دیدگاههای متفاوتی نسبت به اسپویل وجود داره کاملا من شما رو در این مورد درک میکنم همونطور که در پست بالا جواب دادم فکر نمیکنم گفتن کلمه پایان گنگ اسپویل محصوب بشه...
والبته امیدوارم بعد از دیدن انیمه و به این نتیجه رسیدن که این حرف به هیچ وجه اسپویل نبوده از عمل کردتون ناراضی نباشید....
اگر قرار باشه هر کسی با دیدگاه خودش، از قوانین رعایت کنه و یا قوانین رو با باید و نباید های خودش مشخص کنه...دیگه هرج و مرج همه جا رو میگیره.
برای همین هستش که یک قانون کلی وضع میشه که دیدگاه برتری پشت اون هستش تا همه بتونند از محیط سالم و امن بهره مند بشند.
قوانین هم کامل و روشن هستش که تو پست اول گفتم و بر اساس خود قوانین سایت نوشته شده و دل بخواه نبوده.
استفاده از تگ مخفی کردن متن (Spoiler) برای بیان موضوعاتی که منجر به آشکار شدن قسمت یا قسمت هایی از انیمه و یا مانگا مانند داستان و یا شخصیت های آن شود اجباری بوده و تمامی کاربران موظف به رعایت آن می باشند. در صورت عدم رعایت، کاربر ابتدا تذکری دریافت خواهد کرد و در صورت تکرار دسترسی وی به مدت 3 روز قطع خواهد شد. بدیهیست که انجام مجدد این عمل می تواند حتی موجب قطع دسترسی دائم شخص نیز بشود.
همچنین کاربران موظف هستند در هنگام ارسال پست، شماره قسمت در انیمه و یا چپتر در مانگا را، خارج از Spoiler ذکر کرده.
پستی که شما زدید و پاک شده...دقیقاً مغایر با قوانین سایت بوده و اخطاری که گرفتید، بطور کامل صحیح بوده...و ادامه ی این بحث کاملاً بیفایده هست