من آلمانیشون رو یادمه
اولی ماله سری دومه و اسمش امقیرالدرامون ( فکر کنم تلفظ اصلیس امپریالدرامون باشه ) که از تبدیل DNA دو تا دیجیمون v-mon و wormmon به این شکل در میومد
دومی لیدی دویمون از سری اول بود
سومی از سری سوم ( ترجمهش میشد مربیها ) قنامون ( تلفظ آلمانیشه فکر کنم اصلیش باید رنامون باشه ) که مربیش هم قیکا ( ریکا ) بود
چهارمی هم از سری اول پاپتمن بود همونی که تی.کی. رو بدزید تا باهاش بازی کنه
نخیر اشتباهه
! امقیرالدرامون چیه
؟ لبنانیه
؟ امپیرال ـه. توی آلمان ر رو نمیگن ق. البته یه تلفظ خاصی داره که ر و ق ـه. یعنی نمیشه نوشت ولی نزدیک ترین همون ق ـه
!
قنامون نیست همون رنامون
! مثل بالا قیکا هم نبود همون ریکا
. ولی کلا حال کردن درست گفتی
!
من یه سوال دارم، این عکسای عهد عتیق رو از کجا پیدا میکنی؟!!:d
Google Images! کاری نداره که...
شهاب تو اینجا فکر کردی با کی طرفی حالا تو میتینگ درسته گفتیم کارتون های عهد بوق رو نگاه میکنی و اینا ولی ما خودمونم این کاره ایم :d
جسارت نکردیم استاد
! شما خودت سنسی ما هستی
! ( دارم برات حالا
! )
اما اتمون رو یادمه یه قسمت پیش نمایشی ازش نشون داد که بزرگ میشه و پر قدرت .. یادمه انقدر از قیافش ترسیدم که بهش میگفتم شیطان ... :dلول کلا قضیش چی بود ؟
اون موقعی هست که میره توی نیروهای تاریکی! آخرش هم متالگریمون ترکوندش
!
یه 2 تا مووی هم خیلی کوچیک بودم خریدم | یکیش اون بودی که تای با داداشش اول تخم دیجیمون رو پیدا میکنند بعد کم کم میشه اگامونُ و هی بزرگ میشه تا میرسه به گریمون ... خلاصه میرن بیرونُ با یه دیجیمون پرنده میجنگن ..
آره... در واقع اون 3 تا OVA ژاپنی بودش که Fox Kids با تدوین 3 تاشون یه فیلم سینمایی از دیجیمون در میاره برای هالیوود. اون اولی هم گذشتشون رو نشون میداد. اسم دیجیمونه هم Parrotmon بود.
مووی دوم هم این بود که یه ویروس دیجیمونی میاد توی اینترنت و کلا دنیا رو به گند میکشه
! بعد یه رابطه داستانی خیلی جالب پیش میاد و... کلا بهترین فیلمش بود. اسمشم Our War Game بودش. دیجیمونه هم اسمش Diaboromon بود ( از Diablo میاد ) و اونجا وارگریمون و متال گارامون با هم یکی میشن.
فیلم سوم هم که به دلیل سانسور و کات کاملا چرت و پرت بودش...
یه سری از دیجیمون بود که شخصیت اصلیش میرفت درون دیجیمونش و کنترلش میکرد ... اونم مثل 1 باحال بودا :d
Tamers بودش که لول های آخر با هم تبدیل میشدن. البته 4 هم بودش که کلا بچه ها دیجیمون میشدن!
خب شهاب ::d
اولی : Imperialdramon
دومی : Ladydevimon
سومی : Ranemon
چهارمی : Puppetmon
خسته نباشی
! میلاد گفت پرید این دفعه
!
سری بعدی اومد دوستان
!
اینبار عمرن
!
راستی، آقا
، هرکی این انیمه رو میخواد یا دلش تنگ شده براش... هارد بیاره من براش میریزم. انگلیسی و ژاپنی و آلمانیش رو دارم. البته بعضی سری هاش رو. برای همین هرکس میخواد بگه بیاد بگیره بره
!