Mativ
کاربر سایت
ای بابا, باز شروع کردی!!:dخوشحال میشیم بخاطر نوع طراحی، دوستان وان پیس رو بزارن کنار. برید ناروتو ببینید مارو با لوکوروکو تنها بزارید.
ای بابا, باز شروع کردی!!:dخوشحال میشیم بخاطر نوع طراحی، دوستان وان پیس رو بزارن کنار. برید ناروتو ببینید مارو با لوکوروکو تنها بزارید.
بشکن این دستخوشحال میشیم بخاطر نوع طراحی، دوستان وان پیس رو بزارن کنار. برید ناروتو ببینید مارو با لوکوروکو تنها بزارید.
خوشحال میشیم بخاطر نوع طراحی، دوستان وان پیس رو بزارن کنار. برید ناروتو ببینید مارو با لوکوروکو تنها بزارید.
اما شما یکبار مانگا رو نگاه کن یکبار انیمه در صحنه ای مشابه میبینی که توی انیمه مقداری کم کاری صورت میگیره.
والا من بلیچ رو هم تا انتهای جنگ با آیزن دیدم ؛ ولی اونقدر حس تعقیب بهم نمیداد .البته بهترین انیمه از لحاظ ساخت از بین انیمه های ongoing بلیچ هستش چه از لحاظ گرافیکی چه از لحاظ شخصیت پردازی و مشکل اصلیش فیلر های وحشنتاکش هست که تقصیر سازنده های انیمه هم نیست تقصیر این مانگاکاش جناب کوبو هستش که نمیتونه تو هر چپتر حداقل یه قسمت از انیمه رو پیش ببره و تمرکزش رو میذاره برای کشیدن طرح های خفن که از نظر من جلوی کسی مثل ایچیرو اودا ( خالق وان پیس ) با اون بک گراند های فوق العاده پرجزئیاتش هیچ حرفی برای گفتن نداره
محمد جون اینجارو یه نیگا بنداز:از دوستان کسی میتونه لینکای Fullmetal Alchemist Brotherhood رو از mediafire پیدا کنه؟ کیفیت هم هرچی بالاتر بهتر. ممنون
صحنه مرگ ایس توی مانگا و انیمه رو مقایسه کن اونوقت میرسی به حرف من. وان پیس رو هم کنار نمیزارم!
بسیار بسیار مرسیمحمد جون اینجارو یه نیگا بنداز:
http://forums.animworld.net/thread8974.html