Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من بهتون پیشنهاد میکنم حتما بشینید Bakuman رو ببینید! واقعا انیمه ی توپیه! مانگاکاش هم همون مانگاکای دفترچه ی مرگه !!!
البته انیمه در حال پخشه و حدود 20 قسمت اومده :d
من متاسفانه تا قسمت 17 زیرنویسش رو گرفته بودم! فعلا هم که انیم ورلد در دست تعمیره! :d کسی بقیه ی زیرنویس هاش رو داره ؟ :d

من بهتون پیشنهاد میکنم حتما بشینید Bakuman رو ببینید! واقعا انیمه ی توپیه! مانگاکاش هم همون مانگاکای دفترچه ی مرگه !!!
البته انیمه در حال پخشه و حدود 20 قسمت اومده :d
من متاسفانه تا قسمت 17 زیرنویسش رو گرفته بودم! فعلا هم که انیم ورلد در دست تعمیره! :d کسی بقیه ی زیرنویس هاش رو داره ؟ :d

خیلی دوست دارم دانلودش کنم..ولی اینقدر لیست ام سنگین هست که جایی برای Bakuman نیست. فعلاً گذاشتم تموم بشه (25 قسمت هستش) بعد شروع ـش کنم.

برای زیرنویس هم یک دوری زدم..تا همون قسمت 17 بیشتر نیست. باید صبر کنید تا دنیایی انیمه باز بشه تا دید اونجا تا کدوم قسمت زیرنویس کردند.
http://www.animpark.ir/thread-443-post-17944.html#pid17944
http://www.animhome.com/showthread.php?tid=482&page=2

من فکر کنم هفته ی پیش تا قسمت 18ـم زیرنویسش رو دیدم! ولی دانلود نکردم :d
این سایت ها رو هم گشتم تا همون 17 پیدا کردم! :d ( 16 و 17 رو هم نداشتم :d )
علاوه بر اینکه انیمه ی قشنگیه ، زیرنویسش هم خیلی عالی کار شده :d

برای من که الانم شخصیت اصلی زوروـه :d :d :d

راستی انیم ورلد بخش زیرنویس و مانگا و حجره ـش درست شده ! :d خداخیرشون بوده حداقل اینا رو درست کردند :d

• Like
Reactions: kan'aan
هرروز داره به تعداد فن های One Piece افزوده میشه، و این صلا خوب نیست :|.
یه انیمه شاخ یافتم بس جدید که بینهایت سینمائی و کلاسیک کار شده و بسیار دقت نظر داشتن روی طراحی و شخصیت پردازی کرکترها. اسمش رو یادم نیست فعلا بعداً میگن بهتون.
همچین اساسی زیباست.

اوووو حالا خوبه خودت یه ساله داری میبینی واس ما شاخ شدی :دی! که تازه اونم :دی...

جنگ هم به پایان رسید... Waiting 4 new season!

اوووو حالا خوبه خودت یه ساله داری میبینی واس ما شاخ شدی :biggrin1:! که تازه اونم :biggrin1:...

این انقدر تو بوق و کرنا میکنه همش 1 ساله وان پیس میبینه ؟ :d

گفتی "سال" شهاب ... یاد دیجیمون افتادم ! King ـی بود واسه خودش!!لذتی که از دیدنش میبردم از 100 تا وان پیس نمیبرم ...

این انقدر تو بوق و کرنا میکنه همش 1 ساله وان پیس میبینه ؟ :d

گفتی "سال" شهاب ... یاد دیجیمون افتادم ! King ـی بود واسه خودش!!لذتی که از دیدنش میبردم از 100 تا وان پیس نمیبرم ...
شایدم کمتر :دی:دی!
حرف دیجیمون رو نیار من میوفتم رو دور بحث کردن بعد ملت میگن نگاه کن این هنوز تو دوران خودش مونده :دی! خیلی جاها وقتی میخوان ژانر شونن رو معرفی کنن بعدش میگن مثل دیجیمون! عین ناروتو و وان پیس که شدن نماینده اکشن ادونچر!
کلا آثار جدید اصلا اندازه قدیم لذت بخش نیستش! شاید بخاطره اینه که دیگه همه چی راحت گیر میاد...

دوباره این بحث تکرار میشه :d
ما از عشقمون نسبت به دیجیمون میگیم و خاطرات با بازی هاش و ... :d
و من هم آخرش میپرسم که :
شهاب نمیخوای این دیجیمون آخری رو زیرنویسش رو ترجمه کنی ؟ :d :d :d

میلاد جان، میدونم که زیاد از این انیمه Midori no Hibi خوشت نیامده. من این انیمه رو نه باخاطر طنز و داستان انتخاب نکردم، بلکه بخاطر مفهوم قشنگ ای که نویسنده در انتهایی انیمه قرار داده، دوست ـش دارم. معنای قشنگ از زندگی که نه در انیمه و نه در زندگی بهش توجه نمیشه!
تو اسپولر زیر در موردش صحبت میکنم ولی پیشنهاد میکنم که بجای خواندن، خود انیمه رو ببیند تا به این معنا برسید.

در انیمه میخواد نشون بده که آرامش و خوشبختی همیشه در کنار ما و با ما هست ولی به حضور و بودن اون در کنار خودمون توجه نکرده و در جستجوی آرامش و خوشبختی دیگری (خیالی) دست و پا میزنیم، ولی در این راه چیزهایی رو از دست میدیم که معنای واقعی اونها رو در زندگی گذشته ی خودمون دیر درک کردیم و میخوایم که دوباره آرامش و خوشبختی سابق رو بدست بیاریم.

مفهوم قشنگ اون در این هست که ارزش داشته های خودمون رو بدونیم و اونها رو درک کنیم. حال این ارزش ها میتونه خانواده، دوستان، عشق و یا هر چیز دیگه ای که ممکنه در چشم ما کوچیک به نظر بیاد باشه. همه ی این آرامش و خوشبختی ها، همگی جزء ای از وجود ما هستند، با بی توجهی و از دست دادن اونها این وسط ما هستیم که در تنهایی میمونیم.

من زیاد علاقه ای به طنز و یا اکشن بودن یک انیمه ندارم. المان اصلی ای که برام مهم شده، مفاهیم ای هست که نویسنده در پشت داستان و شخصیت پردازی قرار میده که ببینده باید خودش پازل رو تکمیل کنه و با معنای اون برسه.
مثلاً فیلم سینمای 5Centimeters Per Second یک حقیقت تلخی از زندگی رو تصویر میشکه و یا فیلم سینمایی The Girl Who Leapt Through Time معنی واقعی لذت بخش بودن زندگی رو میخواد نشون بده.
اگر این دو فیلم سینمایی رو دید، در موردش صحبت کنیم
اینم حرفیه به خاطر داستانش ولی داستانش منو جذب نکرد ولی در کل با حرفات موافقم و میدونم منظورت چیه چون خودمم به داستان خیلی اهمیت میدم

یه انیمه شاخ یافتم بس جدید که بینهایت سینمائی و کلاسیک کار شده و بسیار دقت نظر داشتن روی طراحی و شخصیت پردازی کرکترها. اسمش رو یادم نیست فعلا بعداً میگن بهتون.
همچین اساسی زیباست.
مگه بده، یه موقعه بود نمیشد در مورد انیمه بلند به جز ناروتو صحبت کنی:d
همه میرختن سرت اینم بعد از کلی دردسر و تبلیغ و مبارزهبه دست اومده!!!;)

شایدم کمتر :دی:دی!
حرف دیجیمون رو نیار من میوفتم رو دور بحث کردن بعد ملت میگن نگاه کن این هنوز تو دوران خودش مونده :دی! خیلی جاها وقتی میخوان ژانر شونن رو معرفی کنن بعدش میگن مثل دیجیمون! عین ناروتو و وان پیس که شدن نماینده اکشن ادونچر!
کلا آثار جدید اصلا اندازه قدیم لذت بخش نیستش! شاید بخاطره اینه که دیگه همه چی راحت گیر میاد...

اَاَاَاَ ... :d پس با این حساب من چی بگم :|:d!

اونموقع من کشته مرده دیجیمون بودم ... شبکه 5 ـم که سوا کرده پخش میکرد اونم همش 5 دقیقه ولی 5 دقیقه عشق و حال | هنوز تو یادمه دوبلش ..

بزن تو خط بحث بریم تو زمان قدیم ... ببینیم چی یادمون میاد ...

آگامون تبدیل میشه بهههههه گریمون .... گریمون آهنیییییی :d

تای چقدر باحال بود ...:(:x

دوباره این بحث تکرار میشه :d
ما از عشقمون نسبت به دیجیمون میگیم و خاطرات با بازی هاش و ... :d
و من هم آخرش میپرسم که :
شهاب نمیخوای این دیجیمون آخری رو زیرنویسش رو ترجمه کنی ؟ :d :d :d

and again and again and again ... :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or