Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
یه 16 قسمت ازش دارم. هیچ وقت حسش نبوده بشینم پاش. اسمش هم داغونه یکن :biggrin1:. خوب شد یادم انداختی.
حالا که ندیدی بزار یه کمی اسپویل کنم!>:)
اسپویل شدید:d:
نخونش
نخون
از قسمت 50 به بعدخیلی با حال میشه!:d

بعد از ديدنه ناروتو و بليچ ، منم OnePiece رو شروع كردم .

GUMU GUMU NO :d:d:d

راستي بليچ دوستان از فيلر درومد ؟

تا اونجا ديدم كه ايچيگو خواست برگرده وسط جنگ با آيزن ساما بود بعد يكدفعه قطع شد !!! الان دوباره خط داستانيه ؟
يه سري شايعات از مانگاش شنيدم كف كردم :d

درود بهمه
قسمت اول Beelzebub رو گرفتم. متاسفانه وقت دیدنش رور نداشت. همون 5 دقیقه اولش بسیار خنده دار بود :دی. بعد از دیدنش حتما نظرم رو میگم.

درود بر همه

بچها کسی سریال کارتونی One Piece رو برای فروش داره خریدارم دارید یه خبر به ما بدید ممنون نت قوی برای dl ندارم

درود بر همه

بچها کسی سریال کارتونی One Piece رو برای فروش داره خریدارم دارید یه خبر به ما بدید ممنون نت قوی برای dl ندارم

پیشنهاد من اینکه از فروم دنیای انیمه، انیمه رو بخرید. (فکر کنم برای دیدن تاپیک باید توی فروم عضو بشید)
http://forums.animworld.net/thread2394.html
http://forums.animworld.net/thread18086.html
من خودم ازش 49 تا DVD انیمه که 14700 تومان با هزینه ی پست یک بسته ی 1کیلو جمعاً شد 18500 تومان، خریدم و قیمت ـش واقعــــاً ناچیز هست.

انیمه ای که شما میخواید 25 تا DVD هست که با هزینه ی ارسال 3 هزارتومنی جمعاً میشه 10600 تومان

اگر میخواید از فروشگاه خرید کنید این دو رو میشناسم
http://beta2.animstore.com/list/L-Q/one-piece.html
http://www.yasmarket.com/index/product/169

P.S
بازم دنیایی انیمه رو پیشنهاد میکنم که فقط پول دیسک خام و 100 تومن هزینه ی رایت رو میگیره، گزینه ی خوبی برای خرید انیمه هست.

من فقط اومدم تبلیغ کنم و برم
برید انیمه D.Gray-man, Air Gear,One Piece, Berserk نگاه کنید

با این یکی‌ بد جور موافقم!!! در کنار Deathnote, rurouni kenshin, Captain Tsubasa, Mushi-shi, و Cross game از بهترین انیمه هایی بود که من تا حالا دیدم!!

در کنار اینها هم Code Geass ، Angel Beats ، The Girl Who Leapt Through Time ، 5 Centimeters Per Second ، Midori no Hibi ، Clannad همگی عنوان های خاص و معنی داری هستند که من خیلی خوشم امد.

با این یکی‌ بد جور موافقم!!! در کنار Deathnote, rurouni kenshin, Captain Tsubasa, Mushi-shi, و Cross game از بهترین انیمه هایی بود که من تا حالا دیدم!!

در کنار اینها هم Code Geass ، Angel Beats ، The Girl Who Leapt Through Time ، 5 Centimeters Per Second ، Midori no Hibi ، Clannad همگی عنوان های خاص و معنی داری هستند که من خیلی خوشم امد.
راستش ایجوری بخوایم حساب کنیم که خیلی میشه:((
منم کلی رو از قلم انداختم تا چندتا رو گلچین کنم:d

در کنار اینها هم Midori no Hibi همگی عنوان های خاص و معنی داری هستند که من خیلی خوشم امد.
راستی توی این انیمه چی دیدی که خیلی خوشت اومد؟:-/:d

راستش ایجوری بخوایم حساب کنیم که خیلی میشه:((
منم کلی رو از قلم انداختم تا چندتا رو گلچین کنم:d

راستی توی این انیمه چی دیدی که خیلی خوشت اومد؟:-/:d

میلاد جان، میدونم که زیاد از این انیمه Midori no Hibi خوشت نیامده. من این انیمه رو نه باخاطر طنز و داستان انتخاب نکردم، بلکه بخاطر مفهوم قشنگ ای که نویسنده در انتهایی انیمه قرار داده، دوست ـش دارم. معنای قشنگ از زندگی که نه در انیمه و نه در زندگی بهش توجه نمیشه!
تو اسپولر زیر در موردش صحبت میکنم ولی پیشنهاد میکنم که بجای خواندن، خود انیمه رو ببیند تا به این معنا برسید.

در انیمه میخواد نشون بده که آرامش و خوشبختی همیشه در کنار ما و با ما هست ولی به حضور و بودن اون در کنار خودمون توجه نکرده و در جستجوی آرامش و خوشبختی دیگری (خیالی) دست و پا میزنیم، ولی در این راه چیزهایی رو از دست میدیم که معنای واقعی اونها رو در زندگی گذشته ی خودمون دیر درک کردیم و میخوایم که دوباره آرامش و خوشبختی سابق رو بدست بیاریم.

مفهوم قشنگ اون در این هست که ارزش داشته های خودمون رو بدونیم و اونها رو درک کنیم. حال این ارزش ها میتونه خانواده، دوستان، عشق و یا هر چیز دیگه ای که ممکنه در چشم ما کوچیک به نظر بیاد باشه. همه ی این آرامش و خوشبختی ها، همگی جزء ای از وجود ما هستند، با بی توجهی و از دست دادن اونها این وسط ما هستیم که در تنهایی میمونیم.

من زیاد علاقه ای به طنز و یا اکشن بودن یک انیمه ندارم. المان اصلی ای که برام مهم شده، مفاهیم ای هست که نویسنده در پشت داستان و شخصیت پردازی قرار میده که ببینده باید خودش پازل رو تکمیل کنه و با معنای اون برسه.
مثلاً فیلم سینمای 5Centimeters Per Second یک حقیقت تلخی از زندگی رو تصویر میشکه و یا فیلم سینمایی The Girl Who Leapt Through Time معنی واقعی لذت بخش بودن زندگی رو میخواد نشون بده.
اگر این دو فیلم سینمایی رو دید، در موردش صحبت کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or