Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سیزن پین، شاید بهترین سیزن کل دنیای انیمه باشه. درسته که قسمت مبارزه گرافیکش عجیب شد، ولی مبارزه ها، داستان، شخصیت پین، ماجرای ناگاتو، و اون پایانش که من 3 بار سرش گریه کردم... به نظرم یه لول از همه قسمت های ناروتو بالاتر بود.

خدایا چرا سونامی اومد بلایی سره این انیمتور های وان پیس نیومد؟ به خدا حرف از قدیمی بودن و اینا گذشته! چندش آور شده...
27109645t5jyx6iplqa.jpg

8rjewdreo3grhwqglshm.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان میشه لینک انیمه ی BERSERK رو از این 60 مگی ها بزارید؟ :d (مدیافایر یا مگاآپلود :d )
این چند روزه انیمه ای نداشتم حوصلم سر رفت :d

• Like
Reactions: Akiba
ها قسمت جدیده ناروتو شیپودنو دیدم اتفاق خاصی نیفتاد . آهنگای شروع و تیراژه آخرشم جدید شده ولی این طوری که به نظر می یاد قسمت بعدی باید خیلی قشنگ باشه .

کلا الان اوج ناروتوس ، از جنگ جیرایا(که به لطف رفتن 6 ماهه تو فیلر خیلی از حسش کم کردن) تا این اتفاقاتی که تو نشست میوفته دیگه بالاترین حد انیمه ناروتوئه (شاید به قول ترانکس بشه گفت کل انیمه ها ) ، از همه لحاظ هم . ولی همونطور که بچه ها هم گفتن گند زدن بش .

ناروتو روند خوبی رو پیش نگرفته .

آقا من الان وان پیس بعد خدای انلم . به نظرم خیلی بد تمومش کردن این بخش رو
خیلی مسخره کتک خورد انل
اگه لوفی پلاستیکه کامله ؛ پس جاهای گرم باید آب بشه ! در حالی که همون تیکه که دستش رفت تو طلای مذاب هیچ اتفاقی نیافتاد . البته از یه طرفم مجبور بودن خدا رو خدا بسازن ، یکی که هیشکی نمیزنش ....
این شد نفر دومی که بدنش تغییر به ماهیت میوش میده که لوفی زدش ، طبق پیش بینیم باید منتظر انواعی مثل آب ، نور و ... هم باشم .

ولی اون تیکه یک زندگی 36 آرزو ، دو زندگی 72 آرزو ، سه زندگی 10 آرزو .... کفمو برید :x

پ.ن :

به نظرم خیلی طول میدن نبردارو ، نمیدونم شاید برا من اینجوریه ولی دیگه بعضی جاها خیلی کشش میدن .

آخرین ویرایش:
وان پیس دیگه هیچ ارزشی برای مخاطب قائل نیست یک سر به پست "1311" همین صفحه بزن ببین انیماتور چه کرده! من وقتی این صحنه رو دیدم دلو جیگرم داشت از مجرای بینیم در میومد.
ناروتو به نظرم خوبه چون با ترفند استفاده از تم "اچی" سعی نمیکنه مخاطب بیاره دلایلش زیاده اگه قسمت شد باقیشم میگم.

دوستان یک انیمه میخوام مثل دفترچه مرگ که آخرشو نشه پیش بینی کرد :d
میدونم انیمه هایی که دوستان میبینن این انیمه نیست اما من خوشم اومد آخرش :

دلم برای یاگامی سوخت :-s

دقیق مثل مانگا شه. ایراد داره؟
نه فقط فیس لوفی در حده Locoroco شده!! آخرین اولتیماتوم رو میدیم! اگه سری بعدی که چند قسمت دیگه شروع میشه ردیف شد که هیچی، نشد رسما میذاریم کنار وان پیس رو :دی! تا همینجاشم بخاطر اویاجی و برو بچه ها مراعات کردیم :دی!

نه فقط فیس لوفی در حده Locoroco شده!! آخرین اولتیماتوم رو میدیم! اگه سری بعدی که چند قسمت دیگه شروع میشه ردیف شد که هیچی، نشد رسما میذاریم کنار وان پیس رو :دی! تا همینجاشم بخاطر اویاجی و برو بچه ها مراعات کردیم :دی!
بقیه هم منتظر همچین انجار انیماتوریی در ناروتو باشید! :d :d :d

دقیق مثل مانگا شه. ایراد داره؟

فریدون جان/خان من مانگاش رو هم هر هفته میخونم نشون به اون نشون که زورو "تکنیک فیانال کات زد" اما مانگاش خیلی بهتر طراحی میشه. توی مانگا وقتی ایس مرد با دیدن ناراحتی لوفی ی حس غم به من دست داد اما توی انیمه من از خنده داشتم غش می کردم هی اون صورت احمقانه رو نشون میداد هی من ریسه میرفتم!!!

شهاب بیا بخاطر ایچیرو اودا این انیمه رو نزار کنار قول میدم ازش قول بگیرم کارشون رو بهتر کنند!!!

بقیه هم منتظر همچین انجار انیماتوریی در ناروتو باشید! :d :d :d

اون بخش"انجار انیماتور" رو نگرفتم اما نارتو اصن سبک مانگاش طوری نیست که بشه جور دیگه ای ساختش.

کلا الان اوج ناروتوس ، از جنگ جیرایا(که به لطف رفتن 6 ماهه تو فیلر خیلی از حسش کم کردن) تا این اتفاقاتی که تو نشست میوفته دیگه بالاترین حد انیمه ناروتوئه (شاید به قول ترانکس بشه گفت کل انیمه ها ) ، از همه لحاظ هم . ولی همونطور که بچه ها هم گفتن گند زدن بش .

ناروتو روند خوبی رو پیش نگرفته .

آقا من الان وان پیس بعد خدای انلم . به نظرم خیلی بد تمومش کردن این بخش رو
خیلی مسخره کتک خورد انل
اگه لوفی پلاستیکه کامله ؛ پس جاهای گرم باید آب بشه ! در حالی که همون تیکه که دستش رفت تو طلای مذاب هیچ اتفاقی نیافتاد . البته از یه طرفم مجبور بودن خدا رو خدا بسازن ، یکی که هیشکی نمیزنش ....
این شد نفر دومی که بدنش تغییر به ماهیت میوش میده که لوفی زدش ، طبق پیش بینیم باید منتظر انواعی مثل آب ، نور و ... هم باشم .

ولی اون تیکه یک زندگی 36 آرزو ، دو زندگی 72 آرزو ، سه زندگی 10 آرزو .... کفمو برید :x

پ.ن :

به نظرم خیلی طول میدن نبردارو ، نمیدونم شاید برا من اینجوریه ولی دیگه بعضی جاها خیلی کشش میدن .

البته بهترین انیمه از لحاظ ساخت از بین انیمه های ongoing بلیچ هستش چه از لحاظ گرافیکی چه از لحاظ شخصیت پردازی و مشکل اصلیش فیلر های وحشنتاکش هست که تقصیر سازنده های انیمه هم نیست تقصیر این مانگاکاش جناب کوبو هستش که نمیتونه تو هر چپتر حداقل یه قسمت از انیمه رو پیش ببره و تمرکزش رو میذاره برای کشیدن طرح های خفن که از نظر من جلوی کسی مثل ایچیرو اودا ( خالق وان پیس ) با اون بک گراند های فوق العاده پرجزئیاتش هیچ حرفی برای گفتن نداره

به انیمه وان پیس هم انقدر گیر ندید خودتونم خوب میدونید که وان پیس تو این یازده سال همیشه به طراحی و گرافیکش وفادار بوده و نخواسته که تغییرش بده نه اینکه نمیتونسته

تغییر گرافیکی برای همچین انیمه پرطرفداری احتیاج به ریسک داره چون باعث میشه طرفدارانش واکنش نشون بدن و همچنین این تغییر احتیاج به فرصت مناسب داره و تو این یازده سال همچین فرصتی تو انیمه هیچوقت وجود نداشته حالا تا چند قسمت دیگه و با گذشت دو سال این فرصت برای تغییر به وجود میاد که شاید شاهدش باشیم ولی بازم احتمالش کمه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or