Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام دوستان انیمشن کمدی و باحال الان تو بازار چی هست مثلا تو مایه های up&toy story خلصه کمدی نه از این انیمیشن های آسیای شرقی از اون آمریکایی ها:dاگه میشه چند تا شو معرفی کنید که کمدی باشه الان این چجوریه
u8913i9ecosohe0l5f30.jpg

یه انیمه ی دیگه هم به اسم Toriko در حال پخش هست که میگن جو و داستان و کاراکتراش خیلی شبیه One Piece هست، ولی با تم آشپزی!! اصلا قبل از اینکه پخش اصلی شروع بشه، یه اپیسود Crossover با وان پیس داشته. اینم یه عکس از توریکو در کنار .... معرف حضور همه هست دیگه.
vlcsnap-2011-04-08-12h17m42s206-533x300.jpg

من که فعلا ، اصلا ازش خوشم نیومده :d
----------------------------------
این دانزو چه جونوریه :d

راستی دوستان جایی چیزی هست که کل اینمه رو یا مثلا 10 قسمت ، 10 قسمت به صورت تورنت داشته باشه ؟ :d یکی از بچه های مدرسمون که کشف کردم انیمه بین ـه (ناروتو میدید که وان پیس هم دادم بهش حال کرد :d ) بهم یکجا معرفی کرد فقط مشکل اساسی این بود که زیرنویس عربی چسبیده بود تهش :d
اگر چنین جایی باشه بهتره! هم راحت تره (وقتی خوابم یا مدرسم خودش دانلود میشه :d ) هم اینکه یکهو وسوسه نمیشم بشینم پاش! اونم وسط امتحانات :d

ناروتو شیپودون 210

قکر کنم 11 تا ، 10 تا رو دستش بود و یکی هم چشمش :d
تو به من بگو این بشر کلا بدنش از چیا ساخته شده! :d
شارینگان که داره، DNA هوکاگه ی اولم توشه ، آخر انیمه که خلاصه ی قسمت بعد رو هم نشون میده یک فلش بکی از هوکاگه ی دوم بود شاید چیزی هم از اون تو بدن دانزو باشه :d
جونور عجیبیه!

ولی اینکه تو این قسمت انقدر این بشر ساسکه تقریبا در حد دانزو بود خیلی رو اعصابمه! :d :d :d

نبینم تاپیک بخوابه:دی

خب، امروز قسمت آخر Inazuma Eleven هم اومد و یکی از محبوبترین انیمه ها تو ژاپن تموم شد. هرچند فصل بعد تایید شده ولی کلا پایان متوسطی داشت. در موردش توضیح نمیدم چون فکر نکنم به غیر از من کسی دنبالش میکرد:دی خیلی هم توصیه نمیکنم ببینیدش. رده ی سنیش -15 هست:دی منم مجبور بودم ببینمش، چون این انیمه، انیمه ی مورد علاقه ی برادر 12 ساله ی منه و من مجبور بودم ببینم و بعد از اینکه اون دید، براش توضیح بدم چی شد:دی البته اعتراف میکنم که خودم هم بدم نمیومد داستان رو دنبال کنم!

برای اونایی که نمیدونن این انیمه چیه بگم که از روی یه بازی ساختنش.(سازنده بازی شرکت LEVEL 5 هست که گیمرهای ژاپنی باز میشناسنش) تم انیمه ورزشی و در مورد فوتبال هست! کلا فوتبالیست ها رو با این انیمه های فانتزی (مثلا دیجیمون) قاطی کنید میشه این:دی خیلی از دوبلور های معروف هم توش صحبت کردن. مثلا دوبلور صدای شخصیت اصلی انیمه (اندو که دروازه بانه) همون دوبلور ناروتو هست و ... .

ناروتو شیپودون 210

قکر کنم 11 تا ، 10 تا رو دستش بود و یکی هم چشمش :d
تو به من بگو این بشر کلا بدنش از چیا ساخته شده! :d
شارینگان که داره، DNA هوکاگه ی اولم توشه ، آخر انیمه که خلاصه ی قسمت بعد رو هم نشون میده یک فلش بکی از هوکاگه ی دوم بود شاید چیزی هم از اون تو بدن دانزو باشه :d
جونور عجیبیه!

ولی اینکه تو این قسمت انقدر این بشر ساسکه تقریبا در حد دانزو بود خیلی رو اعصابمه! :d :d :d
خیلی منتظرم توبی بیاد ببینم اونو میخواد چی کار کنه :d چون ساسکه فقط میتونه مجروحش کنه خیلی کار کنه کشتنش کار ساسکه نیس :d

خب امروز قسمت 16 ام Gosick رو دیدم و به نظرم تازه داره هسته اصلی داستان شکل میگیره و به اوج میره

امروز سه قسمت منتشر شده Ao no Exorcist رو دیدم تا اینجا بد نبوده ولی برای اینکه بخوایم نظر بدیم هنوز خیلی زوده ممکنه انیمه خیلی خوبی بشه ممکنه یه کار تکراری و کیلیشه ای بشه باید صبر کرد دید

سلام
ناروتو 210
ساسکه رو الکی اینهمه قوی کردن . دارن همه رو فداری ساسکه میکنن تو داستان . فکر میکنم بزرگتری ضعف انیمه همین باشه ( که لابد از مانگا منتقل شده به انیمه ) فقط میخوان زنده نگهش دارن برای نبرد نهایی با ناروتو

سلام
ناروتو 210
ساسکه رو الکی اینهمه قوی کردن . دارن همه رو فداری ساسکه میکنن تو داستان . فکر میکنم بزرگتری ضعف انیمه همین باشه ( که لابد از مانگا منتقل شده به انیمه ) فقط میخوان زنده نگهش دارن برای نبرد نهایی با ناروتو
پرهام جون منظورت از فدا کردن ایتاچی هم هست؟ اگه آره بگو میشه یه بحثی کرد در موردش :دی...

سلام
ناروتو شیپیدون 210
پرهام جون منظورت از فدا کردن ایتاچی هم هست؟ اگه آره بگو میشه یه بحثی کرد در موردش :دی...
نه . اون خودش خواست و با یه هدفی این کار رو کرد . ولی اینکه 4 کاگه نتونستن کاریش کنن ، کاگه پنجم هم هنوز از پسش بر نیومده . دیدارا هم قبلاً مفت ازش خورد . خلاصه این موضوع داره میره رو اعصاب .
البته درمورد پین و کاکاشی هم این نظر رو دارم . کاکاشی مثل ماست باید پین رو میزد ولی چون میخواستن صحنه رو برای ساگا مود ناروتو آماده کنن ، به راحتی کاکاشی رو فدا کردن اونجا .
حالا جیرایا رو میگیم اطلاعاتی از پین نداشت و کم آورد :دی

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Captain Bl4ck3
ناروتو شیپیدون 210
سلام
نه . اون خودش خواست و با یه هدفی این کار رو کرد . ولی اینکه 4 کاگه نتونستن کاریش کنن ، کاگه پنجم هم هنوز از پسش بر نیومده . دیدارا هم قبلاً مفت ازش خورد . خلاصه این موضوع داره میره رو اعصاب .
البته درمورد پین و کاکاشی هم این نظر رو دارم . کاکاشی مثل ماست باید پین رو میزد ولی چون میخواستن صحنه رو برای ساگا مود ناروتو آماده کنن ، به راحتی کاکاشی رو فدا کردن اونجا .
حالا جیرایا رو میگیم اطلاعاتی از پین نداشت و کم آورد :دی
سلام :دی!
خب ببین، 4 تا کاگه ها نمیشه گفت از پسش بر نیومدن. رایکاگه که دهن تیمش رو سرویس کرد. میزو هم سوسانوش رو عملا له کرد. گارا هم تا حدودی خودش رو. داغون شد ساسکه این مدت. دیدارا یکم کلا بد مرد. البته ساسکه هم کم چیزی نیست اما خب به هر حال.
میمونه پین و کاکاشی. خب قائدتا پین قوی ترین شخصیت انیمه اس. در حالت Default یعنی :دی. کاکاشی حتی در حد ایتاچی هم نیست. جیرایا هم نتونست پین رو شکست بده. دوا که قوی ترین بود خورد به کاکاشی. زمانی هم کاکاشی رو دید حتی گفتش که باعث افتخار منه آشنایی با Hatake Kakashi! کاکاشی خیلی خفنه اما جلو دوا کمه. خیلی هم کمه. دوا کیوبی رو له کرد قشنگ. جیرایا رو نابود کرد. با یه حرکت کل کونوها رو ترکوند. بازم کاکاشی خوب دووم آورد جلوش چون قبلشم Asura رو زد فکر کنم.

سلام
ناروتو شیپیدون 210
سلام !
خب ببین، 4 تا کاگه ها نمیشه گفت از پسش بر نیومدن. رایکاگه که دهن تیمش رو سرویس کرد. میزو هم سوسانوش رو عملا له کرد. گارا هم تا حدودی خودش رو. داغون شد ساسکه این مدت. دیدارا یکم کلا بد مرد. البته ساسکه هم کم چیزی نیست اما خب به هر حال.
میمونه پین و کاکاشی. خب قائدتا پین قوی ترین شخصیت انیمه اس. در حالت Default یعنی :دی. کاکاشی حتی در حد ایتاچی هم نیست. جیرایا هم نتونست پین رو شکست بده. دوا که قوی ترین بود خورد به کاکاشی. زمانی هم کاکاشی رو دید حتی گفتش که باعث افتخار منه آشنایی با Hatake Kakashi! کاکاشی خیلی خفنه اما جلو دوا کمه. خیلی هم کمه. دوا کیوبی رو له کرد قشنگ. جیرایا رو نابود کرد. با یه حرکت کل کونوها رو ترکوند. بازم کاکاشی خوب دووم آورد جلوش چون قبلشم Asura رو زد فکر کنم.
اینکه 4 کاگه زدن چپ و راستش کردن مهم نیست ، مهم اینه که جون سالم در برد :دی منطقی نبود
جیرایا رو ککه گفتم ، میشه اینجوری توجیح کرد که اطلاعاتی نداشت از پین . تازه ، همون جیرایا 2 تا از پینها رو زد و اگر میدونست چه قدرتایی داره ، به راحتی میترکوندش .
کاکاشی رو هم الکی چوجی رو انداختن وسط سکانس که کاکاشی خودش رو فدای اون کنه . خودشونم فهمیده بودن اینکه الکی کاکاشی کم بیاره دیگه خیلی فیلم هندی و تخیلی میشه :دی
به امید هوکاگه شدن کاکاشی :دی

سلام
ناروتو شیپیدون 210

اینکه 4 کاگه زدن چپ و راستش کردن مهم نیست ، مهم اینه که جون سالم در برد :دی منطقی نبود
جیرایا رو ککه گفتم ، میشه اینجوری توجیح کرد که اطلاعاتی نداشت از پین . تازه ، همون جیرایا 2 تا از پینها رو زد و اگر میدونست چه قدرتایی داره ، به راحتی میترکوندش .
کاکاشی رو هم الکی چوجی رو انداختن وسط سکانس که کاکاشی خودش رو فدای اون کنه . خودشونم فهمیده بودن اینکه الکی کاکاشی کم بیاره دیگه خیلی فیلم هندی و تخیلی میشه :دی
به امید هوکاگه شدن کاکاشی :دی
ادامه همون بحث!
تا یه حدی باهات موافقم. البته کاگه هیچ وقت در صدد کشتن ساسکه نبودن. یعنی اینکه صرفا فقط بیان بکشنش نبود وگرنه مطمئن باش زنده نمیموند.
ایتاچی توی اولین برخورد با جیرایا به کیسامه گفت که اگه جیرایا بخواد میتونه هر دوی مارو همین الان بکشه. مطمئن باش فاصله قدرت پین و جیرایا خیلی ناچیزه. توی یه حرکت 3 تا بدن پین رو زد.
در مورد کاکاشی و منطق مردنش... نمیدونم شاید راست میگی که چوجی بیخود اونجا بود و فداکاری کاکاشی زوری بودش. البته سره چپتر های مانگا ِ مرگ کاکاشی خوده کیشیموتو هم گیج شده بود. چون بعد از مبارزه با پین، 2 هفته مانگا نداد و اکثرا حدس زدیم که سره خودش مونده که حالا چجوری مرگ کاکاشی رو جمعش کنه :دی! که آخرم نشون داد زندس. ولی یه طور دیگه مرد...

• Like
Reactions: Captain Bl4ck3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or