Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
امروز چنان محو Fullmetal Alchemist : Brotherhood شدم که یادم رفت ناروتو اومده :d برم دانلودش کنم! :d
اسپویل جات در مورد FA:B تا قسمت 15
از این هیوز خیلی خوشم میومد ولی حیف ... البته از این مرگ ناراحت نشدم چون انیمه هنوزم شخصیت های خوب زیاد داره! و توی این قسمتم چندتای دیگه اضافه شدن!
قسمت دوم هم خیلی رو اعصاب بود!کسی که به خاطر مقام با دخترش اون کار رو کرد ...
این یارو ایشیبالیه هم ازش خوشم میاد! به نظر آدم باحالی میخوره! با اینکه فعلا مخالفه!
مبارزه ها هم همینطور که Ooops گفتند خیلی خوبه! هم سریع هم باحال!
اپنینگ و اندینگ و بقیه ی آهنگاشم خوب بود!
طنزشم خوبه ! حال داد!
کلا از انیمه هایی که قدرت های مختلفی و رنگارنگ و ... دارند خوشم میاد :d کاملا به گروه خونیم خورد!

از Cowboy Bebop خوشم نیومده، خفن عاشقشم:دی شدیدا دنبال یه انیمه بودم که تو اون جو باشه. اکثر کاراکترهای مورد علاقه من عوضی هایی مثل اسپایک هستن:دی احتمالا از این هیومن تایفون هم خوشم میاد!
اسپویل هم خوب معلومه که نمیخوام اسپویل کنی دیگه:دی
در مورد Berserk زیاد شنیده بودم ولی اسم این Trigun رو هم نشنیده بودم! به هر حال ممنون. میرم تو کار دانلود و تماشا کردنشون.

بی احترامی به نظر 致命的 عزیز نمیخوام بکنم،ولی به نظر من trigun یه انیمه shonen ـه که از حد shonen ـیه خودش جلوتر نمیره و به نظر من trigun بیشتر با rurouni kenshin قابل مقایسه ست تا cowboy bebop...
در واقع باید اینطوری بگیم که:"اگه شما از rurouni kenshin خوشت اومده از trigun هم خوشتون میاد."

و این humanoid typhoon هم اصلا آدم عوضی ای نیست...خیلی هم آدم مهربون و انسان دوستیه.دقیقا مثل کنشین.یه سری اخلاق های "کنشینی" هم داره.

در مورد berserk از اون جایی که من فن 10 ساله ی این سری هستم،با اجازه ی دوستان میخوام که یه چیزایی رو اضافه کنم

انیمه،بیشتر یه پورت shonen ـیی از مانگاست،یعنی gore و نوودِتی نداره،هر چند به مانگا وفاداره و خط داستانی رو کامل طی میکنه،ولی به صورت محدود داستان رو پوشش نمیده.یعنی دقیقا همون جایی که داستان مانگا به اوج خودش میرسه،انیمه تموم میشه و ادامه پیدا نمیکنه.(چون نویسنده ی مانگا از انیمه راضی نبوده و دلش نمیخواسته سری انیمه ادامه پیدا کنه)
من خودم به gore علاقه ندارم،ولی به نظر من berserk بدون gore کلا یه چیزی کم داره.
به شخصه پیشنهادم روی مانگاست.به نظر من این انیمه تجربه ی berserk رو خراب میکنه،چون چیزی برای دیدن نداره.

• Like
Reactions: Ayuna
بی احترامی به نظر 致命的 عزیز نمیخوام بکنم،ولی به نظر من trigun یه انیمه shonen ـه که از حد shonen ـیه خودش جلوتر نمیره و به نظر من trigun بیشتر با rurouni kenshin قابل مقایسه ست تا cowboy bebop...
در واقع باید اینطوری بگیم که:"اگه شما از rurouni kenshin خوشت اومده از trigun هم خوشتون میاد."

و این humanoid typhoon هم اصلا آدم عوضی ای نیست...خیلی هم آدم مهربون و انسان دوستیه.دقیقا مثل کنشین.یه سری اخلاق های "کنشینی" هم داره.

در مورد berserk از اون جایی که من فن 10 ساله ی این سری هستم،با اجازه ی دوستان میخوام که یه چیزایی رو اضافه کنم

انیمه،بیشتر یه پورت shonen ـیی از مانگاست،یعنی gore و نوودِتی نداره،هر چند به مانگا وفاداره و خط داستانی رو کامل طی میکنه،ولی به صورت محدود داستان رو پوشش نمیده.یعنی دقیقا همون جایی که داستان مانگا به اوج خودش میرسه،انیمه تموم میشه و ادامه پیدا نمیکنه.(چون نویسنده ی مانگا از انیمه راضی نبوده و دلش نمیخواسته سری انیمه ادامه پیدا کنه)
من خودم به gore علاقه ندارم،ولی به نظر من berserk بدون gore کلا یه چیزی کم داره.
به شخصه پیشنهادم روی مانگاست.به نظر من این انیمه تجربه ی berserk رو خراب میکنه،چون چیزی برای دیدن نداره.

کاراکتر اصلی trigun شبیه کنشین هست ولی به نظرم جو انیمه بیشتر نزدیکِ CB هست با یه کم کلاس کمتر
در مورد اسپویلر هم بگم که از همون جهت ها فقط شبیه کنشین به نظرم
کاراکتر کنشین هم خودش کلی جای بحث داره البته؛ اکثرا خیال می کنن یه کاراکتر شونن ِ معمولی ِ ولی خیلی قوی تر از این حرف هاست.
.
در مورد برزرک هم قبول دارم برتری های مانگا رو. یکی از دلایلی که باعث شد در این وانفسای اقتصادی من یه Kindle DX بگیرم این مانگا بود:دی ولی تا زمانی که از مانگا خبر نداری انیمه ـش بسیار راضی کنندست. کلا به خیلی از مخاطبا سخته بگی مستقیما برن سراغ مانگا.

در آخر هم همه ی اینا نظر شخصیم بود#:-s

• Like
Reactions: Ayuna
امروز چنان محو Fullmetal Alchemist : Brotherhood شدم که یادم رفت ناروتو اومده :d برم دانلودش کنم! :d
ماشالا با این سرعنی که داری فکر کنم زودتر از من تمومش کنی:دی
ending دومش و بعدش opening های پنج و یکش، خیلی قشنگ بودن.
----------------------------------------------------
به هر حال من از فردا شب میرم تو کار دانلود Berserk و احتمالا از هفته ی بعد شروع میکنم به دیدنش.

Gantz رو تموم کردم و میتونم بگم عليرغم مشکلاتی که داشت یکی از کارهای خوب و تاثیر گذاری بود که دیدم و این انیمه به راحتی در TOP لیست انیمه هام قرار گرفت.

جزئیات بیشتر برای دوستانی که انیمه رو دیدند (متن پنهان)

انیمه رو که دنبال میکردم تحت فشار زیادی بودم و تا نیمه های اون درگیر مفهوم پشت پرده بودم و به سختی خط مشی اون در ادامه برام روشن شد.
شاید بعضی ها Gantz رو بخاطر گرافیک پایین، روایت داستان، شخصیت ها و موارد دیگه، کار ضعیفی بودند. ولی درباره ی مفهوم چی...به اندازه ی سایر المان ها ضعیف کار شده بود!!؟

تو چند قسمت اول، این دید رو که باید از این کار لذت های معلوم سایر انیمه ها رو برد، رو باید کنار گذاشته بشه و به خواسته ی اصلی سازنده اون فکر کرد.

این کار، یکی از سیاه ترین انیمه هایی بود که به الان دیدم، ساختار شکنی و به زیر کشیدن روابط و طبقات اجتماع رو بخوبی به تصویر کشید و چهره واقعی پشت بعضی از ماسک ها رو نشون داد. ضعف شخصیت ای و نوع عملکردشون تو موقعیت های غیر قابل پیش بینی رو جالب نشون داد.
یک نگرش جالب از زندگی، اجتماع، سیاست، کشورها و ده ها مورد دیگه تو انیمه جا داده شده بود. ایده ی گوی Gantz و انتخاب دنیایی اون رو خیلی دوست دارم و نوع تیپ های شخصیتی و معانی اون من رو به یاد سریال LOST انداخت و یک سری شباهت هایی با اون داشت.

کاری به مانگا اون ندارم و شاید بعداً دنبالش کنم ولی در مورد پایان انیمه که خیلی باز تموم شد. باید بگم که من از این تیپ انیمه ها خوشم میاد. دوست دارم کنکاش کنم و با کنار هم گذاشتن پازل هایی که تو انیمه بدست آوردم، مفهوم داستان و پایانش رو خودم مشخص کنم.
یکی دیگه از مواردی که تو Gantz داشت و من عاشق این جور کارها هستم...در هم شکستن و یا کشته شدن شخصیت های اصلی و یا ساپورتینگ هست که تو اینکار، کم نداشت! و برای من که یکی از مخالفان سر سخت happy ending ام...قسمت های پایانی، بسیار جذابتر بودش.

چند شب پیش خواستم Bakuman رو شروع کنم...ولی دیدم که وضعیت Gantz طوری هستش که امکان هضم ـش درکنار یک انیمه دیگه (غیر Ongoing ها) غیر ممکن هستش و Bakuman رو شروع نکرده Drop ـش کردم!
حالا بین Bakuman و FullMetal Alchemist BrotherHood که تعریف ـش کردید، گیر کردم که کدوم رو شروع کنم.

• Like
Reactions: Akiba
Gantz

من خودم با مرگ کاراکترها موافقم ولی یک حدی داره برام :d این انیمه کلا شخصیت اصلیش از نظر من داغون بود و اصلا نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم :d وقتی که بقیه ی شخصیت ها مردن کلا روانم سرش بهم ریخت! :d باز اگر تو قسمت آخر این اتفاق میفتاد یک چیزی(که البته افتاد) چون انیمه خدا رو شکر تموم میشد و بدون اونا دیگه ادامه ای هم نبود :d
در کل قبل ترم گفتم حال نکردم :d شخصیت هاش نچسب بود،آهنگاش هم اصلا خوب نبود! :d این 2 تا عامل + داستان باعث میشه من از انیمه خوشم بیاد! که فقط به خاطر دنبال کردن داستان و اینکه ببینم آخرش چی میشه ادامش دادم :d

این FullMetal Alchemist BrotherHood من رو خیلی جذبیده :d (تو هر پست باید ازش تعریف کنم :d دست خودم نیست :d )
اپنینگ سومشم یک ریتم خاصی داره اولش (وزن و قافیه :d ) یک حال جالبی به آدم دست میده :d

یه سری انیمه های کلاسیک هستند که بالاخره یه روز باید ببینیش. دیگران هم خیلی دربارشون حرف می زنند و کلا انیمه هایی ان که استانداردهای سبک خودشون رو یه رتبه افزایش دادن. کارایی مثل berserk,trigun, cowboy bebop, gundam, و صد البته kenshin که به نظر من بهترین انیمه ای که تا حالا ساخته شده. بعضی انیمه ها هستند که همین کار رو کردند ولی به این مشهوری نیستند. به نظر من برو سراغ اونا.من Gun Grave رو پیشنهاد می کنم. در نحوه ی روایت داستان و جذابیتش چیزی در حد انیمه ی Monster ِ اما قسمت هاش خیلی کمترِ. 3 قسمت اول رو شروع کن حال نکردی Dropـش کن

اول کدومشو شروع کنم ؟
هر کدوم چند قسمتن ؟
یه چند تا خفن دیگم معرفی کنید :d

سلام . :d
دوستان یه فیلم از رو Death Note ساخته بودن کسی میدونه از کجا میشه دانلود کرد ؟:d

چیز خیلی مزخرفه ی هست. اگر بیخیال نشدی، pm بده لینک خورت کنم :دی.

لایو اکشن بسیار احمقانه ای !
پیشنهاد می کنم منصرف شی...
.

سلام

چند قسمته ؟
اوضاع زیرنویس فارسیش چطوره ؟

فصل اول = ۲۶ قسمت
فصل دوم = ۱۲ قسمت
.
فکر می کنم فصل اول زیرنویس هم داشت اما دوم رو نمی دونم

.

اول کدومشو شروع کنم ؟
هر کدوم چند قسمتن ؟
یه چند تا خفن دیگم معرفی کنید :d

به نظر من با Gun Grave شروع کن ؛ از همه کوتاهترِ ، بعد نظرت رو بگو ببینم سلیقت چه جوریاست تا کارای بعدی رو بهت معرفی کنم :دی

آخرین ویرایش:
Grave of the Fireflies
MV5BMjA0MzgwMTU4MV5BMl5BanBnXkFtZTcw.jpg

انیمه ی Grave of the Fireflies (نام ژاپنی Hotaru no haka) محصول 1988 استدیوی Ghibli میباشد. این سینمای در طی یک ساعت نیم، زندگی بسیار سخت مردم ژاپن رو در روزهای پایانی جنگ جهانی دوم، به تصویر میشکه.

P.S
تصمیم ندارم در مورد ابتدای داستان و یا شخصیت های اون صحبت کنم و بهتر میدونم که همه چیز براتون تازه باشه و از این قسمت گذر میکنم.

نوع روایت داستان به جرات میتونم بگم عالی بودش و به ندرت میشه چنین کارهایی رو با این کیفیت دید.
با این وجود که انیمه در سال 1988 تولید شده، ولی از ساختار گرافیکی بسیار خوبی برخوردار هستش و از زمان خودش جلوتر بوده.
دوبله ی ژاپنی کار، بسیار خوب بودش، در ایجاد و شکل گیری حس در ببینده واقعاً عالی کار شده بود.
انیمه، موسیقی چندان شنوایی نداره ولی همون مقداری که تو انیمه بکار بردند از هماهنگی بسیار بالایی با تصویر برخوردار هستش و میتونه عمق احساسات ببینده رو به یکباره چندبرابر کنه.

این انیمه نزد انیمه بین ها از امتیاز و درجه ی خوبی برخوردار هستش. در سایت ANN با بیش از 3 هزار رای، امتیاز 8.6 رو در درجه ی Excellent بدست آورده و میان 50 انیمه برتر، در مقام 29 قرار داره.
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=152
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/ratings-anime.php?top50=best_bayesian
همچنین در سایر سایت ها در جایگاه خوبی قرار داره
http://www.imdb.com/title/tt0095327 جزء 250 فیلم برتر IMDB با امتیاز 83
http://myanimelist.net/anime/578/Grave_of_the_Fireflies رنک 45

این کار رو واقعاً دوست دارم و فراتر از اون چیزی که انتظارم میرفت، ازش لذت بردم و یک ساعت نیم، مثل برق تموم شد...پیشنهاد میکنم که همه ی دوستان اون رو حتماً با دوبله ی ژاپنی نگاه کنند و یا کسانی که سابقاً دیدند، دوباره نگاه کنند!

حال هوای من موقع دیدن این انیمه، کمی اسپول داستانی هم داره، برای کسانی که انیمه رو ندید، اصـــلاً نخـــونند.
قصد اولیه من همنطور که صادق جان این انیمه رو پیشنهاد کردند، برای تجربه ی گریه کردن در یک فیلم و یا سریال بودش که از نداشتن این حس تا به الان، حسابی درگیر بودم.
تصمیم گرفتم که انیمه رو روی LCD TV نگاه کنم و Headphone ام رو زدم بهش که بیشتر تو حس برم. سعی کردم با یک ذهن خالی شروع کنم که بتونم تو عمق شخصیت ها فرو برم و احساسشون رو حس کنم.
تو همون میانه های انیمه جایی که مادرشون زخمی شد و بعدش مرد، به شدت قلب ام رو ریش ریش کردند و لبخندی از روی ناراحتی رو صورت ام نقش گرفت.

همینطور که داستان پیش میرفت، درگیری زیادتری پیش امد و همینطور اوج میگرفت و دوباره کم میشد تا قسمت های پایانی انیمه که به طرز بسیار عجیبی (شگفتا:x) اشک تو چشمام حلقه زد و سینه ام رو فشار دادند.
این حالت بسیار قشنگ، چهار بار رخ داد..اولیش جایی که خواهره مرد...دومیش خاطرات روز های اول ای که به پناهگاه امدند...سومیش، جایی که برادره، خواهره رو سوزند (همون دفن خودمون) و آخرین که از همه عمیق تر بودش..هردشون رو روی صندلی نشون میده، زمانی که در حال سفر بودند و نمای جلوی اونها، کشور ساخته شده ی ژاپن بود، که نشون میده.

در نهایت تجربه ی بی نظیری بودش، هرچند که بازم اشکی جاری نشد و فقط حلقه زد و تصویر تار شد :d ولی همین ـش هم برای من عالی بودش و حتی توصیف اون در این Sp، خیلی لذت بخش بودش.

این انیمه واقعاً با اعصاب من بازی کرد و عشق من که مخالف happy ending و در هم شکستن و یا کشته (مردن) شدن شخصیت های اصلی و یا ساپورتینگ هستش...تو این کار موج میزید.
آغاز و بخصوص نوع پایان و رها کردن انیمه بسیار عالی و تاثیر گذار بودش.

P.SS
ساعت ارسال پست رو، چقدر تحت تاثیر بودم LOL

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: pandora tomorrow
این فیلم Grave of the Fireflies دوبله شده، نه؟ من فکر کنم دوبله اش رو داشتم ولی پیداش نمی کنم.

-----------------------------------------
Kemono no souja erin تموم شد. :(( جوگیر شدم 5 قسمت آخرش رو با هم دیدم. از Death Note به بعد این کارو نکرده بودما. کاش الانم نمی کردم...
هیچ وقت فکر نمی کردم تا این حد فن یه انیمه یا سریال یا فیلمی که پروتاگونیستش یه دختر شدیدا مثبت باشه، بشم! erin رو میشه یه جورایی با یانگوم مقایسه کرد :biggrin1:

از اون جایی که این چند وقته روزا تو دانشگاه و شبا تو خونه فقط انیمه دانلود میکنم، کلی انیمه دارم که ندیدم. با توجه به اینکه فولمتال هم تا دو سه روز دیگه تموم میشه، یه انیمه با جو دوست داشتنی و نسبتا آروم میخوام در کنار برسرک ببینم!
این لیستیه که کامل هستن. اونایی که Complete دارن یعنی همه ی فصل هاشون هست.
Bakuman
Black Cat
Blood+
Clannad Complete
Claymore
Fate-Stay Night
Full Metal Panic Complete
Gurren Lagann
Honey and Clover Complete
Hourou Musuko
Ima, Soko ni Iru Boku
Kurenai
Kuroshitsuji Complete
Last Exile
Moyashimon
Mushishi
NANA
Serial Experiments Lain
Vampire Knight Complete
Zero no Tsukaima Complete

بعلاوه یه سری انیمه در حال دانلود و چند تا از انیمه های بهار که فقط Ano Hana و Iroha رو دیدم ازشون.
خارج از این لیست هم پیشنهاد حوب باشه، مشکلی نیست.
ملت دارن رگباری انیمه میبینن :biggrin1:! ما هنوز تو عالم دیجیمون و یوگی اه مون موندیم :))! باید دست به کار شیم اساسی...
من که خیلی جدی احساس می کنم معتاد شدم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or