Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
@ Fratos
هان چیشد :biggrin1:؟. ما در حال 485 ـیم. اینی که شما گذاشتی رو روز اول دریافتیم :biggrin1:. یه خرده دیر گذاشتی :biggrin1:. ممنون ولی.
من صبر میکنم تا دوستام زیرنویسش کنن. الانم اگر خوشت نیامده سری بعد نمیزارم. منو بگو به فکر کیا هستم. اصلا کی به شما گفته این سریال خز و خیل رو ببینید؟ :دی.
این فایل رو هم 21 دفعه دانلود کردن ولی یک تشکر خشک و خالی نشد. *&% خورش کردید رفت :دی.

این وسط هنوز عینک ادمیرال کیزارو پیدا نشده؟

ناروتو با دانزو :دی، یا ساسکه :دی؟

شُما ساسکه حساب کن :d
ساسکه عددی نیست :d میخوام ببینم این دانزو چیکار میکنه حالا که هوکاگه شده! و همچنین ناروتو چه عکس العملی نشون میده!
آخر این قسمت دیدید که ناروتو و ساکورا میخواستند برند ببینند حرف حسابش چیه :d

خیلی صحنه ی غم انگیزی بود! و همچنین وایت برد ابهت خاصی داشت! دوستان هم اشاره کردند به تعداد ضربات و ایستادگیش!
ولی این تیچ ...

این بلیچ چرا حالش خوش نیست ؟ :d وسط جنگ یکهو فیلر 20 قسمتی میدن بیرون! :d
هم نمیخوام ببینم هم نمیشه نبینم! :d مثلا اگر اون فیلر باونت ها رو نمیدیدم نمیفهمدم خیلی چیزا از کجا پیداشون شده :d
امیدواریم جالب باشه حداقل :d

خوب دیگه بلیچ این طوریه
البته خیلی چیزهای توی همون فیلرها مشخص میشه درست نگاه کنی متوجه میشی

دوستان يه سايته خوب براي انيميشن با زير نويس فارسي سراغ دارين؟
ممنون

بیا شما هم برو توی این سایت خوبه

http://forums.animworld.net/

just Silence :دی .
کلا اینحا هرکسی کوچکترین چیزی راجب Digimon بگه با من طرفه ! حواستون باشه پس :دی . دارید به با ارزش ترین اثر زندگی من توهین میکنید :دی .
منم همینطور
واقعا بهترین اثری که دیدم همون بود...
شهاب!!!
برو من پشتتم...:دی

منم همینطور
واقعا بهترین اثری که دیدم همون بود...
شهاب!!!
برو من پشتتم...:دی
ارسلان حالت خوبه؟! برو بخواب عزیزم دیر وقته :دی... پست ِ یه سال پیش رو آپ کردی که چی :دی؟ خودم 5 دقیقه داشتم فکر میکردم این چی داره میگه :دی!!!

این بلیچ چرا حالش خوش نیست ؟ :d وسط جنگ یکهو فیلر 20 قسمتی میدن بیرون! :d
این تازه اولشه. بعداً میره رو 70-80 قسمت فیلر پشت سرهم. اون یارو فرمانده بزرگ میخواست یه بانکای بزنه 50 قسمت فیلر رفت، منم سریال رو، نه ببخشید ماتسوموتو رانگیک رو بوسیدم گذاشتم کنار :|.

امروز بالاخره ناروتو میاد. تو Wiki یک چیزی دیدم خوشحال شدم. قسمت 197 و 198 با هم امروز میاد.
Code:
[URL="http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Naruto:_Shippuden_episodes"]Wiki[/URL]
197 - The Sixth Hokage Danzo ~ February 10, 2011
198 - The Eve of the Summit ~ February 10, 2011

امروز بالاخره ناروتو میاد. تو Wiki یک چیزی دیدم خوشحال شدم. قسمت 197 و 198 با هم امروز میاد.
Code:
[URL="http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Naruto:_Shippuden_episodes"]Wiki[/URL]
197 - The Sixth Hokage Danzo ~ February 10, 2011
198 - The Eve of the Summit ~ February 10, 2011
آره 2 هفته پیش هم گفتن که دو قسمتی میدن.

بچه ها کسی دو تا قسمت آخر ناروتو شیپودن رو دانلود کرده ببینه ؟
به داستان اصلی برگشته ؟ یه هنوز .... :d
ویرایش : نه انگار به داستان اصلی برگشته . عنوانایی که تو پست بالا گذاشته شده به نظر می یاد برای داستان اصلی هست . آره آره داستان اصلی شروع شده :d

بچه ها کسی دو تا قسمت آخر ناروتو شیپودن رو دانلود کرده ببینه ؟
به داستان اصلی برگشته ؟ یه هنوز .... :d
ویرایش : نه انگار به داستان اصلی برگشته . عنوانایی که تو پست بالا گذاشته شده به نظر می یاد برای داستان اصلی هست . آره آره داستان اصلی شروع شده :d
آره از فیلر در اومد. هر چند یه پیش درآمد بود برای قسمت بعدی که 5 تا کاگه ها میان :دی!

ای جانم بالاخره میزوکاگه اومد :x:دی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or