Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خوب منم دیشب شروع کردم میدوری رو دیدم و صبح تمومش کردم :d

خوب اول که گرفتم فکر میکردم یک انیمه ی fun مثل k-on هستش! ( اشتباه نکنید این k-on رو برای خواهرم دانلود کردم ولی خودم نشستم پاش :d ) ولی بعد دیدم عشقولانست!
خیلی جالب بود :d و اینکه این سجی هم کلا هیچی حالیش نبود! نمیدونم رو چه حسابی اون اول کار انقدر آرزوی دوست دختر داشتن میکرد!
قسمت 12 هم نزدیک بود سکته کنم ولی خوب قسمت بعد همه چی به خوبی و خوشی تموم شد :d
ولی در کل این سجی زمین تا آسمون با اون سجی اول کار فرق کرده بود ! و همین طور که سر HR میگفتیم توی بازی با پیدا کردن عشق به کمال رسیدن این سجی هم به کمال رسید و معنی عشق رو درک کرد :d

فقط من نمیدونم چرا وقتی میدوری رو از نیم رخ نشون میده مخصوصا توی endingـش شدید یاد هیناتا میفتم!!! غیر از رنگ مو از نظر من هیچ فرقی نمیکردن :d

JAPAN HAS DELAYED NARUTO SHIPPUDEN 203 DUE TO NATURAL DISASTER.
IT WILL BE AIRED TOMORROW (Friday March 18th, 2011) AND WILL THEN BE AVAILABLE HERE.​

ها پس ، فردا می یاد :d
خیلی قسمت های حساسی هستش . ترسیدم با این اوضاع ژاپن و توکیو اینا حداقل برای این هفته قسمتی بیرون ندن .:d

JAPAN HAS DELAYED NARUTO SHIPPUDEN 203 DUE TO NATURAL DISASTER.
IT WILL BE AIRED TOMORROW (Friday March 18th, 2011) AND WILL THEN BE AVAILABLE HERE.​

ولی این که اینجا لینکش هست!!

http://www.nyaa.eu/?page=torrentinfo&tid=200380

تورنت هم هستش!!

و این هم دایرکت لینک:

http://hotfile.com/dl/110608472/20ef9ef/CrunchySubs_Naruto_Shippuuden_-_203_720p.mkv.html

کیفیت ـش 720 p هستش! فرمت ـش هم که مشخص !! MKV

این هم کم حجم ـش :

http://hotfile.com/dl/110621390/42c1ce0/Naruto_Shippuuden_-_203.mkv.html

60 مگ هستش!! 480p فکر کنم.

آخرین ویرایش:
:))! خیلی باحال بود :)) ...

18780976772480447126.jpg

چه تریپی میخوای؟

از اخرین حالتش final getsuga tenshou تو پروفایلم قسمت البوم اونجا هست می تونی جمع جورش کنی از نظر سایز و حجم برای امضا و اوتار ؟
من تا قسمت 313 دارم بعد از این هم داره؟
راستی نارتو نارتو شیپدون چی فرقی با هم دارن من شیپدون رو دارم اگه از یشپدون شروع کنم داستانش گنگ نمی شه

از اخرین حالتش final getsuga tenshou تو پروفایلم قسمت البوم اونجا هست می تونی جمع جورش کنی از نظر سایز و حجم برای امضا و اوتار ؟
من تا قسمت 313 دارم بعد از این هم داره؟
راستی نارتو نارتو شیپدون چی فرقی با هم دارن من شیپدون رو دارم اگه از یشپدون شروع کنم داستانش گنگ نمی شه

هر هفته يه قسمت جديد براي همه انيمه ها مياد !!!

ناروتو رو هم به هيچ وجه !!!‌:|:| ناروتو شيپودن ادامه ناروتو اوليس !(اولي rise of the ninjaته چيه)

از شيپودن شروع كني هيچي نمفهمي !!!

150-60 قسمت اول ناروتو داستانه اصليه ، بعدش ميره تو فيلر (اسمش درسته ؟‌)‌ تا 7-8 قسمت آخر (كلش 220 تاس)

بعد ميشه شيپودن
به نظرت اگه 170-80 قسمت نبيني طوري نميشه ؟‌:d

دیروز فیلم 10 وان پیس رو دیدم! توصیه میکنم هرکی ندیده ببینه حتما :d
خوب شد گزاشتم برای عید :d وگرنه عیدم بی زورو میموند :d
کلا بسیار خفن بود! :d مخصوصا اگر دلتون برای بقیه ی کلاه حصیری ها تنگ شده! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or