Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
FullMetal Alchemist BrotherHood بر طبق مانگا ساخته شده ولی FullMetal Alchemist بعد از چند قسمت ابتدایی مانگا رو ول میکنه و خود سازنده ها داستان رو بردن جلو. من خودم هم الان دارم FMAB رو می بینم. جو کار خیلی شبیه Pandora Hearts هست. کلا اگر کارای شونن میبینید میتونید اول از چیزای دیگه شروع کنید ولی انیمه ی خوبیه.
منم یه همچین لیستی دارم که ندیدم:
Black Cat
Blood+
Claymore
Fate-Stay Night
Full Metal Panic - Complete Series
Gurren Lagann
Kuroshitsuji
Last Exile
Midori No Hibi
Serial Experiments Lain
Vampire Knight - Complete Series
Zero no Tsukaima

الان هم دارم همون FMAB و Valkyria Chrinicles رو می بینم. VC رو تازه شروع کردم ولی مطمئنم برای فن های بازیش خیلی جذاب خواهد بود. بخصوص برای امثال من که PSP نداریم و نمیتونیم شماره های بعدیش رو بازی کنیم. استایل گرافیکیش هم دقیقا مثل بازیش هست. بعلاوه ی Kemono no Souja Erin که اینقدر جوش دوست داشتنی هست که رفت توی top10 .

کمی گشتم، متاسفانه این کار قشنگ زیرنویس نشده!!

با زیرنویس EN هم نمیتونم خوب کنار بیام، چون تو شنیداری EN قوی تر از خواندن زیرنویس EN عمل میکنم و موقع دیدن کارهای دوبله ی ژاپنی، همین مسئله درده سر سازه برام...
منم همینطور هستم و معمولا اول نگاه میکنم ببینم که انیمه دوبله ی انگلیسی خوب داره یا نه که متاسفانه تعداد انیمه هایی مثل دث نوت که دوبله ی انگلیسی خوبی دارن خیلی کم هستن. اما یه چیز دیگه ای که هست اینه که زیرنویس فارسی ها هم خیلی ضعیف هست. من خودم برای کد گیاس چون روی خود انیمه زیرنویس انگلیسی سبزرنگ بود و واضح نبود براش دنبال زیرنویس گشتم و زیرنویس فارسیش رو پیدا کردم. اما بخصوص توی اواخر R2 زیرنویس اینقدر بد و نامفهوم بود که کلا غیدشو زدم و رفتم زیرنویس انگلیسی پیدا کردم. واقعا هم عجیبه که چرا هنوز Rumble Hearts زیرنویس نشده. البته همش 14 قسمته. شاید خودمون زیرنویسش کردیم.

چند وقت پیش یه فیلم دیگه دیده بودم به اسم Tokyo Godfathers که امروز یهویی نسخه ی دوبله فارسیشو دیدم و خیلی تعجب کردم اما خریدمش. این انیمه ی خیلی خوبیه ولی اصلا دوبله فارسیشو نبینید. چون هم سانسور زیاد داره و هم بعضا موضوع داستان رو عوض کردن. مثلا یکی از شخصیت ها که دو جنسه هست رو دو هوایی بهش میگن! به هر حال دیدنش توصیه میشه. داستان تقریبا رئالی داره. داستانش در مورد سه تا ولگرد هست که یه بچه رو پیدا میکنن.

اره، دوبله خیلی شرطه...من Elfen Lied رو با دوبله ی EN دیدم..کلاً پشیمون شدم از کرده ی خودم.
Code Geass R2 رو که دیگه نگو...داغ دلم تازه میشه، شانس آوردم نسخه ای که دانلود کرده بودم دو زبانه بودش که اون قسمت های آخرش رو EN نگاه کردم.

P.S
این فیلمی که معرفی کردید، بعداً یک نگاهی میکنم

P.SS
لیست زیر، انیمه هایی کاندید برای دانلودام هست که کم کم دانلودشون میکنم و لیست دوباره پر میشه...انیمه های خوبی هستند.

Code:
Kiba
Basilisk
Canaan
Karas
kimi ni todoke
minami-ke
Night Head Genesis
Occult Academy
Pandora Hearts
Paranoia Agent
Seitokai Yakuindomo
shinrei tantai yakumo
Texhnolyze
Tokyo Magnitude 8.0

قسمت 207 ناروتو شیپودون

با توجه به چیزهایی که از انیمه دیدم، تا الان به این راحتی کارکتری رو اینقدر سریع حذف نکردند، بخصوص اونهایی که روی Base داستان تاثیر گذار هستند...همون طور که اینقدر روی شخصیت ـشون کار میکنه و جزئیات و توانایی هاشون رو توضیح میدند...برای حذف ـشون هم وقت گذاشته میشه.

من فکر نمیکنم که کیسامه به این راحتی خذف شده باشه و اون شمشیرش به کمکش میاد، همونطور که قبلاً بدنش رو بعد از ضربه ی 8 دم ترمیم کرد

++++++++++

این لیست زیر، انیمه هایی هست که قبلاً دانلود کردم ولی ندیدم...دوستان کدوم رو پیشنهاد میکنند که الان ببینم (فقط یک انیمه)

Code:
Inuyasha 
blood+
Berserk
Hellsing + 4OVAs
cowboy bebop 
Black Cat 
Afro Samurai + Afro Samurai Resurrection (Movie)
Wolf's Rain
FullMetal Alchemist BrotherHood + 3OVAs
Princess Mononoke (Movie)
Baccano!
Eden of the East
Full Metal Panic!
Full Metal Panic Fumoffu
Full Metal Panic The Second Raid
Zoku Natsume Yūjin-Chō
Shingetsutan Tsukihime
Kara no Kyoukai - the Garden of sinners (Movie)
Eve no Jikan
Natsume Yuujinchou
Durarara
Gantz
Lovely Complex
Bakuman

کمی گشتم، متاسفانه این کار قشنگ زیرنویس نشده!!

با زیرنویس EN هم نمیتونم خوب کنار بیام، چون تو شنیداری EN قوی تر از خواندن زیرنویس EN عمل میکنم و موقع دیدن کارهای دوبله ی ژاپنی، همین مسئله درده سر سازه برام...

خلیل جان منم نظرم رو بگم :

اول اینکه Princess Mononoke حتمآ ببین یکی از انیمه هایی بود که من خیلی دوستش داشتم و واقعآ کار متفاوتی بود کلآ هرچی Hayao Miyazaki میسازه کارای فوق العاده ای هستش از جمله کاراش که حتمآ باید ببینی اگه ندیدی Howl's Moving Castle هستش که از دستش نده

در مورد Black Cat من چند چپتر مانگاش رو خوندم به نظر بد نمیرسید البته تا اونجایی که من خوندم هنوز پراکنده بود و رو داستان اصلی متمرکز نشده بود در کل انیمشم نباید کار بدی باشه

Lovely Complex هم قبلآ گفتم انیمه سطح بالایی نیست ولی دوست داشتنی:d

در مورد Gantz هم دروغ چرا اقا من از این کار خوشم نمیاد شاید جزء استثنائات باشم ولی این انیمه و مانگا رو اصلآ دوست ندارم نمیدونم چرا :d

در مورد کارهایی هم که میخوای دانلود کنی در مورد کیبا زیاد رو زیرنویسش حساب نکن ما خودمون هنوز با هم درگیریم :d

خلیل جان منم نظرم رو بگم :

اول اینکه Princess Mononoke حتمآ ببین یکی از انیمه هایی بود که من خیلی دوستش داشتم و واقعآ کار متفاوتی بود کلآ هرچی Hayao Miyazaki میسازه کارای فوق العاده ای هستش از جمله کاراش که حتمآ باید ببینی اگه ندیدی Howl's Moving Castle هستش که از دستش نده

در مورد Black Cat من چند چپتر مانگاش رو خوندم به نظر بد نمیرسید البته تا اونجایی که من خوندم هنوز پراکنده بود و رو داستان اصلی متمرکز نشده بود در کل انیمشم نباید کار بدی باشه

Lovely Complex هم قبلآ گفتم انیمه سطح بالایی نیست ولی دوست داشتنی:d

در مورد Gantz هم دروغ چرا اقا من از این کار خوشم نمیاد شاید جزء استثنائات باشم ولی این انیمه و مانگا رو اصلآ دوست ندارم نمیدونم چرا :d

در مورد کارهایی هم که میخوای دانلود کنی در مورد کیبا زیاد رو زیرنویسش حساب نکن ما خودمون هنوز با هم درگیریم :d

از Princess Mononoke خیلی خیلی تعریف شنیدم، ولی بعد از دانلود برای تنظیم زیرنویس که پخش ـش کردم..کمی از تم انیمه خوشم نیامد و بعد از تنظیم، ولش کردم.....ولی اگر اینطور میگید فردا میشینم نگاهش میکنم.

Howl's Moving Castle رو قبلاً یکبار سراغ ـش رفتم...کمی داستان ـش رو خوندم، ولی به دلم نشست (نمیدونم چرا) ولی وقتی شما تعریف میکنی، حتماً چیزی داره که نباید از دست ـش داد (فردا میزارم برای دانلود)

در مورد Black Cat، خودم خیلی دو دل ام، یک بار میلاد بهم گفت که اگر میخوای نگاهش کنی، بزار جزء آخرین کارها باشه...برای همین فعلاً طرفش نمیرم.

Lovely Complex رو فعلاً یک خورده صبر میکنم...تازه دانلودش کردم. توهینه به اون انیمه هایی که قبلاً آوردم، بخوام این رو نگاه کنم :d

Gantz رو باید دید....وقتی دیدم، نظرم رو میدم

P.S
در مورد Kiba هم میدونم که Drop ـش کردی، همینطور مونده تو لیست ام خاک خورده..به امید روزی که ادامه پیدا کنه، تا دانلودش کنم.

پرنسس مونونوکه و قلعه ی متحرک هاول رو جفتشون رو گلوری دوبله کرده بود! من دوبلش رو دیدم شدید حال کردم :d مخصوصا پرنسس مونونوکه ! :d
جفتشون رو حتما ببین! :d

منم یکی 2 هفته پیش میخواستم Gantz رو دانلود کنم بشینم ببینم! یادم رفت :d خوب شد یادم انداختید :d

از Princess Mononoke خیلی خیلی تعریف شنیدم، ولی بعد از دانلود برای تنظیم زیرنویس که پخش ـش کردم..کمی از تم انیمه خوشم نیامد و بعد از تنظیم، ولش کردم.....ولی اگر اینطور میگید فردا میشینم نگاهش میکنم.

Howl's Moving Castle رو قبلاً یکبار سراغ ـش رفتم...کمی داستان ـش رو خوندم، ولی به دلم نشست (نمیدونم چرا) ولی وقتی شما تعریف میکنی، حتماً چیزی داره که نباید از دست ـش داد (فردا میزارم برای دانلود)

در مورد Black Cat، خودم خیلی دو دل ام، یک بار میلاد بهم گفت که اگر میخوای نگاهش کنی، بزار جزء آخرین کارها باشه...برای همین فعلاً طرفش نمیرم.

Lovely Complex رو فعلاً یک خورده صبر میکنم...تازه دانلودش کردم. توهینه به اون انیمه هایی که قبلاً آوردم، بخوام این رو نگاه کنم :d

Gantz رو باید دید....وقتی دیدم، نظرم رو میدم

P.S
در مورد Kiba هم میدونم که Drop ـش کردی، همینطور مونده تو لیست ام خاک خورده..به امید روزی که ادامه پیدا کنه، تا دانلودش کنم.

من Princess Mononoke رو 3 بار دیدم الان که صحبتش شد میخوام دوباره برم ببینم خیلی وقته ندیدمش :d

Howl's Moving Castle رو هم دوبار دیدم من خودم کسی هستم که از کارای کلیشه ای و تکراری اصلآ خوشم نمیاد و دنبال تفکرات جدیدم این دو تا انیمه به نسبت سال ساختشون واقعآ کارهای خوبی بودند

اینم حرفیه :d

چشم امید خیلی ها دنبال این انیمه بود خداییشم خیلی جون کندیم این انیمه رو کاملش کنیم ولی تعداد قسمت هاش یکم بالا بود و بچه های دیگه هم نیومدند کمک ایشالا تمومش میکنیم دیر و زود داره سوخت و سوز نداره دلم روشنه :d

میخوام یک شاهکاری رو پیشنهاد کنم که خودم بیش از 4 ماه پیش دانلودش کردم ولی به دلیل های الکی نگاهش نکردم و بعد از تشویق دوستان تو این تاپیک، انیمه رو شروع کردم...

Mushishi
15328l.jpg

انیمه ی Mushi-shi محصول سال 2005 هستش که در 26 قسمت ساخته شده. در نگاه اول انیمه یک طراحی تکراری با گرافیک ای سرد داره ولی با گذشت چند قسمت ابتدایی انیمه، انچنان مجذوب اون میشید و از بک گراند های اون لذت میبرید که به یاد نقاشی های سنتی ژاپنی و مردمان قدیم می افتید. این تم مرموز، بزرگترین جذابیت انیمه هست.

دوبله ی کار خوب هستش و صداها با حال و هوای انیمه خوب جور در میاد. در مورد موسیقی هم باید بگم که با شاهکاری رو به رو نیستید و قطعات کمی داره، ولی همون مقدار به طرز عجیبی با انیمه و داستان ـش هماهنگی داره که پایان هر قسمت شما رو به فکر و تنهایی فرو میبره.

در مورد داستان انیمه سخت میشه زیاد توضیح داد و یک چیز بسیار بسیار خاصی هستش و به شخصه نمیتونم با کلمات اون رو توصیف کنم که اسپول نشه! تا این حد بگم که داستان در مورد مرد جوان محقق ای هست که همیشه در سفره و هر در قسمت با موضوع عجیبی در روستایی رو به رو میشه که همیشه جذاب و تازه هست.

P.S
با دیدن بعضی از قسمت ها، یاد بعضی از کارهای "آکیروکروساوا" افتادم

انیمه از درجه و امتیاز خوبی میان انیمه بین ها برخوردار هستش و در سایت animenewsnetwork با تقریباً 4 هزار رای در درجه ی Excellent با امتیاز 8.8 قرار داره و در میان 50 انیمه ی برتر از نظر امتیاز مقام 13 و از نظر پرطرفداری در دره ی 42 هستش.
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=5923
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/ratings-anime.php?top50=best_bayesian
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/ratings-anime.php?top50=popular

ریت سنی انیمه مناسب هستش (بالای 13 سال) و با تم ماورالطبیعی که داره، خوب میتونه شما رو به چالش و فکر بکشه.

در نهایت به دوستانی که این انیمه رو ندیدند، پیشنهاد میکنم که حتماً نگاهش کنند....من دو سه روزه تمومش کردم و بعضی از اوقات اصلا دوست نداشتم بلند شم و میخواستم همینطور ادامش بدم

در مورد داستان (متن پنهان، برای کسانی که انیمه رو دیدند)

خیلی دوست داشتم که انیمه پایان نداشته باشه و همینطور هم شد....به نظرم این نوع تموم کردن بهترین پایان برای این انیمه کوتاه بودش. تو هر قسمت، انیمه در اوج خودش بود و تو همون اوج هم تموم شد که تاثیرش باقی بمونه، خیلی خیلی خوشم امد.
اين انيمه از مانگايي به همين نام ساخته شده، اما حدود نيمي از 50 چپتر مانگا رو پوشش ميده.
و مانگاش هم تا چپتر 35 به انگليسي ترجمه شده، اما ظاهراً در نسخه ي اصلي داستان يه نيم چه پاياني داره

FullMetal Alchemist BrotherHood بر طبق مانگا ساخته شده ولی FullMetal Alchemist بعد از چند قسمت ابتدایی مانگا رو ول میکنه و خود سازنده ها داستان رو بردن جلو. من خودم هم الان دارم FMAB رو می بینم. جو کار خیلی شبیه Pandora Hearts هست. کلا اگر کارای شونن میبینید میتونید اول از چیزای دیگه شروع کنید ولی انیمه ی خوبیه.
منم یه همچین لیستی دارم که ندیدم:
Black Cat
Blood+
Claymore
Fate-Stay Night
Full Metal Panic - Complete Series
Gurren Lagann
Kuroshitsuji
Last Exile
Midori No Hibi
Serial Experiments Lain
Vampire Knight - Complete Series
Zero no Tsukaima

در مورد انيمه ي Black Cat، هر چند انيمه ي بدي نيست، اما با مانگاش ارتباط كمي داره. يه جورايي سر و ته داستان رو زدند، 80 چپتر اول مانگا تو 19 قسمت روايت ميشه و 105 چپتر باقي مونده تو 5-6 قسمت.
همين قضيه در مورد Claymore هم صادقه، مانگاي كليمور هنوز ادامه داره و به قسمت 113 رسيده، اما انيمه تا حدود چپتر 50 داستان پيش ميره و بعد با داستان اصلي تفاوت پيدا مي كنه.

اين انيمه Mushi-Shi از مانگايي به همين نام ساخته شده، اما حدود نيمي از 50 چپتر مانگا رو پوشش ميده.
و مانگاش هم تا چپتر 35 به انگليسي ترجمه شده، اما ظاهراً در نسخه ي اصلي داستان يه نيم چه پاياني داره

تشکر از توضیحات...

به شدت از انیمه Mushi-Shi خوشم امد...خیلی خیلی کم پیش میاد که بخوام تصمیم بگیرم یک کار رو دوباره نگاه کنم...ولی اگر روزی بیکار شدم، Mushi-Shi بسیار ارزش بالایی برای دوباره دیدن داره.

Claymore به نظر من یک خورده زیادی در موردش بزرگ نمایی شده، اون انتظارهایی که برای من قبل از دیدن انیمه بوجود آمده بود، موقع دیدن انیمه بهش نرسیدم.
ولی در کل، کار با وجود چیزی که میدونیم(مانگا)، انیمه ی خوبی بودش و در صورت دست خالی بودن، ارزش دیدن رو داره و من خودم خیلی سریع تموم ـش کردم

Princess Mononoke رو سر ظهری دیدم، جالب و واقعاً خلاقانه ساخته شده بود. از 2 ساعت وقتی که گذاشتم بسیار راضی هستم و از موضوع و مفهوم انیمه لذت بردم

داشتم Gantz رو اماده میکردم که شب نگاهش کنم، وضعیت مثبت بالایی داره...قبلاً شنیده بودم که تابو شکن هستش...ولی زیاد بهش توجه نکردم. سخت بشه راحت و بدون درده سر نگاهش کرد.

آخرین ویرایش:
از روز پیش بلاخره انیمه Deadman Wonderlan پخشش شروع شد.
تا حالا 39 چپتر از مانگاش اومده (از 2007). مانگاش که خیلی غنی و خوبه و هر چپترش کم کم 45 صفحه پر نوشتس!! داستانشم عالیه باید حتماً بخونید تا بفهمید چه جنس نابیه.

تازه شروع شده ی قسمت بگیرینبد بود Drop کنیدش.

از روز پیش بلاخره انیمه Deadman Wonderlan پخشش شروع شد.
تا حالا 39 چپتر از مانگاش اومده (از 2007). مانگاش که خیلی غنی و خوبه و هر چپترش کم کم 45 صفحه پر نوشتس!! داستانشم عالیه باید حتماً بخونید تا بفهمید چه جنس نابیه.

تازه شروع شده ی قسمت بگیرینبد بود Drop کنیدش.
برادر لینک 720p زابن اصلی داری بده بیاد پس :دی.
--------
زیاد Mushishi Mushishi کردید :دی. لطفا لینکها 720p زبان اصلی 26 قسمتش رو بدید.

برادر لینک 720p زابن اصلی داری بده بیاد پس :دی.
--------
زیاد Mushishi Mushishi کردید :دی. لطفا لینکها 720p زبان اصلی 26 قسمتش رو بدید.

فردین جان میدونی که لینک دانلود دادن ممنوعه.
اما اینا جاهایی هست که لینک داده.
مستقیم هم توی A.W دادم اگه اونجا اکانت داری من همین یوزر نیمو اونجام دارم بیا بهت بدمشون.

این لینک از سایت MiniTheater هستش. 720. 85 مگ انکودرشم داداشمه:x
لینک

اینم Deadman Wonderland:
لینک

فردین جان میدونی که لینک دانلود دادن ممنوعه.
اما اینا جاهایی هست که لینک داده.
مستقیم هم توی A.W دادم اگه اونجا اکانت داری من همین یوزر نیمو اونجام دارم بیا بهت بدمشون.

این لینک از سایت MiniTheater هستش. 720. 85 مگ انکودرشم داداشمه:x
لینک

اینم Deadman Wonderland:
لینک
تشکر از داداشت :دی.
لینک داد ممنوعه شما PM کن :دی.
این سریال ظاهراً Gore داره. دلم نمیاد شهید راه 90 مگی ش کنم :دی.
Mushishi چی شد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or