Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
تبریک به تمام کنشین فن ها:
Rurouni Kenshin Gets New Anime

تشکر خبر خوبی بودش...من که یکی از عاشقان هیمورا کنشین ام

برای خالی نبودن پست، سه تا از Ongoing Anime های محبوب ام رو به دوستان پیشنهاد کنم که یکی از اونها تو فصل بهار شروع شده و دوتای دیگه از فصل زمستون شروع شدند که خیلی از دوستان قطعاً باهاش اشنا هستند.

Beelzebub
60002.jpg

انیمه Beelzebub از فصل قبل شروع شده و قرار بود تو همون فصل با 12 قسمت تموم بشه، ولی برای یک فصل دیگه تا 23 قسمت تمدید پخش شد.

داستان انیمه درباره ی پسر جوان پردرده سر و اهل دعوای هستش که در بدترین مدرسه که مجموعه ای از بزهکاران تو اون جمع شده، سال اول دبیرستان خودش رو میگذرونه.

در طی یکی از این دعواهای خیابانی، بطور اتفاقی بچه ای (نوزاد) رو پیدا میکنه که به زور باید مسئولیت بزرگ کردنش قبول کنه و در طی چند قسمت ابتدایی متوجه ی چیزهای عجیبی بین خودش و این بچه میشه و بهتره که دیگه وارد جزئیات ـش نشم و خودتون تماشا کنید.

انیمه از گرافیک بسیار خوبی برخوردار هستش و با اکشن خاص و قشنگی که داره شما رو میتونه راضی نگهداره.
انیمه موسیقی چندان خاص و مهمی نداره ولی تا همون اندازه ای که هست، خوب با جو انیمه مچ هستش و کمبود خاصی رو احساس نمیکنید.

این انیمه در سایت animenewsnetwork با امتیاز 7.3 در درجه ی Very good قرار داره
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=11858

به شصخه به این انیمه علاقه ی خاصی دارم و یک آدمس هفتگی خوبی هستش که هر دفعه مزه ی خوبی داره و با طنز خاص خودش میتونه برای Fan های این دست از انیمه ها جالب باشه و پیشنهاد میکنم اگر کسی تا الان دانلودش نکرده، وقت رو تلف نکنه.

Gosick
61503.jpg

انیمه ی قشنگ Gosick از فصل قبل شروع شده و تا انتهای این فصل با 24 به پایان میرسه.

داستان انیمه در سال 1924 در شهری به نام Sauville واقع در اروپا روایت میشه. ماجرای انیمه در مورد نوجوان ای به نام Kujou هستش که به مدرسه ی شبانه روزی فرستاده میشه. چون خارجی هستش (ژاپنی) سایرن رفتار خوبی باهاش ندارند و اون در پی پیدا کردن دوستی با دختری مرموزی که همیشه در بالای برج کتاب خانه هستش آشنا میشه و از اینجا به بعد اتفاقات جالبی برای این دو رخ میده که دیدنش رو به عهده ی خودتون میزارم.

تم انیمه رازآلود، ماجرایی، جنائی و از این دست موارد هستش که منو یاد Sherlock Holmes خودمون میندازه.
انیمه تو همون قسمت های ابتدایی خیلی خوب شروع میشه و سریع داستان پیش میره. اکثراً ماجرای چند episode ای اون جذابیت بیشتری در روایت دارند و اگر تا الان انیمه رو ندید، غفلت جایز نیست.

این انیمه در سایت animenewsnetwork با امتیاز 7.6 در درجه ی Very good قرار داره
http://forum.bazicenter.com/newreply.php?do=postreply&t=1740

Hanasaku Iroha
56008.jpg

و اما انیمه ی Hanasaku Iroha که در این فصل شروع به پخش کرده و سه قسمت از 12 قسمت اون پخش شده.

نیازی نیست که بازم از گرافیک کار تعریف کنم، ولی باید بگم که گرافیک چشم نوازی داره و روی جزئیات خوب کار شده و مثلش رو کم دیدم.

داستان انیمه درباره ی دختر 16 ساله ای به نام Ohana هستش که با مادرش زندگی میکنه. اما بخاطر مسئله ای (تو خود انیمه ببینید) مجبور میشه به خارج از Tokyo سفر کنه و به مهمان سرای (یک ساختمان با معماری قدیم ژاپن در کنار چمشه ی آب گرم هست) مادربزرگش (مادری) برای زندگی بره. ولی بعد از رسیدن، Ohana به اون زندگی که فکرش رو میکرد رو به رو نشده و باید تو شرایط جدیدی با آدم های متفاوتی زندگی کنه.

تم انیمه از اون دست مواردی هستش که من خیلی بهشون علاقه دارم و دیدن مشکلات، دلسردی، تلاش و موارد دیگه که خودتون تو انیمه میبینید، مجموعه ی این مفاهیم و فرهنگ، انیمه رو لذت بخش کرده.

این کار در سایت animenewsnetwork با امتیاز 8.6 در درجه ی جالب Excellent قرار داره.
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=11795

به نظرم یکی از کارهای قشنگ این فصل هستش و دیدنش رو به همه ی دوستان پیشنهاد میکنم.

Hanasaku Iroha Opening Theme -Title: Hana no Iro (ハナノイロ) Artist: nano.RIPE
هر چند نباید گذاشت ولی حیف ام امد این رو نذارم D:

+++++++++++++++++++++

در نهایت بگم که بهتره که نسخه های با کیفیت و خوب رو دانلود کنید و سراغ این نسخه های کم حجم نرید که ارزش و لذت کار رو کم میکنه.

هر سه عنوان از ساپورت زیرنویس ای خوبی در فروم animworld برخوردار هستند و خیلی سریع در همان روز و یا روز بعد زیرنویس میشند.

تاریخ پخش رو هم بگم....

یکشنبه ها
Beelzebub
Hanasaku Iroha
جمعه ها
Gosick

آخرین ویرایش:
درود

دوستان راستش من تا حالا انیمه ندیدم (قدیما که کوچیک بودیم دیجیمون میدیم خیلی حال میکردم باهاش:دی!)
گفتم دوستان لطفی کنن یه انیمه جالب معرفی کنن تا کم کم وارد دنیای انیمه هم بشیم!

اگه میشه اینمه ای معرفی کنید که زیرنویس داشته باشه و لینک دانلود هم راحت پیدا بشه !:دی

در ادمه ی پست قبل که انیمه ی 5Centimeters Per Second رو پیشنهاد کردم، در این پست میخوام مکمل اون رو معرفی کنم که بازم یکی از اثار خوشت ساخت هستش.

The Girl Who Leapt Through Time

12213.jpg

انیمه ی The Girl Who Leapt Through Time (عنوان ژاپنی Toki wo Kakeru Shoujo) یکی دیگر از محصولات خوش ساخت Madhouse در سال 2006 بودش که به اون علاقه ی بسیاری دارم.

داستان انیمه خاص اما کلیشه ای هست که قرار نیست زیاد مانور بدم روش، فقط در این حد بگم که، انیمه داستان زندگی دختر پردرده سری به تصویر میکشه که قراره امروز در مدرسه اتفاق بزرگی براش رخ بده که زندگی اون رو دگرگون میکنه. (اگر به اسم انیمه دقت کنید، متوجه میشید LOL)

انیمه آغاز بسیار خوبی داره و با روند آرام و مناسبی که داره، خوب تونست منو پشت مانتیور نگهداره و راضی بلد شدم.

این اثر از نظر دوبله و گرافیک تو جایگاه نسبتاً خوبی قرار داره، ولی نمیشه گفت که با یک گرافیک فوق خفن و گویندگان حرفه ای طرف هستیم.
اکثر گویندگان این انیمه سابقه ی چندان درخشانی تو زمینه ی دوبله ی انیمه ندارند و اکثرشون تو فیلم و سریال های ژاپنی بازی میکنند. ولی با این وجود دوبله ی کار بسیار قشنگ هست.

از نظر امتیاز و درجه، انمیه در مقام خوبی قرار داره، به طوری که در سایت animenewsnetwork با تقریباً 4 هزار رای، امتیاز 8.7 رو با درجه ی Excellent داره و همچنین در میان 50 انمیه ی برتر مقام 18 و درمیان انمیه ی پرطرفدار مقام 32 رو کسب کرده
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=6733
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/ratings-anime.php?top50=popular
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/ratings-anime.php?top50=best_bayesian

بی شک میتونم بگم جزء یکی از کارهای قشنگی هست که دیدم و با معنای پنهان قشنگی که در انیمه نشون میده، به اوج خودش میرسه
به دوستان پیشنهاد میکنم که انیمه که زیرنویس هم شده رو دانلود و از دیدن لذت ببرید.

در پایین (اسپویلر) متن ای رو آماده کردم برای دوستانی که انیمه رو دیدند.
مقوله زمان و سفر در زمان رو تا الان تو خیلی از فیلم ها و یا حتی سریال ها دیدیم و دیگه حسابی تکراری و کلیشه ای شده.
انیمه ی Toki wo Kakeru Shoujo با همین موضوع شروع میشه ولی با یک روایت خاص و جالب، معنی رو در پایان نشون میده که در هیچ کدوم از اثرهای سفر در زمان ندیدم. (پایین تر در موردش بیشتر صحبت میکنم).

انیمه، داستان سر راسی داره و ببینده زیاد به چالش نمی افته و خستگی زیادی در حین دیدن به ببینده دست نمیده (جزء وسط های انیمه) و همانطور که از اثرهای ژاپنی بر میاد، همیشه با یک "پایان سریع" و "حسرت بار" انیمه به پایان میرسه. برای من که مخالف happy ending ام، جالب بود.

اغاز انیمه نشون میده که Konno, Makoto دختری پر درده سر که همیشه با بی دقت ی هاش سروکله میزنه و اهمیتی به زمان و وقت نمیده.

100762.jpg

حال این دختر قدرتی بدست میاره که میتونه در زمان (گذشته) هر چندبار خواست سفر کنه و اشتباهات خودش رو انطور که دوست داره، درست کنه.

P.S
چون انیمه داستان مشخصی داره و زیاد مجهول نیست، دیگه داستان رو تعریف نمیکنم و میرم سر اصل مطلب!

سفر در زمان آروزی هر انسانی هست که بتونه اشتباهات گذشته ی خودش رو برطرف کنه و یا از آینده ی خودش و یا نتیجه ی چیزی با خبر بشه.
تو انیمه به خوبی نشون میده که سفر در گذشته و تکرار نکردن اشتباهات و یا استفاده بردن از فرصت های از دست رفته و جبران آن چقدر میتونه لذت بخش باشه، ولی هر عملی یک عکس العملی داره. که Konno, Makoto خیلی دیر متوجه ی اون میشه.

کوچکترین تغییری در گذشته می تونه آینده ی متفاوتی رو رقم بزنه که حتی برای خود Konno, Makoto هم بارها بار از تغییر در گذشته پشیمون شد.
مثلاً اینکه بجای خودش به همکلاسی ـش گفت که ماهی رو سرخ کنه و زندگی اون (شخصیت) رو نابود کرد و یا با ریختن طرح دوستی Kousuke Tsuda با یکی از دخترهای مدرسه باعث شد که بجای خودش اون دو جلوی قطار پرت بشند (بخاطر نداشتن ترمز دوچرخه)

اینها همه مفهوم هایی هست که میخواد نشون بده که تغییر در زمان گذشته انچان هم که همه آروز دارند خوشایند نیست و شاید اولش برای خود شخص جالب باشه ولی از نظر بقیه چی، اونها چه واکنشی باید به آینده ایی که تو (Konno, Makoto) براشون رقم زدی نشون بدند.

این چیزهایی که گفتم با نگاه اول تو انمیه کاملاً قابل فهم هست و موضوع زیاد پیچیده ای نیست.
ولی موضوع اصلی که پشت انیمه مخفی شده که نیاز به این توضیحات تکراری داشت.

در ابتدا با یک حدیث از امام موسی کاظم علیه السلام شروع کنم: دنيا لحظه اى بيش نيست . آنچه گذشته جاى شادى و غم ندارد و از آنچه نيامده نيز خبرى ندارى . پس لحظه اى را كه در آن به سر مى برى، صبور باش چنان كه گويى خوشبخت و خوشحالى.

زندگی یک آدم مهم نیست که چقدر بزرگ (طولانی) و یا چقدر کوچیک (کوتاه) باشه، بسیاری از ما تجربه ی افسوس و ده ها حسرت لحظات از دست داده ی زیادی رو داریم که همیشه در فکر جبران و حسرت ای کاش اون هستیم.
این میل در همه ما هست که بخواهیم اشتباهات خودمون رو در گذشته جبران کنیم ولی اگر امکان چنین آرزوی ای وجود داشت، از نتیجه ی دراز مدت و زندگی خودمون و اطرافیانمون راضی میمونیم و لذت میبریم؟

لذت معنای واقعیت زندگی در همین لحظات از دست رفته است که شخص مگر به جزء کسب تجربه نباید به اون فکر کنه و یا اشتباه کنه و حسرت ـش رو بخوره. مفهوم living life in the present قشنگترین چیزی هست که به این انیمه میخوره که انسان باید برای زمان حال خودش زندگی کنه و به فکر گذشته و یا آینده ای که هنوز نیامده و ازش خبر نداره، زندگیش رو خراب نکنه.

از فرصت هایی که داریم به خوبی استفاده کنیم چون گذشته تکرار نمیشه.
این تیکه رو میشه در انتهایی انیمه دید، جایی که Konno, Makoto دوست داشت Mamiya, Chiaki بهش بگه "دوست ـت دارم" ولی اون، چیزی که در آینده گفته بود رو بهش نگفت و لحظه ای از جلوی Konno, Makoto گذشت که آروزی برگشت به اون موقعه رو داشت.

Untitled4.jpg

جایی که اولین بار Mamiya, Chiaki رو دوچرخه به Konno, Makoto ابراز علاقه میکنه ولی اون بجای پاسخ ای که نمیدونه چی بگه، سعی میکنه بارها بار موضوع بحث رو عوض کنه.

Konno, Makoto به لحظه ای از زندگی گذشته خودش میرسه که با دیدن کاری که خودش کرده، در هم میشکنه.

Untitled5.jpg

در پایان بگم که فیلم خیلی راحتی بودش و مفهوم زیاد سنگین و پیچیده ای نداشت که بشه در موردش چند پراگراف صحبت کرد. ولی در عین کوتاه بودن پیام نویسنده، معنای قشنگ و تاثیرگذاری برروی زندگی داره که با برداشت صحیح اون میشه از زندگی بیشتر لذت برد و از لحظاتی که در مقابل ـمون هست بهترین استفاده رو ببریم و به گذشته مگر برای کسب تجربه فکر نکنیم و خودمون رو زیاد در گیر آینده نکنیم مگر برای برنامه ریزی. برای حال و در حال زندگی کنیم.
این انیمه یک برداشت قشنگ از حدیثی هست که قبلاً نقل کردم.
من الان این پست رو خوندم، بسیار بسیار خوب توضیح داده بودید.
فقط یک سکانس شاهکار تو این فیلم هست که حیفه بهش اشاره نکنم:
تقریبا تو اواخر فیلم، سکانسی هست که ماکوتو داره میدوئه و دوربین هم با سرعت ثابتی در حال حرکته. ماکوتو سعی میکنه که با دوربین پیش بره، اما بعد از مدتی که خسته میشه، کمی عقب میمونه و دوباره زور میزنه و به دوربین میرسه، تا جایی که اینقدر تلاش میکنه که از دوربین هم جلو میزنه و از کادر خارج میشه.
نمیخوام که برداشتی از این سکانس بکنم، فقط خواستم بگم که بهش توجه بکنید. من خودم سرعت دوربین رو زمان در نظر گرفتم و ماکوتو که بالاخره خودشو از دست بازیهای "زمان" نجات داد.

خدا satoshi kon رو بيامرزه،اگه انيمه-فيلمي ميخواد ببينيد حتما آثارشو يه چك بكنيد.

من كلا علاقه ي خاصي به انيمه هاي معنا دار دارم،7 8 ماه پيش دوتا اپيسود از lain دانلود كردم.خيلي جالب بود.
كسي lain رو كامل ديده؟نقد هاي مثبتي ازش خوندم.
من همین الان متوجه شدم این lain که شما معرفی کردی، همون Serial Experiments Lain هست که من مدتهاست روی هاردم دارم و ندیدمش. باید ببینمش.

درود

دوستان راستش من تا حالا انیمه ندیدم (قدیما که کوچیک بودیم دیجیمون میدیم خیلی حال میکردم باهاش:biggrin1:!)

اگه میشه اینمه ای معرفی کنید که زیرنویس داشته باشه و لینک دانلود هم راحت پیدا بشه !:biggrin1:
همونطور که قبلا هم گفته شده، احتمالا بهترین انیمه برای شروع کردن، دث نوت هست. هر چند توقع رو خیلی بالا میبره ولی خب حقیقتا شاهکاره. جو و داستانش هم کاملا سیاه و جدی هست که این روزا خیلی طرفدار داره. بعلاوه اگر وقت زیاد داری، یکی از انیمه های بلند رو هم شروع کن. دم دست ترینشون ناروتو هست. ولی بلیچ و وان پیس و تعدادی دیگه هم هستن. اما من کنشین و دراگون بال رو پیشنهاد میکنم :دی که البته خودم DB رو تازه شروع کردم.

همونطور که قبلا هم گفته شده، احتمالا بهترین انیمه برای شروع کردن، دث نوت هست. هر چند توقع رو خیلی بالا میبره ولی خب حقیقتا شاهکاره. جو و داستانش هم کاملا سیاه و جدی هست که این روزا خیلی طرفدار داره. بعلاوه اگر وقت زیاد داری، یکی از انیمه های بلند رو هم شروع کن. دم دست ترینشون ناروتو هست. ولی بلیچ و وان پیس و تعدادی دیگه هم هستن. اما من کنشین و دراگون بال رو پیشنهاد میکنم :biggrin1: که البته خودم DB رو تازه شروع کردم.

پس اول میرم این دث نوت رو میگیرم اگه دیدم با انیمه حال میکنم میشینم این وان پیس میگیرم!:دی

اول اینکه Princess Mononoke حتمآ ببین یکی از انیمه هایی بود که من خیلی دوستش داشتم و واقعآ کار متفاوتی بود کلآ هرچی Hayao Miyazaki میسازه کارای فوق العاده ای هستش از جمله کاراش که حتمآ باید ببینی اگه ندیدی Howl's Moving Castle هستش که از دستش نده

این hayao miyazaki که هرچی میسازه یا جایزه ی بهترین انیمیشن رو میبره یا بهترین کارگردانی،کلا hayao miyazaki در کنار satoshi kon (ره) به نظر من جزء بهترین انیمه ساز هاست.
یادش بخیر،princess mononoke رو 10 12 سال پیش (با کیفیت فوق داغون!) از یه سی دی فروشی به همراه street fighter alpha گرفتم.چون اون زمون یه چیز بزن-بکش میخواستم از استریت فایتر خیلی خوشم اومد ولی از princess mononoke نه:d.

این hayao miyazaki که هرچی میسازه یا جایزه ی بهترین انیمیشن رو میبره یا بهترین کارگردانی،کلا hayao miyazaki در کنار satoshi kon (ره) به نظر من جزء بهترین انیمه ساز هاست.
یادش بخیر،princess mononoke رو 10 12 سال پیش (با کیفیت فوق داغون!) از یه سی دی فروشی به همراه street fighter alpha گرفتم.چون اون زمون یه چیز بزن-بکش میخواستم از استریت فایتر خیلی خوشم اومد ولی از princess mononoke نه:d.
Street Fighter Alpha رو من اند سال پیش هم روی VHS، هم رو سیدی گرفتم! پسر چه دورانی بود چقدر عاشق این بودم... بهترین اثر انیمه ای از SF بودش. اون صحنه آخرش که ریو هادوکن رو میزنه یعنی کف و خون قاطی کردم من :دی! گرافیکشم در اون زمان خیلی عالی بود...

من الان این پست رو خوندم، بسیار بسیار خوب توضیح داده بودید.
فقط یک سکانس شاهکار تو این فیلم The Girl Who Leapt Through Time هست که حیفه بهش اشاره نکنم:
تقریبا تو اواخر فیلم، سکانسی هست که ماکوتو داره میدوئه و دوربین هم با سرعت ثابتی در حال حرکته. ماکوتو سعی میکنه که با دوربین پیش بره، اما بعد از مدتی که خسته میشه، کمی عقب میمونه و دوباره زور میزنه و به دوربین میرسه، تا جایی که اینقدر تلاش میکنه که از دوربین هم جلو میزنه و از کادر خارج میشه.
نمیخوام که برداشتی از این سکانس بکنم، فقط خواستم بگم که بهش توجه بکنید. من خودم سرعت دوربین رو زمان در نظر گرفتم و ماکوتو که بالاخره خودشو از دست بازیهای "زمان" نجات داد.

منم این تیکه رو تو انیمه ی خیلی دوست دارم و جای اوج فیلم بودش.

درود

دوستان راستش من تا حالا انیمه ندیدم (قدیما که کوچیک بودیم دیجیمون میدیم خیلی حال میکردم باهاش:دی!)

اگه میشه اینمه ای معرفی کنید که زیرنویس داشته باشه و لینک دانلود هم راحت پیدا بشه !:دی

پیرو پیشنهاد محمد علی، نقل زیر رو بخونید.

21498l.jpg

دفتر مرگ (Death Note) رو توی یکی از گرون ترین استدیوهای ژاپن "Madhouse " سال 2006 ساختند (پخش کردند) و یک سر و گردن از نظر کیفیت ساخت بخصوص در گرافیک از سایر انیمه ها، حتی امروزی بالاتر هستش.

تو بخش دوبله از معروف ترین دوبلورها و بازیگرهای ژاپن استفاده کردند، مثلاً صدای قشنگ Ryuk کار Nakamura, Shidou بودش که بازیگریش رو تو فیلم خیلی قبول دارم.
و یا صدای "L" و یا "Light" هم بازم از دوبلورهای معروف و پرکار ژاپن بودند

بقیه کارکترهاش رو اینجا ببینید
http://myanimelist.net/anime/1535/Death_Note/characters

از نظر موسیقی هم در سطح بسیار بالایی قرار داره و به خوبی باعث درگیر شدن ببینده میشه
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1264971&postcount=1112

این انیمه یکی از پرطرفدار ترین انیمه ای هست که تا کنون در سایت ها و نظرسنجی ها ثبت شده، مثلاً در سایت animenewsnetwork.com که مثلاً بر وزن IMDB هست..برای این انیمه امتیازات زیر رو جمع آوری کردند.

در لیست 50 انیمه برتر از نظر امتیاز، مقام 11 رو داره و در بین 50 انیمه پرطرفدار مقام 3 رو داره.
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/ratings-anime.php?top50=best_bayesian
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/ratings-anime.php?top50=popular
و به طور کلی با تقریباً 9 هزار رای، امتیاز 8.8 رو با درجه ی Excellent بدست آورده.
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=6592

در نهایت، این انیمه ی 37 قسمت ـه در معتاد کردن دوستان و آشنایان که اصلا انیمه ندیدن، جواب خودش رو پس داده و تم سنگین و خاصی رو داره که در همان قسمت های ابتدایی درگیری زیادی بوجود میاره که مانندش رو نمیشه مثال زد.

P.S
زیرنویس فارسی هم داره و پیشنهاد میکنم که نسخه ی دوبله ی ژاپنی رو حتماً دانلود کنید.

++++++++++++++++++++

اینقدر hayao miyazaki کردید، که میخوام خارج از لیست، Howl's Moving Castle رو بیارم.
داشتم سایر کارهاش رو نگاه میکردم، دیدم که Spirited Away رو هم ساخته ی خودش هست...اونم کار قشنگی بود که دیدم و کلی جایزه برده

• Like
Reactions: sm4
Street Fighter Alpha رو من اند سال پیش هم روی VHS، هم رو سیدی گرفتم! پسر چه دورانی بود چقدر عاشق این بودم... بهترین اثر انیمه ای از SF بودش. اون صحنه آخرش که ریو هادوکن رو میزنه یعنی کف و خون قاطی کردم من :دی! گرافیکشم در اون زمان خیلی عالی بود...

من بقدری اون صحنه و آهنگ پس زمینه رو دوست داشتم که همیشه فیلم رو برمیگردوندم و چند بار اون صحنه رو میدیدم.این آهنگش خیلی epic بود.
لینک theme اون صحنه

• Like
Reactions: Trunks
من بقدری اون صحنه و آهنگ پس زمینه رو دوست داشتم که همیشه فیلم رو برمیگردوندم و چند بار اون صحنه رو میدیدم.این آهنگش خیلی epic بود.
لینک theme اون صحنه
کلا یه میکس فوق العاده ای بین موزیک و صحنه ها بودش. خوب حس میکرد آدم. مثلا اون صحنه که کن به روبات شوریوکن میزنه من قشنگ حس کردم یکی زده تو فکم :دی! یا این صحنه که ریو داغون شد و آخرش هادوکن نهایی رو زد... یا مثلا بعدش که شاون دستش رو میاره بالا و... آخرش هم مشت ریو! یعنی ساندترکش 10/10 بود. آخ حوس کردم برم ببینمش دوباره... چه دورانی با این داشتم من... چه خاطراتی :دی!
پ.ن: آقا کل OST هاش رو داری؟

کلا یه میکس فوق العاده ای بین موزیک و صحنه ها بودش. خوب حس میکرد آدم. مثلا اون صحنه که کن به روبات شوریوکن میزنه من قشنگ حس کردم یکی زده تو فکم :دی! یا این صحنه که ریو داغون شد و آخرش هادوکن نهایی رو زد... یا مثلا بعدش که شاون دستش رو میاره بالا و... آخرش هم مشت ریو! یعنی ساندترکش 10/10 بود. آخ حوس کردم برم ببینمش دوباره... چه دورانی با این داشتم من... چه خاطراتی :دی!
پ.ن: آقا کل OST هاش رو داری؟

آره،اینی که گذاشتم آهنگ همون صحنه ست.
پ.ن:گشتم نبود،نگرد نیست:d چندین بار دنبالش گشتم، پیدا نشد.فقط همون لینک UT هست.
عجیبه که چرا OST این فیلم،اینقدر نایابه!

آره،اینی که گذاشتم آهنگ همون صحنه ست.
پ.ن:گشتم نبود،نگرد نیست:d چندین بار دنبالش گشتم، پیدا نشد.فقط همون لینک UT هست.
عجیبه که چرا OST این فیلم،اینقدر نایابه!
warez رو گشتم نبود! حالم گرفته شد. رفتم دیسکش رو پیدا کردم دوباره 3 4 بار دیدم. واقعا فوق العادس... من حتی creditsـشم خیلی دوست دارم! از Street Fighter 2 The Animated Movie خیلی بهتره. با اینکه مستقله.

bleach بین های عزیز، انیمه از فیلر در نیومد...قسمت 318ـهوم امد.
اگر اینطور بخواد پیش بره من دیگه کلاً انیمه رو به پوشه ی Dropped ها میفرستم.

تحمل اون ناروتو شیپودن از قسمت 176 تا 196 بس بودش، این Bleach رو دیگه کجای دلم بزارم

warez رو گشتم نبود! حالم گرفته شد. رفتم دیسکش رو پیدا کردم دوباره 3 4 بار دیدم. واقعا فوق العادس... من حتی creditsـشم خیلی دوست دارم! از Street Fighter 2 The Animated Movie خیلی بهتره. با اینکه مستقله.

وسط کلام ـتون!

دقیق تو جریان سرچ ـون نیستم ولی اگر دنبال چیز کم یابی هستید، یک سری به این سایت روسی بزنید http://muzofon.com بد نیستش، میتونید تو حالت پخش آنلاین اون توسط IDM فایل هاش رو دانلود کنید.

آلبوم رو به صورت یک جا نداره...فایل هاش به صورت track جدا از هم هستش، ولی شده که یک آلبوم کامل هم ازش لیست بگیرم.

bleach بین های عزیز، انیمه از فیلر در نیومد...قسمت 318ـهوم امد.
اگر اینطور بخواد پیش بره من دیگه کلاً انیمه رو به پوشه ی Dropped ها میفرستم.
خلیل بلیچ تا سال دیگه این موقع تو فیلره برای اطلاعات بیشتر لیست قسمت های آماده پخشش رو میتونی از ویکیا ی بلیچ بینی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or