Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Deadman Wonderland باید کار خوبی باشه، ولی من صبر میکنم که سه قسمتی ازش بیاد...تا وضعیت Vote ـش بیشتر مشخص بشه.

راستی میخوام یک انیمه ی بلند (D.Gray-man) رو بزارم تو لیست دانلودام...کمی زیاد هستش (103 قسمت) که دانلودش وقت میبره.
فقط تو تصمیم گیری، گیر کردم که واقعاً این کار ارزشش رو داره و از نظر داستان، شخصیت پردازی، لول احساسات، اکشن و.... تو چه سطحی هستش. (چندتا مطلب خوندم که اکشن و داستان خوبی در نیمه های انیمه داره، ولی خوب، راضی نشدم)

خلاصه بگید که ارزش 17 گیگ دانلود رو داره؟
تا قسمت 50 روند انیمه کند پیش میره و بیشتر سعی بر معرفی شخصیت ها داره اما بعد از 50 بیکباره جذابیتی چند برابر پیدا میکنه...پیشنهاد من دیدنش با انیمه های دیگس...حداقل تا قسمت 50 در کنار انیمه ای خوب مثل guntz بیینش تا خسته نشی...
OP و ENهای بسیار زیبایی داره و مخصوصا EN اخر و اون پیانوی زیبا...

سلام

خسته نباشی :دی
volverine رو هم به من پیشنهاد دادی ، ولی خوشبختانه دانلود نکردم :دی
-----
حلیل تو گروه خونی من رو بیشتر میدونی چجوریه . یه چیزی که اینقدر اومده باشه که مطمئن باشیم خراب نمیشه بهم معرفی کن . زیرنویس فارسی هم براش بیاد .

ولورین انیمه قشنگی بود ببین بدک نیست این انیمه هم هست که برای من خیلی جالب بود Kuroshitsuji هم یک داره و هم دو و زیرنویس هم داره :x

مشکل شما به احتمال زیاد به یکی از موارد پایین مربوط میشه

اول اینکه احتمالآ برنامه KMP فونتی که زیرنویس ها باهاش ترجمه شدند رو نداره به خاطر همین نمیتونه بخونه که راه حلش ریختن فونت مناسب تو برنامه KMP هستش

مورد دوم اینکه زیرنویس UTF-8 نیست و برنامه شما رو نمیتونه ساپورت کنه که راه حلش تبدیل به UTF-8 هستش

کجا باید کپی کنم ؟ من فولدری برای کپی فونت ها داخل خوده km player گیر نیاوردم

این utf-8 چیه ؟ :d

الان زیر نویسارو نشون میده ولی خرچنگ قورباغس !
چه کار کنم !؟

پ.ن : درست شد
از روش زیر رفتم

مشكل عدم پشتيباني از زيزنويس ANSI فارسي در ويندوز 7 و ويستا.

ويندوز 7 و ويستا در حالت پیش فرض زيرنويس هاي فارسي با حالت اَنسي (ansi) را نشون نميده.

ولي راه حل اين مشكل بسيار ساده است و هيچ نرم افزار خاصي نميخواد .

فقط كافيه به Control panel ويندوز برين . و بعدش گزينه Region and language

را انتخاب كنيد.

توي پنجره اي كه مياد بايد بريد به تب چهارم گزينه Administrative

وسط پنجره گزينه change system local را بايد انتخاب كنيد و اون را به persian تغيير بدين.

بعد از يك بار Restart كردن . ويندوز 7 و يا ويستا ميتونه زيرنويس هاي فارسي با اينكوديگ انسي را به درستي نمايش بده.

آخرین ویرایش:
Naruto shippuuden-208
این قسمت با وجود اینکه همش حرف های تکراری و کلیشه ای زدند، باحال بودش...قسمت 209 با اون دست خفن دانزو، چی میشه...معلوم نیست که چی تو فکر این مادارا میگذره!

سلام

خسته نباشی :دی
volverine رو هم به من پیشنهاد دادی ، ولی خوشبختانه دانلود نکردم :دی
-----
حلیل تو گروه خونی من رو بیشتر میدونی چجوریه . یه چیزی که اینقدر اومده باشه که مطمئن باشیم خراب نمیشه بهم معرفی کن . زیرنویس فارسی هم براش بیاد .

Wolverine رو دو قسمت اولش که دیدم خوب بودش...ولی بخاطر Vote های پایین بودش که ادامش رو Drop کردم. گفتم ماجرای Level E نشه. ولی اگر وقت خالی گیر بیارم ادامش رو میدم

والا تو Ongoing های این فصل، فعلاً که من از Hanasaku Iroha خیلی خوشم امده و اگر کارهای درام داستانی نگاه میکنی..گزینه ی خوبی هستش. من کلاً انیمه های Slice of Life رو دوست دارم!

Deadman Wonderland رو هم اینقدر که تعریف کردند...که خارج برنامه دانلودش کردم...نگاه میکنم و نظرم رو بعداً میگم.

P.S اینطور که بنظر میاد، Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai و Ao no Exorcist هم باید کار خوبی باشند

آخرین ویرایش:
ها منم 208 ناروتو شیپودن رو دیدم :
قسمتی بود که زیاد حرف زدن و حرفاهم تقریبا تکراری بود . ولی نمی دونم چرا باهاش حال کردم .
اما صحنه های جالبی هم داشت . دست دانزو و اون تکنیک اون پسره :d . این قضیه دست مادارا چیه . چرا دستش اینطوری بود ؟

ها منم 208 ناروتو شیپودن رو دیدم :
قسمتی بود که زیاد حرف زدن و حرفاهم تقریبا تکراری بود . ولی نمی دونم چرا باهاش حال کردم .
اما صحنه های جالبی هم داشت . دست دانزو و اون تکنیک اون پسره :d . این قضیه دست مادارا چیه . چرا دستش اینطوری بود ؟
اگه یادت باشه قبلا درباره ارتباطش با اوروچیمارو گفته بود !

Gantz تا قسمت 21 :
این گانتز هم رو اعصابه! تا این اواخر که اصلا باهاش حال میکردم و فقط برای اینکه دانلودش کرده بودم میدیدم! این مبارزه ی آخرشون که جالب شده بود و با شخصیت ها به قولی انس گرفته بودم زد همه رو ترکوند! کاتو ، اون تک تیراندازه و اون یارو موتور سوار مو قرمزه :d اینا که باحال بودن تا اینجا همشون دار فانی رو وداع گفتند! بعد این یارو "کی" (کای) که بسیار بسیار شخصیت نچسبیه و متاسفانه شخصیت اصلی هم هست زنده مونده ! :d
هیچی دیگه کلا رو اعصابه! :d اصلا خوشم نیمد :d موضوعشم اصلا با گروه خونیم سازگار نیست :d

• Like
Reactions: Quantic Dream
Gantz تموم شد :d

آقا من قسمت آخرش نفهمیدم چی شد ! :d یکی بیاد برای من کامل تشریح کنه چی شد! :d
در کل بین این انیمه هایی که دیدم شخصیت اصلیش نچسب ترین شخصیت بود! کلا رو اعصاب بود :d (تو پست قبلی گفتم البته :d )

درود
این یارو Toriko چیز مالی نیست بنظرم. حداقل توی اون 2 قسمت و نصفی که دیدم حرف خاصی نداره برای گفتن.

من ندیده از این انیمه خوشم نیومد...اوضاع زیاد جالبی نداره.

فعلاً توی این فصل، Ongoing های که خوب به نظر میرسند و خوشم آمده ازشون...به ترتیب زیر هستند
Hanasaku Iroha
Ano Hi Mita Hana no Namae o Boku-tachi wa Mada Shiranai
Ao no Exorcist
Deadman Wonderland
دیگه چیز خاصی چشمم رو نگرفت!

تو چند صفحه ی قبل چند تا فیلم شاخ انیمه ای مورد بحث قرار گرفتن که همگی عالی بودن و ارزش دیدن زیادی دارن. مثل :
Rurouni Kenshin: Trust & Betrayal
5 Centimeter Per Second
The Girl Who Leapt Through Time
Princess Mononoke
Tokyo Godfathers
و ...
من چند روز پیش یه فیلم دیگه پیدا کردم که اینم فیلم خیلی خوبیه. از لحاظ گرافیکی فوق العاده است و خیلی راحت با C/S 5 رقابت میکنه. فیلم Oseam . نکته ی جالب در مورد این فیلم اینه که برخلاف تمام چیزایی که دیدیم، این انیمه یه انیمه ی ژاپنی نیست و یه انیمه ی کره ای هست. داستان خوبی هم داره. حالا اگر کسی نگاه کرد، در مورد داستانش هم صحبت میکنیم. فقط توصیه میکنم با بالاترین کیفیتی که میتونید ببینید.
چند تا شات از فیلم:
to98ejp9n6dj2cw81dj.jpg

niwk6c9np82jbury5dqj.jpg

hkb2kkw6fp17k9hyaoek.jpg

انیمه X-Men رو هم ببینید. در حال پخشه. بدک نیست. همین قدر که آریا دیدش بدونید خودش خیلیه :دی!
یکی سربسته این لینک 5CM رو بده خیلی نیاز دارم :دی! پی ام کنید اگر هم نمیشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or