آقا فریدون من به انیمه نگفتم لوکوموکو! ناروتو کلاً تمش با وان پیس فرق داره هر کدوم ارزش خودشو داره. اما شما یکبار مانگا رو نگاه کن یکبار انیمه در صحنه ای مشابه میبینی که توی انیمه مقداری کم کاری صورت میگیره. به عنوان مثال همون صحنه مرگ ایس توی مانگا و انیمه رو مقایسه کن اونوقت میرسی به حرف من. وان پیس رو هم کنار نمیزارم!
البته بهترین انیمه از لحاظ ساخت از بین انیمه های ongoing بلیچ هستش چه از لحاظ گرافیکی چه از لحاظ شخصیت پردازی و مشکل اصلیش فیلر های وحشنتاکش هست که تقصیر سازنده های انیمه هم نیست تقصیر این مانگاکاش جناب کوبو هستش که نمیتونه تو هر چپتر حداقل یه قسمت از انیمه رو پیش ببره و تمرکزش رو میذاره برای کشیدن طرح های خفن که از نظر من جلوی کسی مثل ایچیرو اودا ( خالق وان پیس ) با اون بک گراند های فوق العاده پرجزئیاتش هیچ حرفی برای گفتن نداره
والا من بلیچ رو هم تا انتهای جنگ با آیزن دیدم ؛ ولی اونقدر حس تعقیب بهم نمیداد .
همیشه باید منتظر بمونیم ایچیگو مثل چی کتک بخوره بعد یه دفعه یه قدرت جدید درست کنه و بزنش . یکم اعصاب خورد کن میشه.
الان یه مشکلی که تو پست قبلیم گفتم من تو وان پیس میبینم اینه که برخی قضایا رو خیلی کش میده ، البته فعلا زوده برا قضاوت من تازه قسمت 200 ام
شهاب دستت درد نکنه منم دنبالش بودم :d
راستی دوستان ، من انیمه که دانلود میکنم نمیتونم نبینمش :d حالا پیشنهادی ندارید که من بتونم از الان بشینم یک سری انیمه برای تابستون ذخیره کنم؟ چون تابستون ADSL ندارم، حوصلم سر میره :d