Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
انیمه های Ongoing بهار خب به نسبت خیلی بهترن ، شخصا فکر میکردم بعد باکومن تا چند وقت انیمه ای در سطحش نداشته باشیم ولی نظرم شدیدا عوض شد !!

ناروتو هم فقط
Sasuke & Madara your sharingan will be mine و بس !

Last edited by a moderator:
تو چند صفحه ی قبل چند تا فیلم شاخ انیمه ای مورد بحث قرار گرفتن که همگی عالی بودن و ارزش دیدن زیادی دارن. مثل :
Rurouni Kenshin: Trust & Betrayal
5 Centimeter Per Second
The Girl Who Leapt Through Time
Princess Mononoke
Tokyo Godfathers
و ...
من چند روز پیش یه فیلم دیگه پیدا کردم که اینم فیلم خیلی خوبیه. از لحاظ گرافیکی فوق العاده است و خیلی راحت با C/S 5 رقابت میکنه. فیلم Oseam . نکته ی جالب در مورد این فیلم اینه که برخلاف تمام چیزایی که دیدیم، این انیمه یه انیمه ی ژاپنی نیست و یه انیمه ی کره ای هست. داستان خوبی هم داره. حالا اگر کسی نگاه کرد، در مورد داستانش هم صحبت میکنیم. فقط توصیه میکنم با بالاترین کیفیتی که میتونید ببینید.
چند تا شات از فیلم:
to98ejp9n6dj2cw81dj.jpg

niwk6c9np82jbury5dqj.jpg

hkb2kkw6fp17k9hyaoek.jpg

ببخشید یه سوال در مورد این انیمه و در مورد داستانش برای اینکه بینم قبلآ دیدمش یا نه

دوستانی که ندیدند نخونند مربوط به داستان میشه :

این همون انیمه ای هست دختره کوره ؟ ( همین یه تیکش برای فهمیدن کافیه :d )

اگه اونی که من دیدم باشه خوراک خلیل هست به خاطر پایانش :d

انیمه X-Men رو هم ببینید. در حال پخشه. بدک نیست. همین قدر که آریا دیدش بدونید خودش خیلیه :دی!
یکی سربسته این لینک 5CM رو بده خیلی نیاز دارم :دی! پی ام کنید اگر هم نمیشه...

آریا که به این راحتی ها راضی نشد که انیمه نگاه کنه...همینی هم که میبینه، به نظرم فقط بخاطر کمیک ـش هستش..نه کارهای ژاپنی!
تو چند صفحه ی قبل، لینک هاش رو قرار دادم..بگردید..

تو چند صفحه ی قبل چند تا فیلم شاخ انیمه ای مورد بحث قرار گرفتن که همگی عالی بودن و ارزش دیدن زیادی دارن. مثل :
Rurouni Kenshin: Trust & Betrayal
5 Centimeter Per Second
The Girl Who Leapt Through Time
Princess Mononoke
Tokyo Godfathers
و ...
من چند روز پیش یه فیلم دیگه پیدا کردم که اینم فیلم خیلی خوبیه. از لحاظ گرافیکی فوق العاده است و خیلی راحت با C/S 5 رقابت میکنه. فیلم Oseam . نکته ی جالب در مورد این فیلم اینه که برخلاف تمام چیزایی که دیدیم، این انیمه یه انیمه ی ژاپنی نیست و یه انیمه ی کره ای هست. داستان خوبی هم داره. حالا اگر کسی نگاه کرد، در مورد داستانش هم صحبت میکنیم. فقط توصیه میکنم با بالاترین کیفیتی که میتونید ببینید.

اینکه انیمه ژاپنی نیست...کمی من رو دلسرد میکنه! چون علاقه ی شدیدی به زبانشون دارم و به سایر زبان های شرقی هیچ علاقه ای پیدا نکردم. حتی از دیزاین Face ـشون هم خوشم نمیاد :d

بگذریم، ولی اینطور که میگید...خوراک منه، امشب رفته برای دانلود و پوشه ـش رو تو Plan to Download ساختم..

فقط توصیه میکنم با بالاترین کیفیتی که میتونید ببینید.

فعلاً بالاترین چیزی که دیدم، DVDRiP های معمولی بودش...حتی تو Fansub های آلمان، اسپانیا و فرانسه...هم خبری از نسخه های بلوری نیست.
سنگین ترین کار هم فکر کنم، کار OMG هستش

اگه اونی که من دیدم باشه خوراک خلیل هست به خاطر پایانش
هایپ نمیدم ولی انیمه ی شاخیه . از اون انیمه هایی که غرقش بشی شاید تا پای گریه و اینا هم بری

خیلی ناراحت ام از اینکه، ادم احساساتی تو دنیای مجازی نیستم...دوست دارم حتی برای یک بار هم که شده...تجربه ی گریه کردن با یک فیلم و سریال رو داشته باشم...ببینم چه حسی داره.
شده تا مرزش پیش رفتم ولی نشد که نشد :p

ولی ظاهراً Clannad After Story میتونه اینکار رو کنه....تا قسمت 15 که حسابی من رو چلونده و زیر فشار شدید احساسات بودم (جان خلیل، حتی در موردش هم صحبت نکنید، مگر کامل در اسپویلر که من اصلا نبینم)

آخرین ویرایش:
بالاخره Bakuman هم زیرنویسش تموم شد! :d
بشینیم این 3-4 قسمتی که دیروز و امروز اومدن رو هم ببینیم و تا زمستون برای سری دومش صبر کنیم :d

خیلی ناراحت ام از اینکه، ادم احساساتی تو دنیای مجازی نیستم...دوست دارم حتی برای یک بار هم که شده...تجربه ی گریه کردن با یک فیلم و سریال رو داشته باشم...ببینم چه حسی داره.
شده تا مرزش پیش رفتم ولی نشد که نشد :p
خلیل جان Grave Of the Firefly رو دیدی؟ من باهاش باریدم کار از گریه گذشت!

220px-Grave_of_the_Fireflies_DVDcover.jpg

اگه ندیدیش حتماً ببین. اولین و آخرین تجربه گریه من با یک انیمه بود. شاهکار شاهکار شاهکار......

ها یعنی بله :دی
خودشه.
هایپ نمیدم ولی انیمه ی شاخیه . از اون انیمه هایی که غرقش بشی شاید تا پای گریه و اینا هم بری :دی

اره انیمه خیلی خوبی بود کلآ اولش با پایانش خیلی فرق داشت غیر قابل پیش بینی بود :d

البته بعد از دیدنش فکر کنم تا شب دپرس بودم میدونی یه جورایی حال گیری بود:(

220px-Grave_of_the_Fireflies_DVDcover.jpg

اگه ندیدیش حتماً ببین. اولین و آخرین تجربه گریه من با یک انیمه بود. شاهکار شاهکار شاهکار......

خیلی اشناست ولی چرا چیزی یادم نمیاد

بعد از ایرادی که از وان پیس به خاطر طولانی بودن الکی بعضی جاهاش گرفتم (که انصافا هم جای ایراد داره ) ایراد بعدی که میخوام بگیرم میوه ی گرگه !

گرگ همیشه تو حیوونا یه ابهت خاصی داره ، چه از نظر تاریخی و افسانه ای بگیری چه ذات خوده موجود اصلا یه حیوون جداس بین بقیه موجودات وحشی

به نظرم نباید میوشو میدادن به یه پخمه ای مثل این یارو تو CP9

بعد از ایرادی که از وان پیس به خاطر طولانی بودن الکی بعضی جاهاش گرفتم (که انصافا هم جای ایراد داره ) ایراد بعدی که میخوام بگیرم میوه ی گرگه !

گرگ همیشه تو حیوونا یه ابهت خاصی داره ، چه از نظر تاریخی و افسانه ای بگیری چه ذات خوده موجود اصلا یه حیوون جداس بین بقیه موجودات وحشی

به نظرم نباید میوشو میدادن به یه پخمه ای مثل این یارو تو CP9

این الان ایراد بود !!؟؟:d
--------------------------------------
بچه ها یه چند تا انیمه کوتاه باحال معرفی کنید .:d

تشکر برای پیشنهاد
عکس Box ـش برام خیلی آشناست..ولی میدونم که ندیدمش....
امشب دانلودش میکنم.

خوش بحالت که تونستی تجربش کنی...امیدوارم که منم بتونم

بچه ها یه چند تا انیمه کوتاه باحال معرفی کنید
من آرشیو بزرگی ندارم...ولی بگو چه سبکی دوست داری تا بهتر بشه کمک کرد...ویا اینکه از چه کارهایی خوشت امده

بالاخره Bakuman هم زیرنویسش تموم شد! :d
بشینیم این 3-4 قسمتی که دیروز و امروز اومدن رو هم ببینیم و تا زمستون برای سری دومش صبر کنیم :d

عالی شد...امشب سعی میکنم شروع ـش کنم

ایراد بعدی:
سبیل گلد راجر چرا اینطوری واستاده !!.
گشتی ایراد پیدا کردی؟ (=))). هر میوه شیطانی بسته به قابلیت و قدرت شخص استفاده کننده تغییر میکنه. ممکنه خیلی قوی یا متوسط یاشه. user باید قدرتهاش رو ارتقاع بده (میوه). درثانی ممکنه در فرهنگ ژاپن گرگ چیز خاصی نباشه.

پ.ن. ****** و ****** ایراد ندارن هــآ. اونا رو ببین :d.

ایراد بعدی:

گشتی ایراد پیدا کردی؟ (=))). هر میوه شیطانی بسته به قابلیت و قدرت شخص استفاده کننده تغییر میکنه. ممکنه خیلی قوی یا متوسط یاشه. user باید قدرتهاش رو ارتقاع بده (میوه). درثانی ممکنه در فرهنگ ژاپن گرگ چیز خاصی نباشه.

پ.ن. ****** و ****** ایراد ندارن هــآ. اونا رو ببین :d.
کاری به حرف دوستمون ندارم اما گرگ جزو حیوان هایی هست که توی اساطیر ژاپن دخیله. نه مثل Okami. ولی بوده.

واقعاً که...اینقدر از پایان Gantz بدون استفاده از اسپویلر گفتید...که دیگه حال ام بهم بخورده که پاک کنم و کارت بدم...هیچ اشتیاقی برای تموم کردن انیمه باقی نمانده

اینقدر بی ملاحظه هستید و بقیه براتون مهم نیستند و خودتون رو فقط میبینید...اصلا معنای کلمه ی تازگی رو فقط خودتون باید تجربه کنید، برای دیگران اون رو باید نابود کنید تا خودی نشون بدید!

دفعه ی دیگه اگر ببینم بدون اسپول در مورد پایان انیمه صحبت بشه، بدون دادن کارت قرمز...مستقیم یک هفته Ban در انتظار این دسته از کاربران هستش.

Gantz تموم شد :d

آقا من قسمت آخرش نفهمیدم چی شد ! :d یکی بیاد برای من کامل تشریح کنه چی شد! :d
در کل بین این انیمه هایی که دیدم شخصیت اصلیش نچسب ترین شخصیت بود! کلا رو اعصاب بود :d (تو پست قبلی گفتم البته :d )
پایان گنگی داره پیشنهاد میکنم برای درک بهتره موضوع مابقی داستان رو از طریق مانگا ادامه بدی....
.
.

و در باره اخطار و پست پاک شده از طرف ناظر محترم: درجات اسپویل در هر فروم تفاوتی داره ولی فکر نمیکردم اینجا حتی از aw هم سختگیرانه تر باشه...
در معرفی انیمه guntz این موضوع اشاره شده که ادامه داستان باید در مانگا پیگیری بشه...بنظرم این موضوع شامل اسپویل نیست ...

واقعاً که...اینقدر از پایان Gantz بدون استفاده از اسپویلر گفتید...که دیگه حال ام بهم بخورده که پاک کنم و کارت بدم...هیچ اشتیاقی برای تموم کردن انیمه باقی نمانده

اینقدر بی ملاحظه هستید و بقیه براتون مهم نیستند و خودتون رو فقط میبینید...اصلا معنای کلمه ی تازگی رو فقط خودتون باید تجربه کنید، برای دیگران اون رو باید نابود کنید تا خودی نشون بدید!

دفعه ی دیگه اگر ببینم بدون اسپول در مورد پایان انیمه صحبت بشه، بدون دادن کارت قرمز...مستقیم یک هفته Ban در انتظار این دسته از کاربران هستش.
دیدگاههای متفاوتی نسبت به اسپویل وجود داره کاملا من شما رو در این مورد درک میکنم همونطور که در پست بالا جواب دادم فکر نمیکنم گفتن کلمه پایان گنگ اسپویل محصوب بشه...
والبته امیدوارم بعد از دیدن انیمه و به این نتیجه رسیدن که این حرف به هیچ وجه اسپویل نبوده از عمل کردتون ناراضی نباشید....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or