Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ناروتو چیزی نداشت یا من توقع ام از این قسمتا زیاد بود ؟ ، حس میکردم هی دارن کش میارن تا دیر تموم شه !!
تو توفعت از این قسمت زیاد بوده که جنگ بین ناروتو و ساسکه رو میخواستی :d :d :d
شهاب، چی چی کاگه ؟؟؟ :d کیسته ؟ :d
سؤالم اسپویل طلب بود، ولی تو اسپویل نکن :d

نمیدونم چرا حس میکنم چشم راستِ دانزو شارینگان هست | یه تیکه بسرم زد گفتم نکنه اوبیتوِ | یا خود مادارا چون تا الان مادارا چشم چپش رو نشون نداده و از اونورم دانزو چشم راستش رو ...

یجورایی انگار میدونم اون شارینگانه ...

فعلاً فقط مانگای ناروتو حال میده....به جاهای خیلی حساسی رسیده....

انیمشم از 3 - 4 قسمت دیگه بهتر میشه

در کل انیمه یعنی Gintama بیصبرانه منتظر سری جدیدشم که April شروع میشه

:dLong Live Gintoki

راستی من یه لیست خفن انیمه دارم....برو بچ هر کی خواست پیغام بده و هارد بفرسته تا براش بریزم....البته فکر نکنم تو یه هارد جا بشه...

کاملاً هم مجانی هست.....:D

علی رضا منم دقیقا همین حس تو رو پیدا کردم :d :d :d موهاشونم شبیه هم میباشد :d :d :d
ولی خوب فکر کنم این کار رو برای منحرف کردن فکر من و تو کرده باشند :d :d :d
شواهد چنین چیزی رو میگه ولی خوب فکر پس از کمی فکر کردن فکر نکنم دانزو همون مادارا باشه :d

گرچه به قول تو توی انیمه هیچی بعید نیست :d
دیگه 2 قسمتی نمیدند فیض ببریم ؟ :d

علی رضا منم دقیقا همین حس تو رو پیدا کردم :d :d :d موهاشونم شبیه هم میباشد :d :d :d
ولی خوب فکر کنم این کار رو برای منحرف کردن فکر من و تو کرده باشند :d :d :d
شواهد چنین چیزی رو میگه ولی خوب فکر پس از کمی فکر کردن فکر نکنم دانزو همون مادارا باشه :d

گرچه به قول تو توی انیمه هیچی بعید نیست :d
دیگه 2 قسمتی نمیدند فیض ببریم ؟ :d
بله ... بله ... بله !!!:d
نمیدونم چرا حس میکنم چشم راستِ دانزو شارینگان هست | یه تیکه بسرم زد گفتم نکنه اوبیتوِ | یا خود مادارا چون تا الان مادارا چشم چپش رو نشون نداده و از اونورم دانزو چشم راستش رو ...

یجورایی انگار میدونم اون شارینگانه ...
به نظر منم چشم راستش شارینگانه . یه عکس از دانزو دیدم چشام زد بیرون حالا نمی دونم راسته یا نه روی دست راستش کلی شارینگان بود . کفم برید .:d
نه بابا اوبیتو چیه .:d من اولش فکر می کردم اوبیتو همون مادارا ممکنه باشه . ولی از اون موقع که گذشتشو نشون دادن دیگه مطمئن شدم مادارا نه اوبیتو نه دانزو .:d
پنجشنبه دیگه :دی!
راست می گی . این چند روز منگول زدم .:d
به خاطر نبود ناروتو دارم عذاب هایی می کشم . دیگه هزیون می گم .:d

آخرین ویرایش:
در حال حاضر به خاطر اون فیلرهای کذایی فاصله بین داستان مانگا و انیمه خیلی زیاد شده . اگه سازنده های انیمه همینطور ادامه بدن شاید تا 3 ماهه دیگه به اپیزود 500 مانگا برسند!

آخرین ویرایش:
خب مثل اینکه اکثر دوستان اصل کاری (مانگا) رو کلا دنبال نمیکنند!:دی
اون تیکه ای که بولد کردم درسته! برای کسایی که مانگا رو نمیخونند و فقط انیمه میبینند اسپویل کردیش رفت :دی
در حال حاضر به خاطر اون فیلرهای کذایی فاصله بین داستان مانگا و انیمه خیلی زیاد شده . اگه سازنده های انیمه همینطور ادامه بدن شاید تا 3 ماهه دیگه به اپیزود 500 مانگا برسند!
خب الان که شما بدترش کردی! ایشون یه احتمالی دادن. شما اومدی تاییدش کردی. این میشه اسپویل! بعد از این همه سال هنوز ملت با این مسئله مشکل دارن!

آقا این اپیزود وان پیس چقدر خفن بود! گرچه گرافیکش گند زده و خیلی ها دارن dropـش میکنن. اما واقعا خدا بود. صحنه هایی داشت که اصولا من به این نوع صحنه ها خیلی علاقه دارم!
صحنه کروکودایل داشتم سوت و داد و جیغ و دست میزدم :دی! خدا بود. یا مثلا صحنه clash ِ مارکو و آکاینو. یا مثلا صحنه ورود لاو. خلاصه خیلی عالی بود این قسمت.

من میخوام پست ها رو ویرایش کنم..ولی جرات خوندشون رو دیگه ندارم برای ویرایش کردن...همون قدری که یک لحظه دیدم بیخالش شدم...باید یک نفر ویرایش کنه که مانگا خوان ناروتو باشه..از طرفی هر چند که تاپیک در مورد انیمه هست ولی نمیشه همینطور بی پروا در مورد مانگا حتی تو اسپولر صحبت کرد. حداقل باید کل پست رو اسپول کرد و عنوان زد براش که انیمه بین ها بازش نکنند. حتی تو نقل ها همینطور باید باشه.

فعلاً اینبار رو یک تذکر ساده میدیم که دوستان بیشتر رعایت کنند و موضوعات چه انیمه و چه مانگا رو فقط تو اسپویلر با درج عنوان ارسال کنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or