Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دیدگاههای متفاوتی نسبت به اسپویل وجود داره کاملا من شما رو در این مورد درک میکنم همونطور که در پست بالا جواب دادم فکر نمیکنم گفتن کلمه پایان گنگ اسپویل محصوب بشه...
والبته امیدوارم بعد از دیدن انیمه و به این نتیجه رسیدن که این حرف به هیچ وجه اسپویل نبوده از عمل کردتون ناراضی نباشید....

اگر قرار باشه هر کسی با دیدگاه خودش، از قوانین رعایت کنه و یا قوانین رو با باید و نباید های خودش مشخص کنه...دیگه هرج و مرج همه جا رو میگیره.
برای همین هستش که یک قانون کلی وضع میشه که دیدگاه برتری پشت اون هستش تا همه بتونند از محیط سالم و امن بهره مند بشند.

قوانین هم کامل و روشن هستش که تو پست اول گفتم و بر اساس خود قوانین سایت نوشته شده و دل بخواه نبوده.
استفاده از تگ مخفی کردن متن (Spoiler) برای بیان موضوعاتی که منجر به آشکار شدن قسمت یا قسمت ‌هایی از انیمه و یا مانگا مانند داستان و یا شخصیت های آن شود اجباری بوده و تمامی کاربران موظف به رعایت آن می باشند. در صورت عدم رعایت، کاربر ابتدا تذکری دریافت خواهد کرد و در صورت تکرار دسترسی وی به مدت 3 روز قطع خواهد شد. بدیهیست که انجام مجدد این عمل می تواند حتی موجب قطع دسترسی دائم شخص نیز بشود.
همچنین کاربران موظف هستند در هنگام ارسال پست، شماره قسمت در انیمه و یا چپتر در مانگا را، خارج از Spoiler ذکر کرده.

پستی که شما زدید و پاک شده...دقیقاً مغایر با قوانین سایت بوده و اخطاری که گرفتید، بطور کامل صحیح بوده...و ادامه ی این بحث کاملاً بیفایده هست

ایراد بعدی:

گشتی ایراد پیدا کردی؟ (=))). هر میوه شیطانی بسته به قابلیت و قدرت شخص استفاده کننده تغییر میکنه. ممکنه خیلی قوی یا متوسط یاشه. user باید قدرتهاش رو ارتقاع بده (میوه). درثانی ممکنه در فرهنگ ژاپن گرگ چیز خاصی نباشه.

پ.ن. ****** و ****** ایراد ندارن هــآ. اونا رو ببین :d.

فریدون از اون حرفا زدی

خو میوه گرگ رو میدادن به اون لئوپاترا به این لئوپاترا رو میدادن

چطور گرگ مهم نیست بعد انیمه هم دارن راجب گرگ نما و خون آشام و این چیزا ؟

ایراد داره ، حالا میخوای چشاتو ببند بگو نداره !
بزرگترین ایرادشم طولانی بودن الکی داستاناشه
همین بخش واتر 7 خیلی بهتر و جمع و جور تر میتونست تموم بشه تا اینکه زورو بخواد تو شومینه گیر کنه 3 قسمت برن دنبالش !!

باکومن هم تموم شد ... :d

یعنی چی! من اعصاب ندارم :d این چه وضعشه! من هاتوری سان رو میخوام :d نیازی به ویراستار جدید نیست :d اون نجی هم ویراستارش تغییری نکرد :d چرا این بچه های گل و بلبل باید عوض بشه ویراستارشون ؟ :d
ولی کاش کار فوکودا هم سریالی میشد! بچه ی باحالی بود :d :d :d امیدواریم توی سری دوم دوباره بیاد جزو رقبا :d

تشکر برای پیشنهاد
عکس Box ـش برام خیلی آشناست..ولی میدونم که ندیدمش....
امشب دانلودش میکنم.

خوش بحالت که تونستی تجربش کنی...امیدوارم که منم بتونم
خلیل دیدم نوشتی امشب می خوای بری برا دانلودش.
پیشاپیش پیشنهاد میکنم حتماً با این دید بری سراغ انیمه که "این یک کارتون نیست ، داستان دوره ای خاص و سخت از زندگی مردم ژاپنه".

kan'aan جان شما داری از باارزشترین انیمه درحال پخش ایرادات بی اسرائیلی میگیری که مرغ پخته از شنیدنش خندش میگیری.
همین موضوع رو تو یکی از فروم های انیمه (حالا نه فن وان پیس) بگو ببین جوابت رو میدن.
بازم میگم. قدرت میوه رو شخص کاربر میتونه افزایش بده. مثلا همین Gomu Gomu No Mi رو کس دیگه ی بجز لوفی خورده بود اینقدر قوی بود؟
ودا کارش اینه، بهش اطمینان کن ;).

• Like
Reactions: Mativ
من اکثر این انیمه های بهاری رو دانلود میکردم ولی نگاه نمیکردم. الان نشستم دو قسمت از Hanasaku Iroha رو دیدم (چون تو اکثر فرومها از این بیشتر از بقیه تعریف می شد) و خوشم اومد. نسبتا جالب بود. به قول دوستان از این انیمه های دوست داشتنیه. خلاصه که به عنوان یه کار تقریبا رئال میتونه برای دنبال کردن، گزینه خوبی باشه.

این انیمه Deadman Wonderland چرا اینجوریه ؟ اصلآ به مانگا وفادار نیست خودش داستان رو یه جور دیگه روایت میکنه یه شخصیت مانگا رو تو انیمه حذف میکنه کلآ خیلی عجیب غریب دنبال میشه

قسمت اول Fullmetal Alchemist: Brotherhood رو دیدم! کاملا به گروه خونیم میخوره :d :d :d می خواستم بزارمش برای تابستون! ولی نتونستم تحمل کنم :d

kan'aan جان شما داری از باارزشترین انیمه درحال پخش ایرادات بی اسرائیلی میگیری که مرغ پخته از شنیدنش خندش میگیری.
همین موضوع رو تو یکی از فروم های انیمه (حالا نه فن وان پیس) بگو ببین جوابت رو میدن.
بازم میگم. قدرت میوه رو شخص کاربر میتونه افزایش بده. مثلا همین Gomu Gomu No Mi رو کس دیگه ی بجز لوفی خورده بود اینقدر قوی بود؟
ودا کارش اینه، بهش اطمینان کن ;).

luffy.gif

n00bnarutowd1.gif

chopper2hs5.gif

chopper1it5.gif

NarutoVsBrook.gif

بله ..... !!!؟ :d

یه سری انیمه های کلاسیک هستند که بالاخره یه روز باید ببینیش. دیگران هم خیلی دربارشون حرف می زنند و کلا انیمه هایی ان که استانداردهای سبک خودشون رو یه رتبه افزایش دادن. کارایی مثل berserk,trigun, cowboy bebop, gundam, و صد البته kenshin که به نظر من بهترین انیمه ای که تا حالا ساخته شده. بعضی انیمه ها هستند که همین کار رو کردند ولی به این مشهوری نیستند. به نظر من برو سراغ اونا.من Gun Grave رو پیشنهاد می کنم. در نحوه ی روایت داستان و جذابیتش چیزی در حد انیمه ی Monster ِ اما قسمت هاش خیلی کمترِ. 3 قسمت اول رو شروع کن حال نکردی Dropـش کن

• Like
Reactions: A.T.HELLBOY
یه سری انیمه های کلاسیک هستند که بالاخره یه روز باید ببینیش. دیگران هم خیلی دربارشون حرف می زنند و کلا انیمه هایی ان که استانداردهای سبک خودشون رو یه رتبه افزایش دادن. کارایی مثل berserk,trigun, cowboy bebop, gundam, و صد البته kenshin که به نظر من بهترین انیمه ای که تا حالا ساخته شده. بعضی انیمه ها هستند که همین کار رو کردند ولی به این مشهوری نیستند. به نظر من برو سراغ اونا.من Gun Grave رو پیشنهاد می کنم. در نحوه ی روایت داستان و جذابیتش چیزی در حد انیمه ی Monster ِ اما قسمت هاش خیلی کمترِ. 3 قسمت اول رو شروع کن حال نکردی Dropـش کن
با توجه به اینکه Cowboy Bebop و Rurouni Kenshin و FLCL هم TOP3 من هستند و گویا کمی سلیقه مون شبیه هست، میشه یه توضیحی در مورد Berserk و Trigun بدی؟ یعنی اینقدری خوب هستند که خارج از نوبت ببینم؟؟
------------------------
Fullmetal Alchemist : Brotherhood تا قسمت 45 دیدم. به غیر از داستان مناسبی که برای سبک خودش داره، صحنه های مبارزه اش رو فوق العاده با کیفیت کار کردن. بعلاوه ی موسیقی خوب که تو بعضی سکانس ها خیلی بیشتر از تلاش کارگردان و انیماتور ها به چشم (گوش) میاد.
شخصیت مورد علاقه ام تا اینجا هم...
کینگ برادلی هست:دی پیش بینی می کنم به زودی از ون هوهنهایم هم خوشم بیاد :دی
-----------------------
Midori No Hibi رو هم تموم کردم بالاخره. کلا از اون تیریپ انیمه هایی نبود که من خوشم بیاد و چند بار خواستم بیخیالش بشم، ولی هر بار به یه جایی می رسید که انیمه از سطح خودش بالاتر میزد. کلا خیلی عجیب بود، بعضی اوقات اتفاقایی می افتاد که سطح درام و کمدی انیمه رو تا حد بهترین کارها بالا می برد و از لول خود انیمه خیلی خیلی بالاتر بود. به نظر من اگر یه سری چیزای اضافی که به خاطر جذب مخاطب تو کار آورده بودن رو نداشت، خیلی موفق تر بود.
پایان انیمه هم...
خیلی سرسری و سریع بود. کلا اصلا خوشم نیومد از پایانش. تو دو سه قسمت آخر انیمه، بار درام و رمانتیک خیلی خوبی درست شده بود که میتونست خیلی مفصل تر و عمیق تر تمومش کنن. بعلاوه از شخصیت های فرعی که به غیر از اون پسره، دوست میدوری که اسمش یادم نیست، کاراکترهای خوب و متفاوتی بودن، هیچ اثر و سرنوشتی توی پایان مشخص نبود. البته اگر اشتباه نکنم، وقتی که این انیمه رو میساختن، مانگا نمیه کاره رها شده بوده و پایان رو خودشون طراحی کردن و مانگا بعدا ادامه پیدا کرده. از این موضوع مطمئن نیستم.

با توجه به اینکه Cowboy Bebop و Rurouni Kenshin و FLCL هم TOP3 من هستند و گویا کمی سلیقه مون شبیه هست، میشه یه توضیحی در مورد Berserk و Trigun بدی؟ یعنی اینقدری خوب هستند که خارج از نوبت ببینم؟؟
------------------------

اگه از Cowboy Bebop خوشت اومده مسلما از Trigun هم خوشت خواهد آمد.داستان درباره ی یه مردی که مظنون به قتل عام یه شهر و بهش لقب Human Typhoon رو دادن و ...(هر چی بیشتر بگم اسپویلِ:دی اگه خواستی بگو برات پ.خ کنم)

و اما Berserk:
اولا در مورد مانگاش بگم که یکی از غنی ترین کارهای موجودِ. گاهی طراحی هنری صحنه ها معماری گوتیک رو به یادت میاره. درجه ی سنیش بالاست ولی از اون نیودیتی های چیپ نداره. داستان کاملا گیرا و اکشن فوق العاده ای داره

حالا از انیمش بگم: مهم ترین نکتش اینه که بی اندازه به مانگا وفادارِ :دی
یعنی اون جو و اکشن و دلهره و ... کاملا ملموسِ

خلاصه اینکه صد در صد ارزش خارج از نوبت دیده شدن رو دارن

اگه از Cowboy Bebop خوشت اومده مسلما از Trigun هم خوشت خواهد آمد.داستان درباره ی یه مردی که مظنون به قتل عام یه شهر و بهش لقب Human Typhoon رو دادن و ...(هر چی بیشتر بگم اسپویلِ:دی اگه خواستی بگو برات پ.خ کنم)

و اما Berserk:
اولا در مورد مانگاش بگم که یکی از غنی ترین کارهای موجودِ. گاهی طراحی هنری صحنه ها معماری گوتیک رو به یادت میاره. درجه ی سنیش بالاست ولی از اون نیودیتی های چیپ نداره. داستان کاملا گیرا و اکشن فوق العاده ای داره

حالا از انیمش بگم: مهم ترین نکتش اینه که بی اندازه به مانگا وفادارِ :دی
یعنی اون جو و اکشن و دلهره و ... کاملا ملموسِ

خلاصه اینکه صد در صد ارزش خارج از نوبت دیده شدن رو دارن
از Cowboy Bebop خوشم نیومده، خفن عاشقشم:دی شدیدا دنبال یه انیمه بودم که تو اون جو باشه. اکثر کاراکترهای مورد علاقه من عوضی هایی مثل اسپایک هستن:دی احتمالا از این هیومن تایفون هم خوشم میاد!
اسپویل هم خوب معلومه که نمیخوام اسپویل کنی دیگه:دی
در مورد Berserk زیاد شنیده بودم ولی اسم این Trigun رو هم نشنیده بودم! به هر حال ممنون. میرم تو کار دانلود و تماشا کردنشون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or