Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

دومی باید باشه :دی داستانش هم خیلی گنده بود! اولاش با سگ های روباتی میجنگیدن بعدش به مسابقات فضایی اینا هم رفتن ! :دی
خب اسم هر جفتشون Teenege Mutant Ninja Turtels هستش. که میگن TMNT. ولی خب دومی ساخته چند سال گذشته هست و اولی ماله 20 30 سال پیشه :دی!
اینی که میخوای رو سال 2003 به دست خوده Kevin Eastman یعنی نویسنده کامیک های TMNT ساخته شده.

بله قسمت 199 هم دیده شد!
کسایی که ندیدن باز نکنن!

بسیار عالی بود! اون 2 کاگه دیگه رو هم دیدیم! اون خانوم متشخص که همش به فکر ازدواج بود اسمش چی بود ؟ :d :d :d
و بحث اسپویل هفته ی پیش نفهمیدم قضیش چی بود! فقط فهمیدم در مورد حدس من و علی رضا مثل اینکه اسپویل شده! برای همین دنبالش رو نگرفتم! :d ولی این بشر تو این قسمت نشون داد که شارینگان داره!!! :d کف کردم!!! :d ممکنه خودش باشه ؟ :d
جای حساسی هم تموم شد! تا اومدیم حال کنیم فرت شد :d

درود
فک میکنم از قسمت 256 بلیچ به این طرف رو ندیدم. اگر بخوام اشاره دقیق بکنم بعد از اون قسمتی که سه تا از اون یارو کاپیتانها میخواستن با سه تا از اون یارو ... اسمشون رو یادم نیست مبارزه کنن. (اون سه تا غول های هم زمان ریاتسو آزاد کردن بعد رفت تو فیلر (:))) قیام زانپاکتوها). الان قیمت چنده؟

احتمالا تا 230 و خورده ای دیدی! چون از اون موقع تا 260 و خورده ای میره تو فیلر! و دیروز قسمت 309 اومد!
منم اواسط همین فیلر قیام زانپاکتو ها میباشم! :d تموم بشه از شرش راحت بشیم! :d نمیدونم چرا موقع دیدن این فیلر یاد DW میفتم! 1000 نوع موحود عجیب غریب با سلاح های عجیب تر یکهو ظاهر شدند! :d حداقل تو داستان اصلی همه با هم از شیکای و بانکای استفاده نمیکردن :d

من تمام فیلر های نابود این انیمه "بلیچ" رو پاک کردم فقط خط اصلی داستان رو پیگیری کردم. عجیب فاز داد بدون فیلر.
من انیمه رو از قسمت اول تا 307 رو در کمتر از یک هفته دیدم. شمام فیلر ها رو پاک کنید و از زندگی لذت ببرید!

شاید به من بخندین ولی از این Death Note با اینکه فقط 37 قسمته خوشم اومده :d الان قسمت 70 هستم :d و ناروتو فکر کنم قسمت 20 هستم که دارم میبینم :d و Bleach و اوایلش هستم :d 13 تا انیمه دارم برای دانلود :d

بد نیست فیلراش، مشکلش اینه یکهو وسط جنگ میره تو فیلر!!! مثلا من با این زانباکتوها خیلی حال کردم :d یا اون باونت ها ! (خون آشام!!! انیمه یکجورایی داستانش غربی شده بود! :d )

گفتم که با کدوماش حال کردم :d
مشکلشون اینه وسط داستان اصلی یکهو میرند تو فیلر! فرض کنید مثلا ناروتو وسط جنگ با پین میرفت تو فیلر :d :d :d
فیلراش چیزی نیستند که :-" زیادشون 40 و خورده ای قسمتی بود :-" :d
البته اگر کسی همزمان شروع به دیدنش کنه و بره تو فیلر مطمئنا روانش بهم میریزه! ولی خوب من الان باهاش مشکلی ندارم! :d

رفت دیگه! 2 قسمت وسط ماجرای ناگاتو رفت تو دوران بچگیشون!
منظورم از این فیلرهای طولانی بود! دوران بچگی هم زیاد مهم نیست! برای عمق دادن به احساسات دونستن گزشته ی شخصیت ها مهمه :d :d :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Farh@d
گفتم که با کدوماش حال کردم :d
مشکلشون اینه وسط داستان اصلی یکهو میرند تو فیلر! فرض کنید مثلا ناروتو وسط جنگ با پین میرفت تو فیلر :d :d :d
فیلراش چیزی نیستند که :-" زیادشون 40 و خورده ای قسمتی بود :-" :d
البته اگر کسی همزمان شروع به دیدنش کنه و بره تو فیلر مطمئنا روانش بهم میریزه! ولی خوب من الان باهاش مشکلی ندارم! :d
رفت دیگه! 2 قسمت وسط ماجرای ناگاتو رفت تو دوران بچگیشون!

ناروتو رو هم تا جائی دیدم که رفت برای صحبت کردن با ناگاتوی اصلی (LOL). از اونجا به بعد نمیدونم فیلر شد، چی شد که اون رو هم ندیدم دیگه. ناروتو تا قسمت چند اومده؟
:دی.

ناروتو رو هم تا جائی دیدم که رفت برای صحبت کردن با ناگاتوی اصلی (LOL). از اونجا به بعد نمیدونم فیلر شد، چی شد که اون رو هم ندیدم دیگه. ناروتو تا قسمت چند اومده؟
:دی.
ناگاتو اصلی کیه؟ ناگاتو ناگاتو ِ دیگه! اون بدن هاش فرق فوکوله :دی!
199

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or