Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من که خیلی جدی احساس می کنم معتاد شدم:biggrin1:
من نمیدونم چرا چند ساله اصلا نمیتونم با انیمه های جدید ارتباط برقرار کنم. مثلا Code Geass یه قسمت دیدم، گذاشتمش کنار. 20 30 تا انیمه هم گرفتم که خیلی دنبالشون بودم اما اصلا انگار نه انگار. اون Death Note رو هم من حتی تا 20 دیدم! تنها انیمه نسل جدیدی که من رو جذب کرد فکر کنم Wolf's Rain بود چون تا تهش دیدم :))! Still ViVA classic :))!

این فیلم Grave of the Fireflies دوبله شده، نه؟ من فکر کنم دوبله اش رو داشتم ولی پیداش نمی کنم.

-----------------------------------------
Kemono no souja erin تموم شد. :(( جوگیر شدم 5 قسمت آخرش رو با هم دیدم. از Death Note به بعد این کارو نکرده بودما. کاش الانم نمی کردم...
هیچ وقت فکر نمی کردم تا این حد فن یه انیمه یا سریال یا فیلمی که پروتاگونیستش یه دختر شدیدا مثبت باشه، بشم! erin رو میشه یه جورایی با یانگوم مقایسه کرد :biggrin1:

از اون جایی که این چند وقته روزا تو دانشگاه و شبا تو خونه فقط انیمه دانلود میکنم، کلی انیمه دارم که ندیدم. با توجه به اینکه فولمتال هم تا دو سه روز دیگه تموم میشه، یه انیمه با جو دوست داشتنی و نسبتا آروم میخوام در کنار برسرک ببینم!
این لیستیه که کامل هستن. اونایی که Complete دارن یعنی همه ی فصل هاشون هست.
Bakuman
Black Cat
Blood+
Clannad Complete
Claymore
Fate-Stay Night
Full Metal Panic Complete
Gurren Lagann
Honey and Clover Complete
Hourou Musuko
Ima, Soko ni Iru Boku
Kurenai
Kuroshitsuji Complete
Last Exile
Moyashimon
Mushishi
NANA
Serial Experiments Lain
Vampire Knight Complete
Zero no Tsukaima Complete

بعلاوه یه سری انیمه در حال دانلود و چند تا از انیمه های بهار که فقط Ano Hana و Iroha رو دیدم ازشون.
خارج از این لیست هم پیشنهاد حوب باشه، مشکلی نیست.
من که خیلی جدی احساس می کنم معتاد شدم:دی

Grave of the Fireflies، اصلا کارهای دوبله فارسی شده رو دوست ندارم..دوبله ی اصلی ارزش داره.

Kemono no souja erin، یک گشتی زدم، زیرنویس فارسی نداره...نـــه!

از لیستی که قرار دادی، اونهایی که دیدم و به چیزی که میخوای میخوره (جو ساده و دوست داشتنی)، قطعاً Clannad هستش و بعدش شماره ی دومش Clannad After Story (هنوز زیرنویس ـ ش تکمیل نشده)
در درجه ی دوم، اگر دنبال چیز خاصی میگردی که بیشنی همینطور نگاهش کنی و بقیه سریال ها رو بیخال بشی...انیمه ی Mushishi

Kurenai هم بد نیست و تقریباً به اون چیزی که دوست داری میخوره...انیمه ی کوتاهی هستش و سریع تموم میشه..من از دیدنش لذت بردم و راضی ازش بلند شدم.

NANA رو ندیدم، ولی قصد دارم دانلودش کنم (البته بعد از اتمام زیرنویس ـش) یکی از اون کارهای درام و رومنس خوب هستش.

Ano Hana و Iroha جزء کاری خوب این فصل هستند...بخصوص Iroha

P.S
لیست ـت، مثل مال خودم خاک خوردست

P.SS
محمد علی جان، امشب میخوام Oseam رو نگاه کنم...یک خورده ازش رو همینطوری برای تنظیم زیرنویس دیدم...زبان ـشون دل چسب نبود...ولی ظاهر امر نشون میده که قراره قلب ام رو هدف بگیره!

P.SSS
دوستان Bakuman رو شروع کنم یا FullMetal Alchemist BrotherHood

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: FrankinG and Ooops
Grave of the Fireflies، اصلا کارهای دوبله فارسی شده رو دوست ندارم..دوبله ی اصلی ارزش داره.

Kemono no souja erin، یک گشتی زدم، زیرنویس فارسی نداره...نـــه!

از لیستی که قرار دادی، اونهایی که دیدم و به چیزی که میخوای میخوره (جو ساده و دوست داشتنی)، قطعاً Clannad هستش و بعدش شماره ی دومش Clannad After Story (هنوز زیرنویس ـ ش تکمیل نشده)
در درجه ی دوم، اگر دنبال چیز خاصی میگردی که بیشنی همینطور نگاهش کنی و بقیه سریال ها رو بیخال بشی...انیمه ی Mushishi

Kurenai هم بد نیست و تقریباً به اون چیزی که دوست داری میخوره...انیمه ی کوتاهی هستش و سریع تموم میشه..من از دیدنش لذت بردم و راضی ازش بلند شدم.

NANA رو ندیدم، ولی قصد دارم دانلودش کنم (البته بعد از اتمام زیرنویس ـش) یکی از اون کارهای درام و رومنس خوب هستش.

Ano Hana و Iroha جزء کاری خوب این فصل هستند...بخصوص Iroha

P.S
لیست ـت، مثل مال خودم خاک خوردست

P.SS
محمد علی جان، امشب میخوام Oseam رو نگاه کنم...یک خورده ازش رو همینطوری برای تنظیم زیرنویس دیدم...زبان ـشون دل چسب نبود...ولی ظاهر امر نشون میده که قراره قلب ام رو هدف بگیره!

P.SSS
دوستان Bakuman رو شروع کنم یا FullMetal Alchemist BrotherHood
mushishi رو گذاشتم بعد از berserk ببینم. تعریفشو هم اینجا، و هم جاهای دیگه شنیدم.

Clannad و Clannad: After Story رو دارم. تعریف اینم زیاد شنیدم. ولی میترسم زیادی جوش دخترونه و مدرسه ای باشه. همین الان این Iroha و Ano Hana که میبینیم، یکم تو این جو هستن. منظورم از این جو اینه که محور اصلیشون ارتباط دختر پسراست. از این انیمه ها نباید زیاد دید:دی

Kurenai هم یه همچین چیزی میخوره باشه ولی فکر کنم بهتره. چون کوتاهه، شما هم راضی بودی، احتمالا میرم سراغ این.

NANA فکر کنم خیلی خوب باشه. اصلا دلیل اینکه دانلودش کردم این بود که بخصوص از منتقد ها خیلی امتیازای خوبی گرفته بود. جوش هم کمتر بچه گانه میزنه. حداقل مدرسه ای نیست.

Kemono no souja erin با اینکه جوش دوست داشتنی بود، ولی اصلا در مورد این چیزا نبود. خلاصه داستانش اینه که ارین و مادرش، تو یه روستایی هستن که محل پرورش و رام کردن موجوداتی به اسم تودا هست. چون کشورشون، ارتش منظم نداره، از توداها به عنوان نیروی جنگی استفاده میکنن و به همین علت اون روستا خیلی اهمیت پیدا کرده. ارین و مادرش هم از یه نژاد خاص هستن که توی رام کردن تودا خیلی مهارت دارن. اینا اطلاعاتی هستن که تو چند دقیقه ی ابتدایی قسمت اول داده میشه و انیمه ماجراهایی که تو طول زندگی ارین پیش میاد رو تعریف میکنه. چون مانگاش رو از رو یه رمان ساختن، از لحاظ داستانی قویه. کلا همونطور که گفتم کلیتش شبیه همون سریال یانگوم هست که قبلا تلویزیون خودمون نشون میداد. البته اگر دیده باشینش:دی

من فکر کنم شما از Oseam خوشت بیاد... یعنی امیدوارم. من که خوشم اومد :دی

من Bakuman رو که ندیدم ولی FMAB به عنوان یه کار شونن واقعا عالیه. هم داستان منظم و خوبی داره که تقریبا هیچ جا از ریتم نمیفته، هم کیفیت ساختش (کارگردانی، موسیقی، انیمیشن ها و ...) بالاست.

من نمیدونم چرا چند ساله اصلا نمیتونم با انیمه های جدید ارتباط برقرار کنم. مثلا Code Geass یه قسمت دیدم، گذاشتمش کنار. 20 30 تا انیمه هم گرفتم که خیلی دنبالشون بودم اما اصلا انگار نه انگار. اون Death Note رو هم من حتی تا 20 دیدم! تنها انیمه نسل جدیدی که من رو جذب کرد فکر کنم Wolf's Rain بود چون تا تهش دیدم :))! Still ViVA classic :))!
تو از اون دیجیمون بکش بیرون... درست میشه :دی

یه انیمه با جو دوست داشتنی و نسبتا آروم میخوام در کنار برسرک ببینم!

من الان دارم Haibane Renmei و Planetes رو میبینم. Haibane Renmei رو تا قسمت ۴ دیدم و Planetes هم تا الان دو قسمت. تا الان Haibane Renmei خیلی‌ جوّ آروم و جالبی‌ داشته ولی‌ کم کم میشه یک جوری احساس کرد که داستان تا آخر اینجور آروم نمیمونه. Planetes هم یک جور Sci-fi Drama به حساب میاد و تو این دو قسمت شخصیت پردازی عالی‌ داشته به نظر من. در مورد یک گروه هست که تو یه سفینه فضایی کار می‌کنن. اکشن هم توش وجود نداره ولی‌ صحنه های هیجان انگیز تو این دو قسمت داشته. یک جور مخلوطی از کمدی، Sci-fi, Drama و Thriller هست که به نظر من کار جالبی‌ باید در اومده باشه.

یکی یه کمکی بکنه من دارم به مرز دیوانگی میرسم !

هر وقت میشنم پای نروتو آخراش حتما میرم سر صحنه نروتو و گارا ، 10 بار میبینم و فقط گریه میکنم ! اصلا دستم ناخودآگاه میره سمت اون قسمت یا فلش بک نروتو به سمت جیرایا زمانی که ناگاتو رو پیدا میکنه نمیدونم چه مرگم شده 100 بار هم ببینم بازم اشک هام بند نمیاد ، همین مسئله سر قضیه جنگ آخر وانپیس و اون اتفاقی که افتاد صدق میکنه ... بعدش به کل دمقم !

پ.ن:شرمنده خلیل جان ، وقتی پست رو زدم دقیقا حال بالا رو داشتم . ممنون که گفتی برادر و از اسپویل جلوگیری کردی @};-.

پ.ن:این نوع صریح برخورد کردن واقعا عالیه ، فرق نداره اسپویل اسپویله و بالاخره باعث رنج انیمه بین ها میشه ، بازم تشکر میکنم خلیل جان که زود اطلاع دادی @};-

من الان دارم Haibane Renmei و Planetes رو میبینم. Haibane Renmei رو تا قسمت ۴ دیدم و Planetes هم تا الان دو قسمت. تا الان Haibane Renmei خیلی‌ جوّ آروم و جالبی‌ داشته ولی‌ کم کم میشه یک جوری احساس کرد که داستان تا آخر اینجور آروم نمیمونه. Planetes هم یک جور Sci-fi Drama به حساب میاد و تو این دو قسمت شخصیت پردازی عالی‌ داشته به نظر من. در مورد یک گروه هست که تو یه سفینه فضایی کار می‌کنن. اکشن هم توش وجود نداره ولی‌ صحنه های هیجان انگیز تو این دو قسمت داشته. یک جور مخلوطی از کمدی، Sci-fi, Drama و Thriller هست که به نظر من کار جالبی‌ باید در اومده باشه.
ضمن تکمیل صحبتت فکر میکنم Ano_Hi_Mita_Hana_no_Namae_o_Bokutachi_wa_Mada_Shiranai بتونه اثرات برسرک رو بخوبی خنثی کنه...
ongoing است فعلا دو قسمت پخش شده...فکر نمیکنم ساب فارسی داشته باشه ولی کاملا ارزش دیدن رو داره...

• Like
Reactions: S.T Infamous
همم... :-?
یکم تحقیق کردم. پیشنهادات بسیار خوبی بود. راستش انتظار همچین پیشنهادایی رو تو اینجا نداشتم. جفتشون رو دانلود می کنم، به امید اینکه زودتر ببینمشون :دی
ضمن تکمیل صحبتت فکر میکنم Ano_Hi_Mita_Hana_no_Namae_o_Bokutachi_wa_Mada_Shir anai بتونه اثرات برسرک رو بخوبی خنثی کنه...
ongoing است فعلا دو قسمت پخش شده...فکر نمیکنم ساب فارسی داشته باشه ولی کاملا ارزش دیدن رو داره...
گفتم که Ano Hana رو میبینم. قسمت سوم هم جمعه اومد و اتفاقا قسمت سومش عالی بود.
همین چند دقیقه پیش قسمت پنجم Iroha رو دیدم. خوب بود ولی نمیدونم چرا من سه قسمت اول رو خیلی بیشتر دوست داشتم!

Clannad و Clannad: After Story رو دارم. تعریف اینم زیاد شنیدم. ولی میترسم زیادی جوش دخترونه و مدرسه ای باشه. همین الان این Iroha و Ano Hana که میبینیم، یکم تو این جو هستن. منظورم از این جو اینه که محور اصلیشون ارتباط دختر پسراست. از این انیمه ها نباید زیاد دید

الان، عشق من شده همین چیزها...تو این کارها، بیشتر میشه با فرهنگ مردم ژاپن آشنا شد.

Kurenai هم یه همچین چیزی میخوره باشه ولی فکر کنم بهتره. چون کوتاهه، شما هم راضی بودی، احتمالا میرم سراغ این.

Kurenai یک خورده برای من زیادی بزرگ نمایی شده بود...و اون انتظاری رو که قبل از دیدن انیمه، بدست آوردم رو برآورده نکرد.
ولی در جای خودش، مفهوم خوبی داشت و دیگه نباید زیادی برای یک انیمه ی کوتاه سخت گرفت.

Kemono no souja erin، آخرش نگفتی، زیرنویس فارسی داره..من که ندیدم

من Bakuman رو که ندیدم ولی FMAB به عنوان یه کار شونن واقعا عالیه. هم داستان منظم و خوبی داره که تقریبا هیچ جا از ریتم نمیفته، هم کیفیت ساختش (کارگردانی، موسیقی، انیمیشن ها و ...) بالاست.

نظر خود من هم روی FMAB هستش...کار قوی تری میزنه و بیشتر از 5 ماه که خاک خورده...دیگه ظلم ـه در حق ـش

هر وقت میشنم پای نروتو آخراش حتما میرم سر صحنه نروتو و گارا ، 10 بار میبینم و فقط گریه میکنم ! اصلا دستم ناخودآگاه میره سمت اون قسمت یا فلش بک نروتو به سمت جیرایا زمانی که ناگاتو رو پیدا میکنه نمیدونم چه مرگم شده 100 بار هم ببینم بازم اشک هام بند نمیاد ، همین مسئله سر قضیه جنگ آخر وانپیس و اون اتفاقی که افتاد صدق میکنه ... بعدش به کل دمقم !

علی رضا جان، خوش بحالت که همچین احساست قوی توی دنبای مجازی داری.....من که آرزوش رو دارم. (تاحالا خیلی تلاش هم کردم و حسابی فرو رفتم تو انیمه و کارکترهاش که بعد از اتمام یک انیمه، روان ام رو بهم ریخته و تا چند روز دپرس بودم)
بعد از دیدن 30 تا انیمه در طی 3 فصل، دیشب برای اولین بار سر Grave of the Fireflies (تو پست بالا معرفیش کردم) اشک تو چشمام حلقه زد ولی بازم جاری نشد. با همین حس کم کلی حال کردم....اگر وضعیت شما رو داشتم که الان پرواز کرده بودم و یا از خوشحالی خودم رو حلق آویز کرده بودم

آخرین ویرایش:
همم... :-?
گفتم که Ano Hana رو میبینم. قسمت سوم هم جمعه اومد و اتفاقا قسمت سومش عالی بود.
همین چند دقیقه پیش قسمت پنجم Iroha رو دیدم. خوب بود ولی نمیدونم چرا من سه قسمت اول رو خیلی بیشتر دوست داشتم!
فکر میکنم اگر بخوای یک مقدار از انیمه های روز فاصله بگیری و یک داستان رومانتیک رو دنبال کنی Full moon wo sagashite میتونه گزینه خوبی باشه,محصول 2002 ,52 قسمت تکمیل شده...
داستان در مورد دختری 12 ساله که تنها ارزوش اواز خونده ولی سرطان حنجره داره... یک روز در اطاقش دو موجود عجیب رو میبینه و در ادامه مطلع میشه 1 سال بیشتر زنده نخواهد بود....
.
کمدی,دراما,رومانتیک:همه این هارو میتونی در انیمه 26 قسمتی bokura ga it داشته باشی پیشنهاد میکنم حتما ببینی....
.
.
خارج از موضوع یکی از کارهای خوب در سبک شونن که حیفم میومد پیشنهاد نکنم Hikaru no go است...انیمه ای 75 قسمتی در رابطه با پسری 11 ساله که در انبار پدر بزرگش بدنبال چیزی برای فروش میگرده که به بازی ایگو{بازی سنتی ژاپنی}برمیخوره,وقتی خوب به صحفه بازی نگاه میکنه متوجه میشه چیزهایی رو میبینه که دیگران نمیتونند ببیند و....سر منشا داستان 75 قسمتی از همینجا شروع میشه...%100 پیشنهاد میکنم....

الان، عشق من شده همین چیزها...تو این کارها، بیشتر میشه با فرهنگ مردم ژاپن آشنا شد.
اتفاقا به نظر من نه! این چیزی که تو این انیمه ها می بینیم، فرهنگ نسل جدید مردم ژاپنه. فرهنگیه که تو 3-4 دهه ی گذشته وارد اون کشور شده و نسبت به اون فرهنگ اصیل ژاپنی ناخالصی های زیادی داره. به نظر من برای دیدن فرهنگ این مردم باید کارا و داستانی قدیمی تر رو نگاه کرد. داستانهای سامورایی و نینجایی ... . مفهوم عمیقی که مردم ژاپن از کار و تلاش، عشق، فداکاری و وفاداری دارن رو توی داستانهای قدیمی ترشون باید پیدا کرد. اما توی چند سال اخیر، فرهنگ مردم ژاپن، مثل همه ی کشورها، تغییرات زیادی داشته و به سمت فرهنگ جهانی واحد پیش میره. هرچند به خاطر یه سری ویژگی های خاص هنوز هم یکی از یونیک ترین فرهنگ های دنیا رو دارن.
Kemono no souja erin، آخرش نگفتی، زیرنویس فارسی داره..من که ندیدم
نه، زیرنویس فارسی که نداره. من خودم با مدیرای بخش ترجمه ی انیم ورلد هماهنگ کردم که اگر تا تابستون کسی زیرنویسش نکرد، خودم بشینم ترجمه اش کنم. ولی خب، من معمولا حوصله اینجور کارها رو ندارم و خودم دارم میگم که اصلا روش حساب نکنید. :دی
علی رضا جان، خوش بحالت که همچین احساست قوی توی دنبای مجازی داری.....من که آرزوش رو دارم. (تاحالا خیلی تلاش هم کردم و حسابی فرو رفتم تو انیمه و کارکترهاش که بعد از اتمام یک انیمه، روان ام رو بهم ریخته و تا چند روز دپرس بودم)
بعد از دیدن 30 تا انیمه در طی 3 فصل، دیشب برای اولین بار سر Grave of the Fireflies (تو پست بالا معرفیش کردم) اشک تو چشمام حلقه زد ولی بازم جاری نشد. با همین حس کم کلی حال کردم....اگر وضعیت شما رو داشتم که الان پرواز کرده بودم و یا از خوشحالی خودم رو حلق آویز کرده بودم
منم احساساتی نمیشم معمولا. هیجان زده و غافل گیر میشم ولی احساساتی نه! البته توی Trust & Betrayal واقعا تحت تاثیر قرار گرفته بودم. چون خیلی به کنشین علاقه داشتم. همچنین بازی Final Fantasy VIII که البته اون یه مورد خاصه و تو 14 سالگی که بازیش میکردم، یه ارتباط عجیب روحی، عاطفی با اون بازی داشتم.
فکر میکنم اگر بخوای یک مقدار از انیمه های روز فاصله بگیری و یک داستان رومانتیک رو دنبال کنی Full moon wo sagashite میتونه گزینه خوبی باشه,محصول 2002 ,52 قسمت تکمیل شده...
داستان در مورد دختری 12 ساله که تنها ارزوش اواز خونده ولی سرطان حنجره داره... یک روز در اطاقش دو موجود عجیب رو میبینه و در ادامه مطلع میشه 1 سال بیشتر زنده نخواهد بود....
.
کمدی,دراما,رومانتیک:همه این هارو میتونی در انیمه 26 قسمتی bokura ga it داشته باشی پیشنهاد میکنم حتما ببینی....
.
.
خارج از موضوع یکی از کارهای خوب در سبک شونن که حیفم میومد پیشنهاد نکنم Hikaru no go است...انیمه ای 75 قسمتی در رابطه با پسری 11 ساله که در انبار پدر بزرگش بدنبال چیزی برای فروش میگرده که به بازی ایگو{بازی سنتی ژاپنی}برمیخوره,وقتی خوب به صحفه بازی نگاه میکنه متوجه میشه چیزهایی رو میبینه که دیگران نمیتونند ببیند و....سر منشا داستان 75 قسمتی از همینجا شروع میشه...%100 پیشنهاد میکنم....
تعداد انیمه هایی که باید ببینم همینجوری هی زیاد میشن. اینارو هم میذارم تو لیست:دی
ممنون.

واقعآ جای خوشحالی داره که انیمه هم مثل فیلم و بازی بین دوستان جا افتاده و بینش بچه ها دیگه مثل سابق به انیمه یه چیز مسخره و بچه بازی نیست

اتفاقا به نظر من نه! این چیزی که تو این انیمه ها می بینیم، فرهنگ نسل جدید مردم ژاپنه. فرهنگیه که تو 3-4 دهه ی گذشته وارد اون کشور شده و نسبت به اون فرهنگ اصیل ژاپنی ناخالصی های زیادی داره. به نظر من برای دیدن فرهنگ این مردم باید کارا و داستانی قدیمی تر رو نگاه کرد. داستانهای سامورایی و نینجایی ... . مفهوم عمیقی که مردم ژاپن از کار و تلاش، عشق، فداکاری و وفاداری دارن رو توی داستانهای قدیمی ترشون باید پیدا کرد. اما توی چند سال اخیر، فرهنگ مردم ژاپن، مثل همه ی کشورها، تغییرات زیادی داشته و به سمت فرهنگ جهانی واحد پیش میره. هرچند به خاطر یه سری ویژگی های خاص هنوز هم یکی از یونیک ترین فرهنگ های دنیا رو دارن.

نظرتون رو قبول دارم که بین فرهنگ قدیم (اصیل) و فرهنگ جدید (نوین) فاصله وجود داره ولی نمیشه با این دید، همه چیز رو با یک چوب زد.
یک مثال بزنم، شاید از منظری خیلی بی ربط باشه، ولی من دوست ـش دارم
داشتن کارت اهدای عضو بدن، توضیع اون در مدارس اداره ها...خودش یک حرکت بسیار عالی هست که نگرش قشنگی از حس کمک کردن رو به مردم یاد میده، و میتونه بعدها تبدیل به بخشی از فرهنگ مردم یک جامعه بشه
چیزی که متاسفانه ما نداریم و تو فیلم و سریال هاون، به بدترین شکل ممکن اون رو به تصویر میکشیم.
منم کارهای قدیمی مثل کنشین رو خیلی دوست دارم و با هیچ چیزی عوضش نمیکنم، ولی در مقابلش تو بعضی از کارهای جدید هم میشه چیزهای خوبی دید که تاثیر قوی روی نگرش ببینده بزاره.
مثلاً همین Clannad و یا Clannad After Story یک کار رومنس بسیار عالی هستش که اگر ببینده عمیق بهش نگاه کنه، هم از لحاظ روان شناسی، فرهنگی و نشان دادن قسمتی از زندگی مردم یک شهر، مشکلات ـشون، خواسته هاشون، آرزوهاشون، شکست ـشون، تلاش هاشون، عشق ـشون، نوع نگرشون و ده ها مورد دیگه، میتونه کار تاثیر گذاری باشه.

مثلاً همین Iroha که میگید سه قسمت اولش بیشتر قشنگ بود و یا Angel Beats چیز های قشنگی رو به تصویر کشید.

نه، زیرنویس فارسی که نداره. من خودم با مدیرای بخش ترجمه ی انیم ورلد هماهنگ کردم که اگر تا تابستون کسی زیرنویسش نکرد، خودم بشینم ترجمه اش کنم. ولی خب، من معمولا حوصله اینجور کارها رو ندارم و خودم دارم میگم که اصلا روش حساب نکنید

ظاهراً چاره ای نیست دیگه...دیگه باید کم کم با زیرنویس فارسی خداحافظی کرد. کارهای قشنگی هست که هنوز زیرنویس نشدند و واقعاً نمیشه از دست ـشون داد ویا صبر کرد که زیرنویش بشند.

من الان خیلی دوست دارم انیمه ی The Melancholy of Haruhi Suzumiya (ویرایش اول) رو ببینم، ولی بخاطر نداشتن زیرنویس، همش عقب افتاده.

واقعآ جای خوشحالی داره که انیمه هم مثل فیلم و بازی بین دوستان جا افتاده و بینش بچه ها دیگه مثل سابق به انیمه یه چیز مسخره و بچه بازی نیست
حسن جان، من سابقاً با دید بدی به انیمه نگاه میکردم و اصلا راضی نبودم که وقت ام رو براش بزارم..ولی بعد از دیدن چندتا کار..الان دیگه فقط و فقط، وقت دیدن ام رو برای انیمه گذاشتم
از همه نظر و از همه چیز، انیمه میتونه ببینده رو راضی کنه. من عشق کنکاش رو دارم و دوست دارم تو لایه های زیرین دنبال پازل باشم و تو انیمه بودش که لول بالای از این حس رو تونستم پیدا کنم.

آخرین ویرایش:
مثل اینکه این وسط فقط من خیلی احساساتی ـم :d

ناروتو شیپودون و وان پیس
سر مرگ آسوما صورتم خیس خیس شده بود :d نمیدونم چرا خیلی ازش خوشم میومد! d به قول شهاب شده بودم کرونا :d گارا هم که پیرزنه زندش کرد(اسمش رو یادم نمیاد! خیلی وقت گزشته :d ) اشک تو چشمام جمع شده بود ولی چون یک نفر توی اتاقم چرخ میزد با تمام وجود خودم رو کنترل کردم که سرازیر نشه :d
وان پیس هم مرگ اِس خیلی شوکه کننده بود! ولی پدر اسپویل بسوزه که حس و حال این صحنه رو به فنا داد :d

این FMA : BH هم کم کم تموم میشه! میخواستم ببینم چیزی تو این سبک(اکشن و طنز داشته باشه و با احساساتم بازی کنه! :d ) میشناسید ؟ :d
توی دنیای انیمه این 3 تا رو بهم پیشنهاد دادن! :d شما هم اگر به ترتیب بگید کدوم اینا بهتره یا گزینه های دیگه ای تو ذهنتون هست بسیار ممنون میشوم :d

Zero no Tsukaima
Utawarerumono
Full Metal Panic

و بازم یک چیز دیگه! :d قضیه چیه که امروز قسمت 496 وان پیس 720P اومده ؟ :d مگه معمولا YIBIS چهارشنبه نمیداد بیرون ؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or