مرسی شهاب.آرین، اگه میخوای شروع کنی میتونی با یه انیمه کوتاه و بلند شروع کنی. مثلا با دث نوت شروع کن، همزمان دراگون بال یا ناروتو رو هم شروع کن. تو مثلا ناروتو که به روز شدی، برو سراغ وان پیس و بلیچ...
راستی FFها رو توصیه میکنی؟:d
مرسی شهاب.آرین، اگه میخوای شروع کنی میتونی با یه انیمه کوتاه و بلند شروع کنی. مثلا با دث نوت شروع کن، همزمان دراگون بال یا ناروتو رو هم شروع کن. تو مثلا ناروتو که به روز شدی، برو سراغ وان پیس و بلیچ...
این رو دارم. خیلی قشنگه .The Girl Who Leapt Through Time هم نسخه ی 720P
http://megarapid.net/forums/t/621908.aspx
البته بهترین انیمه از لحاظ ساخت از بین انیمه های ongoing بلیچ هستش چه از لحاظ گرافیکی چه از لحاظ شخصیت پردازی و مشکل اصلیش فیلر های وحشنتاکش هست که تقصیر سازنده های انیمه هم نیست تقصیر این مانگاکاش جناب کوبو هستش که نمیتونه تو هر چپتر حداقل یه قسمت از انیمه رو پیش ببره و تمرکزش رو میذاره برای کشیدن طرح های خفن که از نظر من جلوی کسی مثل ایچیرو اودا ( خالق وان پیس ) با اون بک گراند های فوق العاده پرجزئیاتش هیچ حرفی برای گفتن نداره
تغییر گرافیکی برای همچین انیمه پرطرفداری احتیاج به ریسک داره چون باعث میشه طرفدارانش واکنش نشون بدن و همچنین این تغییر احتیاج به فرصت مناسب داره و تو این یازده سال همچین فرصتی تو انیمه هیچوقت وجود نداشتهحالا تا چند قسمت دیگه و با گذشت دو سال این فرصت برای تغییر به وجود میاد که شاید شاهدش باشیم ولی بازم احتمالش کمه
انیمه فلسفی دیدم بحثش شده خواستم بگم حتماً Letter Bee و Mushishi رو ببینید. اگر روی داستانش کمی دقیق بشید عمق فاجعه رو در داستانش پیدا می کنید. هر دوشون شاهکارند.
ضمنن Mushishi ی فیلم سینمایی هم داره که تو جشنواره فیلم ونیز سال 2006 برنده بهترین فیلم شد.
Mushishi باید خیلی قشنگ باشه و خیلی دوست دارم نگاهش کنم...یکبار شروع ـش کردم و تو همون چند دقیقه ی اول، تصمیم گرفتم که Drop ـش کنم. چون تازه انیمه ی Samurai Champloo رو تموم کرده بودم، میدونستم که فعلاً نمیتونم همچین چیزی رو هضم کنم و رفت برای یک فرصت مناسب تر...
الان که چند بار یاد آوری شد توی تاپیک، سعی میکنم سریعتر kurenai رو تموم کنم و برم سراغش
من تنها انیمه ای که شروع کردم و به پایان رسوندم همین دفترچه مرگ بود خیلی باهاش ارتباط برقرار کردم هر اتفاقی و فکر میکردم بیفته بجز اون پایان
کسی ندیده نخونه چون اسپویل واقعی هستش و حرف الکی نیست .
ببخشید قاطی شیر و شیر گفتم اولین پست جدی من بود .ریوک یک شینیگامی که عاشق سیب بود میبینیم بطوری که همه اون و موجودی خنگ میبینن و به صفت این شینیگامی وقتی پی میبریم که میخواد اسم لایت و وارد دفتر کنه از طرفی شینیگامی میسا که اسمش یادم رفت برخلاف ریوک مالک دفترچه را دوست داشت و بخاطر صفت بد لایت خودش و به کشتن داد . میسا عاشق لایت بود اما لایت دوست دختر سابق دوران دبیرستانی خود استفاده کرد و اون و به کشتن داد . من L و خیلی دوست داشتم و وقتی مرد خیلی ناراحت شدم , صحنه مرگ L عالی کار شده بود . نیئر دست لایت و به خوبی خواند و عاقبت زندگی لایت پایان یافت .
دنبال همچین انیمه ای میگردم که هیجان خاصی داشته باشه نظر دوستان راجب Code Geass دارین خوبه یا بیخیال بشم .
Mushishi رو سریع شروع کن توش بسیار زیبا فلسفه جهان بینی ژاپن و اینکه اونها به نیروهای فراطبیعی که حاکم بر طبیعته چه اعتقاد راسخی دارند ، نشون داده شده.
فقط یک نکته این انیمه هم مثل تمام انیمه های عالی از روی مانگا ساخته شده بدون تغییر اما سازنده انیمه چند چپتر پایانی مانگا رو نساخته. پس برای اینکه پایان انیمه رو درک کنی باید یا چپترهای پایانی مانگا رو بخونی ، یا فیلم سینمایی Mushishi رو ببینی یا پست منو "چوب الف!" کنی برا خودت بعد که انیمه رو دیدی بیای اسپویل زیر که در انیمه نیست و فقط در مانگاس رو بخونی:
پس از اینکه گینکو آخرین ماموریتش رو در انیمه میره یک در خواست موشی گیری براش میرسه. تو اون درخواست میگه "یک زنی پیدا شده که نمیتونه بیاد تو نور" گینکو میره میبینه که اون زن سراسر بدنش سیاه شده و به نور واکنش منفی داره. کم که روی اون زن دقیق میشه میبینه این همون زنی هست که بعد از مرگ مادرش نگهش داشته(اسمش یادم نمیاد) و اون زن پس از برخورد زیاد با اون موشی های نورانی برکه و به مرور وارد شدن به بخش تاریک موشی های برکه به این حال در اومده. بعد گینکو برای اینکه به اون زن مدیون بوده میبردش زیر یک درخت که نور آفتاب بوده اونجا بهش کمک میکنه تا در آرامش بمیره. واقعاً شاهکاریه این چند تیکه. شاید فقط 2 قسمت میشد ساختش اما سازنده نساخت.
انتقادات وارده .بلیچ همه چیزش خوبه، ولی من نتونستم ارتباط قوی باهاش ایجاد کنم. جدا از فیلرهای آبکی و طولانی که نگاهشون هم نکردم. به نظر من بزرگترین ضعیف انیمه در شخصیت پردازی اون هست، بطوری که هنوز نتونستم از نظر احساسی با شخصیت ها ارتباط برقرار کنم. مثلاً اگر کارکتر مثبت و یا منفی از انیمه حذف بشه (بمیره)، هیچ احساس و فشار روی من نتونسته وارد کنه.
ولی تو نارتو شیپودن، اینطور نبوده و از نظر ارتباط احساسی با شخصیت ها چه مثبت و چه منفی، خیلی خوب کار کردند و شده که بعضی از قسمت ها تحت فشار احساسی زیادی قرار بگیرم که دیگه بگم انیمه رو دنبال نمیکنم!!
تو بلیچ اکثر کارکترها همه به نوعی Large هستند و کمتر کسی دارای ضعف دورنی شخصیت هستش
بازم اینگار زیادی از بلیچ شاکی شدم، ولی انیمه ی قشنگی هست و دوست ـش دارم، دنبالش میکنم (جز فیلرهاش)
من اصلا نمیفهمم که چرا دث نوت رو با CG مقایسه میکنن بعضا. CG یه انیمه ی شلوغ هست، با تعداد خیلی زیادی کاراکتر که سریال وقت نمیکنه به همشون درست و حسابی بپردازه. جریان انیمه های دنباله دار که تعداد کاراکتر زیادی دارند فرق میکنه. درعوض دث نوت، شخصیت های خیلی کمتری داره ولی اینقدر به اینا کامل پرداخته شده، که نظر هر کسی رو جلب میکنه. بعلاوه ی اون ربات بازیهاش که شاید هرکسی نتونه تحمل کنه. فکر میکنم اگه اون اتفاق آخر R2 و پایان بندی موفق و احساسیش نبود، طرفدارای CG نصف طرفدارای الانش بود. یه جورایی به نظر من دث نوت برای مخاطب جهانی درست شده ولی کد گیاس خیلی لوکال تره. البته این فقط نظر من بود و در کل به نظرم کد گیاس یه انیمه ی متوسط هست.در مورد Code Geass هم بگم که، اثر بسیار خوبی هستش ولی بدون عیب هم نیست. از طرفی طرفدارهای خاص خودش رو داره و به نوعی بعضی ها اعتقاد دارند که مثل دفتر مرگ هستش ولی من میگم که نباید این دو اثر رو با هم مقایسه کرد. هر کدوم در جای خودش قرار داره.
بی نظیره این فیلم. من این فیلمو چند بار دیدم. دوبله ژاپنی، دوبله انگلیسی و حتی دوبله ی فارسی. شخصا برای من یه انیمه ی 10/10 وجود داشته باشه، همینه.Samurai X: Trust & Betrayal رو تو سال 1999 ساختند که از 2 قسمت، 2 قسمت ای تشکیل شده (چهار قسمت 30 دقیقه ای هستش)
من هر بار که سراغ این Claymore میرم، دقیقا بعد از دیدن یه انیمه ی خفن هست و نمیتونم تحملش کنم. مثلا یادمه آخرین بار بعد از پندورا هارتس رفتم ببینمش که چون تو جو اون بودم، بعد از چند دقیقه از همون قسمت اول بستمش. خلاصه یه دلیل خوب بدید من بشینم اینو نگاه کنمهمشون رو باید دانلود کنم و ببینم :d
فقط حیف الان نمتونم ببینم! میره برای بعد از امتحانات :d (بهتر! تابستون حوصلم سر نمیره :d )
من پیشنهاد میکنم بشینید Claymore رو هم ببینید! چیز خوبی بود! من خیلی خوشم اومد! :d
سلام
انتقادات وارده .
ولی بعضی از شخصیتهاش به شدت دوست داشتنی هستن . مثل کنپاچی که من عاشقشم
بلزباب هم تا قسمت 23 پخش انیمش تمدید شد دابوووو :d
یکی از انیمه هایی هم که پیشنهاد میکنم ببینید lovely complex انیمه سطح بالایی نیست ولی دیدنش جالبه و جزء انیمه های دوست داشتنیه