میگم این فروم دنیای انیمه هم خوبه ها! من قبلا یه چند باری رفته بودم توش و از بس از این تردهای مشابه مثلا "به نظرت دماغ بالایی پره یا خالی؟" دیدم فکر کردم جایی مناسب بچه های 9 تا 14 ساله است ولی الان که اون لینک دانلود شهاب رو دیدم و یکمی توش چرخ زدم، چیزای خیلی خوبی توش پیدا کردم. بخصوص یه آرشیو نسبتا خوب از لینک و زیر نویس. خلاصه یکم بیشتر بهش رسیدگی کنن و اعضای پایه ی بحثش بیشتر بشن، جای خوبی میتونه باشه.
میگم این فروم دنیای انیمه هم خوبه ها! من قبلا یه چند باری رفته بودم توش و از بس از این تردهای مشابه مثلا "به نظرت دماغ بالایی پره یا خالی؟" دیدم فکر کردم جایی مناسب بچه های 9 تا 14 ساله است ولی الان که اون لینک دانلود شهاب رو دیدم و یکمی توش چرخ زدم، چیزای خیلی خوبی توش پیدا کردم. بخصوص یه آرشیو نسبتا خوب از لینک و زیر نویس. خلاصه یکم بیشتر بهش رسیدگی کنن و اعضای پایه ی بحثش بیشتر بشن، جای خوبی میتونه باشه.
پیرو چند اسپول داستانی که توسط اعضا در انیمه های پرطرفدار صورت گرفته و بعضاً نیز به تذکرها توجهی نکردند. تصمیم بر این شد که قوانین ای بر محتوای پست ها و نحوه ی ارسال آن قرار دهیم تا محیط سالم و ایمن تری برای سایر کاربران حاکم شود.
استفاده از تگ مخفی کردن متن (Spoiler) برای بیان موضوعاتی که منجر به آشکار شدن قسمت یا قسمت هایی از انیمه و یا مانگا مانند داستان و یا شخصیت های آن شود اجباری بوده و تمامی کاربران موظف به رعایت آن می باشند. در صورت عدم رعایت، کاربر ابتدا تذکری دریافت خواهد کرد و در صورت تکرار دسترسی وی به مدت 3 روز قطع خواهد شد. بدیهیست که انجام مجدد این عمل می تواند حتی موجب قطع دسترسی دائم شخص نیز بشود.
همچنین کاربران موظف هستند در هنگام ارسال پست، شماره قسمت در انیمه و یا چپتر در مانگا را، خارج از Spoiler ذکر کرده.
برای آن دسته از دوستانی که با طریقه ی استفاده ی صحیح از Spoiler آشنایی ندارند، پیشنهاد میکنم متن پنهان زیر که توسط Navid جان تهیه شده است، را بخوانند.
قدم اول: متن خودتون را بنویسید
قدم دوم: متن نوشته شده خودتون را انتخاب کنید
قدم سوم: در منوی ابزار فروم
را فشار دهید تا بدینوسله بصورت اتوماتیک تگ اسپویلر [ spoiler ] در دو طرف نوشته شما نقش ببندد
نتیجه کار:
متاسفانه مدتی هستش که بسیاری از کاربران از اسپویلر استفاده نمیکنن و با این کارشون حق کاربرانی که بازی را انجام ندادن و یا به اون نقطه مورد نظر نرسیدن و دوستدارن خودشون برسن را زیر پا میگذارن
چون ممکنه بعضی از دوستان ندونن که چطوری از این امکان باید استفاده کرد من توی این پست آموزش اون را میذارم و بدین وسیله جای هیچ بهونه ای باقی نمیمونه
در نهایت تصمیم دارم که این قانون رو سفت و سخت بگیرم، پس در صورت مشاهده ی پاک شدن پست و یا مجموعه ای از پست ها، گلایه نکنید.
خوب دیگه دوران خوشی و راحتی بعضی از دوستان در این تاپیک تموم شد، کاری به گذشته و یا همین صفحه ی قبل که به لو دادن داستان وان پیس و یا بلیچ ختم شده ندارم و از الان به بعدش راحت گذشت نمیکنم. مهم نیست که حتی تاپیک از ترس پست دادن خاک بخوره، چون با این رویه و تذکرهای سابق، قطعاً کارت قرمز و Ban خواهیم داشت.
بعد دوستان من هم یه سوال دارم اینکه این انیمه هایی که شما میبینین بیشتر چه مضامینی دارن؟ منظورم اینه بیشتر طنزن یا حالت بزرگسالی دارن,حماسی هستن چه جورین کلا؟
ممنون
بعد دوستان من هم یه سوال دارم اینکه این انیمه هایی که شما میبینین بیشتر چه مضامینی دارن؟ منظورم اینه بیشتر طنزن یا حالت بزرگسالی دارن,حماسی هستن چه جورین کلا؟
ممنون
همه جور هست آرین جان. عین فیلم که N تا ژانر داره.
الان هم انیمه های خاصی مد هستند. 3 4 تا انیمه خفن در حال پخش که همگی حالت فانتزی و کمی کلاسیک دارند. انیمه هایی هم هستند که اخیرا توی این یکی دو ساله مد شدن و حالت فلسفی و تاریک و این مدلی دارن !
همه جور هست آرین جان. عین فیلم که N تا ژانر داره.
الان هم انیمه های خاصی مد هستند. 3 4 تا انیمه خفن در حال پخش که همگی حالت فانتزی و کمی کلاسیک دارند. انیمه هایی هم هستند که اخیرا توی این یکی دو ساله مد شدن و حالت فلسفی و تاریک و این مدلی دارن !