Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
پارازیت میندازیم :دی
آقا این فیلر یعنی چی من نگرفتم :دی
ناروتو تازه قسمت 33 و بلیچ قسمت 42 هستم خیلی عقب هم نیستم :دی ناروتو حدود 300 قسمتی مونده برسم بلیچ هم حدود 250 ! چیزی نیست :| :دی

خب بابا انگلیسی بنویسید که پر کننده هستش :دی من میگم خدا نکنه معنی خاصی داره :دی

دوستان من آخر نفهمیدم شینیگامیا خوبن یا بد تو بلیچ خوب و تو دفترچه مرگ یجورایی بد :دی ؟

آخرین ویرایش:
سلام
آقا چقدر این Level E چرت و پرت و بیخوده .
12 قسمتش رو دیدم ، حالم بهم خورد .
اگر دارینش ، وقت حروم نکنین براش :دی

Level E فقط آغازش خوب بودش، ولی بلافاصله بعد از چند قسمت اول شدیداً اوفت کرد و دیگه خراب شد.
وقتی رسید به اون سه تا بچه ها، دیدن انیمه رو Drop کردم...و الکی 3.59 گیگ دانلودش کردم که آرشیوام ناقص نباشه.

P.S
پشیمونم که چرا اصلا بهت پیشنهادش کردم
P.SS
حالا به غیر از اون، انیمه های Drop شده توی فصل قبل هم داشتم...
Dragon Crisis
Factale
Freezing
Kore wa Zombie desu ka
Wolverine
تو این فصل دیگه، همچین اشتباهی نمیکنم

خب اومدم یه انیمه ongoing براتون معرفی کنم که خیلی جالبه و خیلی ازش تعریف شنیدم البته خودمم خیلی خوشم اومد وقتی قسمت اولش رو دیدم الان دارم مانگاش رو میخونم

اسم انیمه : Deadman Wonderland

داستان انیمه در مورد پسری به نام گانتا هستش که مثل همه بچه ها زندگی عادی داره ولی یک روز در مدرسه موجود عجیبی به کلاسشون حمله میکنه و همه دانش اموزان اون کلاس به جز گانتا کشته میشند و گانتا به جرم نکرده قتل عام بقیه دانش اموزان به حکم اعدام محکوم میشه و به یه زندان خصوصی منتقل میشه ولی این زندان یک زندان متفاوت هستش که .......

انیمه خیلی خوب شروع میشه و همون در دقایق اول بیننده رو جذب میکنه این انیمه از خشونت قابل ملاحظه ای نسبت به انیمه های شونن برخورداره

از لحاظ گرافیکی انیمه خوبی هستش و به نظر من ارزش دنبال کردن رو داره

قسمت اولش هفته پیش یا این هفته اومد دقیق یادم نیست این انیمه توسط بچه های انیمه ورلد زیرنویس میشه

Deadman Wonderland باید کار خوبی باشه، ولی من صبر میکنم که سه قسمتی ازش بیاد...تا وضعیت Vote ـش بیشتر مشخص بشه.

راستی میخوام یک انیمه ی بلند (D.Gray-man) رو بزارم تو لیست دانلودام...کمی زیاد هستش (103 قسمت) که دانلودش وقت میبره.
فقط تو تصمیم گیری، گیر کردم که واقعاً این کار ارزشش رو داره و از نظر داستان، شخصیت پردازی، لول احساسات، اکشن و.... تو چه سطحی هستش. (چندتا مطلب خوندم که اکشن و داستان خوبی در نیمه های انیمه داره، ولی خوب، راضی نشدم)

خلاصه بگید که ارزش 17 گیگ دانلود رو داره؟

یک کاری (K-ON!) رو هم میخوام تنهایی شروع به دانلود کنم، ولی بازم گیر کردم که اصلا به لول من، اینطور کارها میخوره یا نــه!؟ (تا حالا موزیکال کار نکردم، این گزینه ی خوبی برای شروع هستش)

آخرین ویرایش:
سلام

دوستان من وان پیس رودارم نگاه میکنم الان تقریبا 60-70 قسمته که زیر نویس ندارم

زیرنویسای سایت دنیای انیمه رو هم گرفتم ولی هیچ کدوم نمایش نمیده کا ام پلیر
ویندوزم 7ـه .

رو انگلیسی خوندن مشکلی ندارم ولی اگه فارسی باشه خیلی راحت تر میشم
خواستم ببینم شما هم همچین مشکلی داشتید ، یا مثلا جاید یگه ای برای دانلود این زیرنویسا سراغ ندارید ؟

من همش رو از دنیای انیمه گرفتم ولی همش کار میکنه! (ویندوز7 )
کلا نشون نمیده یا زبونش خرچنگ قورباغه ای میشه ؟ :d

K-ON ! رو دیدم! اولاش خوب بود ولی بعدش خیلی عادی شده بود! یعنی سیزن اولش بد نیست ولی سیزن دوم تکرار همون اولیه :d
البته چون به گروه خونیم نمیخوره گفتم بد نیست ! :d

من همش رو از دنیای انیمه گرفتم ولی همش کار میکنه! (ویندوز7 )
کلا نشون نمیده یا زبونش خرچنگ قورباغه ای میشه ؟ :d

K-ON ! رو دیدم! اولاش خوب بود ولی بعدش خیلی عادی شده بود! یعنی سیزن اولش بد نیست ولی سیزن دوم تکرار همون اولیه :d

قسمت 298 رو نشون داد ولی خرچنگ قورباغه بود

بقیه رو نشون نمیده اصلا !!
نمیدونم چرا

رو ایکس پی این مشکلو نداشتم

سلام

ویندوزم 7ـه .

خواستم ببینم شما هم همچین مشکلی داشتید ، یا مثلا جاید یگه ای برای دانلود این زیرنویسا سراغ ندارید ؟

از برنامه ی پخش رایگان The KMPlayer استفاده کن...
http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Video-Players/KMPlayer.shtml
اگر باز زیرنویس Load نشد...فایل ـش رو درگ کن توی پنچره ی پخش فیلم...اگر بازم نشد، یکی از همون زیرنویس ها رو آپلود کنید تا نگاهی کنیم بهش.

تشکر...مسئله همون گروه خونیه! نخوره ضد حاله...ولی شنیدم که پایان هر قسمت یک آهنگ قشنگ میزنند.
دیگه کم کم علاقمند شدم به خواننده های ژاپنی و چندتایی آهنگ گوش کردم و قصد دارم آلبوم دانلود کنم.
میخوام گروه خونیم رو درست کنم که بتونم کارهای موزیکال هم بببنیم.

P.S
اگر Track و یا آلبوم قشنگ از گروه معرف ژاپنی، میشناسید معرفی کنید که امشب بیارم.

Police _ 110
DGM اثره خوبی هست. فیلر نداره. ما که خوشمان آمد :دی.

پ.ن. Mushishi هم اصلا لینک دانلودی براش نیست. HD 720p البته. کسی از دوستان Bakuman رو داره (720p) یه ندا بده.

Ok....

من Bakuman رو که دارم توی RS FS و HF که آپلود خودم هستش...Mushishi رو هم میشه راحت توی RS پیدا کرد. بعد از 1 شب برات PM میکنم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fratos
سلام

ویندوزم 7ـه .

مشکل شما به احتمال زیاد به یکی از موارد پایین مربوط میشه

اول اینکه احتمالآ برنامه KMP فونتی که زیرنویس ها باهاش ترجمه شدند رو نداره به خاطر همین نمیتونه بخونه که راه حلش ریختن فونت مناسب تو برنامه KMP هستش

مورد دوم اینکه زیرنویس UTF-8 نیست و برنامه شما رو نمیتونه ساپورت کنه که راه حلش تبدیل به UTF-8 هستش

سلام
Level E فقط آغازش خوب بودش، ولی بلافاصله بعد از چند قسمت اول شدیداً اوفت کرد و دیگه خراب شد.
وقتی رسید به اون سه تا بچه ها، دیدن انیمه رو Drop کردم...و الکی 3.59 گیگ دانلودش کردم که آرشیوام ناقص نباشه.

P.S
پشیمونم که چرا اصلا بهت پیشنهادش کردم
P.SS
حالا به غیر از اون، انیمه های Drop شده توی فصل قبل هم داشتم...
Dragon Crisis
Factale
Freezing
Kore wa Zombie desu ka
Wolverine
تو این فصل دیگه، همچین اشتباهی نمیکنم
خسته نباشی :دی
volverine رو هم به من پیشنهاد دادی ، ولی خوشبختانه دانلود نکردم :دی
-----
حلیل تو گروه خونی من رو بیشتر میدونی چجوریه . یه چیزی که اینقدر اومده باشه که مطمئن باشیم خراب نمیشه بهم معرفی کن . زیرنویس فارسی هم براش بیاد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or