Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خلیل من شنیدم FMA از مانگاش جلو میزنه و کلا خودشون داستان رو ادامه میدند!
ولی FMA : BH کامل تره FMA هست! یکجوری پاکنویسش ـه :d
و به هم ربطی ندارند (منظورم از ادامه و این چیزاست :d وگرنه شخصیت ها و ... همونه) فکر کنم تو یک بازه ی زمانی 2 داستان رو شاهد خواهیم بود :d
ویرایش :
الان که میبینم دارم همون حرفات رو زدم من که :d رو چه حسابی این پست رو دادم ؟ :d :d :d

وان پیس هم فعلا 496 قسمت اومده :d

راستی خلیل جان یک سؤال تخصصی :d انیمه های بلند معمولا به انیمه های چند قسمت به بالا میگند ؟ :d مثلا FMA : BH با 64 قسمت بلند حساب میشه یا کوتاه ؟ :d

صفحه قلب چند تا فن ساب برای وان پیس معرفی کردن که همه شون ترکیدن بجز Yibis و Yonkou. مجبور شدم برای امتحان 495 رو از Yonkou بگیرم. فریم ریتش 25.488 ـه که برتری داره نسب به Yibis (که متوسط 23.336 ست). جمله بندی ها هم عالی هستن هر جفتشون و میمونه فرمت. Yonkou بصورت MP4 میده 720p هاش رو و Yibis هم MKV.
فقط مینونه زیرنویس که واسه Yonkou قابل حذف نیست (!!).

پ.ن. هنوز Viva Yibis :دی.

خب، FullMetal Alchemist Brotherhood تموم شد. انیمه ی خوبی بود و واقعا سرگرم کننده بود. یعنی احتمالا میتونه نظر همه جور سلیقه ای رو جلب کنه. از معدود مشکلاتی که داشت، این بود که توی 20 قسمت اول، زیادی شونن بود! بعضی جاها من خوشم نمیومد که وسط یه سکانس تراژیک، یهو یه تیکه طنز ول میدادن! البته هر چی میره جلوتر بهتر میشه. توی 20 قسمت دوم، داستان یکم افت میکنه (البته نه در حدی که تابلو باشه) و از قسمت 40 به بعد دوباره اوج میگیره و پایان خوبی هم داره.
داستان انیمه یه سری اشارات فلسفی و از اینجور چیزا داشت که من خیلی جدی نگرفتمشون :دی

البته هنوز OVA هاش رو ندیدم. 2 تاش رو همون موقع که انیمه رو دانلود میکردم، دانلود کردم ولی الان فهمیدم که سه تا OVA داره. یکی The Blind Alchemist که در مورد یه الکمیست کور هست، دومی Simple People که در مورد وینری و ریزا هاوک آی هست و سومی هم Tales of Master که در مورد ایزومی کرتیس، استاد اد و آل هست.
دو تا از قسمت های مورد علاقه ی من قسمت 56 و 57 بودن که شخصیت مورد علاقه ام توش نقش اساسی داشت. خداییش جذابترین بدمن داستان ...
همین کینگ برادلی بود. بخصوص تو این قسمتای آخر من خیلی باهاش حال کردم. اون صدای خاص، قیافه ی خشن و جدی، اون لباسای ساده که برخلاف اکثر کاراکترهای دیگه که لباسای عجیب غریب میپوشن و از همه مهمتر، سبک مبارزه اش! اگر من تو تیم سازنده بودم، 6-7 قسمتو میذاشتم تا شخصیت های خوب بتونن بکشنش و مرگش خیلی باشکوه تر بشه:دی
به افتخارش :دی
6u9jdsudo26fiay33m8.jpg

اینم هومونکلوس ها:

y4gqp1rcfhg72fqrvwhq.jpg

این آهنگ هم از OST هاش مورد علاقه ی من هست. بعلاوه ی ENDING دومش.

امروز انیمه Gosick رو شروع کردم به نظر انیمه خوبی میرسه و ژانرش با انیمه هایی که تا حالا دیدم فرق میکنه حالت جنایی معمایی داره در کل از قسمت اول بیننده رو جذب میکنه حالا در ادامه چجوری پیش یره باید دید

• Like
Reactions: Ayuna
Ao no exorcist رو کسی دانلود کرده ؟ از انیمه های بهار هست ، میخوام ببینم اتمسفر و جو ـش چطورِ ؟ ارزش دانلود کردن رو داره ؟

وقت کنم یسری نظراتم رو در مورد انیمه های بهاری میدم ، بهترین فصل یکی دو سال اخیر ...

خلیل جان سری "فول متال الکمیست" ها در ارتباط با هم هستن ؟ برای مثال منی که هیچ کدوم از سریهاش رو ندیدم میتونم برادر هود رو ببینم ؟
سلام من به جمع انيمه بازا اومدم
خوب Ao no exorcist قشنگه تا الان 3 قسمت اومده ببين نبيني از دست داديش

خلیل من شنیدم FMA از مانگاش جلو میزنه و کلا خودشون داستان رو ادامه میدند!
ولی FMA : BH کامل تره FMA هست! یکجوری پاکنویسش ـه :d
و به هم ربطی ندارند (منظورم از ادامه و این چیزاست :d وگرنه شخصیت ها و ... همونه) فکر کنم تو یک بازه ی زمانی 2 داستان رو شاهد خواهیم بود :d
ویرایش :
الان که میبینم دارم همون حرفات رو زدم من که :d رو چه حسابی این پست رو دادم ؟ :d :d :d

وان پیس هم فعلا 496 قسمت اومده :d

راستی خلیل جان یک سؤال تخصصی :d انیمه های بلند معمولا به انیمه های چند قسمت به بالا میگند ؟ :d مثلا FMA : BH با 64 قسمت بلند حساب میشه یا کوتاه ؟ :d
اين تقريبا كوتاه هستش از 100 به بالا مي شه گفت بلند هست

سلام . :d
یه چند تا انیمه شاخ معرفی کنید در کنار این ناروتو ببینیم :d
One Piece چند قسمت اومده تا لان ؟ :d
One piece عاليه بعدش هم Bleach قشنگه

Last edited by a moderator:
سلام
امروز انیمه Gosick رو شروع کردم به نظر انیمه خوبی میرسه و ژانرش با انیمه هایی که تا حالا دیدم فرق میکنه حالت جنایی معمایی داره در کل از قسمت اول بیننده رو جذب میکنه حالا در ادامه چجوری پیش یره باید دید
من تا قسمت 14 دیدم ( 15 هم پریشب اومد فکر کنم )
انیمه ورد هم زیرنویسش رو داره .
خیلی خوشم اومده ازش .
گرافیک چشم نوازی هم داره .
نمیدونم با چه سبکی حال میکنی ولی چیز جالبیه .

دوستان جایی وجود داره مانگا فارسی داشته باشه حال ندارم بعضی جاها را نفهمم بزنم رو ترجمه :دی

اینجا خلاف قوانین است آدرس داد اگه وجود داره تو پروفایلم گویید :دی

جلوتر داستان خیلی جذاب میشه و درگیری شخصیت ها زیادتر میشه...خوبیش اینه که سریع اوج میگیره.
تا قسمت 15 ـش که حسابی حال داده

من تا قسمت 14 دیدم ( 15 هم پریشب اومد فکر کنم )
هر جمعه روی net میاد.

P.S
یک معرفی که قبلاً زدم برای دوستانی که هنوز با این انیمه آشنا نیستند.

Gosick
61503.jpg

انیمه ی قشنگ Gosick از فصل قبل شروع شده و تا انتهای این فصل با 24 به پایان میرسه.

داستان انیمه در سال 1924 در شهری به نام Sauville واقع در اروپا روایت میشه. ماجرای انیمه در مورد نوجوان ای به نام Kujou هستش که به مدرسه ی شبانه روزی فرستاده میشه. چون خارجی هستش (ژاپنی) سایرن رفتار خوبی باهاش ندارند و اون در پی پیدا کردن دوستی با دختری مرموزی که همیشه در بالای برج کتاب خانه هستش آشنا میشه و از اینجا به بعد اتفاقات جالبی برای این دو رخ میده که دیدنش رو به عهده ی خودتون میزارم.

تم انیمه رازآلود، ماجرایی، جنائی و از این دست موارد هستش که منو یاد Sherlock Holmes خودمون میندازه.
انیمه تو همون قسمت های ابتدایی خیلی خوب شروع میشه و سریع داستان پیش میره. اکثراً ماجرای چند episode ای اون جذابیت بیشتری در روایت دارند و اگر تا الان انیمه رو ندید، غفلت جایز نیست.

این انیمه در سایت animenewsnetwork با امتیاز 7.6 در درجه ی Very good قرار داره
http://forum.bazicenter.com/newreply.php?do=postreply&t=1740

راستی خلیل جان یک سؤال تخصصی انیمه های بلند معمولا به انیمه های چند قسمت به بالا میگند ؟ مثلا FMA : BH با 64 قسمت بلند حساب میشه یا کوتاه ؟

تا اونجا که میدونم جوابی که "Shippuden" داده درست هستش ولی حتماً نباید بالای 100 تا هم باشه.
مثلاً Rurouni Kenshin با 95 قسمت هم یک جورایی جزء انیمه های بلند حساب میشه.

سلام من به جمع انيمه بازا اومدم
خوب Ao no exorcist قشنگه تا الان 3 قسمت اومده ببين نبيني از دست داديش

خوش آمدید...

Ao no Exorcist چیز خوبی هستش ولی فعلاً که جنم ای ازش ندیدم...باید اوج بگیره وگرنه احتمال Drop کردنش برام بالا میره.
بخصوص اینکه Fansub horriblesubs با کلی تاخیر از شنبه، چهارشنبه ها انیمه رو قرار میده..قسمت 3 ورژن 720P رو هم که پنجشنبه (امروز) گذاشت.

دوستان جایی وجود داره مانگا فارسی داشته باشه حال ندارم بعضی جاها را نفهمم بزنم رو ترجمه :دی

چه مانگایی رو میخواید.

بیشتر تو دنیای انیمه و بهشت انیمه میتونید مانگای فارسی پیدا کنید.
http://forums.animworld.net
http://forums.animparadise.ca/forum.php

وان پیس تا الان 496 قسمت ازش امده.

چقدر از ناروتو رو دید...اگر تازه شروع ـش کردید، زیاد پیشنهاد نمیشه دوتا انیمه بلند مثل ناروتو و وان پیس رو با هم نگاه کنید.

دیدن انیمه های Ongoing فصل ای و یا کوتاه بیشتر پیشنهاد میشه.

بگید که چی دیدید و بیشتر از چه چیزی خوشتون امده و یا میاد که بهتر بشه پیشنهاد داد

این آهنگ هم از OST هاش مورد علاقه ی من هست. بعلاوه ی ENDING دومش.

FullMetal Alchemist BrotherHood
فعلاً 6 قسمت ـش رو دیدم و بسیار عالی هستش، base داستانی قوی داره و خوب شخصیت پردازی کرده.
OP و ED های خیلی قشنگی داره

افسوس که 5 ماه الکی تو آرشیوام خاک خورد و تازه شروع ـش کردم

تا اونجا که میدونم جوابی که "Shippuden" داده درست هستش ولی حتماً نباید بالای 100 تا هم باشه.
مثلاً Rurouni Kenshin با 95 قسمت هم یک جورایی جزء انیمه های بلند حساب میشه.

خوش آمدید...

Ao no Exorcist چیز خوبی هستش ولی فعلاً که جنم ای ازش ندیدم...باید اوج بگیره وگرنه احتمال Drop کردنش برام بالا میره.
بخصوص اینکه Fansub horriblesubs با کلی تاخیر از شنبه، چهارشنبه ها انیمه رو قرار میده..قسمت 3 ورژن 720P رو هم که پنجشنبه (امروز) گذاشت.

چه مانگایی رو میخواید.

بیشتر تو دنیای انیمه و بهشت انیمه میتونید مانگای فارسی پیدا کنید.
http://forums.animworld.net
http://forums.animparadise.ca/forum.php

وان پیس تا الان 496 قسمت ازش امده.

چقدر از ناروتو رو دید...اگر تازه شروع ـش کردید، زیاد پیشنهاد نمیشه دوتا انیمه بلند مثل ناروتو و وان پیس رو با هم نگاه کنید.

دیدن انیمه های Ongoing فصل ای و یا کوتاه بیشتر پیشنهاد میشه.

بگید که چی دیدید و بیشتر از چه چیزی خوشتون امده و یا میاد که بهتر بشه پیشنهاد داد

FullMetal Alchemist BrotherHood
فعلاً 6 قسمت ـش رو دیدم و بسیار عالی هستش، base داستانی قوی داره و خوب شخصیت پردازی کرده.
OP و ED های خیلی قشنگی داره

افسوس که 5 ماه الکی تو آرشیوام خاک خورد و تازه شروع ـش کردم
حدوداي 100 و بالاي 100 بلند حساب مي شه

يكي كه انيمه پاراديس و انيمه ورد هست كه دوستان گفتن
يكي هم
http://manga.ir/
هستش اين به صورت انلاين مي توني بخوني
اين احتمالا مثل بليچ هستش چون اون مرده گفت قدرتت رو ازاد نكني احتمالا بايد يه دفعه اي به همه نشون بده و نهايت قدرتش رو استفاده بكنه تا ساتان (باباش) رو از بين ببره

آخرین ویرایش:
برای دوستان مانگا خون....

ظاهرا برای بازی Monster Hunter، یک عدد مانگا 14 قسمتی به همین اسم نوشته شده. داستانش داستان اصلی بازی نیست و فقط دنیاش و هیولا هاش رو از اون داستان وام گرفتن.
سبک گرافیکی و تم شخصیت اصلی خیلی شبیه به فیری تیل یا وان پیسه.
خلاصه داستانش:
داستان در مورد شکارچی جوانی به نام "شیکی" است ،
کسی که از دوران بچگی به عنوان شاگرد زیر نظر شکارچی هیولایی به نام "گورِلی" آموزش دیده.
چند سال پس از مرگ گورِلی که طی یک انفجار رخ می دهد ،
او به محل اقامت استادش در شهر "آکامایا" باز می گردد و عضو انجمنی می شود.
در آن انجمن او با دختری به نام "آیری" آشنا می شود و طی اتفاقاتی پی می برد که او دختر استادش است.
از آن به بعد آنها تیمی تشکیل می دهند تا "میوگارونای" افسانه ای را پیدا کنند
تا آرزوی همیشگی گورِلی را به حقیقت مبدل کنند.

تاریخ اتشارش 2008 و مانگاکاش "هیرو ماشا"ست! سبکش هم همونطور که انتظار میره اکشن، ماجراجویی، کمدی ، فانتزی و شونن است.

خوندنش رو به دوستان توصیه میکنم!

منم Gosick رو شروع خواهم کرد، به توصیه ی دوستان.
اگر کسی چیزی از Dog Days و Nichijou دیده، یه نظری درباره اش بده. تو این لیست، که یه نظرسنجی از کاربران برای انیمه های بهاره هست، بعد از Iroha و Ano Hana سوم و چهارمن. من خودم در مورد Nichijou تعریف زیاد شنیدم و احتمالا شروعش می کنم ولی اونیکی رو نه.
یه انیمه ی دیگه هم به اسم Toriko در حال پخش هست که میگن جو و داستان و کاراکتراش خیلی شبیه One Piece هست، ولی با تم آشپزی!! اصلا قبل از اینکه پخش اصلی شروع بشه، یه اپیسود Crossover با وان پیس داشته. اینم یه عکس از توریکو در کنار .... معرف حضور همه هست دیگه.
vlcsnap-2011-04-08-12h17m42s206-533x300.jpg

----------------------------
قسمت 4 از Ano Hana رو هم دیدم. به نظر من مثل قسمت سومش عالی بود. کلا خیلی این انیمه خوب پیش میره. این فن ساب gg هم خیلی باحاله و عالی ساپورتش میکنه. گذاشتن نسخه 720p به ساعت هم نمیکشه:دی
---------------------------
OVA های FMAB هم ملاحظه شد. The Blind Alchemist چرت و پرت بود و اصلا ارزش نگاه کردن نداشت. یعنی چیزی رو از دست نمیدین اگه نبینین. Simple People موضوع ساده ای داشت ولی باحال بود. تیکه های طنز خیلی خوبی داشت. بخصوص اگه مثلا بعد از تموم شدن خود انیمه یکی دلش برای قسمت های اول و طنز بچه گانه تر اد و آل تنگ بشه خیلی خوبه. Tales of Master هم بد نبود. بد نیست که دیده بشه.

از کمک دوستان ممنون من الان مشغول خواندن مانگا بودم از صفحه 50 رفت 145 یعنی قسمتی از داستان ترجمه نشده است و باید انیمه اصل و بگیرم و بخوانم ؟

آخرین ویرایش:
جلوتر داستان خیلی جذاب میشه و درگیری شخصیت ها زیادتر میشه...خوبیش اینه که سریع اوج میگیره.
تا قسمت 15 ـش که حسابی حال داده

خلیل جان دیروز 4 قسمتش رو دیدم امروز همش رو دانلود میکنم و تمومش میکنم تا حالا که خیلی خوب دنبال شده و امیدوارم در ادامه معما ها پیچیده تر بشه و شاهد همکاری های جالب تری از کازویا و ویکتوریکا باشیم و تم اکشنش هم یکم بیشتر بشه مثل : اسپویل مربوط به داستان میشه

اونجایی که کازویا با پنجه بوکس تو کشتی یارو رو میزنه خودش خیلی باحال بود :d

bokura ga it تعداد اپیزود 75...توضیحات کاملتر رو دو صفحه قبل دادم....

kenichi:اولین انیمه ای که دانلود کردم و بصورت ongoing بود...بسیار زیبا,داستان خوب,کمدی فوق العاده....قابل مقایسه با انیمه های تازه به دوران رسیده مثل fairy tail نیست:d
تعداد اپیزود:50

اين تقريبا كوتاه هستش از 100 به بالا مي شه گفت بلند هست
فکر میکنم بیشتر بستگی به عادات انیمه بینی هر شخص داره بطور مثال من روزی ده قسمت میبینم به همین خاطر ممکنه d gray man هم زیاد برای من انیمه بلند بحساب نیاد...:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or