Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آمدن تو این تاپیک رو برای انیمه بین های ناروتو حرام اعلام میکنم. واقعاً کــــه
خلیل جون اگر اسپویل از این خطری ترهم بود مشکلی نداشت چون ناروتو ایـــــــــنقدر فیلر داره که تا انیمه برسه به اون نقطه; اسپویل رو فراموش کردی :دی.
ولی خب، کارت قرمز دادن و چند روز بن کردن برای عبرت دیگران هم میتونه مفید باشه (جمله پیشنهادی بود نه دستوری :دی).

آخرین ویرایش:
خودم پستمو ویرایش کردم از دوستان هم بابت اسپویل کزدن ، اونم تو تَگ اسپویلر!! عذر میخوام . :d
امروز اپیزودهای 197/8 رو دیدم . انیمه به علت طولانی بودنش نسبت به هر اپیزود مانگا ، خوب داره جلو میره . منتظر جنگهای بسیار خفن و نقطه اوج داستان در هفته های آتی باشید!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Police _ 110
خودم پستمو ویرایش کردم از دوستان هم بابت اسپویل کزدن ، اونم تو تَگ اسپویلر!! عذر میخوام . :d
امروز اپیزودهای 197/8 رو دیدم . انیمه به علت طولانی بودنش نسبت به هر اپیزود مانگا ، خوب داره جلو میره . منتظر جنگهای بسیار خفن و نقطه اوج داستان در هفته های آتی باشید!
شما وقتی پشت یه پست مبهم و سوالی میگی " پس ظاهرا مانگا رو دنبال نمی کنید " و بعدشم توی اسپویلر بدون هشدار اینکه توضیحات مانگا ـه رو میگید، یعنی اسپویل دیگه! همون خط اول یه نوع تایید و تکذیب هستش!

این روزا اصلآ با مانگای ناروتو حال نمیکنم الکی شلوغه فقط باز حداقل انیمش از فیلر در اومده باز قابل تحمل تر شده در عوض این هفته ها مانگا و انیمه وان پیس و بلیچ تو اوج هستش مخصوصآ انیمه بلیچ که ایچیگو داره میترکونه :d

دوستان انیمه و انیمیشن باز ... ! :d یه انیمه درست و حسابی از این CGها میشه معرفی کنید ؟ انیمیشن هم بود مشکلی نیست . (کارتونی نباشه مثل انیمیشن فاینال فانتزی باشه ) ممنون

دوستان انیمه و انیمیشن باز ... ! :d یه انیمه درست و حسابی از این CGها میشه معرفی کنید ؟ انیمیشن هم بود مشکلی نیست . (کارتونی نباشه مثل انیمیشن فاینال فانتزی باشه ) ممنون

Final Fantasy : The Spirit Within و Resident evil : Degeneration

این فاینال فانتازی با اونی که شما دیدید خیلی فرق داره خیلی قشنگتره.

images
all_dvd_covers_resident_evil_degeneration-t2.jpg

این روزا اصلآ با مانگای ناروتو حال نمیکنم الکی شلوغه فقط باز حداقل انیمش از فیلر در اومده باز قابل تحمل تر شده در عوض این هفته ها مانگا و انیمه وان پیس و بلیچ تو اوج هستش مخصوصآ انیمه بلیچ که ایچیگو داره میترکونه :d

Bleach که حسابی نفس گیر شده، بخصوص تو 308 که فراتر از انتظار بودش.
One Piece که منو حسابی نا امید کرده، فقط میتونم بگم که خسته کننده شده. بخصوص از وقتی که امدند توی دژ نیروی دریائی. ولی از مانگاش راضی هستم.
باز حالا خدا رو شکر که ناروتو از فیلر در آمد. همینطور آروم پیش بره...فقط نره تو فیلرهای مسخره.

همانطور که گفتم، مانعی نیست که در تگ اسپویلر از مانگا صحبت بشه. ولی حداقلش باید پست رو اسپویل و عنوان گذاری کرد که مربوط به مانگا هست و انمیه بین ها نخوانند. همین کار زیادی نخواستیم که شخصی نیازی به عذر خواهی رو حس کنه.

اره ازش بر میاد که تو این اجلاس سران 5 قوه، باید خبرهایی بشه.

کسی اسم خواننده(ها)ی تیتراژ اول Code Geass:Lelouch of the Rebellion رو میدونه؟ لازمش دارم.
من فعلا 8 قسمت دیدم نسبتا جالبه.

Code:
[URL="http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=6704"]Opening Theme[/URL]
#1: "COLORS" by FLOW (eps 1-12)
#2: "Kaidoku Funou (解読不能)" by Jinn (eps 13-23)
#3: "Hitomi no Tsubasa" by Access (eps 24-25)

تا همین حد بیشتر نگشتم. فکر کنم همین عنوان ها کافی باشه برای جستجوی بیشتر

سلام به همه اساتید :دی

بچه ها یه زمانی شبکه 2 یه کارتونی میداد "لاکپشت های نینجا" :دی خیلی قروقاطی و ناقص میداد میخوام بشینم دانلود کنم.

یخوده گشتم ولی لاکپشت های نینجا زیاد هستش! ممنون میشم یکی از دوستان لطف کنه و اسم کامل یا سال تولیدش رو بگه. اگه زیرنویس هم داشت ممنون میشم لینک بدید :دی

• Like
Reactions: Trunks

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or