Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آرین، اگه میخوای شروع کنی میتونی با یه انیمه کوتاه و بلند شروع کنی. مثلا با دث نوت شروع کن، همزمان دراگون بال یا ناروتو رو هم شروع کن. تو مثلا ناروتو که به روز شدی، برو سراغ وان پیس و بلیچ...
مرسی شهاب.
راستی FFها رو توصیه میکنی؟:d

البته بهترین انیمه از لحاظ ساخت از بین انیمه های ongoing بلیچ هستش چه از لحاظ گرافیکی چه از لحاظ شخصیت پردازی و مشکل اصلیش فیلر های وحشنتاکش هست که تقصیر سازنده های انیمه هم نیست تقصیر این مانگاکاش جناب کوبو هستش که نمیتونه تو هر چپتر حداقل یه قسمت از انیمه رو پیش ببره و تمرکزش رو میذاره برای کشیدن طرح های خفن که از نظر من جلوی کسی مثل ایچیرو اودا ( خالق وان پیس ) با اون بک گراند های فوق العاده پرجزئیاتش هیچ حرفی برای گفتن نداره

بلیچ همه چیزش خوبه، ولی من نتونستم ارتباط قوی باهاش ایجاد کنم. جدا از فیلرهای آبکی و طولانی که نگاهشون هم نکردم. به نظر من بزرگترین ضعیف انیمه در شخصیت پردازی اون هست، بطوری که هنوز نتونستم از نظر احساسی با شخصیت ها ارتباط برقرار کنم. مثلاً اگر کارکتر مثبت و یا منفی از انیمه حذف بشه (بمیره)، هیچ احساس و فشار روی من نتونسته وارد کنه.

ولی تو نارتو شیپودن، اینطور نبوده و از نظر ارتباط احساسی با شخصیت ها چه مثبت و چه منفی، خیلی خوب کار کردند و شده که بعضی از قسمت ها تحت فشار احساسی زیادی قرار بگیرم که دیگه بگم انیمه رو دنبال نمیکنم!!

تو بلیچ اکثر کارکترها همه به نوعی Large هستند و کمتر کسی دارای ضعف دورنی شخصیت هستش

بازم اینگار زیادی از بلیچ شاکی شدم، ولی انیمه ی قشنگی هست و دوست ـش دارم، دنبالش میکنم (جز فیلرهاش)

تغییر گرافیکی برای همچین انیمه پرطرفداری احتیاج به ریسک داره چون باعث میشه طرفدارانش واکنش نشون بدن و همچنین این تغییر احتیاج به فرصت مناسب داره و تو این یازده سال همچین فرصتی تو انیمه هیچوقت وجود نداشته
حالا تا چند قسمت دیگه و با گذشت دو سال این فرصت برای تغییر به وجود میاد که شاید شاهدش باشیم ولی بازم احتمالش کمه

وان پیس، مانگا چپتر 598
منم امیدوارم مثل اختلافی که میان ناروتو و ناروتو شیپودن، رخ داد برای وان پیس هم توی اون دو سال رخ بده و از نظر گرافیکی بهتر بشه. چون اگر قرار باشه تا چند سال دیگه همینطور پیش بره، واقعاً دنبال کردنش دل خوشی میخواد

انیمه فلسفی دیدم بحثش شده خواستم بگم حتماً Letter Bee و Mushishi رو ببینید. اگر روی داستانش کمی دقیق بشید عمق فاجعه رو در داستانش پیدا می کنید. هر دوشون شاهکارند.
ضمنن Mushishi ی فیلم سینمایی هم داره که تو جشنواره فیلم ونیز سال 2006 برنده بهترین فیلم شد.

Mushishi باید خیلی قشنگ باشه و خیلی دوست دارم نگاهش کنم...یکبار شروع ـش کردم و تو همون چند دقیقه ی اول، تصمیم گرفتم که Drop ـش کنم. چون تازه انیمه ی Samurai Champloo رو تموم کرده بودم، میدونستم که فعلاً نمیتونم همچین چیزی رو هضم کنم و رفت برای یک فرصت مناسب تر...

الان که چند بار یاد آوری شد توی تاپیک، سعی میکنم سریعتر kurenai رو تموم کنم و برم سراغش

من تنها انیمه ای که شروع کردم و به پایان رسوندم همین دفترچه مرگ بود خیلی باهاش ارتباط برقرار کردم هر اتفاقی و فکر میکردم بیفته بجز اون پایان
کسی ندیده نخونه چون اسپویل واقعی هستش و حرف الکی نیست .
ریوک یک شینیگامی که عاشق سیب بود میبینیم بطوری که همه اون و موجودی خنگ میبینن و به صفت این شینیگامی وقتی پی میبریم که میخواد اسم لایت و وارد دفتر کنه از طرفی شینیگامی میسا که اسمش یادم رفت برخلاف ریوک مالک دفترچه را دوست داشت و بخاطر صفت بد لایت خودش و به کشتن داد . میسا عاشق لایت بود اما لایت دوست دختر سابق دوران دبیرستانی خود استفاده کرد و اون و به کشتن داد . من L و خیلی دوست داشتم و وقتی مرد خیلی ناراحت شدم , صحنه مرگ L عالی کار شده بود . نیئر دست لایت و به خوبی خواند و عاقبت زندگی لایت پایان یافت .
ببخشید قاطی شیر و شیر گفتم اولین پست جدی من بود .

دنبال همچین انیمه ای میگردم که هیجان خاصی داشته باشه نظر دوستان راجب Code Geass دارین خوبه یا بیخیال بشم .

طبق قول دیشب، میخوام یک انیمه و یک فیلم سینمایی رو پیشنهاد کنم. هر چند که شاید تکراری باشه ولی به هر دوشون علاقه ی خاصی دارم و جزء کارهای محبوب هستند که قبلاً تو تاپیک در موردشون زیاد صحبت شده و پست ای زدم که با کپی و ویرایش مجدد قرارشون میدم.

Midori no Hibi​
10232l.jpg

Midori no Hibi (اسم انگلیسی Midori Days) یکی از کارهای خوش ساخت استیدوی Pierrot در سال 2004 هستش که از گرافیک خوبی برخوردار هستش و به شخصه از طراحی اون خوشم امد و خیلی سریع این انیمه ی 13 قسمته رو تموم کردم
دوبله ی کار عالی بودش و بخصوص صدای شخصیت های اصلی داستان، مثل خود Midori، که یکی از خوش صدا ترین دوبلورهای زن ژاپن (از نظر من) جای اون صحبت کرده بود که کارنامه ی درخشنای داره و صدای اون رو تو انیمه ی Clannad و Clannad After Story جای Nagisa خیلی دوست دارم.

درباره ی داستان انیمه بگم که: داستان در مورد یک پسر نوجوان هستش که به تازگی 17 سال دو ماه ـش شده ولی به دلیل خشن بودن و دعواهای خیابانی با پسرهای دیگه، تا حالا هیچ دختری حاظر نشده که باهاش دوست بشه و همیشه در پیدا کردن یک دوست دختر برای خودش مشکل داره. یک شب که از این موضوع به شدت عصبانی هستش به خونه میره و صبح اون روز، اتفاق تازه ای در زندگیش رخ داده که میتونه باعث عوض شدن شکل زندگی این پسر بشه.

تم انیمه هم دخترونه هست و هم پسرونه، ولی به خوبی با هم ترکیب شدند، همچنین با اضافه کردن یک طنز قشنگ و با کمی چاشنی سبک Ecchi به انیمه، باعث جذابتر شدن اون شدند.
در کل 13 قسمت این انیمه سرگرم کننده هستش، ولی به دلیل قرار گرفتن انیمه در دسته ی انیمه های Ecchi، نمیتونم بگم که به همه ی دوستان پیشنهادش میکنم.

این انیمه با پیش از 2 هزار رای، امتیاز 7.6 رو با درجه ی Very good در سایت animenewsnetwork بدست آورده.
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=3592

و اما در پایان متن پنهان زیر رو برای دوستانی که انیمه رو دیدم حاظر کردم.
دوست داشتم پایان سنگین تری داشته باشه، ولی با توجه به Base اصلی داستان انیمه و نوع روند اون نمیشد انتظار بالایی ازش داشت و بیشتر در حد سرگرم کننده بود تا درگیر کننده
اما انیمه Midori no Hibi رو نه باخاطر طنز و داستان، بلکه بخاطر مفهوم قشنگ ای که نویسنده در انتهایی انیمه قرار داده، دوست ـش دارم. معنای قشنگ از زندگی که نه در انیمه و نه در زندگی بهش توجه نمیشه!

انمیه از پیچیده گی زیادی برخوردار نیست و داستان سریع آغاز و خیلی سریعتر تموم میشه. شخصیت های ساده ای داره ای و راحت میشه بالا و پایین داستان رو حدس و دنبال کرد.

اما در انیمه مفهوم جالبی قرار داره که در نگاه اول ممکنه به چشم نیاد، به نظر من میخواد نشون بده که آرامش و خوشبختی همیشه در کنار ما و با ما هست ولی به حضور و بودن اون در کنار خودمون توجه نکرده و در جستجوی آرامش و خوشبختی دیگری (خیالی) دست و پا میزنیم، ولی در این راه چیزهایی رو از دست میدیم که معنای واقعی اونها رو در زندگی گذشته ی خودمون دیر درک کردیم و میخوایم که دوباره آرامش و خوشبختی سابق رو بدست بیاریم.

مفهوم قشنگ اون در این هست که ارزش داشته های خودمون رو بدونیم و اونها رو درک کنیم. حال این ارزش ها میتونه خانواده، سلامتی، دوستان، عشق و یا هر چیز دیگه ای که ممکنه در چشم ما کوچیک به نظر بیاد باشه. همه ی این آرامش و خوشبختی ها، همگی جزء ای از وجود ما هستند، با بی توجهی و از دست دادن اونها این وسط ما هستیم که در تنهایی میمونیم و صدمه میبینیم.

انیمه ی 95 قسمتی Rurouni Kenshin که به Samurai X هم معروف هستش در سال 1996 تا 1998 ساخته شد، که از همان زمان تا الان هم هنوز طرفدار داره و توی سایت های مطرح از درجه و امتیازهای خوبی برخوردار هستش.
مثلاً در animenewsnetwork سایت امتیاز 8.360 رو با درجه ی Excellent رو داره.
در اینجا قرار نیست که در مورد انیمه ی 95 قسمت ای صحبت کنم، بلکه در مورد یکی از OVA های زیباش (مخفف Original video animation هستش) به نام Samurai X: Trust & Betrayal میخوام صحبت کنم.

معمولاً نمیشه OVA رو بودن دیدن خود انیمه دید...ولی Samurai X: Trust & Betrayal اینطوری نیست و داستان اون سرآغاز داستان انیمه هست.

13160l.jpg

Samurai X: Trust & Betrayal رو تو سال 1999 ساختند که از 2 قسمت، 2 قسمت ای تشکیل شده (چهار قسمت 30 دقیقه ای هستش)

داستان انیمه در مورد مرد جوان شمشیر زنی هست که در دوران جنگ های داخلی ژاپن عضو گروهی میشه تا به آرمان های خودش که کمک به مردم هست برسه. ولی سرنوشت اون در یک شب بارانی عوض میشه و مسیر تازه ای به خودش میگیره...

انیمه، داستان قشنگ ی داره و با روایت یک داستان زیبای عاطفی، کاری میکنه گذشت 2 ساعته ی زمان رو احساس نکنید و تا آخرش قسمت به قسمت جلو برید.

زیبایی اون زمانی بیشتر میشه که اول انیمه رو دیده باشید و بعدش OVA های اون رو...ولی بازم نباید منکر این شد که Samurai X: Trust & Betrayal میتونه به تنهایی مستقل باشه

این انیمه زیبا هر چند قدیمی هست ولی خوش ساخت و از دوبله خوبی برخوردار هستش، بخصوص از بخش موسیقی متن بسیار قوی برخوردار هست.
این اثر به نقل چندین سایت، جزء برترین OVA تاریخ هست که تو سایت animenewsnetwork با بیش از 5 هزار رای، امتیاز 8.9 رو در درجه ی جالب توجه ی Masterpiece قرار داره!!

همچنین در لیست کلی بهترین انمیه های سایت animenewsnetwork، مقام چهارم رو داره
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/ratings-anime.php?top50=best_bayesian

در پایان بگم که انیمه Samurai X: Trust & Betrayal، ارزش بسیار بالای برای دیدن داره و زیرنویس هم شده.

Mushishi باید خیلی قشنگ باشه و خیلی دوست دارم نگاهش کنم...یکبار شروع ـش کردم و تو همون چند دقیقه ی اول، تصمیم گرفتم که Drop ـش کنم. چون تازه انیمه ی Samurai Champloo رو تموم کرده بودم، میدونستم که فعلاً نمیتونم همچین چیزی رو هضم کنم و رفت برای یک فرصت مناسب تر...

الان که چند بار یاد آوری شد توی تاپیک، سعی میکنم سریعتر kurenai رو تموم کنم و برم سراغش

Mushishi رو سریع شروع کن توش بسیار زیبا فلسفه جهان بینی ژاپن و اینکه اونها به نیروهای فراطبیعی که حاکم بر طبیعته چه اعتقاد راسخی دارند ، نشون داده شده.

فقط یک نکته این انیمه هم مثل تمام انیمه های عالی از روی مانگا ساخته شده بدون تغییر اما سازنده انیمه چند چپتر پایانی مانگا رو نساخته. پس برای اینکه پایان انیمه رو درک کنی باید یا چپترهای پایانی مانگا رو بخونی ، یا فیلم سینمایی Mushishi رو ببینی یا پست منو "چوب الف!" کنی برا خودت بعد که انیمه رو دیدی بیای اسپویل زیر که در انیمه نیست و فقط در مانگاس رو بخونی:

پس از اینکه گینکو آخرین ماموریتش رو در انیمه میره یک در خواست موشی گیری براش میرسه. تو اون درخواست میگه "یک زنی پیدا شده که نمیتونه بیاد تو نور" گینکو میره میبینه که اون زن سراسر بدنش سیاه شده و به نور واکنش منفی داره. کم که روی اون زن دقیق میشه میبینه این همون زنی هست که بعد از مرگ مادرش نگهش داشته(اسمش یادم نمیاد) و اون زن پس از برخورد زیاد با اون موشی های نورانی برکه و به مرور وارد شدن به بخش تاریک موشی های برکه به این حال در اومده. بعد گینکو برای اینکه به اون زن مدیون بوده میبردش زیر یک درخت که نور آفتاب بوده اونجا بهش کمک میکنه تا در آرامش بمیره. واقعاً شاهکاریه این چند تیکه. شاید فقط 2 قسمت میشد ساختش اما سازنده نساخت.

من تنها انیمه ای که شروع کردم و به پایان رسوندم همین دفترچه مرگ بود خیلی باهاش ارتباط برقرار کردم هر اتفاقی و فکر میکردم بیفته بجز اون پایان
کسی ندیده نخونه چون اسپویل واقعی هستش و حرف الکی نیست .
ریوک یک شینیگامی که عاشق سیب بود میبینیم بطوری که همه اون و موجودی خنگ میبینن و به صفت این شینیگامی وقتی پی میبریم که میخواد اسم لایت و وارد دفتر کنه از طرفی شینیگامی میسا که اسمش یادم رفت برخلاف ریوک مالک دفترچه را دوست داشت و بخاطر صفت بد لایت خودش و به کشتن داد . میسا عاشق لایت بود اما لایت دوست دختر سابق دوران دبیرستانی خود استفاده کرد و اون و به کشتن داد . من L و خیلی دوست داشتم و وقتی مرد خیلی ناراحت شدم , صحنه مرگ L عالی کار شده بود . نیئر دست لایت و به خوبی خواند و عاقبت زندگی لایت پایان یافت .
ببخشید قاطی شیر و شیر گفتم اولین پست جدی من بود .

در مورد دفتر مرگ، یکی از نقل های قدیمی ام رو بزارم...(کسانی که انیمه رو دیدند بخونند)

چرا و چطور "کیرا" از عرش ای که برای خودش در مقام "کامی" ساخته بود، در آخرین صحبت های تاثیرگذار، داشت در یک چاله ی آب ناامیدانه دست و پا میزد و از کسانی که زمانی ازشون استفاده کرده بود و بخاطر غرور و قدرت طلبی، اونها رها و یا نابود کرده بود، کمک درخواست میکرد. اینکه چرا در حین فرار با دست زخمی باید از همون مسیری بره که از مدرسه به خونه میرفت. چرا خودش رو توی این مسیر با دفتر مرگ دید. میشه گفت بازگشت به نقطه ای که شروع کرده بود و زندگی خودش رو واقعاً برای ساخت چه دنیایی داره از دست میده و در آخر صحنه ی زیبای اون که به پله ها میرسه و باید جانش رو روی پله ها از دست بده، در اوج تنهایی و سکوت...

البته انتهای مانگای اون کمی متفاوت از انیمه هستش، ولی پایان انیمه تاثیر گذارتر هستش. بخصوص اینکه سرنوشت میسا رو به طور مجهول نشون میده.

اما ادامه ی اون که اختلاف ای که در مانگای دفتر مرگ بودش...

در مورد سرنوشت میسا، توی انتهای مانگا نوشته شده که بعد از مرگ "کیرا" یا همون یاگامی لایت، یک سری انجمن هایی بوجود امد که خواستار برگشت "کیرا" بودند و کلی دعا میکردند...این مسیا هم بعد از 10 ماه به دلیل افسردگی زیاد از مرگ یاگامی لایت، خودکشی میکنه.

"N" هم میشه جایگزین "L" بعدی....

ولی "Matsuda" که از شلیک به "کیرا" ناراحت بودش، یه جدس زده بود که مرگ "کیرا" توسط "N" وقتی "دفتر مرگ" اصلی دست ـش امده بود طرح ریزی شده بود که چطوری "کیرا" کشته بشه.

البته تو انیمه اصلا به این موضوع اشاره نشده و بسیار پایان قشنگ تری داره.

و اما P.S ها در مورد داستان دفتر مرگ

P.S
کلی جای حرف داره این سریال، اینکه چرا "کیرا" شکست خورد، مثلاً یکی از دلیل هاش بخاطر غرور بیش از حد بودش که بعد از شکست دادن "L" بدست آورده بود.

یا اینکه چرا داستان بعد از مرگ "L" دیگه جذابیت نداشت، که اون هم بخاطر همین غرور بیش از حد "کیرا" بودش که هیچ کس رو دیگه در حد خودش نمیدید و دیگه مبارزه های فکری خوبی تا دو سه قسمت آخر سریال دیگه ندیدم.

در نهایت بهترین پایان رو داشت و قطعاً باید "کیرا" کشته میشد، همین مرگ بیشترین تاثیر رو روی ببینده میزاره که اکثر کسانی که سریال رو دیدن تا چند روز هنوز درگیر احساست بودند.

+++++++++++++++++++

دنبال همچین انیمه ای میگردم که هیجان خاصی داشته باشه نظر دوستان راجب Code Geass دارین خوبه یا بیخیال بشم .

9245.jpg

در مورد Code Geass هم بگم که، اثر بسیار خوبی هستش ولی بدون عیب هم نیست. از طرفی طرفدارهای خاص خودش رو داره و به نوعی بعضی ها اعتقاد دارند که مثل دفتر مرگ هستش ولی من میگم که نباید این دو اثر رو با هم مقایسه کرد. هر کدوم در جای خودش قرار داره.

داستان آینده ی ژاپن و دنیا رو نشون میده. ابر قدرت های دنیا، زمین رو تیکه تیکه کردند و کشورهای کوچیک و بزرگ رو به خدمت خودشون در آوردند. یکی از این قدرت های بزرگ امپراتوری بریتانیا هستش که ژاپن رو در اختیار داره.
دنیا از نظر تکنولوژی و علم خیلی پیشرفته هست و این پیشرفت رو بیشتر در زمینه ی سلاح های جنگی شاهد هستیم که سربازها سوار بر روبات های جنگی هستند.
در این میان پسر بچه ی دبیرستانی هستش که به طور اتفاقی قدرت ای بدست میاره که میتونه با اون سرنوشت دنیا رو تغییر بده و....

بهتر که بیشتر از این تو جزئیات داستان پیش نرم و تا همین جا تمومش کنم...در مورد انیمه بگم که دو فصل 25 قسمت ای هستش (کلاً 50 قسمت) و اگر از انیمه ها روبوتیک خوشت میاد، پیشنهاد میکنم حتماً دانلودش کنی.

P.S
اگر مثل من زیاد از انیمه های روبوتیک خوشت نمیاد، باید بگم که Code Geass اونطوری نیست و قطعاً از نظر داستان و شخصیت پردازی راضیت میکنه و روبوتیک محور نیست
به بعضی از دوستانم که Code Geass دادم، حسابی درگیر احساسات شدید شدند.

دوبلورهای بسیار قوی و پرکاری تو این انیمه صحبت کردند و گرافیک کار تو سطح بسیار خوبی هستش و من از داشتن این انیمه تو آرشیوام حسابی حال میکنم!! و تو همین فصل بهار قراره که فصل سوم ـش هم بیاد که یک ملت ای منتظرش هستند.

++++++++++++++

Mushishi رو سریع شروع کن توش بسیار زیبا فلسفه جهان بینی ژاپن و اینکه اونها به نیروهای فراطبیعی که حاکم بر طبیعته چه اعتقاد راسخی دارند ، نشون داده شده.

فقط یک نکته این انیمه هم مثل تمام انیمه های عالی از روی مانگا ساخته شده بدون تغییر اما سازنده انیمه چند چپتر پایانی مانگا رو نساخته. پس برای اینکه پایان انیمه رو درک کنی باید یا چپترهای پایانی مانگا رو بخونی ، یا فیلم سینمایی Mushishi رو ببینی یا پست منو "چوب الف!" کنی برا خودت بعد که انیمه رو دیدی بیای اسپویل زیر که در انیمه نیست و فقط در مانگاس رو بخونی:

پس از اینکه گینکو آخرین ماموریتش رو در انیمه میره یک در خواست موشی گیری براش میرسه. تو اون درخواست میگه "یک زنی پیدا شده که نمیتونه بیاد تو نور" گینکو میره میبینه که اون زن سراسر بدنش سیاه شده و به نور واکنش منفی داره. کم که روی اون زن دقیق میشه میبینه این همون زنی هست که بعد از مرگ مادرش نگهش داشته(اسمش یادم نمیاد) و اون زن پس از برخورد زیاد با اون موشی های نورانی برکه و به مرور وارد شدن به بخش تاریک موشی های برکه به این حال در اومده. بعد گینکو برای اینکه به اون زن مدیون بوده میبردش زیر یک درخت که نور آفتاب بوده اونجا بهش کمک میکنه تا در آرامش بمیره. واقعاً شاهکاریه این چند تیکه. شاید فقط 2 قسمت میشد ساختش اما سازنده نساخت.

kurenai چیز خاص دیگه ای نداره و آخرش هستم...با یک روز تاخیر میرم سراغ Mushishi و نظرم رو بعداً ارسال میکنم

آخرین ویرایش:
سلام
بلیچ همه چیزش خوبه، ولی من نتونستم ارتباط قوی باهاش ایجاد کنم. جدا از فیلرهای آبکی و طولانی که نگاهشون هم نکردم. به نظر من بزرگترین ضعیف انیمه در شخصیت پردازی اون هست، بطوری که هنوز نتونستم از نظر احساسی با شخصیت ها ارتباط برقرار کنم. مثلاً اگر کارکتر مثبت و یا منفی از انیمه حذف بشه (بمیره)، هیچ احساس و فشار روی من نتونسته وارد کنه.

ولی تو نارتو شیپودن، اینطور نبوده و از نظر ارتباط احساسی با شخصیت ها چه مثبت و چه منفی، خیلی خوب کار کردند و شده که بعضی از قسمت ها تحت فشار احساسی زیادی قرار بگیرم که دیگه بگم انیمه رو دنبال نمیکنم!!

تو بلیچ اکثر کارکترها همه به نوعی Large هستند و کمتر کسی دارای ضعف دورنی شخصیت هستش

بازم اینگار زیادی از بلیچ شاکی شدم، ولی انیمه ی قشنگی هست و دوست ـش دارم، دنبالش میکنم (جز فیلرهاش)
انتقادات وارده .
ولی بعضی از شخصیتهاش به شدت دوست داشتنی هستن . مثل کنپاچی که من عاشقشم :دی
-----
Gosick رو خود خلیل بهم معرفی کرد . اگر هنوز اینجا معرفیش نکرده ، من توصیه میکنم نگاش کنین . سرگرم کنندست . 12 قسمتش اومده .

همشون رو باید دانلود کنم و ببینم :d
فقط حیف الان نمتونم ببینم! میره برای بعد از امتحانات :d (بهتر! تابستون حوصلم سر نمیره :d )
من پیشنهاد میکنم بشینید Claymore رو هم ببینید! چیز خوبی بود! من خیلی خوشم اومد! :d

Basara هم برای رفع خستگی خوبه :d انقدر انیمه های فلسفی نبینید! این رو ببینید هم خیلی رنگارنگه :d هم باحاله :d ( فن بازیشم :d )

در مورد Code Geass هم بگم که، اثر بسیار خوبی هستش ولی بدون عیب هم نیست. از طرفی طرفدارهای خاص خودش رو داره و به نوعی بعضی ها اعتقاد دارند که مثل دفتر مرگ هستش ولی من میگم که نباید این دو اثر رو با هم مقایسه کرد. هر کدوم در جای خودش قرار داره.
من اصلا نمیفهمم که چرا دث نوت رو با CG مقایسه میکنن بعضا. CG یه انیمه ی شلوغ هست، با تعداد خیلی زیادی کاراکتر که سریال وقت نمیکنه به همشون درست و حسابی بپردازه. جریان انیمه های دنباله دار که تعداد کاراکتر زیادی دارند فرق میکنه. درعوض دث نوت، شخصیت های خیلی کمتری داره ولی اینقدر به اینا کامل پرداخته شده، که نظر هر کسی رو جلب میکنه. بعلاوه ی اون ربات بازیهاش که شاید هرکسی نتونه تحمل کنه. فکر میکنم اگه اون اتفاق آخر R2 و پایان بندی موفق و احساسیش نبود، طرفدارای CG نصف طرفدارای الانش بود. یه جورایی به نظر من دث نوت برای مخاطب جهانی درست شده ولی کد گیاس خیلی لوکال تره. البته این فقط نظر من بود و در کل به نظرم کد گیاس یه انیمه ی متوسط هست.
Samurai X: Trust & Betrayal رو تو سال 1999 ساختند که از 2 قسمت، 2 قسمت ای تشکیل شده (چهار قسمت 30 دقیقه ای هستش)
بی نظیره این فیلم. من این فیلمو چند بار دیدم. دوبله ژاپنی، دوبله انگلیسی و حتی دوبله ی فارسی. شخصا برای من یه انیمه ی 10/10 وجود داشته باشه، همینه.

---------------------------------------------

منم دو تا انیمه معرفی کنم:

اولیش Kacho-Oji یا اسم انگلیسیش Black Heaven که بعضی جاها بهش The Legend of the Black Heaven هم میگن. همین اول بگم، این انیمه ی 13 قسمتی رو به هیچ وجه به همه توصیه نمیکنم. این انیمه، تو سال 1999 پخش شده، گرافیک قدیمی و حتی بعضا بی ریختی داره (حتی در مقایسه با کارای زمان خودش)، مبارزات فضایی با کمترین جلوه های بصری جذاب وجود داره و داستانش هم خیلی عنصر سرگرم کنندگی نداره و مهم تر از همه یه انیمه ی کاملا مخصوص بزرگسالان و بالغین هست. منظور از انیمه ی مناسب بالغین، این نیست که به خاطر خشونت یا مثلا nudity برای افراد بزرگسال هست، بلکه موضوع انیمه کلا اینطوریه. این انیمه در مورد بحران شخصیتی یه آدم حدودا 40 ساله است که شدیدا دچار روزمرگی شده و مدام در آرزوهای دوران جوانی و بچگیش هست. آدمی که زن و بچه داره، اما تمام عشقش به زندگی تو یه گیتار، مربوط به دوران جوانیش خلاصه میشه. دیگه در مورد داستان توضیح نمیدم، فقط اینکه در مورد کمبود ها و ضعف های این مرد هست که سعی میکنه از اونا و زندگی یکنواختش فرار کنه.
این انیمه تو اواسط کار، خسته کننده میشه. همونطور که گفتم گرافیک و داستان سرگرم کننده ای نداره. اما موسیقی انیمه، با این که از قطعات کمی استفاده شده ولی خیلی جالبه. آهنگ تیتراژ اول انیمه رو خودم خیلی دوست دارم. و یه نکته ی دیگه اینکه این انیمه یکی از بهترین 5 دقیقه های آخر رو داره. کلا پایان انیمه خیلی جالبه. من خودم نمیدونم چطور تو این سن، از این انیمه خوشم اومد، ولی احتمالا اگه مثلا 35 - 40 سالم بود، بیشتر باهاش ارتباط برقرار میکردم. هرچند این انیمه هم لوکال هست ولی چون چنین انیمه هایی کم هستند، ارزش دیدن داره ، بخصوص برای افراد با سن ها بالاتر.

--------------------------------------

دومین انیمه Kemono no Sou-ja Erin یا اسم انگلیسیش The Beast Player Erin هست که بعضی جاها بهش Erin with Green Eyes هم میگن. برخلاف انیمه ی بالایی، به نظرم اکثرا از این انیمه خوششون خواهد آمد و انیمه ی سرگرم کننده ای هست. من خودم این انیمه ی 50 قسمتی رو تازه شروع کردم و فقط 16 قسمت ازش دیدم، اما تو همین مدت میتونم بگم که انیمه فضا، دنیا و داستان نسبتا اوریجینالی داره. به نظرم اگه 5-6 قسمت به انیمه مهلت بدید، باهاش ارتباط برقرار میکنید. دلیلش هم اینه که این انیمه از نظر گرافیکی یکم بی روح و مرده هست (که البته با جو داستان و انیمه هماهنگی داره) و طراحی های خیلی زیبایی برای انیمه ای که تو سال 2009 عرضه شده نداره و قسمت های اولش ممکنه یکم غلط انداز باشه. بعلاوه داستان هم در اوایل یکم بچه گانه میزنه که البته در ادامه خیلی بهتر میشه. البته انتظار یه اکشن حماسی مثل مثلا ناروتو یا وان پیس و اینا نداشته باشید، داستان خیلی ملایم تره ولی بسیار سرگرم کننده است. این انیمه هم شخصیت های کمتری نسبت به خیلی از انیمه ها داره که در عوض حسابی بهشون پرداخته میشه.
البته همونطور که گفتم من فقط 16 قسمت دیدم ولی تو این 16 قسمت به حدی از این انیمه خوشم اومده که با هماهنگی که تو فروم دنیای انیمه هم انجام دادم، تصمیم گرفتم زیرنویسش کنم! البته منتظر زیرنویس من نباشید، چون انیمه 50 قسمته و امتحانات شروع شده و بعید میدونم که تا قبل از تابستون بتونم تمومش کنم!
همشون رو باید دانلود کنم و ببینم :d
فقط حیف الان نمتونم ببینم! میره برای بعد از امتحانات :d (بهتر! تابستون حوصلم سر نمیره :d )
من پیشنهاد میکنم بشینید Claymore رو هم ببینید! چیز خوبی بود! من خیلی خوشم اومد! :d
من هر بار که سراغ این Claymore میرم، دقیقا بعد از دیدن یه انیمه ی خفن هست و نمیتونم تحملش کنم. مثلا یادمه آخرین بار بعد از پندورا هارتس رفتم ببینمش که چون تو جو اون بودم، بعد از چند دقیقه از همون قسمت اول بستمش. خلاصه یه دلیل خوب بدید من بشینم اینو نگاه کنم:دی

سلام

انتقادات وارده .
ولی بعضی از شخصیتهاش به شدت دوست داشتنی هستن . مثل کنپاچی که من عاشقشم :دی

همه عاشقشن :d منم بلیچ و دوست دارم اما بعضی وقتها این پارازیتهایی که وسط حرفهاشون میزنن دراماتیک و داغون میکنه :d
حیف من تازه اولاشم :d

بلزباب هم تا قسمت 23 پخش انیمش تمدید شد دابوووو :d

یکی از انیمه هایی هم که پیشنهاد میکنم ببینید lovely complex انیمه سطح بالایی نیست ولی دیدنش جالبه و جزء انیمه های دوست داشتنیه

بلزباب هم تا قسمت 23 پخش انیمش تمدید شد دابوووو :d

دابوووو :p
اینقدر شلنگ آب انداخته بودند تو انیمه که معلوم نبود چطوری میخواد تو یک فصل تموم بشه
ولی خوشحال ام که برای یک فصل دیگه این انیمه جالب پخش میشه.

همینطور تمدیدش کنند...مانگاش که فکر کنم ادامه داره

یکی از انیمه هایی هم که پیشنهاد میکنم ببینید lovely complex انیمه سطح بالایی نیست ولی دیدنش جالبه و جزء انیمه های دوست داشتنیه

باید کار قشنگ ای باشه، من تو عید سال دانلودش کردم

P.S
انیمه های بهاره شروع شده و بعضی هاشون یک الی دو قسمت ـشون پخش شده...به نظرم اینها باید کارهای خوبی باشند.
Tiger & Bunny
Dororon Enma-kun Meeramera
Steins;Gate

شنیدید میگن "هرچه از دوست رسَد نیکوست" ؟ یک هدیه از دوست خوبم (مدیر انجمن سابق انیمه *****) رسیده. انیمه کلاسیک و فوق العاده، فوق العاده زیبا. شاهکاری به اسم Versailles no Bara.
هروقت این رو دیدید، راجبه One Piece و دیگر انیمه ها واینا باهاتون بحث میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or