Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
پس راحت باشیم دیگه :دی؟! ok guys :دی!!!
اول بیا بگو ببینم اینارو یادته :دی!

92893-piedmon2_large.png
Leomon.jpg
92888-myotismon1_large.png
digimon19-4.jpg
جایزه داره هرکی اسم اینارو درست حدس بزنه :دی! یه اعتبار مشتی :دی! loooool

• Like
Reactions: kan'aan
شیرـه رو بسیار دوست میداشت! توی سری سوم هم مثل اینکه حضور داشت ولی چون MBC پخش نکرد ، شبکه 5 هم هر موقع حسش بود پخش میکرد RTL II هم پخش نمیکرد نتونستم درست ببینم :d
اون میمون ـه هم یادمه! باحال بودش :d :d :d 2تای دیگه رو یادم نمیاد :d

پس راحت باشیم دیگه :دی؟! ok guys :دی!!!
اول بیا بگو ببینم اینارو یادته :دی!

92893-piedmon2_large.png
Leomon.jpg
digimon19-4.jpg
جایزه داره هرکی اسم اینارو درست حدس بزنه :دی! یه اعتبار مشتی :دی! loooool

یادش بخیر انیمه باحالی بود

شهاب اعتبار دوست ندارم میبینی خاموش کردم اعتبارم رو خشکه حساب کن ما بریم :d

92893-piedmon2_large.png

Piedmon

Leomon.jpg

Leomon

Myotismon

digimon19-4.jpg

Etemon

• Like
Reactions: Trunks and Akiba
شیرـه رو بسیار دوست میداشت! توی سری سوم هم مثل اینکه حضور داشت ولی چون MBC پخش نکرد ، شبکه 5 هم هر موقع حسش بود پخش میکرد RTL II هم پخش نمیکرد نتونستم درست ببینم :d
اون میمون ـه هم یادمه! باحال بودش :d :d :d 2تای دیگه رو یادم نمیاد :d
آره اسمش همونطور که حسن گفت Leomon بود! این بدبخت توی هر سری دهنش سرویس شد! توی یک که یکی دوبار کشتنش، آخرش هم به دست همین میمونه منتها از نوع آهنیش ترکید! توی Tamers هم که Beelzemon زد ترکوندش! توی 5 هم البته یه نوع دیگش بود که باز البته مرد! بدبخته این بابا :دی!
leo_die.jpg

List_of_Digimon_Tamers_episodes_34.jpg
دوتای دیگه هم یکیشون که Piedmon ـه و یکی از اربابان تاریکی بود :دی! درواقع آخرین دشمنشون! اون یکی هم که شکل ومپایر هاست Myotismon ـه که تقریبا سرسخت ترین دشمن اینا بود. چون 3 بار برگشت. یه بار توی یک بعد از نابودیش شکل VenomMyotismon. توی 2 هم که خیلی قشنگ و جالب آخرین دشمن اینا دراومد به شکل Malomyotismon!
یادش بخیر انیمه باحالی بود

شهاب اعتبار دوست ندارم میبینی خاموش کردم اعتبارم رو خشکه حساب کن ما بریم :d
کلک چیکار کردی راستش رو بگو :دی! اوکی شما دور اول رو بردید فعلا یه چیز نا قابل داشته باشید :دی! ببینم اینارو میتونی حدس بزنی :دی!

2dh0qhs06bh3mtsgrk2j.jpg
3178339_1.jpg
8pxhpbn4b2yl77bhaoa4.jpg
o13gd0xil13yp8acibu.jpg

یکم شاید سخت تر شده باشه :دی! هر کی درست جواب من شخصا بهش یه دیجیمون جایزه میدم :دی!

• Like
Reactions: FrankinG
2dh0qhs06bh3mtsgrk2j.jpg
3178339_1.jpg
8pxhpbn4b2yl77bhaoa4.jpg
o13gd0xil13yp8acibu.jpg

یکم شاید سخت تر شده باشه :دی! هر کی درست جواب من شخصا بهش یه دیجیمون جایزه میدم :دی!
من آلمانیشون رو یادمه
اولی ماله سری دومه و اسمش امقیرالدرامون ( فکر کنم تلفظ اصلیس امپریالدرامون باشه ) که از تبدیل DNA دو تا دیجیمون v-mon و wormmon به این شکل در میومد
دومی لیدی دویمون از سری اول بود
سومی از سری سوم ( ترجمه‌ش میشد مربی‌ها ) قنامون ( تلفظ آلمانیشه فکر کنم اصلیش باید رنامون باشه ) که مربیش هم قیکا ( ریکا ) بود
چهارمی هم از سری اول پاپتمن بود همونی که تی.کی. رو بدزید تا باهاش بازی کنه

من یه سوال دارم، این عکسای عهد عتیق رو از کجا پیدا میکنی؟!!:d
پ.ن. میخواستم اون یکی هم جواب بدم ولی دیگه شب بود ( اول صبحی ) دیگه گفتم فردا میام که خودت به خودن جواب دادی!!!!

کلک چیکار کردی راستش رو بگو :biggrin1:! اوکی شما دور اول رو بردید فعلا یه چیز نا قابل داشته باشید :biggrin1:! ببینم اینارو میتونی حدس بزنی :biggrin1:!

شهاب تو اینجا فکر کردی با کی طرفی حالا تو میتینگ درسته گفتیم کارتون های عهد بوق رو نگاه میکنی و اینا ولی ما خودمونم این کاره ایم :d

لئومون رو یادمه از اون دیجیمون های بدبخت بود ... شانس نداشت کلا ! شلمو یا همچین چیزایی رو 1000 بار پخش کرد ، یعنی انقدر اون قسمتُ پخش کرد که حفظ شدم کلا :d

اما اتمون رو یادمه یه قسمت پیش نمایشی ازش نشون داد که بزرگ میشه و پر قدرت .. یادمه انقدر از قیافش ترسیدم که بهش میگفتم شیطان ... :dلول کلا قضیش چی بود ؟

یه 2 تا مووی هم خیلی کوچیک بودم خریدم | یکیش اون بودی که تای با داداشش اول تخم دیجیمون رو پیدا میکنند بعد کم کم میشه اگامونُ و هی بزرگ میشه تا میرسه به گریمون ... خلاصه میرن بیرونُ با یه دیجیمون پرنده میجنگن ..

اینو کسی میدونه داستانش چیه ؟

یه سری از دیجیمون بود که شخصیت اصلیش میرفت درون دیجیمونش و کنترلش میکرد ... اونم مثل 1 باحال بودا :d

خب شهاب ::d

اولی : Imperialdramon

دومی : Ladydevimon

سومی : Ranemon

چهارمی : Puppetmon

رد کن بیاد هر چی قرار بود بدی ... :d

آخرین ویرایش:
لئومون رو یادمه از اون دیجیمون های بدبخت بود ... شانس نداشت کلا ! شلمو یا همچین چیزایی رو 1000 بار پخش کرد ، یعنی انقدر اون قسمتُ پخش کرد که حفظ شدم کلا :d

اما اتمون رو یادمه یه قسمت پیش نمایشی ازش نشون داد که بزرگ میشه و پر قدرت .. یادمه انقدر از قیافش ترسیدم که بهش میگفتم شیطان ... :dلول کلا قضیش چی بود ؟

یه 2 تا مووی هم خیلی کوچیک بودم خریدم | یکیش اون بودی که تای با داداشش اول تخم دیجیمون رو پیدا میکنند بعد کم کم میشه اگامونُ و هی بزرگ میشه تا میرسه به گریمون ... خلاصه میرن بیرونُ با یه دیجیمون پرنده میجنگن ..

اینو کسی میدونه داستانش چیه ؟

یه سری از دیجیمون بود که شخصیت اصلیش میرفت درون دیجیمونش و کنترلش میکرد ... اونم مثل 1 باحال بودا :d

سومی : Renemon

رد کن بیاد هر چی قرار بود بدی ... :d

فکر کنم منظورت سری سوم هست همون Tamers، یادش بخیر:))
Renemon هم ماله همون سری سومه:d

من آلمانیشون رو یادمه
اولی ماله سری دومه و اسمش امقیرالدرامون ( فکر کنم تلفظ اصلیس امپریالدرامون باشه ) که از تبدیل DNA دو تا دیجیمون v-mon و wormmon به این شکل در میومد
دومی لیدی دویمون از سری اول بود
سومی از سری سوم ( ترجمه‌ش میشد مربی‌ها ) قنامون ( تلفظ آلمانیشه فکر کنم اصلیش باید رنامون باشه ) که مربیش هم قیکا ( ریکا ) بود
چهارمی هم از سری اول پاپتمن بود همونی که تی.کی. رو بدزید تا باهاش بازی کنه
نخیر اشتباهه :دی! امقیرالدرامون چیه :دی؟ لبنانیه :دی؟ امپیرال ـه. توی آلمان ر رو نمیگن ق. البته یه تلفظ خاصی داره که ر و ق ـه. یعنی نمیشه نوشت ولی نزدیک ترین همون ق ـه :دی!
قنامون نیست همون رنامون :دی! مثل بالا قیکا هم نبود همون ریکا >:). ولی کلا حال کردن درست گفتی :دی!
من یه سوال دارم، این عکسای عهد عتیق رو از کجا پیدا میکنی؟!!:d
Google Images! کاری نداره که...
شهاب تو اینجا فکر کردی با کی طرفی حالا تو میتینگ درسته گفتیم کارتون های عهد بوق رو نگاه میکنی و اینا ولی ما خودمونم این کاره ایم :d
جسارت نکردیم استاد :دی! شما خودت سنسی ما هستی :دی! ( دارم برات حالا :دی! )
اون موقعی هست که میره توی نیروهای تاریکی! آخرش هم متالگریمون ترکوندش :دی!
19ogkyr2gq96ijuzadp.jpg
آره... در واقع اون 3 تا OVA ژاپنی بودش که Fox Kids با تدوین 3 تاشون یه فیلم سینمایی از دیجیمون در میاره برای هالیوود. اون اولی هم گذشتشون رو نشون میداد. اسم دیجیمونه هم Parrotmon بود.
DigimonMovie11.jpg
movie1_3.jpg

مووی دوم هم این بود که یه ویروس دیجیمونی میاد توی اینترنت و کلا دنیا رو به گند میکشه :دی! بعد یه رابطه داستانی خیلی جالب پیش میاد و... کلا بهترین فیلمش بود. اسمشم Our War Game بودش. دیجیمونه هم اسمش Diaboromon بود ( از Diablo میاد ) و اونجا وارگریمون و متال گارامون با هم یکی میشن.
movie2.jpg
242971-movie_2_11_super.jpg
فیلم سوم هم که به دلیل سانسور و کات کاملا چرت و پرت بودش...
Tamers بودش که لول های آخر با هم تبدیل میشدن. البته 4 هم بودش که کلا بچه ها دیجیمون میشدن!

سومی : Ranemon

خسته نباشی :دی! میلاد گفت پرید این دفعه :دی!

سری بعدی اومد دوستان :دی!

1247380577406_f.jpg
4pfwzuvhthbvrrdjg7lk.gif
hf2ljfjy7a31xbi1i0l.jpg
orladjrm5lp8i88dzd.jpg

اینبار عمرن :دی!

راستی، آقا :دی، هرکی این انیمه رو میخواد یا دلش تنگ شده براش... هارد بیاره من براش میریزم. انگلیسی و ژاپنی و آلمانیش رو دارم. البته بعضی سری هاش رو. برای همین هرکس میخواد بگه بیاد بگیره بره :دی!

من همشون رو یادمه ولی اسمشون رو یادم نمیاد :d حس گوگل کردنم ندارم :d (دیجیمون ویکی :d :d :d )

شهاب ، حسن ! برای بار 10000000000000000 ـم !!! شما هم که خودتون عشق اینید بشینید ترجمه کنید ما فیض ببریم دوباره :d

راستی حسن این امضات مال بعد از 2 ساله ؟ :d چرا یاغی شدن انقدر :d ؟ ( تیپشون رو هم اسپویل کردی رفت :d )

من همشون رو یادمه ولی اسمشون رو یادم نمیاد :d حس گوگل کردنم ندارم :d (دیجیمون ویکی :d :d :d )

شهاب ، حسن ! برای بار 10000000000000000 ـم !!! شما هم که خودتون عشق اینید بشینید ترجمه کنید ما فیض ببریم دوباره :d

راستی حسن این امضات مال بعد از 2 ساله ؟ :d چرا یاغی شدن انقدر :d ؟ ( تیپشون رو هم اسپویل کردی رفت :d )

کی ما ترجمه کنیم ؟ من خودم هنوز کیبا رو دستم مونده نمیدونم اونو چجوری تموم کنم حالا بیایم دیجیمون رو شروع کنیم :d

نه ربط خاصی به دو سال بعد نداره بی ربطم نیست ولی قیافه هاشون این شکلی نیست این یه عکس فن ارت بوده امضاش کردم زیاد جدی نگیر :d

• Like
Reactions: FrankinG

میگم اصلا بیخیال همون بحث کنیم راجبشون بهتره :دی!
آخه امیر باور کن استقبال اونچنانی نمیشه! وقت همه ماهم محدوده... الان یکی بجای دیجیمون جدید ترجیح میده بره بلیچ و اینا ببینه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or