تو چند صفحه ی قبل چند تا فیلم شاخ انیمه ای مورد بحث قرار گرفتن که همگی عالی بودن و ارزش دیدن زیادی دارن. مثل :
Rurouni Kenshin: Trust & Betrayal
5 Centimeter Per Second
The Girl Who Leapt Through Time
Princess Mononoke
Tokyo Godfathers
و ...
من چند روز پیش یه فیلم دیگه پیدا کردم که اینم فیلم خیلی خوبیه. از لحاظ گرافیکی فوق العاده است و خیلی راحت با C/S 5 رقابت میکنه. فیلم Oseam . نکته ی جالب در مورد این فیلم اینه که برخلاف تمام چیزایی که دیدیم، این انیمه یه انیمه ی ژاپنی نیست و یه انیمه ی کره ای هست. داستان خوبی هم داره. حالا اگر کسی نگاه کرد، در مورد داستانش هم صحبت میکنیم. فقط توصیه میکنم با بالاترین کیفیتی که میتونید ببینید.
چند تا شات از فیلم:
انیمه X-Men رو هم ببینید. در حال پخشه. بدک نیست. همین قدر که آریا دیدش بدونید خودش خیلیه !
یکی سربسته این لینک 5CM رو بده خیلی نیاز دارم ! پی ام کنید اگر هم نمیشه...
تو چند صفحه ی قبل چند تا فیلم شاخ انیمه ای مورد بحث قرار گرفتن که همگی عالی بودن و ارزش دیدن زیادی دارن. مثل :
Rurouni Kenshin: Trust & Betrayal
5 Centimeter Per Second
The Girl Who Leapt Through Time
Princess Mononoke
Tokyo Godfathers
و ...
من چند روز پیش یه فیلم دیگه پیدا کردم که اینم فیلم خیلی خوبیه. از لحاظ گرافیکی فوق العاده است و خیلی راحت با C/S 5 رقابت میکنه. فیلم Oseam . نکته ی جالب در مورد این فیلم اینه که برخلاف تمام چیزایی که دیدیم، این انیمه یه انیمه ی ژاپنی نیست و یه انیمه ی کره ای هست. داستان خوبی هم داره. حالا اگر کسی نگاه کرد، در مورد داستانش هم صحبت میکنیم. فقط توصیه میکنم با بالاترین کیفیتی که میتونید ببینید.
فقط توصیه میکنم با بالاترین کیفیتی که میتونید ببینید.
اگه اونی که من دیدم باشه خوراک خلیل هست به خاطر پایانش
هایپ نمیدم ولی انیمه ی شاخیه . از اون انیمه هایی که غرقش بشی شاید تا پای گریه و اینا هم بری
خلیل جان Grave Of the Firefly رو دیدی؟ من باهاش باریدم کار از گریه گذشت!خیلی ناراحت ام از اینکه، ادم احساساتی تو دنیای مجازی نیستم...دوست دارم حتی برای یک بار هم که شده...تجربه ی گریه کردن با یک فیلم و سریال رو داشته باشم...ببینم چه حسی داره.
شده تا مرزش پیش رفتم ولی نشد که نشد
ها یعنی بله
خودشه.
هایپ نمیدم ولی انیمه ی شاخیه . از اون انیمه هایی که غرقش بشی شاید تا پای گریه و اینا هم بری
خلیل جان Grave Of the Firefly رو دیدی؟ من باهاش باریدم کار از گریه گذشت!
اگه ندیدیش حتماً ببین. اولین و آخرین تجربه گریه من با یک انیمه بود. شاهکار شاهکار شاهکار......
بعد از ایرادی که از وان پیس به خاطر طولانی بودن الکی بعضی جاهاش گرفتم (که انصافا هم جای ایراد داره ) ایراد بعدی که میخوام بگیرم میوه ی گرگه !
گرگ همیشه تو حیوونا یه ابهت خاصی داره ، چه از نظر تاریخی و افسانه ای بگیری چه ذات خوده موجود اصلا یه حیوون جداس بین بقیه موجودات وحشی
به نظرم نباید میوشو میدادن به یه پخمه ای مثل این یارو تو CP9
خلیل جان Grave Of the Firefly رو دیدی؟ من باهاش باریدم کار از گریه گذشت!
اگه ندیدیش حتماً ببین. اولین و آخرین تجربه گریه من با یک انیمه بود. شاهکار شاهکار شاهکار......
من آرشیو بزرگی ندارم...ولی بگو چه سبکی دوست داری تا بهتر بشه کمک کرد...ویا اینکه از چه کارهایی خوشت امدهبچه ها یه چند تا انیمه کوتاه باحال معرفی کنید
بالاخره Bakuman هم زیرنویسش تموم شد! :d
بشینیم این 3-4 قسمتی که دیروز و امروز اومدن رو هم ببینیم و تا زمستون برای سری دومش صبر کنیم :d
ایراد بعدی:گرگ همیشه تو حیوونا یه ابهت خاصی داره ، چه از نظر تاریخی و افسانه ای بگیری چه ذات خوده موجود اصلا یه حیوون جداس بین بقیه موجودات وحشی
گشتی ایراد پیدا کردی؟ (). هر میوه شیطانی بسته به قابلیت و قدرت شخص استفاده کننده تغییر میکنه. ممکنه خیلی قوی یا متوسط یاشه. user باید قدرتهاش رو ارتقاع بده (میوه). درثانی ممکنه در فرهنگ ژاپن گرگ چیز خاصی نباشه.سبیل گلد راجر چرا اینطوری واستاده !!.
کاری به حرف دوستمون ندارم اما گرگ جزو حیوان هایی هست که توی اساطیر ژاپن دخیله. نه مثل Okami. ولی بوده.ایراد بعدی:
گشتی ایراد پیدا کردی؟ (). هر میوه شیطانی بسته به قابلیت و قدرت شخص استفاده کننده تغییر میکنه. ممکنه خیلی قوی یا متوسط یاشه. user باید قدرتهاش رو ارتقاع بده (میوه). درثانی ممکنه در فرهنگ ژاپن گرگ چیز خاصی نباشه.
پ.ن. ****** و ****** ایراد ندارن هــآ. اونا رو ببین :d.
Gantz تموم شد :d
آقا من قسمت آخرش نفهمیدم چی شد ! :d یکی بیاد برای من کامل تشریح کنه چی شد! :d
در کل بین این انیمه هایی که دیدم شخصیت اصلیش نچسب ترین شخصیت بود! کلا رو اعصاب بود :d (تو پست قبلی گفتم البته :d )
دیدگاههای متفاوتی نسبت به اسپویل وجود داره کاملا من شما رو در این مورد درک میکنم همونطور که در پست بالا جواب دادم فکر نمیکنم گفتن کلمه پایان گنگ اسپویل محصوب بشه...واقعاً که...اینقدر از پایان Gantz بدون استفاده از اسپویلر گفتید...که دیگه حال ام بهم بخورده که پاک کنم و کارت بدم...هیچ اشتیاقی برای تموم کردن انیمه باقی نمانده
اینقدر بی ملاحظه هستید و بقیه براتون مهم نیستند و خودتون رو فقط میبینید...اصلا معنای کلمه ی تازگی رو فقط خودتون باید تجربه کنید، برای دیگران اون رو باید نابود کنید تا خودی نشون بدید!
دفعه ی دیگه اگر ببینم بدون اسپول در مورد پایان انیمه صحبت بشه، بدون دادن کارت قرمز...مستقیم یک هفته Ban در انتظار این دسته از کاربران هستش.