Ooops
کاربر سایت
FullMetal Alchemist BrotherHood بر طبق مانگا ساخته شده ولی FullMetal Alchemist بعد از چند قسمت ابتدایی مانگا رو ول میکنه و خود سازنده ها داستان رو بردن جلو. من خودم هم الان دارم FMAB رو می بینم. جو کار خیلی شبیه Pandora Hearts هست. کلا اگر کارای شونن میبینید میتونید اول از چیزای دیگه شروع کنید ولی انیمه ی خوبیه.
منم یه همچین لیستی دارم که ندیدم:
Black Cat
Blood+
Claymore
Fate-Stay Night
Full Metal Panic - Complete Series
Gurren Lagann
Kuroshitsuji
Last Exile
Midori No Hibi
Serial Experiments Lain
Vampire Knight - Complete Series
Zero no Tsukaima
الان هم دارم همون FMAB و Valkyria Chrinicles رو می بینم. VC رو تازه شروع کردم ولی مطمئنم برای فن های بازیش خیلی جذاب خواهد بود. بخصوص برای امثال من که PSP نداریم و نمیتونیم شماره های بعدیش رو بازی کنیم. استایل گرافیکیش هم دقیقا مثل بازیش هست. بعلاوه ی Kemono no Souja Erin که اینقدر جوش دوست داشتنی هست که رفت توی top10 .
چند وقت پیش یه فیلم دیگه دیده بودم به اسم Tokyo Godfathers که امروز یهویی نسخه ی دوبله فارسیشو دیدم و خیلی تعجب کردم اما خریدمش. این انیمه ی خیلی خوبیه ولی اصلا دوبله فارسیشو نبینید. چون هم سانسور زیاد داره و هم بعضا موضوع داستان رو عوض کردن. مثلا یکی از شخصیت ها که دو جنسه هست رو دو هوایی بهش میگن! به هر حال دیدنش توصیه میشه. داستان تقریبا رئالی داره. داستانش در مورد سه تا ولگرد هست که یه بچه رو پیدا میکنن.
منم یه همچین لیستی دارم که ندیدم:
Black Cat
Blood+
Claymore
Fate-Stay Night
Full Metal Panic - Complete Series
Gurren Lagann
Kuroshitsuji
Last Exile
Midori No Hibi
Serial Experiments Lain
Vampire Knight - Complete Series
Zero no Tsukaima
الان هم دارم همون FMAB و Valkyria Chrinicles رو می بینم. VC رو تازه شروع کردم ولی مطمئنم برای فن های بازیش خیلی جذاب خواهد بود. بخصوص برای امثال من که PSP نداریم و نمیتونیم شماره های بعدیش رو بازی کنیم. استایل گرافیکیش هم دقیقا مثل بازیش هست. بعلاوه ی Kemono no Souja Erin که اینقدر جوش دوست داشتنی هست که رفت توی top10 .
منم همینطور هستم و معمولا اول نگاه میکنم ببینم که انیمه دوبله ی انگلیسی خوب داره یا نه که متاسفانه تعداد انیمه هایی مثل دث نوت که دوبله ی انگلیسی خوبی دارن خیلی کم هستن. اما یه چیز دیگه ای که هست اینه که زیرنویس فارسی ها هم خیلی ضعیف هست. من خودم برای کد گیاس چون روی خود انیمه زیرنویس انگلیسی سبزرنگ بود و واضح نبود براش دنبال زیرنویس گشتم و زیرنویس فارسیش رو پیدا کردم. اما بخصوص توی اواخر R2 زیرنویس اینقدر بد و نامفهوم بود که کلا غیدشو زدم و رفتم زیرنویس انگلیسی پیدا کردم. واقعا هم عجیبه که چرا هنوز Rumble Hearts زیرنویس نشده. البته همش 14 قسمته. شاید خودمون زیرنویسش کردیم.کمی گشتم، متاسفانه این کار قشنگ زیرنویس نشده!!
با زیرنویس EN هم نمیتونم خوب کنار بیام، چون تو شنیداری EN قوی تر از خواندن زیرنویس EN عمل میکنم و موقع دیدن کارهای دوبله ی ژاپنی، همین مسئله درده سر سازه برام...
چند وقت پیش یه فیلم دیگه دیده بودم به اسم Tokyo Godfathers که امروز یهویی نسخه ی دوبله فارسیشو دیدم و خیلی تعجب کردم اما خریدمش. این انیمه ی خیلی خوبیه ولی اصلا دوبله فارسیشو نبینید. چون هم سانسور زیاد داره و هم بعضا موضوع داستان رو عوض کردن. مثلا یکی از شخصیت ها که دو جنسه هست رو دو هوایی بهش میگن! به هر حال دیدنش توصیه میشه. داستان تقریبا رئالی داره. داستانش در مورد سه تا ولگرد هست که یه بچه رو پیدا میکنن.