چه شری بودن اینا ، مخصوصا اون یه تیکه که لوفی موها رو با گوشت اشتباه میگیره =)) ..

دوستان کسی نیست که جواب این سوال من رو بده؟؟؟ چون من نمی تونم حجم زیادی از این انیمه ها رو دانلود کنم گفتم شاید شما بتونید کمکی بکنید.

فروشگاه های اینترنتی، قیمت تمام شده ـشون زیاد میشه..پیشنهاد میکنم که از فروم دنیای انیمه، چیزهایی که میخواید رو تهیه کنید.
http://forums.animworld.net/forum57.html

زیرنویس Rurouni Kenshin هست؟ هر 95 قسمتش؟.

اره هر 95 قسمت، زیرنویس شده...تو دنیای انیمه هستش

• Like
Reactions: Augustus
من دیرو به این 3 تا فیلم بلیچ نگاه کردم اصلا چنگی به دل نزد فقط انیمه گرافیک داشت شاید این نسخه 4 که جهنم هست خوب باشه
راستی از فیلر در اومده؟
بهترین جا برای خرید انیمه همین
www.yasmarket.com
دیویدی هاش چاپی

قسمت 497 وان پیس خیلی باحال بود مرده بودم از خنده :d

قسمت 497 وان پیس :

ا
اونجاش باحال تر بود که دادان فرشته رو نگاه می کنه بعد میبینه لوفی با مشت میره تو شکمش :d

قسمت 497 وان پیس :

ماجراهای این سه تا و دادان تهش هست =)). لامذهب گارپ اصلا رحم نداره !! :دی.

به من که خیلی این قسمتا حال داد . گارپ دهنه همه رو سرویس کرده . لوفی دقیقا به خودش رفته :d

وان پیس قسمت 497 :

اون جایی هم که این 3 برادر در مورد دزد دریایی و ... صحبت میکردن که یکهو گارپ پشت سرشون ظاهر شد و حواسشون نبودم خیلی باحال بود :d کلا این بچگیشون خیلی باحاله،کلا از حال و هوای اون جنگ اومد بیرون! :d

دوستان بمن حق بدین از دنیا عقبم :دی
مثلا وان پیس قسمت 6 هستم و بلیچ 86 و ناروتو 94 یک سوال دارم فکر کنم اینجا جواب بخوام اخطار داره :دی
بازم معذرت اینجا مطرح میکنم شاید تو بخش درخواست کسی سر هم نزنه :دی

از کجا میتونم انیمه با کیفیت بگیرم که حجمش کم نشده باشه

دوستان بمن حق بدین از دنیا عقبم :دی
مثلا وان پیس قسمت 6 هستم و بلیچ 86 و ناروتو 94 یک سوال دارم فکر کنم اینجا جواب بخوام اخطار داره :دی
بازم معذرت اینجا مطرح میکنم شاید تو بخش درخواست کسی سر هم نزنه :دی

از کجا میتونم انیمه با کیفیت بگیرم که حجمش کم نشده باشه

یک سری به این پست بزنید
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1365284&postcount=1368

از اونجایی که چند روز گذشته رو من تو نمایشگاه میخوابم (!!) وقت نکردم به کارای روزانه ام، از جمله انیمه دیدن بپردازم. به همین خاطر تازه الان نشستم Iroha 6 رو دیدم. هر چند هنوز جذاب و سرگرم کننده است اما مثل سه قسمت قبل، همچنان "معمولی" طی میشه و به پای دو قسمت اولش و Ano Hana نمیرسه.
از Gosick پشیمون نمی شی، هر چی جلوتر میره داستان پیچیده تر میشه.

Nichijou چشمم رو چند وقتی هست گرفته، از اون کارهای فانتزی slice of life میزنه که برای سرگرم شدن خوبه. کلاً آدامس خوبی میزنه.

به نظرم Toriko کار زیاد جون داری نیست و کار متوسطی هستش، حتی Crossover رو با وان پیس نگاه نکردم.

دارم دیوانه ی FMAB میشم، Base داستانی قوی داره و اوایلش کمی با نوع طنزش مشکل دارم ولی الان دیگه بهش عادت کردم و باهاش حال میکنم.
به همون دلیلی که گفتم، از Nichijou و Gosick چیزی ندیدم فعلا. هرچند جفتشونو تا جایی که پخش شدن، دانلود کردم. فردا احتمالا یکی دو قسمت از Goshick ببینم.
Toriko رو خودم دانلود کردم یه قسمتشو و دیدم. انیمه ی های خیلی بهتری برای دنبال کردن هست، اما فکر کنم جایگزین مناسبی برای Inazuma Eleven باشه که بدم برادرم ببینه!
FMAB هم همونطور که قبلا گفتم و بقیه هم گفتن، واقعا یه کار شونن خیلی قوی هست. کاملا مشخصه که خوشتون میاد:دی

قسمت 497 وان پیس یکی از بهترین قسمتاش بود انیمش خیلی بهتر از مانگاشه برعکس ناروتو که مانگاش بهتر از انیمشه !
ایس خیلی باهال بود سر غذا خوردن که نذاشت پیره مرده یه تیکم برداره :))
اون اخر که دادان از کلبه پرت میشه بیرون دیگه داشت اشکم از خنده در میومد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or